Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Saksa: Berliini valmistelee valtavaa telttakaupunkia laittomille siirtolaisille kriisin kiihtyessä

Saksa on jo rakentanut telttakaupunkeja Müncheniin, Leipzigiin ja Bremeniin selviytyäkseen kasvavasta maahanmuuttajamäärästä.

”Majoituspaikat loppuvat kaikkialla Saksassa maahanmuuttajien massiivisen tulvan vuoksi, mutta paine ei ehkä ole missään suurempi kuin pääkaupungissa Berliinissä. Tämän vuoksi kaupunki suunnittelee jättimäisen telttakaupungin rakentamista jopa 4 000 siirtolaiselle”, kertoo Berliinin senaatin vasemmistopuolueen sosiaalisenaattori Katja Kipping.

”Hyvin lyhyessä ajassa olisi löydettävä suuri määrä hätämajoituspaikkoja jopa 4 000 ihmiselle, jotta tilanne voitaisiin tilapäisesti purkaa ja estää pakolaisten äkillinen kodittomuus. Valtion pakolaisvirasto (LAF) ei pysty ottamaan vastaan turvapaikanhakijoiden määrän poikkeuksellisen voimakasta kasvua”, Kippingin tuoreessa asiakirjassa selitetään.

Kipping varoitti, että kapasiteettia on tuskin enää jäljellä, ja hänen tiedottajansa mukaan majoitustilanne on ”yhä monimutkaisempi”.

Tämän ”telttakaupungin” pystyttämiseen tarvittavat suuret teltat hankittiin jo keväällä, mutta niitä ei ole vielä otettu käyttöön. Tällaisia telttakaupunkeja on kuitenkin jo pystytetty muihin Saksan kaupunkeihin, kuten Leipzigiin, Bremeniin ja Müncheniin.

Mahdollisia paikkoja Berliinin uudelle telttakaupungille ovat muun muassa Tempelhofer Feldin suuri puisto, Olympiapuisto, kaupungin messukeskus, entisen Tegelin lentokentän avoimet tilat sekä A- ja B-terminaalien sisäpuolella, kertoo saksalainen uutistoimisto Taggespiegel. Myös muiden senaatin osastojen olisi kuitenkin suostuttava näihin suunnitelmiin.

Berliiniin on tullut runsaasti pakolaisia Ukrainasta sekä Afrikasta ja Lähi-idästä. Ukrainalaisten ei kuitenkaan tarvitse hakea turvapaikkaa. Valtion pakolaisviraston (LAF) mukaan Berliinissä haki yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana turvapaikkaa 9 036 ihmistä, joista yksikään ei ollut ukrainalainen.

Kippingin mukaan päivittäin saapuu noin 150 siirtolaista. Jos suuntaus jatkuu, vasemmistopoliitikko arvioi, että vuoden loppuun mennessä tarvitaan lisää tilaa jopa 10 000 ulkomaalaiselle. Jos tuo luku kuitenkin pitää paikkansa, edes hänen telttakaupunkinsa ei riitä vastaanottamaan kaikkia tulijoita.

Vaihtoehto Saksalle -puolueen (Alternative für Deutschland, AfD) pyytämät uudet tiedot senaatilta osoittavat, että Berliiniin viime aikoina saapuneiden maahanmuuttajien keskeisimmät lähtömaat olivat Syyria, Georgia, Turkki, Afganistan ja Moldova.

Lähde: Remix

56 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Saarela

Kun siirtolaistulva on ”massiivien”, niin olisikohan jo korkea aika ruveta palauttamaan sitä porukkaa takaisin isiensä maille??? Siirtolaisiahan ei ole mikään pakko ottaa vastaan.

Pertsa

Hahahaha, saksalaisillahan onkin pitkät perinteet leirien rakentamisesta, tuleeko sinne uunikin?

Jukka

Tottakai! Pitsauunit ja kebabvartaat!

