Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksa: Syyrialaista syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä – nainen oli juuri päässyt pois jalka-amputaatioleikkauksesta

Kuvituskuva. Kuva: Pixabay / (CC0).

Kaksi naista oli juuri päässyt pois leikkauksista, kun syyrialainen mies väitetysti kävi heidän kimppuunsa seksuaalisesti.

Syyrialainen on syytteessä kahden naispotilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä Eppendorfin yliopistollisella klinikalla (UKE) Saksassa. Toisen naisista väitettiin joutuneen pahoinpitelyn kohteeksi sen jälkeen, kun hänen jalkansa oli juuri amputoitu.

Syyrialainen, 43-vuotias Zakwan A., saapui Hampuri-Mittessä sijaitsevaan käräjäoikeuteen, jossa hänen oikeudenkäyntinsä alkoi tiistaina. Maahanmuuttaja työskenteli ruokapalveluissa, mutta poliisin mukaan hänen kohteekseen joutui kaksi naista, joista toinen oli 52-vuotias ja toinen 53-vuotias. Molemmat naiset olivat sairaalassa hoidettavana.

52-vuotias Yvonne R. todisti, että hänen leikkauksensa oli sujunut hyvin. Heti leikkauksen jälkeen Zakwan A. tuli hänen sänkyynsä ja ahdisteli häntä, kun hän ei pystynyt edes liikkumaan.

”Olin halvaantunut. En pystynyt reagoimaan, koska olin niin järkyttynyt”, Yvonne sanoi.

Kun mies yritti suudella häntä, hän pystyi vain kääntämään päänsä sivulle. Tuolloin mies työnsi kätensä hänen sidottujen reisiensä väliin, hän kertoi.

Hän sanoi tuntevansa syytetyn kädet kehollaan vielä tänäkin päivänä. Yvonne R. oli nuorempana kärsinyt seksuaalisen hyväksikäytön traumasta ja oli vuosien terapiasta huolimatta psyykkisesti murtunut. Tämän seurauksena hän ei pystynyt puhumaan kenellekään heti tapahtuman jälkeen. Hoitajat luulivat aluksi, että hän oli saanut aivohalvauksen.

”Päämieheni puolustautui aluksi vaikenemalla”, sanoi syyrialaismiehen puolustusasianajaja. Oikeudenkäynti nojaa olennaisesti kahden naisen todistajanlausuntoihin.

Yvonne R. kertoi tapauksen olleen niin järkyttävä, että hän kärsii edelleen puhehäiriöistä ja poistuu harvoin asunnostaan, koska elää pelon vallassa.

”Olin juuri rakentanut elämäni uudelleen, ja nyt olen täysin murtunut”, hän sanoi.

Toinen potilas oli Ulrike H., myös häntä pahoinpideltiin poliisin mukaan seksuaalisesti. Hänen jalkansa oli juuri amputoitu. Hänen on määrä todistaa ensi viikolla syyrialaisia vastaan.

Yvonne R. oli kirjoittanut Ulrike H:lle WhatsAppissa siitä, mitä hänelle oli tapahtunut. Yvonne R. sanoi, että nainen alkoi itkeä.

”Hän alkoi itkeä ja sanoi: ”Jos olisin ollut rohkeampi, olisit säästynyt tältä”. Ilmeisesti myös Ulrike H. joutui saman miehen seksuaalisesti hyväksikäyttämäksi, mutta hän ei kertonut siitä mitään.

Viime vuonna Irakin kansalainen pidätettiin raiskattuaan 90-vuotiaan, pyörätuolissa istuvan naisen, kun tämä saapui paikallisen sairaalan päivystykseen Saksissa.

Ranskassa sattui samanlainen tapaus vuonna 2018, kun 50-vuotias algerialainen mieshoitaja huumasi ja raiskasi potilaan Neuilly-sur-Seinen amerikkalaisessa sairaalassa.

Lähde: Remix

25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Ja nyt meillä(kin) sitten krinalisoidaan juutinraumalaisten kohtalon arvostelu. Niin ikään AH:n aikaisia symboleita saatetaan kieltää jos niitä käytetään poliittisiin tarkoituksiin, sama koskee kommunistien vastaavia. Ai ai, nyt on paha paikka antifallakin. Sitä kun ei voikaan enää olematta rasisti heilutella punalippua ja huutaa asiaansa megafoniin. Jostain syystä ISIS lipusta ei puhuttu mitään, mutta ehkä tämä johtuu siitä että ” herkkä ja haavoittuva ” vähemmistö voisi suivaantua ja jättää noudattamatta vääräuskoisten lakeja. Hallitus oli myöskin huolissaan siitä miten paljon hagertit kokevat arjessa rasismia, en kyllä tiedä missä se näkyy ja miten, mutta tokihan uskomme niin olevan kun Henrikssonkin lopulta hyväksyi julkilausuman. vain yksi on yhä kiukkuinen, Eva Biaudet, mikä yllätys eikö vaan ?

