Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Rikos Uutiset

Seksuaalinen hyväksikäyttö rehottaa Etelä-Sudanin YK-leirissä

Manuela Milani, Pixabay

Vuonna 2013 YK avasi Protection of Civilians (PoC)- leirin Malakalissa Etelä-Sudanissa suojelemaan siviilejä maan sisällissodassa. Kaksi vuotta myöhemmin julkisuuteen tulivat ensimmäiset tiedot leirin avustustyöntekijöiden hyväksikäyttämistä ja raiskaamista naisista.

YK asetti ryhmän puuttumaan pakolaisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, mutta seitsemän vuotta myöhemmin ilmi tulleet tapaukset ovat jatkuneet ja lisääntyneet.

Leirissä on myös ilmennyt väkivaltaa Shilluk- ja Nuer- heimoihin kuuluvien välillä.

Avustustyöntekijät vuokraavat taloja harrastaakseen seksiä autettavien naisten kanssa. Tietoja hyväksikäytöstä ovat antaneet uhrien lisäksi myös leirin entiset työntekijät.

15-vuotias tyttö sanoi YK:n avustustyöntekijän raiskanneen hänet. Tyttö tuli raskaaksi ja lähti leiriltä paremman elämän perässä.

YK:n Population Fund- järjestön raportin mukaan seksuaalinen hyväksikäyttö on leirissä päivittäistä ja tekijät useimmiten ovat avustustyöntekijöitä. Hyväksikäyttäjien joukossa on myös opettajia ja rauhanturvaajia.

Joissain tapauksissa seksi naisten ja leirin henkilöstöön kuuluvien välillä on yhteinen päätös, mutta monet naiset ovat kertoneet, että heillä ei käytännössä ole mahdollisuutta kieltäytyä seksistä. Avustustyöntekijät voisivat lopettaa naisten tukemisen.

”Suostumus on epäolennaista”, kertoo leirin opas. ”Jos seksin vastineeksi saa mitään, kyseessä on hyväksikäyttö”.

Malakalin leirissä asuu noin 37.000 ihmistä ja siellä toimii 17 eri järjestön työntekijöitä.

Lähde Al-Jazeera

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
skeptikko

Yk on globalistis-okkultistinen perversiojärjestö.

Kansainniitto

Ja yrittää sitäpaitsi saada kehittyneet maat elättämään kemumassoja.
(vrt. YK:n Agenda 2030)

nimellinen

Jumalauta me maksetaan tuota paskaa..

juha II

Alkaisikohan jo joku viimeinkin käsittämään sen tosiseikan, että koko YK on läpipaska -järjestö kaikilta sen kerroksiltaan siinä missä Rooman Katolinen kirkkokin on ollut. Jo tuolloisesta ajasta kun Uskonpuhdistaja Martin Luther (1483-1546) naulasi ”Teesinsä” (95 teesiä) Witterbegin All Saints kirkon oveen.

Jo vuosikymmeniä sitten YK:n ”Rauhanturvaajat” sotilaat ovat hyväksikäyttäneet asemamaidensa naisia ja tyttöjä ruoka-annoksia ja ”sivistyneen maailman” kulutustavaroita ja mikseipä jo legendaksi muodostuneilla lasihelmillä. Taisi olla Libanonissa (vain maata en tarkkaan muista) YK:n asetarkastaja vietti ”laatuaikaa huoran kanssa YK:n Jeepissä, joka tuntui ainakin tuolloin oleen ”hyvin varusteltu”. Kun tämä tapahtuma näin tuli julki sai kyseinen YK:n viranomainen oi,keat potkut tai sitten vain paperilla, sillä ammattitaitoisia ja jo kokeneita työntekijöitä on vaikea saada.

”Iloittelun” kuvasi sikäläisen asukas kerrostalonsa ikkunasta. Nyt nykyään on kuuma peruna ”läntisessä arvoyhteisössä” onko suurempi rikos kuvata maksullinen lemmenkohtaus tai julkea stoalaisen flekmaattinen raiskaus vaiko itse akti.

Tällä viittaan hiljan palstoilla olleeseen italialaiseen kaunottareen eli ”natsi”-Melooniin, joka jakoi somessa Ruotsissa tapahtuneen sattumuksen, jossa gambialainen mies raiskasi keskellä kirkasta päivää ukrainalaisen 52-vuotiaan naisen (pakolainen). Kun hän oli lähtenyt kävelylle katselemaan Tulkholman kaupunkikuvaa. Kun afrikkalainen ”herrasmies” käveli naista vastaan kävi tämä ”tuumasta toimeen” ja raiskasi muitta mutkitta ukrainalaisnaisen. Tapauksen kuvasi sikäläinen asukas älypuhelimellaan kerrostaloasuntonsa ikkunasta. Hän kuuli ukrainalaisnaisen itkun ja järkyttyksestä sekaisin olevvaa valitusta. Kun ”kamera kävi” ”afrikan tähti” jo nosti housujaan ilmeisen tyydyttyneellä mielellä. Uhri vietiin shokissa sairaalaan! Tämä tapahtui pari-kolmeviikkoa sitten.

