Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Saksa armahtaa jopa 100 000 karkotuspäätöksen saanutta maahanmuuttajaa

Kuva: Flickr.

Noin 100 000 laitonta siirtolaista, jotka on tarkoitus karkottaa Saksasta, saatetaan pian armahtaa maan avoimien rajojen hallinnon laatimien suunnitelmien mukaan.

Suurelle joukolle Saksassa oleskelevia kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita, jotka tällä hetkellä odottavat karkotusta Saksasta, myönnetään pian laillinen oikeus jäädä maahan maan avoimia rajoja käsittelevän hallituksen laatimien uusien suunnitelmien mukaisesti.

Vaikka suunnitelma ei ole tietyllä tavalla yhtä anteeksiantava kuin EU:n naapurivaltiossa Irlannissa tällä hetkellä käytössä oleva lähes täydellinen armahdus, se voi kuitenkin johtaa siihen, että jopa noin 100 000 ihmistä saa luvan jäädä maahan. He voivat kuitenkin jäädä maahan, vaikka maan viranomaiset ovat alun perin todenneet, ettei heillä ole laillista oikeutta jäädä maahan.

Der Spiegelin raportin mukaan lakiehdotuksen aikoo esittää maan vasemmistolainen sisäministeri Nancy Faeser, joka on tunnettu siitä, että hän on kirjoittanut väkivaltaisen äärivasemmistolaisen Antifa-ryhmän julkaisuun ja yrittänyt sensuroida Telegram-kanavia.

Julkaisun esittämän suunnitelman mukaan maahanmuuttajat, joiden turvapaikkahakemus on hylätty, mutta joita ei ole vielä karkotettu Saksasta vähintään viiden vuoden ajan, saavat yhden vuoden koeajalla oleskeluluvan.

Jos luvan saaneet onnistuvat osoittamaan, että he ”hallitsevat saksan kielen riittävän hyvin” ja pystyvät ”turvaamaan toimeentulonsa”, heille myönnetään myöhemmin pitkäaikainen oleskelulupa.

Der Spiegel kertoo, että viimeaikaisten tilastojen mukaan Saksassa on yli 100 000 maahanmuuttajaa, jotka täyttävät ehdotetun järjestelmän peruskriteerit.

Rikostaustan omaavat kuitenkin karkotettaisiin

Toisin kuin Irlannissa aiemmin tänä vuonna toteutettu laittomien siirtolaisten armahdus, julkaisu kuitenkin huomauttaa, että rikostaustaisia turvapaikanhakijoita, jotka eivät ole saaneet turvapaikkaa, ei katsota Saksan suunnitelman piiriin kuuluviksi. Näin on myös silloin, kun he ovat onnistuneet selviytymään vähintään viisi vuotta ilman karkotusta.

Tämä ymmärrettävyys koskee myös niitä, joiden on kerrottu antaneen Saksan viranomaisille vääriä tietoja henkilöllisyydestään karkotuksen välttämisen toivossa.

Näin ollen ei ole vielä tiedossa, kuinka moni kielteisen päätöksen saanut turvapaikanhakija voi hyödyntää tätä suunnitelmaa.

Ministeri Faeser on tällä välin sisällyttänyt maahanmuuttajien armahdussuunnitelmaan myös sitoumuksen lisätä maasta karkotettavien rikollisten siirtolaisten johdonmukaisuutta, minkä Der Spiegel katsoo vasemmistopoliitikon yritykseksi torjua oikeiston kritiikkiä.

”Erityisesti rikollisten ja vaarallisten ihmisten poistuminen maasta on toteutettava johdonmukaisemmin”, Der Spiegel kertoo lakiesityksen sisältävän sanamuodon.

Jos tämä lupaus todella johtaa siihen, että Saksasta karkotetaan entistä enemmän ihmisiä, se olisi merkittävä eroavaisuus verrattuna armahdusta suosivaan Irlantiin. Siellä rikollisten karkotusten määrä on romahtanut sen jälkeen, kun maan oikeusministeri Helen McEntee astui virkaansa.

McEntee on maan laittomien siirtolaisten – myös rikosrekisterin omaavien – lähes täydellisen armahduksen takana. McEnteen ansiosta EU:n ulkopuolisten rikollisten siirtolaisten karkotusten määrä laski yli sadasta vuonna 2019 vain viiteen vuonna 2021.