John Quiman

Eivär Hagertit ole kärsineet rasismista, vaan kokemuksiin perustuneesta, täysin aiheellisesta syrjinnästä. Ne harvat, jotka tekevät töitä jne. tuskin kokevat syrjintää, kunhan ensin osoittavat olevansa poikkeuksia.

Poliitikot uskovat, että kieltämällä tunnuksia lopetetaan ideologia. No, ei se sillä mihinkään lakkaa. Helppo piirrellä uusia tunnuksia.

Kun lailla kielletään kyseenalaistamaan opetettuja käsityksiä historiasta, suojellaan ilmiesesti valhetta, sillä totuus ei tarvitse suojelua.

Ilkka

Mahtaako RKP mennä nyt mäkättämään Kauko-Itään siitä kun hakaristitunnus löytyy liki kaikista uskonnollisista paikoista. Karsitaanko Presidentinlinnan parvekkeen kaiteet pois, niissä kun toistuu kyseinen symboli moneen kertaan, ja paikka on takuulla ” poliittinen. ” Kielletäänkö viikinkien riimukirjaimet, niissäkin on samoja merkkejä joita SS- Divisioonat suosivat.. Haloo !

John Quiman

Niin, siellä kaukoidässä, etenkin Thaimaassa myydään Hitlerin kansallissosialistien tunnuksia, kuten hakaristilipua ja hihamerkkejä ihan julkisesti. Ei passaa RKP:n porukan matkustella maailmalla Euroopan ulkopuolella, jotta eivät menehdy kohtauksiinsa.

Ilkka Manttari

Pitäisi muistaa myös se että ei hakaristi ole natsien keksintö, se on käsittääkseni ollut monenlaisena symbolina vuosisatoja.

John Quiman

Hakaristi on esim. onnentuoja ja siinä merkityksessä se tuli suomalaisten ensimmäiseen ilmavoimiemme lentokoneeseen, kun von Rosen lahjoitti itsenäistyneelle Suomelle maaliskuussa 1918. Suomen ilmavoimat ovat muuten maailman vanhimpia ilmavoimia.

Hakaristiä on kaukoidässä käytetty positiivisessa merkityksessä tuhansia vuosia ja käytetään edelleen.

Ilkka

Natseilla oli tse asiassa hyvin vähän mitään ” omaa. ” Liki kaikki tunnukset tms oli kopioituja aiemmin käytössä olleista. Pääkallo kokardi, kopio Itävalta – Unkarin pääkallohusaareilta, kotka, ikivanha Preussin tunnus. Hakaristi, monessa maassa käytetty onnea tuova symboli. SS riimukirjaimet, Viikinkien riimukirjaimista kopioitu, samoin muutama muu tunnus. Lipun punainen taustaväri, tarkoituksella valittu sävy jolla ärsytettiin kommunisteja. Heidän lippunsahan oli myöskin punainen. Keskitysleirien portttien päällä olleet tekstit, vanhoja saksan talonpoikakastin sanontoja. Antisemitismi, ikivanha ilmiö joka oli kaikkialla. Eugeniikkaan liittyvät asiat, hyvin valtavirtaista näkemyksellisyyttä sinä aikana ja jo ennen sitä. Mikä näistä tekisi nyt tänä aikana yhtään sen vaarallisempia kuin silloinkaan, ei mikään, vaikka kommunismin nimissä on suurempi uhrimäärä saatettu hautaan, siitä ei haluta puhua mitään.. Outoa.

John Quiman

Eugeniikkaa natsit opiskelivat maailman ensimmäisen rotubiologian tutkimuslaitoksen tuotannosta, jonka arvostivat maailman parhaaksi. Kyseinen tutkimuslaitos oli Uppsalassa, Ruotsissa. Se ei ollut ruotsalainen keksintö, mutta ruotsalaiset jalostivat ajatusta tutkimuslaitoksen voimin.

Natseilla ei ollut omaa rodunjalostusoppia, vaan he opiskelivat ruotsalaista huipputiedettä.

Ruotsissa sitä käyttivät sosiaalidemokraatit, eikä käyttäminen ihan heti loppunut, vaan viimeiset rotubiologian toteuttamisen rippeet lopetettiin vasta 1975.