Totuus esille

EU-maat tekevät pakotettua kansallista itsemurhaa, poikkeuksena Unkari ja ehkä Puola. Tuloksena on kansallista identiteettiä vailla oleva enemmän tai vähemmän tummapintainen mössö, jota liittovaltioitetun EU-diktatuurin eli Super-Neuvostoliiton komissaarien on helpompi hallita osana Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaa.
EU,huomispäivän super-Neuvostoliitto, Karl Steinhauser; https://www.kielletytkirjat.com/product/euhuomispaivan-super-neuvostoliitto/

Kata

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=o1zF1nH0H5k

Hyvää Isänpäivää isille mutta silti..katsokaapa tuo ja yrittäkää olla hikeentymättä..no en onnistunu…Missä on Suomen päästöt????On se gauheeta joko ollaan maksettu itsemme ”puhtaaksi” ja tuettu Kiinaa???Muiden muassa!

On tämä semmoista vasureiden ”luontokatoa”ettei pahemmasta väliä!

ike

Vaikka tuon on tiennyt nousee kuitenkin aina verenpaine kun tehdään selkeitä yhteenvetoja. Eivät nuo poliitikot voi olla normaalijärjellä varustettuja kun aina vaan tuo ilmastopropaganda menee läpi.

Kata

Ei ne olekaan normaalijärkisiä vaan aivopesu ja hillotolppalupaus…aivan sama miten yhteisöt ja yhteiskunnat tulevat kärsimään koska hulluruohoa syöty…En ihmettele että tuo toimittajakin hiilty!

otto suni

Ovat todella aivopestyjä ja jälleen tänään etelärannan Häkämies silmät kiiluen halusi valtion yksityistävän mahdollisimman paljon yhtiöitään, jotta Häkämiehen kaverit pääsevät apajille! Hullunruohoa syövät ilmeisesti lähes kaikki ja asekuntoisia nuoria miehiä rahdataan lisää korvaamaan ”väestön vanhemisen” aiheuttaman työvoimapulan!

Kata

Totta..mielipuolten hommaa.

Totuus esille

Häkämiehen johdolla Kemiran lannoiteteollisuus arvokkaine fosforikaivoksineen myytiin pilkkahintaan norjalaiselle Yaralle, joka pian korotti fosforilannoitteiden hinnat moninkertaiseksi. Maanviljelijöien oli pakko korottaa vastaavasti mm. viljan hintaa. Sen seurauksena maksamme ja edelleen tulemme maksamaan huomattavasti korkeampaa ruoan hintaa, alentuneesta huoltovarmuudesta puhumattakaan.

Ilkka Forsten

Kommenttiosiossa, ( alkuperäisen uutisen mihin laitoit linkin ) on hyvä toteamus. Suomeksi käännettynä jotenkin tähän tapaan. ” Nyt nähdään mitä tapahtuu kun koulunsa kesken jättänyt teini päästetään sanelemaan aikuisille asiat.” Viittaus osuu tietysti kehenkäs muuhun kuin Greta Thunbergiin.

Jo aikapäiviä sitten on sanottu että suomen päästöt ovat maailman mittapuulla promillen luokkaa, koska kansankuntammekin muodostaa vain 0.007 % koko maailman väestöstä.

Gretahan on nyttemmin muuttanut agendansa luonteen siihen mitä se on periaatteiltaan ollut alunperinkin. Kommunismin levittämistä ja valkoisten elämäntavan vihaamista. Yllättyikö joku siitä ulostulosta, minä en, koska olen kaiken aikaa sanonut että vihreät on kommareita vain eri nimellä.

Kata

Joo oli hyviä kommentteja…ja prompteri- Reetta se vain sanoo kuten vasurivanhemmat käskee…mutta ”uskonoppineet” vajoaa polvilleen tämän rohveettagreettan edessä.
Uusia uskontoja syntyy pikapikaa mutta onko uskojilla päissään vikaa?

Ilkka Forsten

Luin hetki sitten uutiset netistä. Uutisen otsikossa sanottiin ; ” Suomessa EI OLE ENNEN ollut näin lämmintä näin myöhään syksyllä.” Mutta kun lukee jutun loppuun, niin sillä tulee vastaan lause ” marraskuun lämpöennätys oli 6.11 – 2020 Ahvenanmaan Jomalassa + 16.6 C astetta… Mitä pitäisi ajatella ? Ensin tulee mieleen ettei Ahvenanmaa siis enää kuulukaan suomeen, koska sen mittausasemalla tehty ennätys jätetään huomioimatta, tai sitten toimittelijat, ( huom ei toimittajat ) eivät käsitä omaa tyhmyytään kun tekevät artikkeleita ? Tietysti tämä oli taas vakava näyttö globaalista ja peruuttamattomasta ilmaston lämpenemisestä, ja sillä voidaan nyt perustella uusia kieltoja ja rajoituksia SUOMEN kansalle, joka kuluttaa koko maapallon luonnonvarat kolmeen kertaan / 12 kk…

Kouluja käymätön Greta on nyt saatava pitämään puhe keloapinoille siitä, miten kommunistinen järjestelmä olisi hoitanut asian olemalla mustien suojelija, koska mustat osaavat käyttää kasvisruokaa, mikä siis pelastaa ilmaston, ja ovat sivumennen sanottuna yhtä vähän kouluja käyneitä kuin tuhnuperän reetta, mutta ei anneta sen häiritä agendaa, sillä vain ilmastovalheita vastustavat ovat vähän koulutettuja uusnatseja täynnä palingeneettistä myyttiä.

Kata

Juu oli se gauhee joulu kun Rovaniemelle lensi Concorde 1984(Ei SE 1984 kuitenkaan) eka kertaa ja vettä tihkutti taivaalta ja maa mustana paikoin…10 kilometrin autojono…onneksi ei ollut Reetta ja Mariiiiia kyttäämässä tien poskessa koska autoista lähti pikkusen kaasujakin…. 😀
Ja monta muuta mustaa joulua jopa Napapiirillä!Kääääk ei noita huuhaa-pelottelijoita enää kestä!

Ilkka Forsten

En ole enää aikoihin törmännyt ihmisiin joiden kanssa keskusteltaessa ylistettäisiin nykyistä hallitusta saati ilmastopolitiikkaa, josta onkin tullut varmaan suurin yksittäinen huolen-aihe vaikka muuten mennään päin sitä itseään viikosta toiseen. Marin kertoilee jossain typerässä lööppilehdessä kaipaavansa eniten ihan omaa rauhaa, vaikka vasta hetki sitten ilmoitti olevansa huolissaan siitä pystyykö hän mitenkään luopumaan pääministerin tehtävistä. Sanna ei taida oikein käsittää ettei häntä ole alunperinkään valittu pääministeriksi, ja ettei virka ole mikään ikuisuuteen jatkuva vaalista toiseen.

” Haluan vain olla ihan tavallinen ihminen,kertoo sanna, ” ja sanottakoon nyt jo tässä vaiheessa että sitä hän on minun silmissäni ollut koko ajan, ei suinkaan arvossa pitämäni pääministeri.

Apropoo, tulikin mieleeni eikö ole outo sattumien summa kun suomi oli vielä hetki sitten sähköntuotannon suhteen niin vahvoilla, että tuontisähköä ei tarvittu lainkaan, mutta jostain ihmeen syystä Olkiluodon jäähdytyspumppuihin tuli heti vika kun pörsisähkön hinta notkahti muutamaan senttiin. Tämä on ihan tuubaa mitä meille syötetään sähköpulasta. Toissapäivänä oli niin tuulinen sää että jopa propelit kehittivät yli puolet koko sähköntuotannosta. Heti kun sähköä alkoi löytymään, sitä myytiin rajojemme ulkopuolelle. Fortum pelaa nyt kalliilla sähköllä itselleen hyvitystä siitä että mentiin sössimään Uniperin asiat, ja niksmannien pitää saada halpaa energiaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Näin se menee..ongelma onkin että kuka maksaa eniten niin sinne myydään ja kansalle kerrotaan energiapulasta,sodasta ja läpälässynläästä…voi vattusten syyskarkelot!

Ja sitten mallia elopapanoiden käsittelyyn koska skoudet ei tee töitään…Ranskassakaan.

Ilmastonpi**uuta tämäkin…https://www.youtube.com/watch?v=hWvfm6ni2Dw

Korpilaki….

Jns. Man

Viikinkiaikana oli niin lämmin että Suomessa ei ollut kymmeniin vuosiin peräkkäin järvissä jääpeitettä. ’Mittaushistoria’ tarkoittaa sitä kun lämpötilaja on tilastoitu vuosittain 1860-l. Lähtien. Tällöin oli juuri ’pieni jääkausi’ päättymässä joka alkoi 1600-l. Lopussa.