Kun ”natsi”-Meloni jakoi tämän videonpätkän somessa. Englanninkielinen globalisti valtamedia toimittaja naisen ja kutsutun ”asiaantuntijan” parivaljakolla paheksui erittäin syvästi tuon tapahtuman levittämistä netissä. Koska se on hyvin traumaattista afrikkalaisella asiantuntemuksella raiskatulle ukrainalaiselle 52-vuotiaalle maiselle, joka oli lähtenyt sotaa pakoon OIKEAKSI pakolaiseksi t u r v a a n Ruotsiin?!?!???

Jo toukokuussa ukrainalaiset naiset ja lapset kieltäytyvät Puolassa nousemasta Ruotsiin menevään bussiin!!!

tiina

Olen aina pitänyt noita eri järjestöjen avustustyöntekijöitä egotrippailijoina.

ike

YK on hyvä esimerkki, EU:n ohella, organisaatiosta joka on kasvanut liian isoksi. Se ei ole enää kenenkään hanskassa. Se on rahaa nielevä aikaansaamaton hirviö, aivan kuin EU:kin. Se mihin ovat tottuneet on se että ei ole mitään tulosvastuuta mistään, rahankeruuta kyllä tehostetaan. Päätäntävalta on saatava lähemmäksi ihmisiä. Eivät nämä kasvottomat suurorganisaatiot (niitä on muitakin) pelasta maailmaa miltään. Nk. demokratia on vaan yksi diktatuurin muoto jos sen organisaatiot kasvavat liian suureksi, kuten esimerkkiorganisaatioissa on käynyt, vaikka aina oikeusvaltioperiaatteen perään huudetaan. Todellisuudessa esim. EU ei pelkää mitään muuta enempää kuin että ihmiset alkaisivat vaatia oikeuksiaan. Siinä ei paljon yksittäisten maiden, tai edes EU:n oma lainsäädäntö paina.

Kata

https://kehityslehti.fi/kehitys-salminen/avustustyontekijat-jaaneet-kiinni-hyvaksikaytosta-ja-seksuaalisesta-hairinnasta-useassa-kehitysmaassa/

Haitin tapauksissakin yritettiin tehdä ”pottunokkatouhuksi” mutta mutta..miten sitten kävikään…

John Quiman

Kun johonkin organisaatioon kertyy rahaa ja valtaa, sen tulevat miehittämään ne, jotka etsivät juurikin rahaa ja valtaa. He käyttävät sitä sitten omien tarkoitusperiensä edistämiseksi ja alunperin hyvä ajatus väistyy pahan tieltä. Hyväkin toiminta hajoaa siihen ja kyseinen liike korruptoituu.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Skämläri

Haitilla oli se ”bussilastillinen pikkulapsia” keissi missä Hilary Clintonnin avustaja oli paikanpäällä salakuljettaamasa lapset pervoille seksileluiksi. Onneksi viranomaiset oli hereillä ja pelastivat lapset.

Ilkka Forsten

Let’s dance sanna, let’s dance….

Ilkka Forsten

No voi sentään, on tämä masentava päivä. Ei saa sanoa että toppahuulien älynlahjat on olemattomat ja sitten pitää huolestua taas Sudanin asioista. Ja ennen kuin joku inisee valkoisten tekemisistä, niin kyllä siellä on muitakin ” avustajina. ”

Apropoo, asiasta viidenteen oletteko koskaan panneet merkille asiaa joka ihmetyttää itseäni suuresti. Nimittäin sitä että Pohjois-Amerikan intiaanit ( kyllä, käytän sanaa intiaanit koska siinä ei ole mitään väärää, ) ovat loputtomasti kitisseet valkoisten oikeudesta tulla heidän mailleen, mutta nyt ei hiiskuta sanaakaan kun suurin tulijaryhmä on latinot. Eikö siinä silloin tapahdukaan alueiden valtaamista, tai intiaanikulttuurin väheksymistä ? Miksi se valkoinen on aina kaikkien vihan kohde, vaikka me olemme tuoneet kehityksen sinne missä sitä ei ole ollut ? Latinot eivät tuo matkassaan mitään muuta kuin huumekartellit ja jengiytymisen. Jos siitä ei ole haittaa intiaanikulttuurille, niin miten haitta syntyisi valkoisista joiden tuliaisina oli maan kukoistus josta intiaanitkin on kyllä saaneet osansa.

