Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: rikolliset siirtolaiset ampuivat perheenisän kuoliaaksi hänen 12-vuotiaan poikansa edessä

Kuvituskuva: Kuvakaappaus YouTube / SBS Dateline.

Keskiviikkoiltana 39-vuotias Mikael ja hänen 12-vuotias poikansa pyöräilivät kohti Skärholmen kylpylää. Heidän kerrotaan ohittaneen alikulkuväylällä rikollisjoukon, jonka kerrotaan myyvän huumeita täysin avoimesti alueella – kuten monissa muissakin paikoissa Tukholmassa. Kun he ajoivat ohi, ryhtyivät ”gangsterit” mölyämään isälle ja pojalle. Kun isä yritti rauhoittaa tilannetta, hänet ammuttiin kuoliaaksi poikansa edessä.

”He pyöräilivät täältä ohi mennäkseen uimaan. Sitten täällä seisoi neljä tai viisi nuorta huutamassa jotain. Sitten hän pysähtyi tai meni takaisin, ja samalla häntä ammutaan kasvoihin. Siinä kaikki, mitä tiedämme”, kertoi ammutun sukulainen medialle.

Aftonbladet kirjoittaa, että Mikael on pitkään ollut huolissaan alueen rikollisuudesta ja pelännyt, että hänen poikansa kasvaisi paikassa, jossa käydään avointa huumekauppaa, on ampumista ja muuta rikollisuutta. Hänen kerrotaan olleen myös yhteydessä poliisiin ja ilmaisseen huolensa. Poliisi ei ole tehnyt asialle mitään.

Huolimatta siitä, että hallitus Tidön sopimuksella lupasi nimityksensä yhteydessä ”paradigman muutoksen” sekä maahanmuutto- että rikospolitiikassa, rikollisjoukot eivät ole koskaan olleet yhtä aktiivisia kuin nykyään. Viime vuonna tilastoitiin 496 ”ammuskelua ja räjähdystä”, kuten maahanmuuttajajoukkojen terroriin usein viitataan, mikä on enemmän kuin yksi väkivallanteko päivässä. Se on korkein luku sen jälkeen, kun poliisi aloitti tämäntyyppisten tilastojen pitämisen vuonna 2018.

Vuonna 2024 jengirikollisuus on jatkanut kukoistamistaan ​​ja kasvuaan. Investoinneista ja uusista laeista huolimatta mikään ei viittaa siihen, että jengirikollisuus olisi loppumassa.

Lähde: Aftonbladet

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Suosittelen jokaiselle nykyistä pakolaispolitiikkaa kannattaneelle menemistä pimeään kaappiin ja lyömään päätä monta kertaa tukevaan seinään. Toivoa sopii että vielä joku järjen ääni siellä kolisisi, ainakaan huonommaksi ei voi mennä. Toivottavasti tämä hallitus saa edes pientä järkeä tuohon, muussa tapauksessa suosittelen toimimaan samoin.

Mad CatMan

Muutto Brysseliin, esimekiksi Anderlechtiin, Schaerbeekiin tai Saint Josseen, voisi olla avartava kokemus suvakeille.

Marko Kristian

Voin kuvitella että meidän presidentin hymy on taas kattoa myöten leveä, miettiessään sanojaan ”monikulttuurisuus on rikkaus ja Ruotsi on maailman turvallisin maa”