 

Lähde: Breitbart

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Hh1488

Saksalaiset on niin v..un tyhmiä nykyään, eivät tajuu että maansa on miehitetty nukke jota todellisuudessa johtavat usan kautta j..talaiset, saksalaisten tuhoaminen päättyy vasta viimeiseen saksalaiseen. J..talaiset vihaa saksalaisia ja heillä on täydessä toiminnassa lopullinen ratkaisu. Saksan ohella myös muut valkoiset länsimaat tullaan tuhoamaan niiden valkoisesta alkuperäisväestöstö. Niinku Hitler sano että saksa on ansainnut kohtalonsa ja kuolemansa. Hyvin pitää paikkaansa, eivät ole urhollista kansaa joka taistelee olemassaolonsa puolesta, siihen ei Aatun taikatempiöut riittänyt, ikävä kyllä. Kansa on mitä on ja me muut valkoiset apinat ollaan samassa kuolevassa ruumiissa

Runtiti-pou

Kaikki tajuavat mutta alistuvat silti. Kuin Ranskan vallankumoukseen. Helkutin lampaat

juha II

Saksasta on jo lähtenyt valkoisena pakona Etelä-Amerikkaan ihmisiä, jossa on jo 100-vuoden takaisia saksalaisia siirtokuntia pois muslimien barbaarien barbarismia ja korona tyranniaa.

Ruotsissa on sama ilmiö ja niinpä sossu hallitus esittää maastapoistumis veroa aivan kuten oli Neuvostoliitossa, jonne piti maksaa ne kustannulkset, jotka olivat koituneet valtiolle hänen koulutuksesta ja muista ”runsaista” etuisuuksista!!!

ike

Jos ei vielä ole verenpaine tapissaan niin katsokaa tuo:https://www.youtube.com/watch?v=fC1MusXay4o

John Quiman

Oli kyllä hyvä esitelmä nykyisen EU:n pimeydestä. Pyrkivät pala palalta kohti totalitarismia, keksien vaikka mitä selityksiä voidakseen vähitellen ottaa vallan kaikessa mahdollisessa.

Ongelma ei ole niinkään itse EU, joka on paperia, vaan poliitikot, jotka kusettavat ja juonivat tekosyin päämääriensä eteen. Kumma, että ei moni jäsenvaltio ole vielä sanonut jyrkästi ei noille hulluuksille ja määrätietoiselle vallan siirrolle jäsenvaltioilta EU:lle. Siitä vallansiirrostahan tuossa on ensisijaisesti kysymys.

Jos tuo mielipuolten lauma saa lisää valtaa ja lopulta kaiken vallan, tulee mielipuolisuus olemaan huipussaan sen aikaa, että koko EU jäsenineen romahtaa. Siitä olisi seurauksena saman kaltainen tila kuin mitä oli Neuvostoliitossa, kun se romahti. Kansan oli pakko kohdata se tosiasia, että oli eletty suuren kusetuksen alla, eikä juuri mikään opitusta ollut totta, eikä talouskaan toimi, koska se oli ollut kuralla jo iät ja ajat.

Jos Suomi eroaisi huomenna EU:sta, olisi Suomessa meno kokolailla samaa kuraa kuin nytkin, koska omat poliitikot ovat mitä ovat. Se ei olennaisesti muuttuisi. Niin kauan kuin suomalaiset alistuvat mielipuolisuuteen, niin kauan mielipuolisuus kasvaa. Kun alistuminen mielipuolisuudelle lakkaa, alkavat asiat järjestyä, oltiinpa sitten EU:ssa tai ei.

Niin, tuon linkittämäsi videon saisi merkitä varoituksella: ”ei sovi heikkohermoisille tai korkean verenpaineen omaaville”.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Olet oikeassa,olet oikeassa….voihan vattupuska tätä maailmaa….keisareilla ei ole vaatteitaaaaaaaaaa…lalalalalallalaaa kun v***aaaaaa lähen ulos kun vielä saa ilman maskiaaaaaa…

Kata

Voi tupernaakkeliensurseenpeti!Ei perrrrrrrrrrrrrrrr 🙁

Runtiti-pou

Saksa on Euroopan preikä ja kaikki tuhoudumme pian

Juha

Voitaisko ne kaikki 100000 maahanmuuttajaa ottaa Helsinkiin ja Espooseen. Siellä on eniten hallitsenattoman maahanmuuton kannattajia. .

John Quiman

Haluatko pääkaupungista muslimien hallitseman alueen?

Hh1488

Haluan

Ali

Arvoisat toverit ,minulla on suunnitelma,aletaan käymään solariumissa joka ilta,opetellaan muutama sana arbiaa,ja sitten heitetään kaikki hekilöllisyys paperit menemään,ja soudetaan kumiveneellä helsingin rantaan,,,,pyydetään turvapaikkaa kansainvälisten sopimusten mukaan.
Eikö Suomen kansa näe mitä on tapahtumassa?1-5 vuoden päästä Suomessa on 2-3 miljoonaa rikastuttajaa,ehkä enemmänkin,ja näistä tulioista on pieni prosentti, joka elättää itsensä TYÖLLÄ! En ole vastaan sitä, että ihmisiä autetaan,mutta tämä on aivan järjetöntä. Kuka auttaa Suomalaisia?EI KUKAAN!!!!

Kata

Noin on tehtävä.Tämä on todellakin järjetöntä.