John Quiman

Harmittaa, kun ei näitä viestejä ei voi enää korjailla jälkeenpäin. Kirjoitusvirheet, mitä tulee , jäävät tyhmän näköisinä jäljelle. Eivät ole vielä korjanneet sitä vikaa, joka estää korjaamiset. Se sanoo vain, että kirjoitan liian nopeasti, jos yritän tallentaa uudelleen muokatun tekstin, eikä tallenna mitään.

Ilkka Manttari

On kai sitä koerkeampaa koodausta tuo korjausten salliminen, kyllä se kuitenkin joillakin alustoilla toimii.

Ilkka Manttari

Seuraillut noita uutisia. Täytyy todeta että on tuo RKP pellejä täynnä. Nostivat hirveän hälyn rasismista kun ajattelivat että on niin arka aihe että ei kukaan uskalla vastaankaan laittaa. Kun katselee uutistoimitusten reaktioita niin taisivat olla oikeassa.

Ollaan aika vaikeassa tilanteessa kun hallitus syrjii rasisteja 😊.Eikä se ole rasismia että Suomalainen työnantaja haluaa ottaa Suomalaisen työntekijän, se on hänen oikeutensa.
Jos joku haluaa olla rasisti eikö sen vapaassa yhteiskunnassa pitäisi olla mahdollista. Eikö ihmisillä itsellään pitäisi olla oikeus päättää miten mihinkin suuntaukseen suhtautuu.
Jos joku on esim. jonkun idioottimaisen suuntauksen kannattaja, suotakoon se hänelle. Jokaisella on oikeus näyttää jos on tyhmä. Annetaan ihmisten päättää. Ei kaikkea pidä kriminalisoida.

John Quiman

Halutaan krimonalisoida kaikki paitsi ne asiat ja ajatukset, jotka vihervasemmisto katsoo hyviksi. Kuulemma suojelevat demokratiaa lakkauttamalla sen.

Ilkka Manttari

Niin, eipä tuota edellistäkään hallitusta kukaan ole haastanut oikeuteen vaikka teki sellaiset velat että ei taida kymmenen tai kaksikymmentä vuottariittää niiden kuittaamiseen, puhumattakaan kaikista perustuslakisekoiluista. Päivi Räsänen on kuitenkin oikeudessa asiasta jota en alkuunkaan ymmärrä. Ei taida ymmärtää syyttäjäkään.

Ilkka

” Päkän ” kohdalla ei taidettu vielä lanseeerata käsitettä maalittaminen, toki sitä sovellettiin jo silloin ruskeisiin, mustiin ja hiekkanee****hin kuten myöskin YLE:n toimittajiin tai faktantarkistajiin. On se mahtavaa faktojen tarkistamista kun copy paste menetelmällä luodaan uutinen, jossa alkuperäisen uutisen kirjoitusvirheetkin toistetaan.

John Quiman

Vasureiden tapa on luoda käsitteitä syyttelyyn, muta ei kaikkien syyttelyyn, vaan ainoastaan väärää mieltä olevien syyttelyyn.

Nuoo paljon puhutut faktantarkistajat ovat niiden itsensä maksamia sopivien faktojen tarkastajia. Eivät ne ole mitään riippumattomia ja asioita tuntevia. Poliittisesti sopivista jutuista ei löydy vikaa, vaikka olisi valehdeltu niin, että korvat heiluvat vielä viikko julkaisun jälkeen.

Ilkka

Mieti kuinka pitkään RKP teki tahallista haittaa uudelle hallitukselle ihan mitättömistä asioista. Se ” maalitti ” vähän väliä PS:n ehdokkaita, vaati jälleen uutta julkilausumaa jossa irtisanoudutaan rasismista jne. Eikö senkin aikaa olisi voinut hoitaa maan asioita kuntoon eikä kuluttaa aikaa tyhjään jorinaan. Luuleeko Henriksson että PS:n sisällä ollaan nyt irtisanouduttu jostain, ei olla, eikä PS:n äänestäjät ole irtisanoutuneet mistään. Minä uskallan epäillä että asia on kääntynyt päin vastoin, yhä useampi on alkanut puhumaan asiasta ja mieltämään RKP:n pellepuolueeksi.

John Quiman

RKP:lla on itsellään todella rasistinen menneisyys ja koska sitä pyykkiä ei ole koskaan pesty, eikä mitään ole pyydetty anteeksi, on ilmeistä, että RKP:n porukalla ovat samat ajatukset edelleen mielessä, mutta eivät puhu niistä julkisesti.

