Eurooppa Politiikka Rikos Uutiset

Saksalainen Antifa-ryhmä hyökkäsi AfD-poliitikon kotiin ja toimistoon

Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0) / Gregor Wünsch from Leipzig, Deutschland.

Virallisten tietojen mukaan AfD:n poliitikot ovat maan kaikkein eniten hyökkäysten kohteeksi joutuneita poliitikkoja.

Epäillyt äärivasemmistolaiset ovat tehneet hyökkäyksen Brasiliassa syntyneen Augsburgin AfD-poliitikon Gabrielle Mailbeckin kotiin ja työpaikalle. He jakoivat asukkaille lentolehtisiä, joissa oli otsikko ”Huomio! AfD-poliitikko on naapurissanne!”, jossa oli nuoren naisen osoite ja kuva.

Mailbeckin mukaan 22. marraskuuta illalla, noin kello 20-22, tekijät täyttivät postilaatikot kerrostalossa, jossa poliitikko asuu, uretaanivaahdolla ja spreijasivat kadulle ”AfD attack” (suom. AfD hyökkäys). Hän myös dokumentoi tapauksen useilla Twitteriin lähettämillään valokuvilla.

”Antifa-hyökkäys perhettäni ja työpaikkaani vastaan. Tekijät murtautuivat myös kerrostaloon ja levittivät roskia yläkerrassa, ulko-oveni eteen. Olivat hyvin lähellä perhettäni ja erityisesti vauvaani”, hän kirjoitti.

Nyt Saksan valtion suojelupalvelu tutkii tapausta.

Mailbeck on päätoiminen AfD:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Augsburgin kaupunginvaltuustossa ja pitää miehensä kanssa ravitsemusneuvonta- ja liikuntaklinikkaa naapurikaupungissa Friedbergissä. Antifan tekijät toimivat myös siellä ja huutelivat äänekkäästi ”Alerta”, joka on Antifan yleinen hokema.

Twitter-profiilissaan 34-vuotias poliitikko dokumentoi hyökkäyksen. Lentolehtisen kuvassa hän ja hänen aviomiehensä Tim Mailbeck ovat mukana. Siinä lukee: ”Hyvät asukkaat ja asiakkaat! Halusimme ilmoittaa teille, että osoitteessa (osoite poistettu) sijaitsevaa liikeyritystä pyörittää kaksi AfD:n jäsentä Tim ja Gabrielle Mailbeck.”

Hänen miehensä on Augsburgin piirijärjestön asessori. Muistiossa on julkaistu myös molempien yksityinen osoite.

”AfD on rasistinen, uusliberalistinen puolue, joka kosiskelee fasisteja. Se ei, kuten se itse väittää, edusta meidän etujamme, vaan suuryritysten ja suurpääoman etuja! Esimerkkejä riittää, kuten terveydenhuoltojärjestelmän yksityistämisen jatkaminen. Etenkin nykyisessä kriisissä meidän on seisottava entistä tiiviimmin yhdessä rikkaiden ja oikeiston hyökkäyksiä vastaan!” esitteessä luki.

Antifa-ryhmä, joka on julkaissut muistion myös radikaalivasemmistolaisessa Indymedia-verkkoportaalissa, vaatii muistion mukaan, että AfD:n poliitikoille ”ei saa antaa mitään rauhaa” ja että heidän kimppuunsa ”pitää hyökätä”.

Saksalaisen Junge Frieheit -sanomalehden kanssa puhunut Mailbeck sanoi: ”Tämä Antifan hyökkäys perhettäni, lastani ja siten omaa kotiani vastaan on terrorisoinut meitä, ja olemme tietysti hyvin peloissamme. Kotiini ja klinikalleni hyökättiin samaan aikaan raa’alla tavalla.”

Hän kirjoitti kuitenkin myös Twitterissä, ettei halua, että häntä pelotellaan.

