Eurooppa Politiikka Uutiset

Ruotsissa äänestetään uudesta translaista – 16-vuotiaiden halutaan saada päättävän sukupuolensa

Kuva: Piqsels / (CC0).

Ruotsissa äänestetään keskiviikkona uudesta translaista, jossa 16-vuotiaiden lasten halutaan antaa päättävän oma sukupuolensa ilman vanhempien väliintuloa. Kyseessä on tapa sekoittaa teinien päitä entisestään.

Kyse ei myöskään ole pelkästä leimasta paperissa, vaan myös peruuttamattomista sukupuolielinten tuhoamisista lääkärin veitsen alla. Teinien tunnetusti heikko päätöksentekokyky siis saattaa johtaa uuden lain myötä valtaviin määriin lopullisesti tuhottuja vartaloita.

Ruotsi on viime vuosikymmeninä ollut suunnannäyttäjä Suomelle kaikessa yhteiskunnalle negatiivisessa kehityksessä.

Lähde: Demokraatti

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Mad CatMan

Harrastan joka aamu sukupuolentutkimusta vessakäynnin yhteydessä ja olen huomannut, että minulla on vain yksi sellainen. Sama juttu muijan kanssa, se on mokoma ihan nainen!

Toni Lajos

Svenssonienn asiat muutoinkin täysin solmussa, lisää kivä rekeen lastaa vihervasemmisto.

John Quiman

Sukupuolta ei voi päättää itse, eikä joku toinenkaan, olipa sitten minkä ikäinen vaan. Sukupuoli on se mikä se on biologisesti.. Sukupuolta ei voi vaihtaa, mutta sukupuolensa voi tärvellä. Tämä tosiasia tulisi kertoa niin nuorille kuin vanhemmillekin ihmisille, mutta eipä sitä haluta kertoa.

Pieni epäjohdonmukaisuus ideologisessa väittämässä, että sukupuoli olisi sosiaalinen konstruktio. Sittenhän ei olisi mitään tarvetta käsitellä kehoa mitenkään, jotta voisi kokea olevansa toista sukupuolta. Sosiaalista konstruktiota ei tarvitse viillellä veitsellä.

Mad CatMan

Agenda kaipaa kaikenlaisia monimutkaisia, täysin päättömiä lausuntoja. Muutoinhan turhan moni voisi huomata, millaisesta kusetuksesta on kyse.

Ilkka Manttari

Ei voi päättää itse, mutta hormoonihoidot jotka sekoittavat koko kehon ovat näköjään sallittuja. 16-vuotias ei ole vielä kypsä näistä asioista päättämään, näyttää siltä etteivät kaikki vanhemmatkaan ihmiset.