Kotimaa Politiikka

Sinimusta Liike: Raiskaustilastot laskuun pakkopalautuksilla

Kuva: Sinimusta Liike.

UN Women Suomi twiittasi hiljattain, että ”Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ei saa käyttää keppihevosena rasismille ja syrjinnälle. Väkivaltaa ei lopeteta loukkaamalla muiden ihmisarvoa.” Järjestöllä on tapana luoda aasinsiltaa hetkittäisten puheenaiheiden ja feminismin välille omissa kannanotoissaan. Perussuomalaisiin liittyvä rasismikohu on ollut näkyvästi esillä koko kesän. Tarttuessaan tähän täkyyn YK:n alajärjestö vaati hallitukselta konkreettisia tekoja naisiin kohdistuvan väkivallan kitkemiseksi, mutta ilman minkäänlaista mainintaa maahanmuutosta.

Tämä on osa isompaa sarjaa erinäisten organisaatioiden rasisminvastaisista ulostuloista. Kaksi keskenään ristiriidassa olevaa agendaa, feminismi ja monikulttuurisuus, tuodaan ilmi ilman, että toinen astuu toisen varpaille. Tosiasiassa maahanmuutto on lisännyt rikollisuutta esimerkiksi väkivaltaisten katujengien ja kasvaneiden seksuaalirikosten muodossa. Nämä katujengit, jotka koostuvat pääosin maahanmuuttajista, ovat selkeä uhka kantaväestön puolustuskyvyttömimmille jäsenille, eritoten naisille.

Poliisien nykyiset resurssit eivät riitä torjumaan tätä uhkaa riittävästi. Useat kantaväestöön kuuluvat naiset välttävät liikkumista julkisten paikkojen, kuten esimerkiksi juna-asemien ja kauppakeskusten lähettyvillä myöhään illalla. Kaikkein surullisinta Poliisin toiminnassa on se, että keski-Uudellamaalla kansalaisia on kehotettu välttämään liikkumista julkisilla paikoilla ja siellä, missä katujengitkin liikkuvat. Tämä ohjeistus käytännössä antaa katujengeille hiljaisen hyväksynnän väkivaltaisen toiminnan jatkamiselle. Hallituksen kyky torjua maahanmuuttoon liittyviä lieveilmiöitä on selkeästi täysin riittämätöntä.

Sinimusta Liike vastustaa sekä feminismiä että monikulttuurisuutta, ja vastustaisimme vieraiden kansojen läsnäoloa maassamme siinäkin tapauksessa, että ne eivät lisäisi rikollisuutta. Rikostilastot ovat kuitenkin yksi täysin perusteltu lisäsyy. Pyrimme lopettamaan maahanmuuton palauttaaksemme turvallisen ja etnisesti puhtaan Suomen, jossa suomalaisen kansan olemassaolo ei ole uhattuna. Tehokas valvonta sekä maahanmuuttajien pakkopalautukset parantavat valkoisten, kantaväestöön kuuluvien naisten turvallisuutta.

Sinimusta Liike

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Vaikkapa kokeiluna lähetettäköön vielä vapalla jalalla kekkuloivat ählyt kotimaahansa, vaikkapa vuodeksi, jonka jälkeen tilastonikkarit selvittävät raiskaustilastojen kohtalon, jonka tuloksen Ylen uniset ankkurit voisivat ruotia tulosta, kuinkas tässä näin kävi -tyylillä. Näin näppituntumalla uskoisin rikostilastojen, etenkin raiskausten osalta muuttuvan radikaalista..parempaan suuntaan.

Peter Kreisler

Luultavasti tilastointi kiellettäisiin ja tiedotusvastuu annettaisiin Jari Taposelle. Näinhän se ”demokratia” on ennenkin toiminut.

Peter Kreisler

Maassa maan tavalla tai maasta pois, tällä periaatteella on hyvä toimia joka asiassa ja joka maassa.
Tosin Suomessa viranomaiset selittävät, että etelän kiihkeillä miehillä on vain erilainen käsitys kanssakäymisestä ja naisten lähestymisestä. Kun tästä oudosta käsityksestä huomauttaa sosiaalisessa mediassa, sitä pidetään maalittamisena ja kaikki ”neiti-taposet” loukkaantuvat sekä tietenkin uhriutuvat.

ilkka

Taponen vinkuu yhtenään maalittamisesta ja katsoo että häneen kohdistuva kritiikki on aiheetonta. Sen lisäksi hän julistaa että yhden poliisin maalittaminen on koko virkakuntaan kohdistuva teko..Hmmm. Jostain syystä Perus-Suomalaisten ministereitä on nyt saanut maalittaa ihan vapaasti, ja sekö ei sitten kohdistu koko virkamieskuntaan. Sanna Marin vinkuu somessa naama punaisena että hänen yksityiselämäänsä ei pidä ruotia, jättäkää se jo rauhaan, mutta Riikka Purran yksityiselämää, siis aikaa ennen miniteriyttä saa ruotia ja maalittaa . Purra, Rydman, Halla-aho jne on jatkuvan maalittamisen kohteena myöskin median avustuksella, ja sitten media pillittää että toimittajia ei saa ahdistella eikä työtä vaikeuttaa. Rydmanin olisi erottava virastaan vaikka ei ole tehnyt yhtään virhettä, toimittajat jotka valehtelevat koko ajan ja hakemalla hakevat kontekstista erotettuja sanoja 20 vuoden takaa, olisi silitettävä myötäkarvaan ja ylistettävä puolueettomasta journalismista. Koko suomen kansaa saa sanoa rasisteiksi tai natseiksi, eikä mikään taho ilmoita että se(kin) on laitonta.

Ilkka Manttari

En tiedä kuinka typeräksi tai huonomuistiseksi suomen kansaa luullaan mutta miten jollakin joka on menetellyt rikollisesti ministeriaikanaan on pokkaa vielä asettua presidenttiehdokkaaksi. No hän on vihreä joka värinä yleensä yhdistetään luontoon ja aika moneen positiiviseen asiaan. Kannattaisikohan nyt politiikan suhteen herätä ja perehtyä asioihin eikä äänestää mutu-tuntumalla.

John Quiman

Olisikohan ollut pakinoitsija Olli, joka aikoinaan kirjoitti, että ”poliitikolla pitää olla niin paksu nahka, että se ei tarvitse selkärankaan lainkaan”.

Joku toinen pakinoitsija kirjoitti, että ”ei politiikkaa pidä arvostella, sillä siinä tienaa rehellisesti leipänsä moni sellainen, joka muutoin istuisi vankilassa”.

Ilkka Manttari

😂

Peter Kreisler

Viranomainen, Jari Taponen, joka julkisesti ilmaisee mielipiteensä, jonka mukaan terroristien on hyvä käydä turvallista suomalaista koulua ja että pakolaisstatuksella saapuneet ulkomaalaiset eivät aiheuta rikollisuuden nousua, voisi varautua kritiikkiin, varsinkin kun hän ei ole ollut valmis avoimeen julkiseen keskusteluun aiheesta. Kun tähän vielä lisätään Taposen some-kaverit, jotka avoimesti yllyttävät rikoksiin ja terrorismiin, on kokonaiskuva henkilöstä aika erikoinen.
Kun maalittamisen väitetään rapauttavan poliisin mainetta, niin eiköhän tämä ”munaton nillittäjä” hoida sen rapauttamisen aivan itse.

John Quiman

Ongelma syntyy siitä, että nykyään tuollaisia ideologiaan seonneita laitetaan hoidon sijasta korkeisiin virkoihin.

ilkka

Seksuaalinen ” hätätila ” saa ohittaa ihmisoikeudet ja naisten tasa-arvon. Näin siis kommunistisessa suomessa vuonna 2023, mutta jos samassa kommunistivaltiossa ilmoittaa julkisesti ettei pidä tästä ajatustavasta, huudetaan rasismia ääni käheänä.

Seta ja mikä tahansa lässyn lässyn järjestö on olevinaan naisten ja vähemmistöjen oikeuksien puolustaja, mutta jostain syystä naisten oikeus päättää siitä haluaako mokkamu****kun kopeloimaan mekkoaan puiston hämyssä, ei pitäisikän kuulua naiselle, hänen olisi oltava suostuvainen sillä toisenlainen kulttuuri haluaa toimia omalla tavallaan. Se toisenlainen kulttuuri ei kuulu suomeen, sillä on oma tila siellä välimeren toisella puolella, pysyköön siellä niin ei rasistiskaan huuda perään. En välitä minkään vertaa mitä he tekevät omissa maissaan, ongelmat ovat heidän itsensä luomia mutta täällä en sitä suvaitse. Emme mekään voi mennä sinne tarjoilemaan ” hätätilan ” oikeuttamia mielihaluja.

Anneli Rantala

Asiaa, YES💞