RKP allekirjoitti lausuman, jossa ilmaistaan, että ketään ei saa syrjiä, laittaa eri asemaan, äidinkielen perusteella. Hehän ovat syrjineet suomenkielisiä aina sitten Ruotsin vallan alun ja reippaat sata vuotta sitten RKP:n arvojen suurmies Freudenthal opetti miten suomalaiset ovat niin onnettomia, että he eivät osaa tehdä mitään omintakeista, vaan tarvitsevat ruotsinkielisten johtajuutta. Hän kertoi ruotsinkielisten olevan hallitsijakansaa. Tätä RKP ei ilmeisesti ole unohtanut, vaan toimii edelleen niiden arvojen mukaisesti.

Freudenthalille ei kai koskaan juolahtanut mieleen, että ruotsinkielisistä suvuista suurimmalla osalla on suomenkielinen tausta. Vaihtoivat kieltä ja muuttivat nimiään, että pääsisivät yhteiskunnan paremmille oksille.

Nämä hyväkkäät sitten väittävät joidenkin olevan kamalia rasisteja ja esittelevät todisteita asiayhteydestä ja ajallisesta yhteydestä poimittuja tarkoitusperiin sopivia irrallisia lauseita.

Ei ole mediasta löytynyt sitä rohkeaa, joka alkaisi tonkia RKP:n kaappien luurankokasoja.

Ilkka Manttari

Taas tuollainen vanha muisto. Kuinkahan paljon Ruotsin varallisuudesta ovat tehneet Suomalaiset. Nyt ei voi puhua samaan aikaan maahanmuuttajista jotka tulevat Suomeen kuin niistä ihmisistä jotka olivat koulutettuja ja muuttivat Suomesta Ruotsiin.
Ystäväni halusi ostaa autonosia ja heti löytyi Suomalainen joka työskenteli firmassa ja oli valmis palvelemaan. Suomalaiset olivat vielä jokin aikaa sitten suurin maahanmuuttajaryhmä Ruotsissa. Ei Ruotsin kansantalous ollut ainakaan laskussa. Mitenkähän tästä eteenpäin. Ainakin joissakin asioissa on nousua, väkivallassa ja murhissa.

Ilkka Manttari

Miten tuollainen n. 4:n prosentin puolue voi jatkuvasti roikkua tuollaisessa asemassa Suomen politiikassa. Meillä on järjestelmässä aika suuri valuvika.Ei tässä nyt ainakaan kansanvallassa eletä.

Jukka Severinkangas

Hagertit eivät ole kokeneet mitään rasismia arjessaan. Eivät ainakaan silloin kun kakarana 60-luvulla Lapissa seurasin räkänokkana, kuinka mustalaisperheet kulkivat Rovaniemen ja Kemijärven väliä talvisin hevoskärryillään. Meille kotiin aina pääsivät ja meille hyväksyttiin. Joskus olivat viikonkin, kun pakkanen paukkui. Saivat ruokaa ja suojaa! Ei ollut rasismista tietoakaan! Isä joskus hymyili mustalaisukkojen jutuille, kun olivat niin touhukkaita. Isäni oli aina hankkinut leivän pöytään perheelleen rankoista metsäsavotoista ympäri Lapin savotoiden, enimmäkseen lähiseudulta mutta kaukaisin Tuntsasta.
En tiedä, mitä on rasismi! Ei se ole ainakaan sitä, mitä nyt toitotetaan sen olevan. Koko helvetin kesä on vaahdottu rasismista, RKP:n saivarteluista. Saivareet taitavat kalvaa enemmänkin RKP:n persuuksissa suhtautumisissa suomalaisiin.

John Quiman

Suvakkeihin nuo tapahtumat eivät vaikuta mitenkään, sillä suvakin todellisuuskuva perustuu ”musta tuntuu” -ajatteluun.

Toni Lajos

Kas siinäpä maamme valtamedialle jutuntynkää, mutta ei, ilakoidaan Kone Säätiön lahjoittamasta muhkeasta rahakasasta, jonka turvin voivat hapsutukat rikkoa ja häiritä yhteiskunta rauhaa, josta valtamedia sekä viranomaiset ovat riemuissaan.

Ilkka Manttari

Kyllä petti pahasti Koneen oma kontrolli. Eikö terroristijärjestöjen rahoittaminen ole kielletty.

Ilkka

Se on ” löyhä kaveriporukka ”, sille saa lahjoittaa mielin määrin rahaa ja ainakin Ohisalo hurraa ja hyppii riemusta, onhan lempilapset saaneet selkävoiton suur-yrityksestä.

Ilkka

200.000 € siitä että häiritsee yhteiskunnan toimia, julistaa kommunismin voittoa ja yrittää haitata laillisia elinkeinoja. Nyt jos koskaan pitäisi kaikkien laittaa rahan lahjoittajalle viestiä ettei yhteistyömme enää jatku koka osallistuitte sosialismin levitykseen.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa