Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Ruotsi: uusi koraanimellakka Vapunpäivänä

Tanskalais-ruotsalainen poliitikko ja islamkriittinen vaikuttaja Rasmus Paludan aikoi polttaa Koraanin moskeijan ulkopuolella Uppsalassa.

Paludan oli halunnut järjestää vaalitilaisuuden Vapunpäivänä 1.5. Uppsalassa, mutta poliisi torjui hänen ilmoituksensa. Pääsiäisenä eri puolilla Ruotsia oli mellakoita Rasmus Paludanin aiottua polttaa Koraanin.

Vappusunnuntaina kello 17 Ruotsin aikaa Paludan saapui uppsalalaisen moskeijan luokse. Kun hän yritti sytyttää Koraanin, väkijoukko ryntäsi paikalle ja Paludan poistui alueelta. Paikalle tulleet tuhosivat Rasmus Paludanin auton.

Paikalla oli noin 30 ihmistä ja poliisi saapui rauhoittamaan tilannetta.

Kaksi mellakoijaa otettiin kiinni. Illalla kiinniotettua epäillään sabotaasista poliisia kohtaan ja hänet on pidätetty. Toista epäillään vahingonteosta sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Epäilty vapautettiin kuulustelun jälkeen.

Ruotsin poliisi ilmoittaa tehneensä rauhoittavia toimia mellakkaan liittyen.

”Muun muassa lähipoliisit ovat käyneet keskusteluja eri henkilöitten kanssa,” kertoo poliisin edustaja.

Lähde SVT

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Paludan on tanskalainen!

Ei alistuva ruotsalainen ja muoviämpäri-suomalainemn demarieläkeläinen!!!

beldar

Kaksoiskansalainen. Syntynyt Ruotsissa.

kasimir

En sinänsä kannata tällaista käytöstä, vaikka olisi kuinka laillista. Ja laillista sen pitää ollakin. Ei ketään pidä tarkoituksella loukata kuitenkaan. Mutta – tämä lienee yksi parhaista tavoista saada päättäjät ja suvaitsevaisto/yläluokka heräämään. Tehdään tekoja, jotka ovat laillisia, mutta ristiriidassa tulijoiden kulttuurin kanssa. Tämä saa silmät aukeamaan, että kaksi täysin erilaista kulttuuria ei pysty elämään harmonisesti rinta rinnan.

Ehkä nyt Ruotsissakin demarit ja bättre folk alkaa tajuamaan kuinka monikulttuurisuus ei toimi. Etenkään jos se vieras kulttuuri tuo mukanaan mellakoita ja pään irtileikkauksia kirjan polton takia.

Toinen mitä olen jo pitkään ihmetellyt on tämä kun meillä syötetään esim sateenkaaripropagandaa ja kaiken maailman transuja normalisoidaan ja lapsiakin jo (Texasissa) leikellään toiseen sukupuoleen – niin nimenomaan nämä konservatiiviset mamuthan eivät hyvällä katso tällaista ”moraalista mädättämistä”. Suomalainenhan – ja länkkäri ylipäätään – suvaitsee hyvinkin erilaisia ihmisiä eikä kenenkään transun tai homon tartte pelätä meitä länkkäreitä. Mutta muslimit ei tätä kehitystä hyväksy. Birminghamissa pari vuotta sitten muslimivanhemmat vetivät lapsensa pois koulusta kun koulu lanseerasi unisex-vessat woketuksen nimissä. Brittilasten tai -vanhempien huolta ei tietenkään kuunneltu mutta kun muslimit suuttuivat ja ottivat lapsensa pois koulusta, niin koulun oli reagoitava ja luovuttava niistä unisex-vessoista. Eli ironisesti näistä muslimeista on jotain hyvääkin – heidän ansiostaan kaikki mädätys ei mene läpi. Siksi meidän konservatiivisten pitäisikin ymmärtää, että taistellaksemme kulttuurisodassa tätä hullua woketusta vastaan, on pelattava vassareiden säännöillä, eli tavallaan ”ratsastaa” vähemmistöillä. Kun meitä suomalaisia ja meidän huoliamme ei kuunnella, niin on osoitettava, että mamutkin (tai esim transut, homot jne) kärsii yhtä lailla. Sitten vasemmisto kuuntelee.

kasimir

Karrikoituna esimerkkinä tuosta vasemmiston pelisäännöillä pelaamisesta voisi mainita mm sen että kun Biden lupasi ennen vaaleja että jos hänet valitaan, niin hän ottaa mustaihoisen naisen varapresidentikseen ja liberaalithan olivat iloissaan tästä ns. progressiivisesta lupauksesta. Kauniin kuuloinen ajatus suosia ”heikossa asemassa olevia” – mutta kun liberaaleille selviää että tuo Bidenin lupaus tarkoittaa sitten myös sitä että esim latino- tai intiaaninainen ei pääse ko. pallille niin liberaalit saattavat paremmin ymmärtää että eihän se Bidenin lupaus ollutkaan sitten niin tasa-arvoinen.

Valkoisten jättäminen varapressa-valinnan ulkopuolelle ei tietenkään ole ongelma tasa-arvon kannalta koska hehän ovat enemmistöä, etuoikeutettuja ja ties mitä (siis liberaalin mielestä). Sitten luulisi vassariliberaalin tajuavan epätasa-arvoisuuden, kun puhuu heidän kieltään ja huomauttaa että Biden toisin sanoen esti niiden paskavalkoisten ohella myös. Amerikan alkuperäisasukkaidenkin pääsyn varapresidentiksi. Eli heidät, jotka asuivat siellä ensin, jätettiin myös valinnan ulkopuolelle. Eli affirmative action on huono juttu vasta sitten kun se sorsii joitain muitakin kuin valkoisia. Vassarin mielestähän valkoisia saa syrjiä mielin määrin.

Kata

Kamalahan heivattiin ensimmäisenä ehdokkaista mutta kun se sulo-dzoooz nyt delas,ei tukehtumalla vaan sepelvaltimotautiin ja kymmeniin kamoihin veressään,niin joka tappauksessa kampsukka äkkiä takasin ja tottakai vp ehokkaaksi.Väittelyssä tappeli Joen kaa koko ajan.
Ja niin jäi havajilainen Tulsi Gabbard ehdokkaista myös koska oli liian yhteistyöhenkinen rebsien kanssa.

lesta

Jos joku polttaisi raamatun suviseurojen läheisyydessä, korkeintaan joku vanhus pahottaisi mielensä.

Kata

Niin kuten suuri kirjailijakin televiisiossa heitteli Raamattua mutta ei uskaltanut kuraania heittää….oli niin mairea naama että kattokaas ko lentää..mikä tyyppi.
Kirjansa meni roskiin…

Jukka

Jari on vitsi! Ei hänellä ollut munaa viskata Koraania.

Jukka

Miten jos Irakin Ibrahim tai Somalian Suleiman polttaisi Raamattumme Suviseuroissa pääteltan sisällä, tapahtuisiko mitään. Joo! Jumalan sanan kuulijat kaivaisivat Gämpingit ja Hiillos-makkarat repuistaan ja alkaisivat kärtsätä suoroa ja Turun sinappi vieressä, korkki auki. Ei muuta!
Mitäs jos menen moskeijan pihalle Espoon Suvelassa ja otan Koraanin ja taskusta stidit. En ehdi edes kunnolla riipasta, kun minun kurkussa on liuta kunniakansalaisia. Makkarapaketti jää reppuun homehtumaan!

jep

Paludan on äijä. Ei taida tosin vakuutusyhtiö myöntää hepulle henkivakuutusta.

Prinssi Abdullah

Paludan näyttää, mikä se ideologia on. Jonka uhrien määrästä ei edes keskustella. kun polttaa jonkun satukirjan, niin paikat paskaksi. On uskomatonta, miten näitä viime vuosien aikoina olleita mellakoita yms, ei oteta varoituksena. Ne eivät ole tulleet integroitumaan. Maltillisia muslimeja on juu. Niin niin. Mutta siellä ne ovat ympäri maailmaa kaaoksessa joka ikinen muslimimaa. Näin länsimaalaisen mielestä. Feministit arvostelevat miehiä. Miesten ns ylivaltaa. Samaan aikaan, kannattavat ideologiaa, missä naisen asema, on koiraakin alempi. Olen ylpeä nainen. Siksi käytän huivia jne, peittääkseni sen.

Kata

Juu ei ne ”maltilliset” juurikaan suutaan avaa näiden hihhuleiden tekojen vuoksi.Eikä moni muukaan,ollaan kontillaan ja kumarrellaan että elekää nyt vaan hermostuko….nasset sen teki.
https://www.instagram.com/p/CdCCN4nPOUh/?utm_source=ig_web_copy_link

Klovnit johtaa maailmaa,ei hauskat klovnit vaan Jokerin sukulaiset.Kaaosta riittää.

Uudelleen koulutuksessa

Niin. Yksinkertaisesti. Rautalangasta. Oli sitten Al qaida, Isis, virheet tms, sama asia. Btw, missä on Ilkka Forsten?

Kata

No just tuossa luin Forstenin kommentteja…. 🙂

Jussiboy

Kuvailitko vahingossa itseäsi? Ei tarvitse verenveijareita pitkään kuunnella kun alkaa jo naurattamaan.

Kata

😀 Jussiboi oh my sweetheart calm down….. 😀