John Quiman

Eivät nuo tule siksi, että tarvitsisivat tosiasiallisesti apua ulkomailta. Ne tulevat etsimään helpompia oloja, useimmiten elinikäistä sossun jonopaikkaa.

Eivät ole turvapaikkaa etsimässä, mutta käyttävät suvakkien tarjoamaa, suorastaan tyrkyttämää, mahdollisuutta leikkiä turvapaikanhakijoita.

Lieväasteinen

Suvakit kohta kieltävät rodullisena omimisena valkoisilta solariumit ja rusketuksen. Valkoisilla on mahdollisuus ryhtyä ruskettumalla ei-valkoisiksi, mutta ei-valkoisilta puuttuu mahdollisuus ryhtyä valkoisiksi, mikä on suvakkien mielestä kauhea vääryys.

Ilkka Forsten

Valokuvauskaan ei ole enää kuten ennen, sillä negatiivikuvassa valkoiset on mustia. Se on ilmiselvää kulttuurin omimista. Tähän on tultu, mutta ei olisi ollut mitään pakkoa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Kata

😀 Kiitos kuiten että sai nauraa kun tuossa aiemmin meinasi ohimosuoni jo revetä…

Lieväasteinen

Väestönvaihto ja valkoisten kansanmurha yhä etenevät, ”kiitos” päättäjät.

"Saksa on basa maa..."

Tämä on ”hyvä” viesti myös uusille tunkeutujille. Ja tulijoitahan kyllä riittää!

Tuumailija

Saksassahan sijaitsee turkin toiseksi suurin kaupunki, Berliini.

juu

Niinhän nuo Suomessakin meinaa laillistaa laittomasti maassa vuosia olleet, ja samaan aikaan kansalaisuuden saamista koittavat helpottaa ettei edes henkilöllisyyttä tarvitse todistaa.
Laittomasti olet maassa tarpeeksi pitkään niin kiinnioton ja karkoituksen sijaan lyödäänkin passi kouraan haluamillasi tiedoilla.
Kyllä vasemmisto maassa kuin maassa on sairas.

Jukka

Sairasta on! Turvapaikanhakulait voi saman tien vetää pytystä alas. Ei niillä ole enää mitään merkitystä, jos oleskeluluvat ja kansalaisuudet saadaan laittomin menetelmin.

John Quiman

Jatkamalla rikosta ansaitset tulla palkituksi, on vihervassujen ideologian sanoma.

Tänne vaan kaikki maailman pummit sossun jonoon. Kunhan saat edes yhden tossun rajan yli, on elämäsi valmiiksi maksettu. Jos olet niin köyhä, että ei ole tossuja, niin kyllä Suomi kelpuuttaa ilman tossuakin. Ei tarvitse tehdä työtä, eikä sopeutua.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Ali

”Jos olet niin köyhä, että ei ole tossuja, niin kyllä Suomi kelpuuttaa ilman tossuakin”.
Suomi ostaa tossut,eikä ihan mitä tahansa tossuja,pitää olla adidas, kalleimasta päästä!
En minä siksi että kateeksi käy,olen ollut tossun alla 45v,ja hyvä on ollu olla,parempi tossun alla, kuin taivas alla:)

Tuhoon tuomittu

Ja näin tuhotaan järjestäytynyt yhteiskunta sisältäpäin politikkojen avulla. Aivan kuten Suomessa.

murre riepunen

Ministeri Nancy saa taatusti nimensä historian kirjoihin vasemmiston surkuhupaisana ja maalleen valtavana takaiskuna laatiman kyttyröitä myötäilevän lakiehdotuksen innokkaana kannattajana.

ike

No tuo armahtaminen on jotenkin kummallinen käsite tässä yhteydessä. Tuolla vain vedetään mattoa laillisuusperiaatteen alta.Suomikin siitä aika kovaa meteliä pitänyt. Olen niin vanhanaikainen että lakia täytyisi mielestäni noudattaa. Katsokaa vain niin tuon vihervasemmisto ottaa seuraavaksi esille. Mitä tekoa on lailla jos sitä ei noudateta. Voihan se olla niin että laki on vain lainkuuliaisia verten ja kaikki tiedämme että poliitikot eivät kuulu tuohon kategoriaan. Jokainen on siis vapaa tekemään mitä haluaa. Armahduksen pitäisi olla tasapuolista pankkirosvoille sekä näille husveivareille.

Kata

Näinhän sitä ajattelee mutta tämä anarkian saaminen korkeimmaksi ”laiksi” edistyy joka puolella.
Näyttää siltä että nämä nänsit,helenit,mariiiiiiat ja karenit plus muutama muukin ”jangliiteri” saavat vain tuhoa aikaan..kun pääsevät vallanhimoaan toteuttamaan.
Oikeusvaltioperiaate,oikeusvaltioperiaate….muutama meppi huutaa kurkku suorana joka päivä….
Etovaa.

Uusimmat uutiset