Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Rikollisuus Saksan rautatieasemilla lisääntyy merkittävästi

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0 DEED / Phil Richards from London, UK.

Ihmisiä työnnetään raiteille, kimppuun hyökätään veitsellä tai ahdistellaan seksuaalisesti. Rikollisuus Saksan lounaisilla rautatieasemilla on lisääntynyt. Epäiltyjen kansallisuudet ovat monimuotoisia.

Väkivaltaisuudet Baden-Württembergin rautatieasemilla lisääntyivät jyrkästi viime vuonna. Vuoteen 2022 verrattuna liittovaltion poliisi kirjasi kuusi prosenttia enemmän väkivaltarikoksia, 22 prosenttia enemmän seksuaalirikoksia ja lähes 30 prosenttia enemmän varkauksia, käy ilmi liittovaltion hallituksen vastauksesta AfD:n kansanedustajan Martin Hessin kysymykseen, joka on Junge Freiheitin käytettävissä. Kaikkiaan rikoksia laskettiin yli 13 000.

Suurin osa, 4800 tapausta, on omaisuusrikoksia eli varkauksia. Tämän jälkeen tulevat omaisuuden vahingoittamiset 3 500 rikoksella. Edellisvuoteen verrattuna omaisuuden vahingoittamisrikosten määrä – ainoa rikosryhmä – laski 28 prosenttia.

Rikoksentekijät tulevat pääasiassa muslimimaailmasta

Suurin osa tunnetuista epäillyistä on muita kuin saksalaisia. Liittovaltion poliisi rekisteröi 2 800 ulkomaalaista. Sen sijaan Saksan kansalaisia oli noin 2 500 ja tuntemattoman kansalaisuuden omaavia 92 henkilöä. Ulkomaalaisten osuus kaikista tunnistetuista epäillyistä oli siis 52 prosenttia. Viranomaiset eivät kirjaa maahanmuuttajataustaa. Lähes 8 300 epäiltyä on poliisille täysin tuntemattomia.

Epäiltyjen joukossa, joilla ei ole Saksan kansalaisuutta, on lähes yksinomaan muslimimaailmasta ja Afrikasta kotoisin olevia henkilöitä. Syyriasta (77), Turkista (74) ja Algeriasta (69) kotoisin olevat epäillyt johtavat väkivaltarikollisten listaa. Muiden rikosten osalta kuva on samankaltainen. Ainoa poikkeus on varkaus, jossa Ukrainan kansalaiset olivat yleisimpiä epäiltyjä.

Eniten rikoksia kirjattiin Mannheimin ja Stuttgartin päärautatieasemilla, ja osavaltion pääkaupunki on väkivaltarikosten ykkönen 267 tapauksella. Mannheimin päärautatieasema on kärjessä seksuaalirikoksissa, huumausaine-, ase- ja omaisuusrikoksissa sekä omaisuuden vahingoittamisessa.

AfD-poliitikko Hess: Rikollisuus on seurausta massamaahanmuutosta

AfD:n kansanedustaja Hessin mielestä tämä on johtanut viime vuoden aikana tilanteeseen, jota ei voida hyväksyä. ”Rautatieasemat ovat nyt paikkoja, joissa rikollisuus on saavuttanut sietämättömän tason”, hän sanoi Junge Freiheitille. Liittovaltion sisäministeri Nancy Faeseria (SPD) ei asia juuri kiinnosta ja hän asettaa väärät prioriteetit.

Syy lisääntyvään väkivaltaan on ”hallitsematon maahanmuutto, jota AfD on kritisoinut massiivisesti jo vuosia”. Hess vaati siksi irtautumista nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta ja ”luotettavaa kuvaa lisääntyvän väkivallan taustoista”. Hess jatkoi: ”On muuten hyvin ristiriitaista, että kansalaiset halutaan pakottaa julkiseen liikenteeseen ja siten juniin osana liikkuvuuden uudistamista, mutta sitten ei pystytä tai haluta varmistaa heidän turvallisuuttaan.”

Lähde: Junge Freiheit

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Maahantunkeutuminen kaikista muslimien hallitsemilta alueilta on ehdottomasti lopetettava, (ikään ja sukupuoleen katsomatta) kuten on myös lopetettava nämä ihmistä muistuttavat saastat. Islam on yksikertaisesti hävitettävä, mitään keinoja kaihtamatta Euroopasta meidän ihmisten keskuudesta. Oscar Wilde totesi tullessaan matkoiltaan kotiin Irlantiin ja nähdessään hirsipuut että oli tullut sivistyksen pariin, tällaista sivistystä Eurooppa tarvitsee nyt.

Ollaan sitten taas vähemmän sivistyneitä, kun on siivottu maanosa sonnasta.

Marko Kristian

Täälläkin on muuten aika villilänsi tuo metro, ainakin näin perjantai iltana.
Nainen joka oli muualta Suomesta oli ihan kauhuissaan kun kuljettiin itiksestä muutama asema, joutu jo ihan esittelee nyrkkeilytaitojaan. Ne 90-luvulla tulleet sompanssit yritti kotoutua kaljalla ja ahdistelemalla.

Viljamzon _

Suvakkien ratkaisu ongelmaan on: Lisää matuja ja paremmat edut ja tuet niille. Onko juuri tyhmempää oliota kuin suvakki.

Teuvo Kauppi

kovia varastelemaan nuo saksalaiset 🤣

Ilkka

Joskus sanottiin että kun yhdistää kleptomaanin ja pyromaanin syntyy Germaani.

Ismo Meinander

Koko maailma on ajautunut tai ajettu kaaokseen (ORDO AB CHAO), kun synkän Kali yugan energiat pääsivät täysin vapaasti valloilleen HIroshiman ja Nagasakin jälkeen, jonka myötä olemme nähneet n. 15 rauhan päivää maailmassa. Mistään tästä kaaoksesta ei tule olla huolissaan, eikä myöskään ruokkia epätoivoa sen suhteen, että maailmaamme hallitsevat psykopaatit ja hulluiksi madoiksi tulleet, jotka heittäytyvät lasipurkkia vasten ahtaassa sulatusuunissa – tässä koko kosmisen organismin huojumisessa. Parempi on olla luottamatta mihinkään tulevaisuudennäkymiin muuttumatta pessimistiksi, hyväksyä se, että lyhyellä tähtäimellä lähes kaikki – kulttuuri, kansa, hengellisyys, rotu – on menetetty, ja ruokkia sisässään metafyysistä optimismia sekä levittää tätä omaan lähipiiriinsä, jota hoivaa tämän kuolevan maailman ongelmiin liikaa keskittymättä. Voimat, jotka nyt hallitsevat, ovat lyhyessä talutusnuorassa, ja kun jokainen kansallismielinen löytää todellisen hengellisyyden näiden kuolleiden tapojen tuolta puolen ja rakentaa Kulta-Ajan sisäänsä, niin se myös ennen pitkää saapuu. Älkää olko huolissanne siitä, että teidän kansanne on teitä vastaan NÄENNÄISESTI JA VIELÄ 95 %:sti, sillä massojen mieli muuttuu silmänräpäyksessä, kun todellinen SHTF, ja tällöin he aina kääntyvät sekä hyvässä että pahassa heidän puoleensa, jotka ovat pysytelleet hereillä pitkän yön ajan. Tuleva aika näkee vielä kaiken tämän saastan puhdistuvan merkittävällä nopeudella, kun nousevan ajan energiat alkavat todella pyöriä tällä planeetalla. Silloin tulemme näkemään, että Valo tulee Pohjolasta, ja meillä on Vapaus!

Ilkka

Nostradamus jäisi toiseksi sen verran kryptinen sanomasi oli. Tiivistäen tuon olisi voinut sanoa näin. Usko itseesi, jätä huuhaa pois mielestäsi.

Ismo Meinander

Haista sinä Ilkka alkuperäisen emättimen hajua; tämä ei ole v-ttuilua.
Sillä on sanottu niin, että kaikki tapahtuu entisät nopeammin, ja moni rakastamamme asia tulee tuhoutmaan täysin. Jos haluat enemmän kryptisiä viestejä, niin tulee tapaamaan minua ystävällisen herrasmiehen nimeltä Captain Morgan kanssa sinne Salon lähikaduille. Lupaan olla nurkkasi takana. Mutta saunan takana käykäämme vain katsomassa puna-vihreää läjää, joka muistuttaa meitä ihmiskunnan löyhkäävästä menneisyydestä.

Ismo Meinander

Kai sitä nyt tällaisessa maailmantilanteessa on hyvä yrittää nostattaa vähän henkeä?!

Ilkka

Toki, sitä minäkin teen mutta joskus sarkasmi ei vaan ota kiinni kasvualustaan. Tästä saankin aasinsillan sille että käytän joinakin kesäpäivinä T-paitaa jossa lukee englannin kielestä vapaasti käännettynä. ” Rakkaus on kuin pie***u, jos siinä käyttää liikaa voimaa siitä tulee pas****aa.”