Kata

Sanoin joskus aiemminkin että olen tullut tulokseen kateus…nuo ihmiset eivät hyväksy itseään,jostain syystä, vaan tuo kalvava kateus valkoisia kohtaan on ihan sekoa.Heidän täytyy raapia pintaa koko ajan ja silloin tuleekin sitten rassisissmi taas esiin…ja jankutus jatkuu.USAssa tämä alkoi kun parakki tuli officeen eli olis voinu pysyä parakissaan.
Hän alkoi taas tuon saman uikutuksen joka on nyt woke-cancel–porukan huulilla,heidän joilla on aikaa tölliä kaduilla huutamassa kaikkea sekoa..aivankuin meilläkin elonampukat ym uliuli-jengi.Eli äänekkäimmät saa kuulijoita ja nuoret tarttuu tähän tietämättä mihin se johtaa omallakin kohdalla jos sattuu olemaan valkoinen ja moni heistä juurikin on!
Niin järkyttävää touhua.

John Quiman

Suvakit ovat syöttäneet tarinaa, että esim. afrikkalaiset ovat köyhiä ja vailla mahdollisuuksia, koska eurooppalaiset joskus kaivoivat heidän maaperästään aineksia, joilla ei heille itselleen ollut mitään arvoa. Orjiksi joutuminen oli myös köyhyyteen johtanut seikka ja valkoisten vuoksi, ainoastaan. Tosiasiassa orjuus oli afrikassa kauan ennen valkoisia ja vielä sen jälkeenkin, kun valkoiset lopettivat orjien ostamisen afrikalaisilta toreilta. Unohtuu se, että orjia ostettiin afrikkalaislta ja monet afrikkalaiset tulivat sillä rikkaaksikin. Näitä rikastuneita afrikkalaisia pidetään Afrikassa arvossa, jopa patsaan ansainneina vaikuttajina. Valkoiset asiakkaat ovat syyllisiä, eivät muut. Ja syyllisyys jatkuu satoja vuosia senkin jälkeen, kun orjakauppa loppui valkoisten parissa, mutta jatkui edelleen afrikalaisten parissa. Kaikkea tuota, mikä tekee afrikkalaiset ikiköyhiksi ja osaamattomiksi ovat myös eurooppalaiset kokeneet. Heitä on otettu orjiksi, heidän alueitaan on valloitettu ja heitä on hyväksikäytetty historian saatossa. Mutta eurooppalaiset eivät tulleet siksi köyhiksi ja osaamattomiksi.

Kata

Juu se on tuo agenda…ei siinä ole totuudelle tilaa ja kun miettii esim muutamia tapauksia vaikkapa saudien ”kotiapulaisia”,orjia mitä orjia,naisia kauko-Idästä..Hirveitä paljastuksia mutta ei ole taatusti kuin hippunen vuoren laella nämä tarinat.
Mutta sehän onkin vain valkonen ihminen,paha paha paha….no ”kehitystä” ollaan maksettu mutta…samaa pashaa vaan kehittyy.

”Isoviha” vei suomalaisia orjiksi pilvin pimein…Vennäinmaalle ja itään…karseita tarinoita.

John Quiman

Mielenkiintoista suvakkitulkintaa on, että latinot ovat espanjalaista perää ja vieläpä niiden espanjalaisten jälkeläisiä, jotka nujersivat Etelä-Amerikan intiaanit, mutta he ovat uhrihierarkiassa aika hyvässä asemassa. Sen sijaan espanjalaiset lasketaan valkoisiin kamaluuksiin.

Kolmossivun tyttö

”Suostumus on epäolennaista”, kertoo leirin opas. ”Jos seksin vastineeksi saa mitään, kyseessä on hyväksikäyttö”.

Onkohan tuossa kirjoitusvirhe ja ei-sana jäänyt pois. Toisaalta, jos seksin vastineeksi saa jotakin muuta kuin seksiä, kiintymystä ja rakkautta, on kyseessä prostituutio.

Tuumailija

Silloinhan se on samalla hyväksikäyttöä, koska ei ole muuta mahdollisuutta saada vastinetta esim. ruokaa, vaatteita yms. jos ei pakotettuna ryhdy prostituoiduksi.

Tassos

Jos seksin vastineeksi saa veneerisen taudin niin miten se asettuu tässä kontekstissa ?

Uusimmat uutiset