”AfD:n brasilialaistaustaisena jäsenenä keskityn henkilökohtaisesti juuri tähän: koulutukseen. Me AfD:n jäsenet emme ole hirviöitä. Demokraattista valtiotamme ja perheitämme on suojeltava. Jatkan taistelua oikeudenmukaisuuden, valistuksen ja tätä vasemmistolaisten harjoittamaa poliittista tukahduttamista vastaan. Näin ei saisi tapahtua enää koskaan, ja tämän normalisointi on kuolemantuomio demokratialle”, Mailbeck kirjoitti.

AfD:n poliitikkojen kimppuun hyökätään rutiininomaisesti, ja monet maan kärkipoliitikoista ovat joutuneet kärsimään autoihinsa kohdistuneista tuhopolttoiskuista sekä useista fyysisistä hyökkäyksistä. Hallituksen tietojen mukaan AfD:n poliitikkojen kimppuun hyökätään todennäköisemmin kuin minkään muun puolueen poliitikkojen kimppuun.

Lähde: Remix

37 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Mahtaako antifan tai keloapinoiden näkemyksiin koskaan eksyä niinkin yksinkertainen asia kuin se, että KAIKKI mitä he käyttävät, tai millä he voivat ylläpitää poliittista teatteriaan, on lähtöisin valkoisen miehen luomasta kapitalismista. Otetaan malliksi vaikka uretaanivaahto. Sitä ei ole keksinyt kommunismiin ihastunut hottentotti, Spraymaalia ei keksinyt saharan eteläpuolella elävä heimo, eikä sitä tuonut markkinoille sosialistinen aate.

Antifan sakkia vaivaa sama mikrokefalia joka paikassa. Kaikki on huonoa ja pahan keksimää, mutta silti sitä käytetään hanakasti. Eikö olisi ihan aatteen kannalta hienompaa yrittää vallankumousta jollakin, mikä on puhtaasti mustan kommunismin tuotos ? Ymmärrän kyllä ettei poppatohtorin puhaltama pyhä savu ja pystyhyppy kaislahameen kanssa ole niin efektiivistä, mutta eikö aatteen pitäisi kuitenkin kulkea käsi kädessä sen kanssa mitä ihailun kohteet ovat pystyneet tuottamaan. Edes Bostik liima ei ole kotoisin Nigeriasta tai Afganistanista, vaikka sitä haistellaan aatteen vahvistamiseksi.

Jos minä vastustaisin autoilua ja liikennettä yli kaiken, en menisi keloapinoiden tapahtumaan millään ajonevolla, sinnehän pitäisi kävellä siitä riippumatta missä tilaisuus on ja mihin vuoden aikaan. Jos olisin kiljumassa kerskakulutusta vastaan, en olisi paikalla uusinta huutoa olevan iphonen kanssa muotiryysyt niskassa. Ja ennen kaikkea, ottaisin vähän selvää etukäteen mitä vastata, jos jotain kysytään ettei tarvitsisi toljottaa tyhmän näköisenä toistaen kuorossa loppuun kuluneita fraaseja mitä käsketään huutamaan. Jos nämä ovat suomen toivo ja tulevaisuus, meillä ei ole toivoa eikä tulevaisuutta.

Anomaster

Nämähän eivät huutelekaan minkään itsestä lähtevän vakaumuksen pohjalta, vaan menevät joukkoon mukaan meluamaan, voidakseen purkaa kiukkuaan, joka ei edes liity mihinkään aatteisiin. Joukossa saavat voiman tunnetta ja kokevat olevansa osa jotain suurempaa.

Ilkka Forsten

Vasemmiston parempi väkivalta, sitähän tämän nyt täytyy olla, mutta muistakaamme ettei vasemmisto ole koskaan turvautunut väkivaltaan asiansa ajamiseksi, näin lausui muuan ministeri Andersson, ( vasemmistoliitto. )

Muistaisin että tämä väkivallaton poliittinen liike on julistanut kuinka asiat eskaloituvat, ne jotka polttavat kirjoja, ( tässä tapauksessa autoja ) polttavat lopulta ihmisiä.. Mehän siis luotamme että lause koskee vain ” äärioikeiston ” toimia, kaikki muut ovat rauhaa syleileviä mailmankansalaisia. Venäläisten ydinohjuksetkin ovat heidän vinkkelistään katsottuna rauhankynttilöitä, niin oli jo 1960 luvulla, mutta länsimaiden ohjukset pahan välikappaleita joilla proletariaatin lapsetkin hävitetään. 🚀

Anomaster

Elämme vastaavia aikoja, mutta nyt ne pellet ovat vallassa.

Juha

Pienriistan metsästäjällä on haulikko aina käden ulottuvilla

Peter Kreisler

Joo, ajattelin aivan samaa, pullamössö terroristit uhkailevat aseistettua porukkaa.

patton

Antifa on myös suomalaisten politiikkojen suosiossa, erityisesti iki-ihanan Li Anderssonin!

Lilu-pilu

Jaa se asiat aina tahallaan väärinymmärtävä ja vakavissakin asioissa naamaa vääntelevä ja virnistelevä tapaus…

Näköjään samaa ilveilijä-sukua

Taitaa olla sukua sutki-koksu-stupiddille.

Ilkka Forsten

Niin, mutta tarrat läppärin kannessa ovat kuulemma jo ” vanhoja ”, josta siis pitää päätellä että parasta ennen päiväys on mennyt menojaan, ja jäljellä on enää hapan kommunismi.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Anomaster

Ilmeisesti läppärikin oli ainakin kymmenen vuotta vanha. Muutenhan se tarrakaan ei voi olla vanha.

Ilkka Forsten

Tai käsi haulikon ulottuvilla.

Peter Kreisler

Eiköhän ole aika aloittaa vastavuoroisuus aivan käytännön tasolla.

Jussiboy

Eikös ne jo yrittänyt aloittaa. Kymmeniä vallankaappausyrityksen suunnittelijoita on pidätetty ja lisää pidätyksiä tulossa. Mitä ne luulevat tuolla tempulla saavuttavansa.

Anomaster

Vaikuttaa niin älyttömältä, että saattaa olla hieman liioiteltu juttu, jolla todistellaan äärioikeiston olevan suurin vaara. Sitähän se ei ole, sillä äärioikeistolaisia on hyvin vähän. Tosin suvakit leimaavat äärioikeistolaisiksi kaikki, jotka ovat eri mieltä heidän ideologisista ihanuuksistaan.

Ilkka Forsten

Median tarjonnan kun yhdistää antifan fraaseihin, on kasassa niin mielipuolinen tekele että väkisinkin naurattaa. Ensin pidetään suurta ääntä ” äärioikeiston ” vahvasta noususta, joka paikassa nähdään äärioikeistoa ja kaikki mielipiteet jotka ei tue vasemmistoa tai vihreitä, on kuinkas muuten osoitus voimakkaasta oikeistosta jota vastaan on taisteltava. Kun mitään oikeaa vastavoimaa ei ole, se pitää siis keksiä. ensin on suuri ja pelottavan vaikutusvaltainen äärioikeisto, joka kuitenkin samassa lausessa kuvaillaan erittäin kyvyttömäksi pienen ryhmän näpertelyksi, ja kuten aina, sitä on kannattamassa vain huonosti koulutetut sosiaaliset ryhmät joilla on taipumus liioitella asioita. Olisin kiitollinen kun vasemmisto edes yhden kerran pystyisi päättämään kumpi narratiivi on se jota he seuraavat ?

Ensin on uhka joka pitää torjua, mutta uhka on kuitenkin niin pieni, että sen voi ohittaa, kunnes se on jälleen niin suuri että sitä pitää vastustaa, minkä jälkeen se on pieni ja mitätön eikä ole koskaan suuri ollutkaan… Tällä selittelyllä nykyiset mediat ovat täysillä mukana vastustamassa jotain, joka siis on heidän mielestään aina äärioikeistoa ja viimekädessä natseja.

Anomaster

Aika äskettäin selvisi, että Saksassa suojelupoliisi tai sen tapainen piti yllä kasapäin äärioikeistotilejä pitkin netiä.

Jäitä hattuun

Mitään näyttöä mistään vallankaappausyrityksestä – ja varsinkaan varteenotettavasta sellaisesta – ei mikään taho ole kyennyt esittämään.

Kyseessä on ihan vastaavanlainen höpöhöpö-juttu kuin Capitol-hässäkkä USA:ssa tammikuussa 2021, josta vasemmistoglobalistien valtamedia sepitti kiireesti ”väkivaltaisen vallankaappausyrityksen”.

Ihan vastaavalla tavalla tässä Saksan hommassakin on nyt vasemmistoglobalistien valtamedia asialla.

Anomaster

Väkivaltaisessa vallankaappausyrityksessä poliisit avasivat ovet ja seisoivat ovella, kun turistit astuivat sisään ihastelemaan Capitolin hienoutta, kun kerran laskettiin sisälle.

lämpöaaltola

Global direct primary energy consumption (ourworldindata.org)
Tuota käyrää katsoessa tulee se käsitys, että fossiilisten polttoaineiden käytön merkittävä väheneminen tulee vaatimaan maapallon ihmisten kokonaismäärän merkittävää supistumista.

ike

Kyseenalaistan koko jutun mutta sitten se toinen asia. Ehkä vähentämistä ei kuitenkaan tulisi aloittaa sieltä missä populaatio jo vähiten lisääntyy ja ihmisille on yritetty taata koulutus ja jonkintasoinen elämä. 60-luvulla oltiin yleisesti sitä mieltä että edessä on uusi jääkausi. No siitä selvittiin.Vähän oltiin parta huurteessa jopa tuolla Kotkan seudulla 😊. Kyllä tästäkin selvitään, jos ei liikaa kuunnella ympäristöliikkeitä tai poliitikkoja jotka muuttavat nopeammin ajatuksiaan kuin tuuligeneraattorien siivet pyörivät. Logiikka on aika kummallinen asia. Sitä joko on, tai ei. Toinen asia on sitten tuo logiikan kehitys noin historiallisesti. Jos haluatte mennä syvään päätyyn. Sukeltaminen kannattaa aina.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
Tuumailija

Mitenkäs sitten suu pannaan, kun säätilat muuttuvatkin takaisin 40-60- luvun kaltaisiksi ja itämeri on jäässä melkein juutinraumaa myöden?
Sääilmiöillä kun on tapana muuttua ja joskus hyvinkin nopeasti, ilmasto kun ei välitä kipapäisen mukatutkijan lätkämailamallista.
Kun murtajia ei voi käyttää fossiilisten polttoaineiden kiellon (vai onko niitä suomella enää?) vuoksi niin kuka murtaa jäät ekologisilta reilun kaupan banaanilaivoilta?

Anomaster

Näin tulee tapahtumaan ja sitten on sen ajan vauhkot ajamassa siihen aikaan sopivaa agendaa. Nykyisistä jotkut ovat hiljaa ja piilossa, jotkut ovat sen uuden agenda pauloissa ja huutavat yhtä kovaa kuin nytkin, mutta jotain ihan muuta.

ike

Juuri tuota tarkoitin. Jättäkää nyt nuo ilmastotyperyksien ajatukset (eivät edes ole omia) omaan arvoonsa. Eivät he sitä ymmärrä että ilmasto ja sää ovat eri asioita. Ei ilmasto ole mihinkään lämpeämässä, poliitikot kyllä. Ovat löytäneet hyvän keppihevosen. Sillä sitä sitten kelpaa laukata veronmaksajien kukkarolle.

Anomaster

Logiikka ei suinkaan anna oikeita tuloksia, vaan se antaa tuloksia, jotka tosiasioiksi uskotut tiedot tuottavat. Lisäksi tietysti ajattelijan kyky vaikuttaa asiaan. Monet uskovat, että koska tämä ja tämä on looginen tulos, on se totta. Vaan eipä se mitään takaa. Vaikka kuinka uskoisi tietojensa olevan oikeita, riittää, että yksi on väärä tai jotain puuttuu. Valitettavasti lukemattoman monien looginen ajattelu ei ole kovinkaan hyviä tuloksia tuottavaa.

ike

Kyllä se antaa, mutta lähtötiedot pitää myös olla oikein. Pitää ottaa myös huomioon että jos lähtötiedoista joku on väärin koko lopputulos muuttuu.

Anomaster

Viittasinkin juuri siihen, että ilman täsmällisesti oikeita tietoja harrastettu looginen ajattelu ei tuota oikeita tuloksia. On kuin laskukone, johon syöttää virheellisiä arvoja ja uskoo lopputuloksen olevan oikea.

Ilkka Forsten

Eihän sitä voi supistaa kuin väriskaalan vaaleammasta päästä. ja kumma kyllä, niin sitä tehdäänkin. Mutta väestönvaihdosta ei ole kyse, se on äärioikeiston tahallaan muokkaama salaliittoteoria.

ike

😂

Kata

Nuokin antihattivatit ovat pelkkää pashaa mutta suositaan koska auttavat muutamien muiden ryhmien asiaa…meilläkin ihan läppärissä nykyisellä ministerirouvalla…Uskomatonta.

Ja ratsismia kerrakseen!Eikö noiden suupielet ole jo haavoilla tuon rääkymisestä…niin last season!
Huoh ja silleen.Jaksaa palio kiinnostaa noiden elämöinti mutta ihmisten kimppuun käyminen tälläkin tavalla on niin vattumaista että eiku uretaania noille perzzzzrzeikään.

ike

Vähän vierestä kun minulla tapana on. Otan sen vapauden, ainakin kunnes joku fiksu sen täällä kiistää. Liittyy toki antihattifatteihin että ovat aikaansaaneet koko ongelman. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/nama-seitseman-suomalaista-voimalaitosta-seisovat-vaikka-sahkon-hinta-hipoo-taivaita/eeb6c8e2-47f5-4528-9c3e-18386fe90772. Vähän vanhaa tietoa mutta en saanut uudempaa, ei kai haluta kertoa. Kenenkä asiaa suomen hallitus ajaa, ei ainakaan kansalaisten. Ei meillä ole energiapulaa. Meillä on öljynjalostamo, samoin aika monia voimaloita, ydinvoimalat mukaanluettuina. Aika hyvin pieneltä kansakunnalta jossa on yhden kaupungin verran väestöä. jos noin tekniikkaa katsotaan. Jos halutaan säästää sähkössä niin säästetään, ei kuitenkaan myydä sitä eurooppaan. Meillä on älypula ja johdossa vain egoisteja joilla ei ole mitään kansallista vastuuntuntoa.Haluatteko että listaan ne. Kyllä te tiedätte. Tämä vaalivaikuttaminen täytyy aloittaa ajoissa että tällaista hallitusta ei koskaan tulisi.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
Kata

Vastaukseni menivät roskiin…🤔

ike

Alkaa olla tuttua tämänkin lehden kohdalla. Jokin on ajan kuluessa muuttunut. En tiedä mistä on ostettu tämänkin lehden moderointi, mutta se on kiristynyt. Ehkä tuo taho tulisi vaihtaa.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
Kata

Kännykällä onnistui lähetys…

Asgard

Mitä tekee valtiojohto?
Ajaako se esim. antifan nimissä toimisen ja antifa-lipun kieltämistä?
Vaatiiko se antifan nimissä tehtyjä rikoksia osaksi ”järjestäytynyttä rikollisuutta”?
Ei. Antifa nauttii nykyvallanpitäjien suojeluksesta ja joidenkin keskuudessa saavat jopa kannatusta.

Antifa on joukko todella pahoista mt-ongelmista kärsiviä ja rappiollista elämää eläviä luusereita, heidän uhkailujen edessä ei todellakaan pidä kenenkään alkaa nöyristelemään.

Pesunkestävä

Tällaiset vihervasuri-terroristi-nilkit kitkettävä heti maasta ja laitettava marakattien kanssa samaan paluukuormaan, kiitos!

Jussiboy

Kyllä samaan kuormaan mahtuvat nämä toisen laidan hihhulit ja verenveljet.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa