Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksan poliisi salasi väitetyn mustan raiskaajan kuvan 11 kuukauden ajan – mies on yhä vapaana

Kuvituskuva. Kuva: Pxhere / (CC0).

Poliisi myöntää, että epäilty voi näyttää nyt erilaiselta.

Saksan poliisi on vihdoin julkaissut kuvan epäillystä raiskaajasta odotettuaan lähes vuoden rikoksen vakavuudesta huolimatta.

Uhri oli napannut puhelimellaan kuvan miehestä juuri ennen kuin tämä raiskasi hänet Darmstadtissa Hessenissä. Vaikka kuvan oikea-aikainen julkaiseminen olisi voinut auttaa varmistamaan miehen nopean pidätyksen, poliisi viivytteli kuvan julkaisemisessa ja pyytää nyt vasta 11 kuukautta myöhemmin yleisön apua. Kuvat julkaistiin vasta tuomarin annettua siihen luvan tällä viikolla.

Rikos tapahtui 24. marraskuuta 2022 kello 3.30 aamulla, kun tummaihoinen mies lähestyi 23-vuotiasta uhria kaupungin keskustassa. Uhri kertoi poliisille tunteneensa itsensä heti uhatuksi ja ottaneensa miehestä kuvan puhelimellaan. Epäilty raahasi naisen kuitenkin Herrngartenin puistoon ja raiskasi hänet, minkä jälkeen hän pakeni paikalta.

Poliisi myöntää, että mies saattaa nyt näyttää erilaiselta, koska kuvan ottamisen ja julkaisemisen välillä on kulunut paljon aikaa.

”Epäillyn kuvaus viittaa kuvan ottamispäivään vuonna 2022, joten hänen ulkoisessa olemuksessaan on voinut tapahtua muutoksia tällä välin”, poliisi ilmoitti.

Poliisin mukaan epäilty on 30-vuotias, 1,65 metriä pitkä ja tummaihoinen. Rikoksen aikana hänellä oli yllään harmaa takki, vaaleat verkkarit, musta pesäpallohattu ja pitkä täysparta.

Kuva epäillystä raiskaajasta.

Saksan poliisia on aiemmin syytetty tietojen ja raiskausilmoitusten salaamisesta, erityisesti Kölnissä ja muissa kaupungeissa uudenvuodenaattona vuonna 2016 tapahtuneen joukkoraiskauksen aikana, jolloin Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maahanmuuttajat raiskasivat ja käyttivät seksuaalisesti hyväkseen yli 2 000 saksalaisnaista. Poliisi ja poliitikot myönsivät myöhemmin, että joukkoraiskausten todellista laajuutta pidettiin päiväkausia salassa, koska pelättiin sen herättävän maahanmuuttajavastaisia tunteita.

Vasta elokuussa julkaistiin vasta kuukauden kuluttua tietoja joukkoraiskauksesta, johon osallistui maahanmuuttajamiehiä Berliinin pahamaineisessa Görlitzer-puistossa. Useat miehet raiskasivat uhrin samalla kun hänen poikaystäväänsä pidettiin aloillaan, mikä aiheutti skandaalin Saksan lehdistössä.

Lähde: Remix

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Kuka tommosta edes tunnistaisi? Täällä on saman näköisiä islamisteja varmaan 6/10 vastaantulijasta.
Tietysti älyttömintä että poliisi ja media ei julkaise kuvaa, vain sen takia että joku vasemmistohullu pitäisi sitä rasismina.

Vappu Simanen

      On paljon pakolaisia, joille on luvattu syytesuoja. He toimivat poliisin informantteina eli vasikoina.
      Nämä informantit ovat olennainen osa järjestäytyneen poliisin ja järjestäytyneen rikollisuuden välistä yhteistyötä molemminpuolisen hyödyn edistämiseksi: poliisi saa arvokkaita lahjoja ja vastapalveluksena vangitsee kilpailevien rikollisjoukkojen jäseniä.
      Jos poliisi takavarikoi vaikka 100’000 euroa huumerahaa, se tekee sopimuksen, että rikollinen saa pitää puolet rahasta, jos antaa poliisille tiedot kahdesta muusta huumekauppiaasta. Toisen puolen rahasta pitää poliisi ja tekee sillä mitä «laki vaatii» eikä kadun laki paljoa vaadi.

      Arvelisin että tuolle saksan kaverille piti antaa aikaa «suuremman rikoksen» selvittämiseksi. Nyt hän on jo toisessa EU-maassa uudella henkilöllisyydellä.
      Suurin järjestäytyneen poliisitoiminnan rikosvyyhti on poliisin oma yhteistoiminta rikollisjärjestöjen kanssa, mutta sen selvittämiseen «ei löydy resursseja».

Ilkka Manttari

Tuo kyllä johtaa täydellisesti suohon.

John Quiman

Suvakin logiikan mukaan täytyy salata turvapaikanhakijoiden rikokset, koska niistä tietäminen johtaisi ennakkoluuloihin.

Ilkka

Ja sekö ei lisää maahanmuuttajavastaisia ” tunteita ” kun salataan rikoksia joita he tekevät, tai ne selitetään kulttuurillisilla eroilla ikään kuin se erilainen kulttuuri olisi saanut luvan toimia vastoin maan lakeja. Jos ja kun vihapuhe lisääntyy, mikä tulee johtaman myöskin tekoihin, niin älkää ihmetelkö. Länsimaisten ihmisten oikeustajua on jo nyt venytetty liian pitkälle selittämällä esi-isienkin synnit nykypolvien maksettavaksi. Koska Somalit alkavat maksamaan Bantuille korvauksia orjuudesta, ja mikäli niistä ei tarvitse välittää mitään, tulette samalla myöntäneeksi kaksi asiaa. A) oikeus ei kiinnosta minkään vertaa, ja B) vieläkö puhutte olevanne mustien tai ruskeiden ihmisten suojelijoita, ette nimittäin ole jos bantujen oikeuksien puolustaminen jää sivuseikaksi ja nostatte somalien oikeudet niiden edelle. Te luotte polarisaatiota josta syytätte muita, kuinka luulette tämän päättyvän ?

John Quiman

Jos orjuudesta pitää maksaa velkaa sukupolvien jälkeen, tulee niitä velallisia paljon. Arabit ja afrikalaiset etunenässä, koska niilä on pisimmät ja laajimmat perinteet orjuuteen. Euroopalaisethan menivät ostamaan orjia jo olemassa olevilta markkinoilta, markkinoilta, joilla oli pitkät perinteet. Myös Aasiassa on ollut orjuutta.

Suomalaisiakin on viety suuria määriä orjiksi, mutta suomalaisilla ei ole ollut orjia. Mikäli orjuuden velkaa tulisi maksaa, olisimme me suomalaiset saamapuolella. Mistähän niitä saatavia voi alkaa perimään hyvät suvakit?

Toni Lajos

Tuttua myös meidän viranomaisille ja medialle, etenkin Yle on onnistunut kätkemään konnien ihonvärin, maahanmuuttaja taustan erittäin hyvin, jopa siinä määrin, että uutisointia toisella korvalla kuunteleva ihmettelee kuinka ihmeessä suomalaiset ovat syöksyneet rikoksen syviin vesiin, muutoin oltu perin rehellisiä, raiskaustilastoissa emme ole kärkipaikoilla hilluneet.
Vuoden 2015 jälkeen muutos pahempaan on ollut raju.

Ilkka

Muista nyt, maahanmuutto ei ole ongelmien syy, vaan valkoisten nihkeä asenne joka jarruttaa alkanutta kehitystä. Ruotsinkaan tilanne ei ole kuulemma maahanmuutosta johtuva, kaikki olisi mennyt hyvin kun ruotsalaiset vaan suvaitsisivat enemmän.