Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Ruotsi: Imaamille syyte vihapuheesta

Islamilainen saarnaaja Basem Mahmoud, joka tunnetaan myös nimellä Abu Hamza,  on saanut syytteen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Al-Sahaba-moskeijan imaami Mahmoud kutsui YouTubessa julkaistulla videolla juutalaisia ”apinoitten ja sikojen jälkeläisiksi”.

Malmön juutalainen seurakunta teki Basem Mahmoudista rikosilmoituksesta nähtyään videon.

Imaami Mahmoud sanoo siteeranneensa Koraanin kohtaa, jossa puhutaan ”muutamasta juutalaisesta, jotka olivat aiemmin olemassa”, ja jotka Allah muutti apinoiksi ja sioiksi.

Imaami Basem Mahmoud on saanut mainetta moitittuaan vuonna 2020 islamilaisia saarnaajia, jotka kehottivat malttiin Koraanin polttamisen herätettyä raivoa muslimien keskuudessa. Mahmoud on myös syyttänyt Ruotsin viranomaisia muslimilasten ryöstämisestä, kun islamilaisten perheitten lapsia on otettu huostaan lastensuojelulain perusteella.

Vuonna 1962 syntynyt Basem Mahmoud esitti 1989 PLO:n terroristia ruotsalaisessa agenttielokuvassa Peitenimi Coq Rouge.

Lähde SVT

23 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Olipa kerrassaan vallankumouksellista. Jos kohteena olisi olleet sveduja. Juutalaiset olisivat antaneet monikultturisuus palkinnon parran päristejälle.

Molemmat etniset ryhmät ovat luin peppu ja paita suunnatessa avointa rasistista vihaansa valkoisia vastaan.

Matti

Onko kukaan Tullut Oikeasti Ajatelleeksi MIKSI J..TALAISET OVAT TÄRKEISSÄ VIROISSA ESIM:Usa,Eu jne…. Kannattaisi miettiä tätä Asiaa kun katsoo mitä Mailmalla tapahtuu ja Miksi???

John Quiman

https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

Jos ei jaksa katsoa kokonaan, on ehkä makoisin herkkupala 38 sekunnin kohdalla.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Olen nähnyt tuo alienin ennenkin…kyllä niitä on keskuudessamme,hyveposeerauksineen.
Jännää että Eurooppa on täynnä eri kansoja mutta eihän se meän multikultti vielä riitä!

John Quiman

Niiden mielestä monikulttuurisuus edellyttää monokulttuurista islamia suurissa määrin. Yhtälailla heidän mielestään suomalaisten harvinaisen hyvät geenit tulevat paremmiksi, kun tuodaan ulkomailta heikoimpia geenejä mitä löytyy.

Eurooppa on itse asiassa hyvin monikulttuurinen ilman mitään Euroopan ulkopuolisia rikastajia. Olisi tullut pitää rajat kiinni ja antaa ensin eurooppalaisten tutustua toisiinsa ja ajan kanssa löytää yhteinen euroopalainen identiteetti. Sitä ei voi sanella. Pitää vaan antaa ihmisten elää rauhassa ja antaa ajan hoitaa se euroopalaisuuden muotoutuminen. Ehkä sadassa vuodessa se olisi ollut jo pitkällä, mutta ei, noilla on silmitön himo monikulttuuristaa Eurooppaa luomalla kansainvälisiä slummeja, jotka elävät kantaväestöjen piikkiin.

Tuo ulkoa päin ihmiskunnan muokkaaminen ei koskaan johda mihinkään hyvään ja kaikkein vähiten siihen mihin tuollaiset idealistit väittävät ja ehkä uskovat sen johtavan. Joillain vaan on sellainen sairas päähänpinttymä, että kaikkien tulee ajatella heidän määrittelemällään tavalla ja sitten ollaan onnelassa.

Tosiasiassa noita hyödyllisiä ootteja taustalta johtavat eivät usko moiseen, mutta tietävät voivansa johdattaa sillä kansakunnat kaaokseen, joka mahdollistaa heidän pyrkimyksensä kaapata valta heille ja luoda heidän diktatuurinsa.

Rivisuvakki ei tiedä mitä se tekee.

Tuon videon j-laisnainen oli yksi niistä ooteista, jotka uskovat tekevänsä jotain hyvää. Ylemmyyden tunteella oli tapaus vahvasti varustettu. Vähän kuin suomenruotsalaisten Freudenthalin ajatus, että suomenruotsalaiset ovat hallitsijakansaa ja suomalaiset tarvitsevat heitä johtamaan itseään, koska suomalainen ei omin päin kykene kuin yksinkertaisiin asioihin.

Kata

Niin totta, niin totta…

Timovaan

Koraani on täynnä vihapuhetta.
Mieleeni muistuu lause,
”Vääräuskoisten veri on teille halal”

John Quiman

Jaa, niillähän on oikein halal-lihakauppojakin. Mitähän siellä myydään?

Tuumailija

Kiduttamalla tapettujen eläinten lihaa ja 250ml:n pulloissa vääräuskoisten verta.

Ilkka Forsten

Mistä tietää että säilykepurkissa on halal teurastetun lampaan lihaa ? Lampaan pää on käännetty kohti Mekkaa.

ike

Tiedän että länsimainen oikeusjärjestelmä on hidas , mutta miksi se on niin nopea omien toisinajattelijoidensa saattamisessa ”oikeuteen”. Nämä kummallisuudet saavat kyllä vuositolkulla tehdä mitä haluavat ja mielensä mukaan.

Ilkka Forsten

Viimeksi tänään pridelippu ja Suomen valtiolippu nähtiin woke kulttuurin keskuudessa samaksi asiaksi, eli ei saa polttaa, repiä, häpäistä, tuhota, solvata, hukata tai muutoin kohdella epäkunnioittavasti. Jotenkin tekisi mieli nyt sanoa että mikään kansainvälinen oikeus ei katso sitä lippua valtiolipuksi, eikä sitä suojele samat artiklat edes kansainvälisesti.

Sitten julistettiin ” tutkijan ” näkemys, että pridelippu edustaa hyvin monen ihmisen vakaumusta, ja tällöin se merkitsee yhtä kuin ihmisarvon symboli, joten lipun tuhoaminen tai halveksiminen on rasistista ja toiseuttavaa. Lipulla on siis niin suuri merkitys, että halventaminen on sama kuin valtioon kohdistunut vihateko. Laitanko nyt ajokorttiini tussilla lisämerkinnän kansallisuuden kohdalle FIN / PRI. Ja ilmoitan viralliseksi kielekseni pride, sukupuolekseni muunsukupuolinen ja ajoon oikeuttavaan kohtaan ABC / LGBTQ. Jälkimmäinen kirjainlyhenne tarkoittaisi tässä tapauksessa sitä että olen oikeutettu ajamaan seuraavia autoja. L = Lexus, G = GAZ, B = Bentley, T = Toyota. Q = Quatro ( Audi A4. ) Harmi ettei mukaan ole otettu T kirjainta, niin voisin hankkia Teslan.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=fxFaGWiPGhE
Anteeksi ko mua niin naurattaa tämä suuri johtaja jolle myös kaikki nuo kirjainyhdistelmät ovat tärkeimpiä…

”The perfect metaphor for America today.” Samoin meillä…Vai on niin suuri merkitys lipulla…paistakoon haskaa.

Sana ”muunsukupuolinen” on niin metka..minkä muun…?Laitumella?

Ali

”Vuonna 1962 syntynyt Basem Mahmoud esitti 1989 PLO:n terroristia ruotsalaisessa agenttielokuvassa Peitenimi Coq Rouge”.
Ilmeisesti se terroristin esittäminen,onnistui erinomaiseti,, se on helppo näytellä terroristia, kun on oikeesti terroristi !!!
Milloinkahan Ruotsissa on terroristi pääministeri ?

Ilkka Forsten

Vaikea sanoa kun hitsari esittää jo nyt pääministeriä.

Kata

😀 ”esittää” tosiaan….

Kata

Helekutti ihan vilimitähti!Voi mahoton upeeta, ihanaa, mahtavaa, suloista ja nyt sitten…kiihoittelee.
Luulin että vain supremessyt voi kiihoittaa mutta hyvä jos olin väärässä!

Tuhansia vuosia nämä ovat kiihoitelleet toisiaan eikä loppua näy..nyt vain jo länsimaat käytössä tuohonkin tarkoitukseen.
Me seurataan katseella..tai silmät ummessa.

Lieväasteinen

Alussa ihmettelin otsikkoa, miten nyky-Ruotsissa on tuo mahdollista, mutta sitten selvisi, että Abu Hamza ei ”kritisoinutkaan” kantaruotsalaisia, vaan j-laisia. Tähän on koira haudattuna.

erkkielukka

Roah hah haa samoja p..kakansoja molemmat.

Puolueeton

Syytteen pitää raueta. Kaipa Koraania voi lainata siinä kuin Raamattuakin. Mahmoud tulee vapauttaa oikeudessa kuten Räsänen. Kaiken lisäksi olemme kaikki apinoiden sukua parin miljoonan vuoden takaa, mikä on lainaus Biologian oppikirjasta.

Ilkka Forsten

Mahmoudit pitäisi laittaa koppiin ja Zyklon B:ä perään pari purkillista. Siteerasin vain AH:n oppeja aiemmin toteutetusta aktiosta. En siis syyllistynyt viharikokseen, mutta niin olisi epäilemättä käynyt jos olisin siteerannut Raamattua Raija Toiviaisen riemuksi.

Tyrsky

Kyselin jo muilla sivustoilla fyysisiä todisteita mainitsemastasi aktiosta. En ole sellaisiin vielä törmännyt. Olisiko sinulla niitä tarjota?

Ilkka Forsten

Samoilla myyteillä täälläkin mennään.