Ilkka Forsten

Viikinkien Saagoissa kerrotaan paikasta nimeltään vihreä maa, minkä on arveltu tarkoittavan nykyistä grönlantia. Toisin sanoen se mikä on nyt jäätikköä, oli joskus viljelykelpoista aluetta, tai ainakin siellä oli puustoa ja riistaa. Mutta kuten tiedämme. ” Näin suurta ilmaston lämpenemistä ei ole ollut koskaan ennen, on meneillään ilmastohätätila. ”

Itukommuunin porukalle on ihan turha selittää mitään, he ovat lahko joka uskoo lahkon tavoin yhteen totuuteen, ja ainoa tapa muuttaa asiantila on tuottaa niille sukupuutto, mikä vielä tässä vaiheessa lienee katsotaan rikokseksi. Pikapuoliin ei katsota.

Runtiti-pou

Gretan vanhemmathan ovat vanhoja äärikommunisteja

Jukka

Vihreitten perusta ja juuret ovat taistolaisuudessa. Vieläkin on eduskunnassa entisiä taistolaisia, myös vihreissä!!

K. J. Pitkä

Ikävä kyllä miltei ainoa realistinen tapa pysäyttää marakattiryöstöt jo alkuunsa olisi sellainen poliisikäytäntö, jossa ryöstäjille annetaan riittävän ”primitiiviset” seuraamukset
(= esim. lyödään kumipampulla) jo kiinniottovaiheessa.

Tällöin sana alkaisi kiertää ja herättää ennaltaehkäisevää pelkoa marakattipiireissä.

Mikäli vaatii lakimuutoksia, niin hopi hopi !

Ilkka Forsten

Niiden oman yhteiskunnan virkavalta, ( usein armeija ) on niin raudanluja otteissaan, ettei per*****ly onnistu alkuunkaan. He tietävät miten näitä pitää käsitellä, mutta kun euroopan lässyttäjät pääsevät ääneen, tulee aina eteen tilanne jossa YK ”velvoittaa suvaitsemaan erilaisuutta.” Omituista siinä on se, että maat joiden kansalaiset toistuvasti ovat osallisina milloin missäkin rikollisessa toiminnassa, halutaan mieltää hauraaksi vähemmistöksi jota toiseutetaan valkonormatiivisten yhteiskuntien toimesta.

Tulokkaat toiseuttavat itse itsensä olemalla möllejä ja sekaantumalla kaikkeen laittomaan, mutta jo sen toteaminen saa suvakin haukkomaan henkeään koska ” äärioikeistolainen ” ajattelu ei kuulu demokratiaan. Mitään demokratiaa ei ole enää olemassakaan, se on nykyään myytti jostain menneisyydestä joka kaivetaan esiin vain silloin kun halutaan sanoa että kantaväestön on suvaittava mitä tahansa, se on rikkautta, se on voimavara, se on kestävyysvajeen paikkausta jne.

T. Apuli

Pirttiviljelysmaiden tuottavuus lienee YK:n erityisessä suojeluksessa.
Kaikilla on oikeus syntyä, vai miten se nyt jossakin paperissa lukikaan.

Syttyy eeppinen sota mikäli satamiljoonainen pakolaisvirta lähtee kohti jo ennestään ahdasta Eurooppaa.

Ilkka Forsten

” Tavja ” SETA Halonen sanoi että kaikilla on oikeus nuhhia, ei meillä ole oikeutta estää sitä. Ei kukaan ole sitä estämässäkään, päin vastoin me tuemme sitä kaiken aikaa joka on silkkaa järjenköyhyyttä.

Ilkka Forsten

Ei tarvita yhtään hätämajoitusta kun noudatetaan niitä YK:n ohjeita, eikä väännellä sisältöä vihreisiin arvoihin sopivaksi.

Runtiti-pou

Laittavat ihmisten koteihin vasta, kun niiä lasketaan olevan tarpeeksi pitämään kansa kurissa

kameleontti

Nykyinen Saksa on kuin suuri ja pöhöttynyt euroeunukki.

Juha

Helsinki voisi ottaa osan näistä turisteista ja muut punakaupungit. Helsingistä on jo rahat loppu mutta ei hätää.. vasemmistostadilaiset maksavat mielellään viulut.

ike

Tännehän ne saksalaiset kuitenkin niitä häätää, onhan kyse taakanjaosta. Jos ne ovat rikkaus pitäköön vaan itsellään.

Maapallo valhe

J—-laiset rupeaa paljastumaan koko mailmalle tarvitsevat neekereitä ja muslimeja sotimaan valkoisia vastaan kun talous lopullisesti romahtaa

juu

Lähi-idän ja afrikan ukoille ei mitkään telttakaupungit kelpaa, heitähän asutetaan hotelleihin.
Eli keilles niitä telttakaupunkeja tehdään?

Rajat vois laittaa kiinni

Ukrainalaisille.

Pesunkestävä yön timo

Matuja on majoitettu myös risteilylaivoihin täyshoitoon, mm. 3-4 ateriaa päivässä ja vajakkisuvakkiakat antaa pesää..

Ilkka Forsten

Pyromaaneille. Kohta tent city palaa poroksi, ja Suomella on suuri vastuu kannettavana. Emma Kari käy taas itkeä tirauttamassa YLE:n kameran edessä, ja ilmoittaa että talvi tulossa ja raskaana olevat naiset ja lapset värjöttelevät räntäsateessa, heillä ei ole kattoa pään päällä kun ” vahingossa ” syttynyt palo hävitti teltat. Tämä on sitten ennustus, joka käy toteen, saattepa nähdä.

Jos tulijat polttivat jo Kreikassa keskikesällä telttansa, ja täällä vinguttiin silmät kosteina siitä miten hädänalaiset ovat jäätymässä vailla suojaa, niin miten luulette käyvän astetta pohjoisempana ?

Ja KEENERI

Naamioituneet apinat ryöstivät koululaiset bussissa Helsingissä viime lauantaina. Tekijöiden orvaskeden väri olikaan..

Jukka

Hulluinta, että poliisi ja yhteiskuntamme on täysin aseeton heidän edessä. Poliisikin tunnusti, että ei mene kuin hetki niin nämä samat ovat taas tekemässä tekojaan. Eihän tässä ole mitään järkeä.

ike

Käsiaseita tulisi myydä alennuksella kantasuomalaisille, ainakin vanhuksille. Olisi edes jotakin kättä pidempää. Siihen tämä kuitenkin menee.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Joku, en muista kuka oli kaukaa viisas. Hän aloitti varustautumisen jo 1980 luvun alussa.

K. J. Pitkä

Jos hyviä ratkaisuja ei ole, niin käytetään sitten kelvollisia.

Eräs toimivaksi todettu ratkaisu olisi lainsäädännön ja viranomaisvaltuuksien ripeä palauttaminen ns. kovien aikojen tasolle.

Esimerkkinä voisi pitää 1940-luvun loppuvuosia, jolloin sodasta kotiutuneet miehet etsivät menetettyä nuoruuttaan viinan ja puukon voimalla.

Kukavaan

Suomessa tarvitaan myyntikanavia käsiaseille. Se, että käsiaseeseen ei saa lupaa, ei poista niiden tarvetta ja tarpeesta johtuvaa potentiaalista kysyntää.

Kun aikanaan markkinat vastaavat kysyntään, on tarpeen sulkea rikolliset, heikkomieliset ja suomalaisten viholliset tarjonnan ja asemyynnin ulkopuolelle. Tämä nyt menee haaveiluksi, mutta ehkä ratkaisu on kansalaisjärjestö, joka huolehtii jäseniensä asehuollosta.

Helpointa olisi, jos Suomen valtio huolehtisi suomalaisten hyvinvoinnista, kulttuurista ja turvallisuudesta. Mutta niin tuskin käy, koska valtaosa äänestäjistä antaa äänensä poliitikoille, joiden toimet tuhoavat hyvinvoinnin ja suomalaisen Suomen.

K. J. Pitkä

Omankäden oikeus on huono, mutta kuitenkin parempi kuin heikko laillinen oikeus.

Runtiti-pou

Niin onko järkeä vain ihmetellä, kuin poliisikin on näin selkeästä suomalaisten vihollinen

juu

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d2bdf826-c023-4dfa-959d-f7714e01fb83

Ihmetellään että kukaan aikuinen ei puuttunut, mutta siihenpä löytyy syitä tänä päivänä.
Jos puutut niin siellä on matuilla todennäköisesti puukot, ja jos tulee tappelu niin ainoa joka siitä tuomion saa olet sinä itse sivullisena, todennäköisesti huudetaan vielä rasismia median lööpeissä.
Tätä on tilattu, onnea suomi.

tämä on vasta alkua

Näin on. Huvittaa näiden valtamedioiden toimittelijoiden ininät. Vuosia ovat mustamaalanneet suomalaisia miehiä rasistinatsipaskoiksi yms. Kultapalleroilla pitää olla turvalliset tilat. Mutta joo itse en puutu tälläisiin tilanteisiin. Ja kyllä, niitä syitä on monia.

Kata

Voi halavattu,voi poikaparat eli näin kohtelee oma maa omiaan.Kukaan ei tee mitään,missään!

Varmaan tuo pelko on mutta…käykö kuin Nykin metroissa että jopa henkirikoksia ja ihmiset vain tuijottaa…Kyllä joukkovoimalla pennut ketoon ja persiille pientä piinaa!

Juurisyyt ,vinkuu joku mätökkä ja kotoutuksen puute…ei tätä hulluutta ei voi sallia!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
K. J. Pitkä

Jotta marakattiryöstöt loppuisivat jo alkuunsa, niin ”kentälle” tarvitaan jokin riittävän primitiivinen viranomaispelote, koska pelkkä puhuttelu vaatisi kuulijalta jonkinlaista järkeä..

Valitettavasti ainoa tunnettu toimiva ratkaisu on riittävän kovakourainen poliisi.

Muussa tapauksessa mennään kohti ammuskelua kuten Ruotsissa.

Ilkka Forsten

Villi arvaus, harmaa rasteri.

Suoltavaa Asiaa

Helppo ratkaisu on pistää rajat kiinni ja käännyttää kaikki.

John Quiman

Minun mielestäni tarvitsisi vuokrata laivoja, joihin voi laittaa tuhansia laittomia siirtoloisia. Niillä sitten kuljettaa ne takaisin Libyaan tai mihin vaan, mutta pois Euroopasta. Miljoonan poistaminen Euroopasta vaatisi satoja kuljetuksia. Kuljetettavia riittää useampia miljoonia.

Kata

”Estää pakolaisten äkillinen kodittomuus..”ai jaa no niin se commiefornian esimerkki näkyy kohta Euroopassakin,telttakyliä kaikki kauniit puistot täynnä,siltojen aluset ja kadut myös.Turvattomuus lisääntyy kaikilla…Koska ihmisoikeus mutta tuleeko turggilaisetkin pakolaisina…sota?Onko Moldovassa sota?Georgiassa?
Eurooppa on pieni pläntti kartalla verrattuna USA:aan,Venäjään ja Afrikkaan…se kuitenkin täytetään(lue:viedään kivikauteen) ns.”pakolaisilla”…voihan vattusten pesimiskesä.

Estäkää myös kantisten kodittomuus…ai ei voi sannoopi vasemmistopolitiikko.”Status” on väärä…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
otto suni

Saksa on täällä saitilla useimpien ihannoima Nato-maa ja kaikki viemäritavara tulee juuri tästä entisestä hyvästä valtiosta meidän kannettavaksemme!
Miehitysvallan alaisena Saksa on vain kääpiö Euroopassa!

Vihaan Saksaa

Saksa on molopäiden maa. Olisi ollut hyvä, jos ne olisi kaiki tabettu 2 MS:ssä.

Runtiti-pou

Kansallissosialistit edustivat oikeaa Saksaa. Käsittäisin, Nykyinen Saksa on orja, joka toimii kuten miehittäjä eli zionistit määräävät. Sinä kuitenkinvihaat Saksaa ja maailmansodasta päätellen niitä oikeita saksalaisia, jotka olisivat nimenomaan pelastaneet Euroopan maahanmuutolta ym

Ilmari

Ei Saksa ole miehitetty maa.

otto suni

USA jäi Saksaan 1945 ja kuten Obama totesi käydessään ensimmäisen kauden presidenttinä ollessaan Ramsteinin tukikohdassa ”Olemme täällä todellisuudessa miehittäjinä”! Ryssät lähtivät Saksasta muurin kaaduttua, mutta jenkit ei!