Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksa: Nigerialainen maahanmuuttaja sieppasi 9-vuotiaan pojan ja puukotti kahta poliisia – oikeus vapautti hänet heti

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Nigerialainen puri myös yhtä poliisia, hyökkäsi toisen kimppuun ja lisäksi haavoitti kolmea muuta poliisia, mutta syyttäjät kieltäytyvät nostamasta syytettä häntä vastaan.

Maahanmuuttajien tekemien puukotushyökkäysten aalto on kasvanut eri puolilla Saksaa, ja nyt nigerialainen maahanmuuttaja on lisännyt uhrien määrän kasvua puukottamalla tällä kertaa kolme poliisia 16 tunnin aikana Karlsruhen kaupungissa.

36-vuotias nigerialaista maahanmuuttajaa etsitään yhä kolmen eri hyökkäyksen jälkeen, jotka kohdistuivat eri poliiseihin 18 tunnin aikana. Vakavista rikoksista huolimatta mies liikkuu edelleen vapaalla jalalla.

Perjantaina kello 12.45 mies sieppasi 9-vuotiaan pojan Karlsruhen päärautatieasemalla Baden-Würtembergin osavaltiossa, joka sijaitsee Lounais-Saksassa. Poliisi puuttui tilanteeseen pelastaakseen pojan, ja afrikkalaismies puri yhtä poliisia, ja kolme poliisia sai ruhjeita tappelussa.

Sen jälkeen, 13 tuntia myöhemmin, sama mies halusi matkustaa ilman lippua ja nousi yöjunaan kello 01.50. Kun poliisit ottivat hänet kiinni laittomasta toiminnastaan, tilanne kärjistyi nopeasti.

”Mies teki huomattavaa vastarintaa ja puukotti poliiseja toistuvasti takaapäin leikkuuveitsen terällä”, kertoi poliisin tiedottaja. Yhtä poliisia puukotettiin päähän, käsivarteen ja käteen, ja toinen poliisi sai haavan jalkaansa. Molempia poliiseja hoidettiin sairaalassa ja he ovat työkyvyttömiä toipuessaan vammoistaan.

Huolimatta yrityksistä nostaa syyte miestä vastaan, syyttäjä vapautti nigerialaisen.

Nigerialaismies palasi heti takaisin junaan ostamatta lippua, ja lauantaina kello 7 aamulla poliisin tiedottaja kuvaili, kuinka hän hyökkäsi jälleen kerran liittovaltion poliisin kimppuun, kun hänet pysäytettiin.

”Poliisitarkastuksen aikana 36-vuotias nigerialainen hyökkäsi yhtäkkiä liittovaltion poliisin kimppuun tarttuen tätä käsivarresta. Epäilty vietiin maahan ja pidätettiin väliaikaisesti.”

Syyttäjä yksinkertaisesti vapautti miehen, vaikka poliisit olivat hakeneet pidätysmääräystä kahdesti. Molemmat pyynnöt hylättiin tuntemattomista syistä. Bild-lehden yritykset tavoittaa syyttäjän virkailija selittämään, miksi miestä ei pidetty vangittuna ja nostettu syytettä, eivät onnistuneet.

Mies on edelleen vapaana kaduilla rikossarjasta huolimatta. Bildin tietojen mukaan Karlsruhen liittovaltion poliisit ilmoittivat asiasta esimiehilleen. Nyt he toivovat, että toinen syyttäjä ottaa tapauksen maanantaina käsiteltäväkseen.

Poliisit ovat joutuneet yhä useammin maahanmuuttajien tekemien puukotusiskujen uhreiksi. Kyseinen hyökkäys tulee Saksassa tapahtuneiden veitsihyökkäysten ja ulkomaalaisten tekemien väkivaltaisuuksien aallon jälkeen.

Ehkäpä tunnetuin tapaus oli islaminuskoinen afganistanilainen veitsihyökkääjä, joka onnistui puukottamaan saksalaisen poliisin kuoliaaksi Mannheimissa. Tunnettu islamisti oli poliisilähteiden mukaan asunut Saksassa laittomasti kahdeksan vuotta.

Pian iskun jälkeen Saksan vasemmistoliberaali hallitus ilmoitti maahanmuuttohuippukokouksessa haluavansa tuoda maahan lisää maahanmuuttajia Syyriasta ja Afganistanista.

Vain päiviä myöhemmin afganistanilainen maahanmuuttaja hyökkäsi poliisien kimppuun pitkäteräisellä aseella bussipysäkillä Mecklenburg-Vorpommernissa.

Kesäkuun 30. päivänä iranilainen maahanmuuttaja puukotti Lauf an der Pegnitzissä poliisiharjoittelijaa, joka pelastui suojaliivinsä avulla.

Lähde: Remix News

Lue lisää aiheesta:

Islamin vastaista aktivistia ja poliitikkoa puukotettiin Mannheimissa – poliisia puukotettiin kaulaan

Mannheimin joukkopuukotus: Poliisin tappanut afganistanilainen islamisti asui maassa laittomasti ainakin 8 vuotta

Mannheimissa puukotettiin taas – AfD:n ehdokkaan Heinrich Kochin kimppuun hyökättiin – katso video

Afganistanilaismies hyökkäsi poliisien kimppuun keittiöveitsellä vain muutama päivä Mannheimin joukkopuukotuksen jälkeen

Veitsihyökkäys Saksassa: Poliisi ampui iranilaisen maahanmuuttajan

 

Tilaa
Ilmoita
5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Joo oikeuslaitoshan on Suomessakin jo pitkään toiminut tavallisia rehellisiä kansalaisia vastaan, siksi kai se demla aikanaan perusteettiin.

Peter Kreisler

Näitä tapauksia lukiessa voi päätyä vain siihen johtopäätökseen, että yhteiskuntajärjestyksen häviäminen ja ulkomaalaisten väkivaltarikollisten suojeleminen on tarkoituksellista. Mutta mitä tällä toiminnalla tavoitellaan, sitä on vaikea ymmärtää, ainoat johdonmukaiset selitykset vievät salaliittoteorioihin ja ns. ”foliohattuteorioihin”.

Ilkka Manttari

Kun historiaa katsoo aika monesta salaliittoteoriasta on tullut totta. https://www.youtube.com/watch?v=JY7ohtx4IBs ja näitähän riittää.

Peter Kreisler

Niinpä näyttää olevan, ehkä vaikutelma siitä, että kansoja johtaa harkitsevat ja älykkäät henkilöt on harhaa.

Ilkka Manttari

Kiva että heräsit. 😊