Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma

Siirtolaisia paleltui hengiltä

Esa Paloniemi

Turkin sisäministeriön mukaan kaksitoista ihmistä on löydetty kuolleena Turkista läheltä Kreikan rajaa. Heidän uskotaan paleltuneen hengiltä.

Sisäministeri Suleyman Soylu sanoo kuolleitten olevan laittomia siirtolaisia, jotka pyrkivät Kreikkaan. Soylu syyttää kuolemista Kreikkaa ja kutsuu Kreikan rajavartijoita ”julmiksi” ja Euroopan Unionin siirtolaispolitiikkaa ”avuttomaksi, heikoksi ja epäinhimilliseksi”.

Turkki ei ole kertonut tapahtumasta yksityiskohtia.

Lähde: SVT (txt-tv, sivu 132)

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Ne löytyivät Turkista, joten jos Turkki haluaa syyttää jotakuta, saa syyttää itseään. Ei tuossa ole mitään logiikkaa, että Turkissa paleltuneet olisivat olleet Kreikan vastuulla.

Eikä Kreikalla ole muutenkaan mitään velvollisuutta ottaa vastaan Turkista laittomasti Kreikkaan pyrkiviä ihmisiä. Saattaa tuo tarina silti purra vihervassuihin, jotka näkevät säännönmukaisesti, että ”turvapaikanhakijoilla” ei ole mitään vastuuta itsestään, vaan syy on aina toisten ja mielellään eurooppalaisten, vaikka ”turvapaikanhakijat” olisivat tuhannen kilometrin päässä Euroopasta..

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
ike

Milloin laittomista maahantunkeutujista on tullut siirtolaisia. Olen jo vanha mutta minun aikanani nuo ammuttiin, tiedettiin että muuten edes kotimaassa ei ole hyvä elää.

juu

Eikö ne nyt ymmärrä ettei mitkään aavikolla elävät paimenet kuulu näihin oloihin?
Vai onko mainostettu liikaa että ilmasto ois lämmennyt?
Suomessa niillä on sentään kaikilla tonnin canada goose rotsit päällä..

Juha

Satelliittimittausdatan mukaan ilmasto EI lämpene, vaikka viherkommunistit muuta väittää.

No joo 0,06 C astetta 40 vuodessa, mikä on mittaushajonnan kokoluokkaa.

https://globalcryospherewatch.org/state_of_cryo/snow/fmi_swe_tracker.jpg

https://www.drroyspencer.com/wp-content/uploads/UAH_LT_1979_thru_January_2022_v6.jpg

Ilkka Forsten

Maa jonka nimi on Englanniksi kalkkuna, ei voi olla mikään muu kuin kananaivoisten yhdyskunta.

Ilkka Forsten

Onko liikaa vaadittu jos puolueeton taho tutkisi kuolinsyyt. Sitä kun on Turkissa tapana kuolla muuhunkin kuin kylmyyteen ?

John Quiman

Kuolivat turkkilaisten kylmyyteen?

ike

Rahan heittämistä hukkaan.

Luusalmi

Ei voi kun nauraa, ja ihan sama niille kaikille hukkuneille.. Jos olet Afrikasta tai ylipäätään lämpöistä maista älä tule pohjolaan, täällä voi jopa kuolla kun ei osaa pukeutua, ja sit nämä Meri teitä käyttävät, niin ihan sama, älä lähde merelle varsinkaan jos et osaa uida ja toisekseen vaikka osaisitkin niin harva sitä 2km jaksaa uida meri virroissa sillä se matka äkkiä tuplaantuu jolle triplaannu.. Ristus et noi on tyhmiä ihmisiä..

ike

Joskus vuosikymmeniä sitten kävin Turkissa monia kertoja. Ihmettelin miten ihmiset siellä tunsivat jotakin kummallista sukulaisuutta suomalaisia kohtaan. Hyviä ihmisiä. Se oli toinen aika. Kuten aina. Älkää syyttäkö ihmisiä, kaikki kiteytyy politiikkaan. Tietenkin ihmisiä voi syyttää siitä että eivät ole nousseet vastarintaan mutta kun ihmiset ovat yleensä aika rauhanomaisia ja eivät halua ottaa riskejä omaistensa suhteen. Mitä näille diktaattoreille voisi tehdä, myös suomessa.

vesku

Minäkin seilasin tankkereilla koko 70-luvun Mustalle merelle,,, nykyiseen Georgiaan, Batumiin, TUAPSEEN, Novorosiskiin, Constanzaan,,,päätin jo silloin , ei ikinä noihin maihin,, edes turistiksi,,,aina oli rosvoja, naisia, kulttuuria ja ongelmia , joka paikassa,, siis Neuvosto-aikaan,,,kiersin myös TURKIN, LIBANONIN, SYYRIAN, TUNISIAN ja ALGERIAN,,,EGYPTIN,,SUEZIN LÄPI… -76,,,,mikään ei kiihota mennä turistiksi noihin maihin,,,,antaa noiden elää,,,kuin haluavat,,,,

Ilkka Forsten

Niin antaisimmekin, mutta kun niitä tuodaan suomeen niin ymmärrykseni loppuu.

Kattokaa peiliin

Turkki vois lämmittää niitä sen sijaan, että valittaa, että Kreika ei ota kaikkia tulijoita avosylin vastaan.

Niisk

Niin. Sopisiko tähän kuuluisa ns slogan. Mitäs läksit?

Ilkka Forsten

Miks ovet ei aukene meille, onko rotumme syytää tääääää… Näin lauloi hagertien valituskuoro joskus 1980 luvulla, ja nyt voisimme laulaa takaisin, Oi kyllä,on rotunne syyttää tääääää…

Tuumailija

Canadian Goose takit olleet loppu lähimarketista vai oliko ”uhrit” sitten niitä harvoja naisia ja lapsia, nehän ovat korvattavissa.
Kalkkunalaisetkin olivat niin sympaattisia että katselivat vain vierestä kuinka porukkaa jää liikkumattomiksi mytyiksi, lähettivät valtavasti humanistisia jaksuja telepaattisesti.