Eurooppa Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Sinimusta Liike vaatii venäläisten turvapaikanhakijoiden pikakäännytystä

Kuva: Sinimusta Liike

Sinimusta Liike on ottanut kantaa Venäjän liikekannallepanon johdosta syntyneeseen turvapaikanhakijatulvaan Venäjältä Suomeen. SML:n kanta turvapaikan myöntämiseen kutsuntoja pakeneville venäläisille on jyrkkä.

Venäjän julistaman liikekannallepanon johdosta sadat tuhannet venäläiset miehet ovat pyrkineet pakenemaan maasta välttääkseen kutsuntoja. Pelkästään Suomeen on saapunut viikonlopun aikana 17 000 venäläistä, ja ainakin osa heistä on jättänyt turvapaikkahakemuksen maahanmuuttovirastolle. Tällä hetkellä päättäjämme keskustelevat siitä, voisiko itänaapurissa tapahtunut liikekannallepano toimia perusteena turvapaikan myöntämiselle, siinä missä aktiivisimmat ihmisoikeusaktivistit näkevät turvapaikkojen myöntämisen keinona taistella Putinin hallintoa vastaan.

Sinimusta Liike haluaa muistuttaa, että monet venäläiset suhtautuivat Ukrainan sotaan niin kauan myötämielisesti, kun se ei koskenut heitä itseään. Nyttemmin julkaistuissa somekeskusteluissa ilmenee myös venäläisten pakenijoiden motiivit – pelkona on oman henkensä menettäminen tai maan asevoimissa tapahtuva kaltoinkohtelu, eivätkä ne kärsimykset, joita Venäjän johtamat ja aseistamat joukot ovat tähän mennessä ukrainalaisille aiheuttaneet.

Puolueemme mielestä nyttemmin julistettua liikekannallepanoa ei tule missään vaiheessa käyttää Suomeen kohdistuvan maahantulon oikeuttamiseksi, sillä kyseinen oikeus koskisi Venäjän kokoisessa maassa potentiaalisesti miljoonia ihmisiä. Ja kuten tapahtui ukrainalaistenkin kohdalla, potentiaalisten pakenijoiden mukana tulisi mitä todennäköisimmin tuhansittain afrikkalaisia, arabeja ja keskiaasialaisia, jotka käyttäisivät tätä pakolaiskriisiä uutena väylänä länsimaisen elintason piiriin. Pahimmillaan Suomea voisi kohdata vuoden 2015 toisinto, jolloin Syyrian sodan nimissä maahan saapui kymmenien tuhansien kehitysmaalaisten mosaiikki, joista ainoastaan mitätön osuus koostui syyrialaisista.

Suomen tulee varmistaa se, ettei maailmalle välity sen kaltaista viestiä, joka rohkaisisi lähtökuopissa olevia kehitysmaalaisia tulemaan maahamme. Suomen tulee myös osoittaa venäläisille, ettei meidän maamme ole turvapaikka aiemmin ”antifasistista erityisoperaatiota” kannattaneille ihmisille, jotka joutuvat nyt ensimmäistä kertaa kohtaamaan kannattamiensa asioiden seuraukset. Suomen tulee myös tietoisesti rajoittaa venäläisten saapumista maahamme, sillä emme halua luoda maahamme sen kaltaista vähemmistöä, jota itänaapurimme voisi käyttää poliittisen painostuksen perusteena.

58 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Huomatkaa otsikokuvassa on vasemmalla entinen suomen valtion rajapyykki, oikealla nykyinen. Punavihreä..

ike

Laitoin tuossa aika monta hakua sanoilla Tuukka Kuru kuka on suomalainen. Joku on ehkä nähnyt hänen luentonsa. Eipä juuri tullut tuloksia. Viimeistään nyt olen sitä mieltä että nämä nykyhakukoneet johtavat ihmisiä harhaan ja tulevaisuus tuo vieläkin suurempia mullistuksia koska niitä tarvitaan. Harhaanjohtaminen on nykyinen agenda, kiitos hallituksen. Ei mitään hyvää sanottavaa hallituksesta jos ette halua olla jonkinlainen akateeminen tai muuten vaan hyväksyttävää tahoa janoava taho.

John Quiman

Puhuvat olevansa demokratian puolella, mutta samaan aikaan tekevät parhaansa, jotta kansa ei saisi tietää mm. turvapaikanhakijoista muuta kuin sen mitä he haluavat uskotella totuudeksi. Yhtälailla haluavat rajata sananvapauden heidän mielestään sopivan sanan vapaudeksi. Kaikessa mahdollisessa sensuroidaan väärät ajatukset ja näkemykset pois silmistä, ettei vaan kukaan näkisi.

Koska demokratian toimivuuden edellytys on sananvapaus ilman ehtoja, ei voi muuta kuin todeta, että he eivät halua demokratiaa, vaan heidän ohjailemansa maailmankuvan. He eivät ole missään kohden rehellisiä, vaan ajavat tahtomiaan asioita kansalle valehdellen ja kansaa pompottaen. He eivät edusta kansaa, vaan he huijaavat kansaa.

Kata

Se on juuri näin!Samaa tuolla meidänkin tyttösten opinahjossa,Bideen hallinnossa.”Demokratia on vaarassa ” he huutavat ja samaan aikaan toisaalla joku swattiporukka ratsaa ihmisten koteja joilla on vääriä mielipiteitä.
Mitä tämä eniten muistuttaakaan??Miten tyhmiä ovat ihmiset kun eivät tajua?

https://www.youtube.com/watch?v=KOdIQuZKBVk

Todellakin,demokratia on vaarassa…klovnit johtaa…ja pressi selittelee.Omituisilla sanankäänteillä.

Rudi

On tuo tavallaan niin surullista. Biden kuuluisi kotiin tai johonkin turvalliseen hoitopaikkaan viettämään ansaittuja vanhuudenpäiviään, eikä vasemmistorälssin puhuvaksi pääksi sopertamaan vahvasti dementoituneena hölmöyksiä. Maata hän ei ole johtanut enää pitkään aikaan, ne tahot ovat piilosilla.

otto suni

Bidenin puheita seuratessa voi vain todeta että Trump oli Bideniin verrattuna älyn jättiläinen ja Biden kuuluu hoitokotiin. Suomalainen media hehkuttaa meidän Salen ja Joen palavereja ja kuinka Biden pistää Putinille hanttiin, tyhminkin ymmärtää, että ”Kuninkaalla ei ole vaatteita”, mutta totuus on liikaa useille jopa täällä sivuilla!

Kata

https://www.instagram.com/reel/CjGcVSRAr2i/?utm_source=ig_web_copy_link

Pohjois-Korean nainen kertoo asiat kuin ne on…NYC:ssäkin.

juha II

No, joo. Ei pidä unohtaa, että Ruotsista on aina kuulunut jurnutusta, jos suomenruotsalaisten erityiase4maan on edes väähääkään puuttumaan Suomen nössöhallitusten toimesta.

John Quiman

Kaksikielinen Suomi on ruotsalaisten yritysten etu.

Runtiti-pou

Hirveää, että äärivasemmistolaistypyt ovat vallassa tänä aikana. Tosin tuskin muistakaan olisi mihinkään Sinimustia lukuun ottamatta

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onkohan nyt noinkaan . Puolue, jolle minäkin annoin kannatusäänen , ensitoikseen aloittaa riidan haastamisen naapurin kanssa. Jos se on suomalaisten etu , niin huh huh. Olen kai sitten niin vanha dinosaurus , että näkisin Urho Kaleva Kekkosen linjan paremmaksi. Kun kipapäiden johtaja Moshe Dayan tuli Suomeen Kekkonen lähti kalaan. Kekkonen tiesi missä viholliset ovat. Nyt nämä mukaisänmaalliset ryntää sotiin , jotka palvelevat banksteriporukan etuja.https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.verkkouutiset.fi/a/vayrynen-joutui-valehtelemaan-paaministerin-puolesta-21521/&ved=2ahUKEwjp8LnxxLz6AhWMxosKHTE1Cy8QFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw3J6KqSXLecT-yoQu5t_8SS

PT eli Parvella Toscaa

Paratiisimaiset ominaisuudet omaavassa tulevaisuudessa tulemme toivottavasti näkemään antifasistisen denatsifikaation ja löydämme valon elämäämme ilman imperialistisia valtioita.

Sari Saarela

Rajavartioston mukaan nämä venäläisjannut ovat enenevässä määrin ruvenneet tekemään sitä, että kun kuulevat, etteivät asiakirjat oikeuta maahantuloa, niin vasta siinä vaiheessa ilmoitetaan haettavan turvapaikkaa. Mikä taas kertoo siitä, että turvapaikkamekanismia käytetään ihan surutta perusteettomaan maahantuloon. Tästä syystä koko lorvipaikkamekanismi tulisi viskata jo tunkiolle, oli tulijan ikä, sukupuoli tai tulosuunta mikä tahansa.

Kata

Juu eiköhän tuo ,oliko 1951 tehty sopimus,eikö se ole pikkuisen liian vanha tähän suruttomaan hyväksikäyttöön Suomen kansalaisten verorahoja ?Miten voi rajalla noin vain vaihtua status ja uskotaan, uskotaan!
Täyttä hyväksikäyttöä,piste!

John Quiman

Turvapaikkasysteemi kehitettiin niille, jotka pakenivat kommunistisista maista idässä. Nykymeno ei vastaa sitä lainkaan. Nykyisen se on pelkästään suvakkien hyväksi- ja väärinkäyttämä porsaanreikä väestönvaihtopyrkimyksiin.

Kata

Täsmälleen näin!Mutta itketään kun ”kansainväliset sopimukset” ja Mariiiiiia sanoo että ne menee aina kaiken edelle,AINA!Yhyyyyyy!

Ilkka Forsten

Maassa, ( Suomi ) jossa on miehilläkin kuukautiset ja synnytyskin onnistuu, niin kyllä siinä status voi vaihtua moneen kertaan olematta perusteiltaan täyttä tuubaa. Alunperin ghanalainen afgaani, joka syntyi omanissa ja avioitui Irakissa, puhuen virheetöntä svahilin murretta iranilaisittain ilmaistuna sisältäen osittain libanonin kastuslangia, kuuluu käsitellä venäläisenä turvapaikan hakijana jolta on evätty mahdollisuus homoilla Moskovassa. Jakamattomat ihmisoikeudet kuuluu kaikille, paitsi EU:n artikla No: 666 seitsemännen § mukaan valkoisen DNA:n omaaville pottunokille, koska he ovat äärioikeistoa ja uhka demokratialle. Dosentti Oula Silverberg on samaa mieltä koska antifa käskee olemaan kuuliainen ja vääntämään suomalaisuuden palingeneettiseksi myytiksi.

Haavisto harjoittelee jo supistajalihaksen puristusvoimaa, koska tarjolla on eksoottista värinää minkä voi pelastaa maailman pahuudelta kertomalla, että kaikki maailman paha on lähtöisin suomalaisen kulttuurin ahdasmielisyydestä ja sisäsiittoisuudesta.

Kata

Niin totta ja ärsyttävää ja vatuttavaa!

Ilkka Forsten

SUPO on nyt huolissaan kun Ukrainan sotaan värväytyy suomesta ” uusnatseja ja äärioikeistoa.” Vaarana kuulemma on että he radikalisoituvat ja ovat palatessaan uhka maamme demokratialle. Jostain syystä SUPO ei ole kokenut sitä vaaraksi että Syyriaan lähti jo alunperinkin ei suomalaisia, kuten somaleita ja heidät haettiin yksi kerrallaan takaisin penskoineen päivineen. Meidän onneksemme he olivat katuvaisia palatessaan, ja siellä ollessaan toiminta keskittyi vain pyykkärinä olemiseen tai lääkinnällisiin tehtäviin. ( Tämän tiesi Eva Biaudet kertoa. ) Jostain syystä ottaisin mieluummin naapurikseni kymmenen ukrainassa ollutta uusnatsia kuin yhden ISIS:n ” pyykkärin.” Nyt ei taas saada itärajaa kiinni, koska Haaviston mukaan on huomioitava humanitaarista apua tarvitsevat erityisryhmät, siis otaksuttavasti Syyrian Irakilaissyntyiset Afgaanit, jota sanovat olevansa viidennessä polvessa Venäläisiä homoja tai transsuja. Nekään ei muodosta uhkaa kenellekään, mitä nyt ovat muslimeita ja vihaavat kaikkea muuta kuin omaa itseään.

Ilmari

Kun maailman tilanne on nyt näin huono, on suorastaan vaarallista, että vihreät ovat hallituksessa.

Rudi

Ei tänne ole mahdollista ottaa enää yhtään turvapaikanhakijaa. Tänne ollaan luotu sellainen järjestelmä jolla ei ole riittäviä mahdollisuuksia tutkia hakijan taustoja ja motiiveja, kuten nyt ollaan nähty esim. vuoden 2015 invaasiossa. Ukrainalaiset turvapaikanhakijat ovat ihan yhtä sumea tapaus, vaikka heistä suurin osa näyttää olevan todellisia sotapakolaisia, ja heidän motivaationsa tehdä työtä oleskelunsa ajan ja palata jossain vaiheessa takaisin kotimaahansa on yleistä.
Turvapaikanhakijoista tuleva kustannus on pienelle Suomelle aivan liian iso kakku maksettavaksi koska täällä ollaan lainsäädännöllä saatettu heille kuuluva ylöspito liian korkein standardein vastaamaan suomalaisen perusturvaa ja jopa sen yli.

Losanteri

Eihän tämä etnonationalistinen liike ole tosiaakaan ole eväämässä ukrainalaisten turvapaikkahakemuksia, vaan ainoastaan venäläisten miesten, naisten ja lapsien, jotka eivät ole millään lailla syypäitä maansa tilanteeseen. Kuten me emme voi mitään Marinin hallituksen päätöksille, niin tuskin venäläisetkään Putinin.

Tämä ryssäviha on saanut aivan sairaat mittasuhteet maassamme. No, mielisairaat ihmiset tekee mielisairaita päätöksiä, kuten koronarokete -kampanjan aikanakin näimme. Ei voi kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu.

Rudi

Tänne ei tule päästää venäläisiä eikä muitakaan sillä maan talous on romahtamassa. Ryssävihasta olen kanssasi samaa mieltä, mutta se tuntuu olevan niin syvällä dna:ssa osalla suomalaisista että sille ei ole mitään tehtävissä. Jotenkin sen naapurin kanssa tarvisi kuitenkin pärjätä kun meillä on pitkä raja ja ollaan strategisesti tärkeällä alueella. Puhutaan että meillä on vahvat puolustusvoimat, se olisi kyllä hyvä takuu. Sitä ei ole tosin koeteltu kuin puheissa, ja toivottavasti asiat ovat niillä paremmassa hapessa kuin entisellä Huoltovarmuuskeskuksella muinoin.

Piikkilampaat

Nyt ainakin on paljastunut 2 täysin putinismiin uponneita rottia.
Tuo ”Tehdäänkehitysmaayhdessä, otto suni” Voisivat suksia sinne terroristiputininsa helmoihin.
Ei ole enää epäilystäkään siitä että m´nuo eivät olisi putinisteja, haluavat täyttää Suomen ryssillä, ei tarvitse enää muuta selitystä.

otto suni

Kannattaisi sinun avata vihdoin silmäsi, Fox News ei ole Putinin kanava ja Tucker Carlson on aito amerikkalainen journalisti, myös hyvin korkealle arvostettu. Katsomalla kipapäiden CNN:ää näet ainoastaan samaa propagandaa mitä levittää sionistinen Hesari.
Totuutta on vaikea nähdä kun on vihervasemmiston asialla kuten sinä!

Jäitä hattuun

Otto Suni pilaa hyvin aloittamansa tekstin noilla kipapää-höpinöillään.

Ei pitäisi sortua tuollaiseen pseudotieteelliseen humpuukiin, sillä se vie helposti uskottavuuden kokonaan.

Eli hyöty valuu loppujen lopuksi vihervassari-globalistien laariin.

Ja sitten ihmetellään, miksi niin harvat suomalaiset äänestävät vaaleissa kansallismielisiä…

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onko esinahkasi tallella?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Oletko oikeasti tyhmä vai pitikö käydä paljon kouluja?

Eero

Vähintäänkin voi kuvailla Piikkilammasta kiihkeämieliseksi.

Piikkilampaat

Miksi kutsutaan ihmitä joka haluaa suomen jäävän ryssille, mietippä sitä.
Minua ei hetkauta pätkääkään teidän putinistien iku, vaan se tekee hyvää kun se tulee kasvamaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Jos tavalliset venäläiset ovat vastuussa hallituksensa tekosista, ottaako Sinimustat vastuun myös punaviherhallituksen sekoilusta? Kaksinaismoralismiin ei kannata hirttäytyä.

otto suni

Sinimustien ongelma on heikko historian tietämys ja on helppo unohtaa ne jo maassa olevat vähemmistöt yli 400.000 rikastuttajaa! Köyhtyvä Eurooppa USA:n räjäytettyä Puolan taistelusukeltajien kanssa Nord Stream putket johtavat ennen näkemättömään ahdinkoon keskeisissä Euroopan maissa ja silloin lähtevät uudet pakolaisvyöryt liikkeelle. Venäjän johto voi vain rauhallisesti odottaa kun Eurooppa hirttäytyy USA:n järjestämään energia-ansaan!
USA:n osuutta kannattaa tarkastella jälleen Tucker Carlsonin erinomaisen analyysin kautta, missä Biden ja Nuland suorastaan selkeästi kertoivat USA:n olleen operaation takana!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Niinpä. Minä olin jo silloin rajat kiinni kannalla , kun Koivisto avasi rajat inkerinsuomalaisille ”paluumuuttajille”. Saimme umpivenäläisiä ja itärikollisuus nousi tähtitieteellisiin lukemiin. Nyt rupeaa olemaan myöhäistä tehdä korjausliikettä , kun maassa on suuri ulkomaalaisedustus.

otto suni

Olen kanssasi täysin samaa mieltä sillä nämä ns. inkerinsuomalaset olivat todella täysin vain venäjää puhuvia ummikkoja. Koivisto oli myös se maanpetturi joka suojasi pankkeja, jotta yrittäjät ja heidän takaajansa menisivät konkurssiin, niin mentiin ja syntyi uusi eliitti!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Muistan hyvin tuon ajan ja siitä jäi paljon henkilökohtaista hampaankoloon , kun näki miten Suomea ruvettiin saattamaan saattohoitoon. Pala palalta myytiin ja jyrsittiin joka nurkasta .

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Itse asuin tuolloin ja asun edelleen itse 100prosenttisesti rakentamassani paikassa. Päätin tuolloin , että jos en selviä veloistani, poltan rakennukset, kulotan tontit ja kaadan jäteöljyä kaivoon. Onneksi ei tarvinut tehdä . Lamavuosien jälkeen töitäkin oli taas tarjolla.

Jäitä hattuun

Niin, tuo 1990-luvun alun talouskaaos karmeine seuraamuksineen tehtiin sen takia, kun Suomen taloutta ryhdyttiin väkisin ”saattamaan eurokuntoon”.

Tuhansia terveitä yrityksiä ajettiin tahallaan konkurssiin ja niiden omaisuudet puliveivattiin pankinjohtajille ja heidän lähipiirilleen, työttömyys päästettiin räjähtämään käsiin ja valtion holtiton velanotto alkoi…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Sori tuo aikaisempi kommentti.Taitaa olla tallella kun ylläolevan kommentin kirjoitit.

Tuumailija

Jopa kahteen inkeriläiseen olen törmännyt työkaverina; toinen oli vaaleahiuksinen ja ihan tavallisen pottunokan näköinen, puhui venäjää, suomea ja ”inkeriä” eli karjalan murteen murretta. Toinen kaveri väitti itseään inkeriläiseksi, mutta ulkonäkö oli kuin kirgiisillä ja ei puhunut kuin suomea tai venäjää, hyvin slaavilainen kanta asioihin ja kaipaili kovasti takaisin venäjälle gopnikki kavereidensa luokse.

Loppupelissä aika vähälle jäi todellisten inkeriläisten määrä siitä porukasta, enemmistö oli venäläisiä ja etelämpää kotoisin olevia (turkki yms.), mutta migrin porukka kun on täysin sokeaa ja katsovat vain lähtöpaikkaa sekä uskovat kaikki meriselitykset koukkuineen päivineen.

Ilkka Forsten

Oliko koko Saksan kansa vastuussa AH tekosista. Heitä syytettiin kollektiivisesti, miksi ei nyt saisi syyttää venäjän kansaa ?

Runtiti-pou

Oli, mutta AH teki pelkkää hyvää

Ilkka Forsten

Niin hyvää ettei sanotuksi saa…

Ilkka Forsten

Esitän tässä sinulle faktoja, ja lopuksi kysymyksen mihin en vastaa heti vaan odotan että tiedät mitä pitää vastata ?
AH ja Suomen Presidentti Risto Ryti oli molemmat keskikäisiä miehiä. Heillä molemmilla oli pienet viikset. He eivät käyttäneet alkoholia eikä tupakoineet, he johtivat kumpikin maitaan sota-aikana, he olivat aseveljiä, heillä oli yhteinen vihollinen, kumpikin halusi maalleen paremman tulevaisuuden, ja molemmat puhuivat saksaa.. Mutta mikä muu asia heitä yhdisti ?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Molemmat tuomittiin sodan jälkeen syyttöminä?

Ilkka Forsten

Sekin, mutta tarkoitin kyllä heidän mieltymystään kaikkeen makeaan. AH ja Ryti olivat hyvin persoja kaikelle makealle. Leivokset, kakut ja karamellit, sekä makeat juomat oli molempien herkkua.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Risto Ryti ; ” Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani.

Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”

Eipä tuohon mitään lisättävää.

Ilmari

Ei AH:ta tuomittu sodan jälkeen. Hän teki itsemurhan.

Tuumailija

Kyllä aatulle vehnäolut maistui ruoan kanssa, tupakointi on henk.koht. valinta enkä epäile etteikö kumpikin sitä olisi maistanut jossain vaiheessa elämää (useimmiten pojankoltiaisena).
AH:n viikset olivat perua ensimmäisestä maailmansodasta, ennen sitä kaikilla oli muhkeat kokoviikset (myös sotilailla, valokuva olemassa), mutta kaasunaamarien käyttö esti tällaiset ja moni leikkasi perhosviikset.
Tänä päivänäkin ne ihmiset jotka tekevät paljon ajattelutyötä, ratkovat ongelmia yms. ovat ”persoja” makealle, ajatustyö kun vaatii energiaa ja leivoksesta yms. saa hyvän insuliinipiikin. Kun katsoo kummakin kehonrakennetta, niin ei näy vararenkaita, pesurumpua tms. ylimääräistä keskikropassa joten energia on käytetty.

AH ja Ryti olivat poliittiselta katsomukseltaan vastakohtia, Ryti ei pitänyt AH:n kansallissosialistisesta talousmallista assosioiden sen NL:ssa käytettyyn sosialismiin, mutta taas ihannoi AH:n vieroksumaa riistokapitalismia joka oli vallalla usa:ssa ja britaniassa. Britanian ihailu oli ainoa yhdistävä asia poliittisella ja kulttuurillisella tasolla.

Ilkka Forsten

Ei ryypätty koskaan yhdessä, vaikea sanoa onko totta. Sen sijaan siitä on viitteitä ettei AH ollut mikään täysvegaani, Hän piti kuulemma silloin tällöin viiriäisten lihasta. Syy hänen kasvisruokavalioonsa ei myöskään ollut mikään periaatteellinen näkökulma, vaan eräässä mielessä niin sanottu ” ilmastokysymys.” Hän sai nimittäin helposti ilmavaivoja lihapitoisista aterioista, näin muistan lukeneeni.

Tuumailija

Tosi, joillakin on ”heikot” vatsahapot ja eivät kykene sulattamaan lihaa normaalisti, AH:lla voinee ollut samankaltainen vaiva. Elikkä kasvisruoka oli hieman kuin pakollinen vaihtoehto vai oliko jotain jäänteitä 1ms. kaasuannoksessa jonka vuoksi menetti hetkeksi näkönsäkin, mene ja tiedä.
”Normaalilla” ihmisellä taasen kasvikset (jos niitä runsaasti syö) aiheuttavat kaasuongelmaa ja näistä etenkin palkokasvit.

Ilkka Forsten

Siitä tulikin mieleeni meidän ainoa strateginen aseemme, Silpoydinherne.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Jäitä hattuun

Toisaalta moni kasvisruoka on erityisen vahingollista, mikäli ihmisellä on tuonkaltaisia vaivoja.

FODMAP-kasvisten vältteleminenhän on ihan avaintekijä näissä asioissa.

Tuumailija

Esifermentoidut kasvikset ovatkin kova sana olleet aikoinaan, kun vielä yleisesti säilöttiin kasviksia. Suolisto ei joudu erikseen tekemään tuota käsittelyä, keventää entsyymien ja bakteerien työtä pilkkomisprosessissa.
Japanissa ja koreassa (kuten sielläpäin muissakin maissa) fermentoidaan paljonkin kasviksia tänäkin päivänä, se on oma teollisuuden haara ”prosessoidun” ruoan valmistuksessa.

Tutuimpia monelle on hapankaali, Kim-chi ja natto.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Tuumailija
Ilkka Forsten

Odottelen tässä mielenkiinnoilla koska suomeen rantautuu se nyt yhdysvalloissa meneillään oleva buumi, jossa näyttelijät, laulajat jne ovat luopuneet vegaaniudestaan. Koska meille tulee kaikki vähintään vuoden tai kahden viiveellä, ehtii Ohisalo & kump selittää tovin kuinka tärkeää on seurata ” tiedostavien ” ihmisten esimerkkiä. Kun riiittävän moni turhimo kertoo lopettaneensa kasvisruokavalionsa, tulemme näkemään miten takki kääntyy ja yht äkkiä liha onkin taas erittäin terveellistä eikä haittaa ilmastoakaan. Mikä sitten keksitään rasittamaan suomalaisten elämää, on arvoitus. Se kuitenkin on varmaa että meillä ei saa mikään muuttua parempaan suuntaan, sillä EU:n ja nykyisen hallituksen kunnianhimoinen tavoite on saavutettava vaikka muut nauraisivat selkäkeikkanaurua tyhmyydellemme.

Viimeksi tänään Jutta ” Urpolainen ” kertoi uutisissa kuinka tärkeää on vaalia EU:n tuottamaa demokratiaa sekä yhteistä arvopohjaa, ja että hän kantaa nyt entistä enemmän vastuuta myöskin Afrikan hyvinvoinnista, Presidentiksikin jutta haluaa, mutta ei vielä ollut olevinaan varma kannastaan. Sovitaan niin että jätetään se afrikkakomissaari pois laskuista ja äänestetään yhdessä Marinia, hän on niin edustava stringeissä ja maiharit jalassa valkoinen kokkeliviiru sieraimien alla. Olisi sietämätöntä jos emme nyt antaisi kaikkea tukeamme demareille, ovathan he pelastaneet maan koronalta, venäjän uhkaavalta hyökkäykseltä ja siinä sivussa huolehtineet afrikan hyvinvoinnista ylenpalttisesti. Emme voi kieltää nuorelta naiselta tanssimista, mutta voisimme olla ehkä aavistuksen kriittisempiä sen suhteen minkä pillin mukaan hän tanssii, sillä Bilderberg:n pillipiiparit ovat erittäin petollista väkeä, sukujuuret ajavat Betlehemiin josta jaetaan nykyään maita ja ” murhamia” kuten aikoinaan kultaa ja mirhamia.

” Kun itämaan tietäjät saapuivat perille, he löysivät Marian, ( Ohisalo ) ja tämän puolison Joosepin, sekä heidän kapaloimansa vihreän aatteen seimestä. Itämaan tietäjät kumarsivat syvään, tietäen että Pekka ” tuuppari ” Haavisto tarjoaisi vielä parempaa, ja anoivat turvapaikkaa asylum taikasanalla. Kirkas tähti, ( jota on veikattu mersun merkiksi ) johti itämaan tietäjät kohti uutta sarastusta, se uusi näkyi kangastuksena horisontissa, ja siitä loisti muuta kirkkaampana KELA:n neonvalomainos. He löivät rintaansa sanoen, Mina kova tekemän tyo, sielä ola huva nuhhia ja ola pers***kä yota päivä tarjola, allahu kieltä hintintin, muta ei näe joka paikan, etenkin hämäränäkö ola houno. Näin sanoen he pyrkivät venäjälle, josta voisi hankkia viisumin mikä oikeuttaa pääsyyn itärajamme yli, jos vaan täyttyy vainottuna olemisen tunnusmerkistö, ja täyttyyhän se kun itsekin ollaan vainottu ainakin kristittyjä koko islamilainen aika. EU:n aina myötämielinen suhtautuminen vainottuihin, silloinkin kun he vainoavat muita on tunnettu koko alikehittyneessä maailmassa, ja siltä pohjalta on helppo ponnistaa kohti rikkautta ja onnea. Kipapäisten heimoyhteisö tukee ajatusta, koska siitä on heille varsin paljon hyötyä, tyhjeneehän pyhän maan lähialueet joutosakista, ja ne on silloin helpompi varastaa. Emme tietenkään syytä kipapäistä joukkoa varkaudesta, sillä he ovat rehellisiä kauppiaita ja aina valmiita tekemään hyviä diilejä USA:n kanssa. Vaatimattomiakin ovat, ovat näet esittäneet että USA:n veronmaksajien rahoilla heidän valtakuntansa ilmapuolustus hoituu kuin tyhjää ja itselle jää varaa rakentaa gazan alueelle uutta siirtokuntaa. Siihen antaa oikeuden YK:n jakamaton ihmisoikeusartikla, joka kirjoitettiin sattuman kautta kipapäisten elämän turvaksi, josta se on laajennettuna versiona tarjoiltu myöskin afrikkaan.

Pettuleipään ja tuohivirsuihin tottuneet vajaa-älyiset finskit, joiden DNA perimä on niin huonoa että se pitää korvata Sierra -Leonesta tuodulla paremmalla perimällä, ei osaa vastustaa suoraa kuset****a, ja kun pettuleipää on tarjolla vaikka sähköt katkaistaisiin, niin ensivaaleissa kuljemme laput silmillä kohti punavihreää koppia, ja piirrämme riimumme pahvinpalaan lyijykynällä, jonka jälki on helppo muuttaa vastaamaan SDP:n tai Vihreiden äänestysnumeroita. Luotamme kuitenkin siihen ettei vaalivilppi kuulu yhteiseen eurooppalaiseen arvopohjaan, ja vaikka suomi nimisen laivan köli pohjaisi jo huhtikuun alussa, tai jopa ennen sitä, saa punavihreä koaliittio täyden tukemme åkso på svenska bratar, tai jotain sinne päin. Viisaus ei asu meissä, lauloi apulantayhtye, ja nyt apulantakin on loppumassa kun putin ei kuulemma anna sitä(kään) silkkaa vitt***maisuuttaan. Olkiluodon voimala pyörii täydellä teholla, mutta on kuulemma mahdollista että se joudutaan ajamaan alas jo Joulukuun alussa, sillä muuten meillä menisi liian hyvin ja uskomme kaikkivoipaan hallitukseen katoaisi. Menemme siis ” perhe edellä puuhun ” joka on kansakuntamme traditio ja josta löytyy maininta jopa Siionin viisaiden kirjasta sivulta 666.

Hyvää ehtoonjatkoa taas itse kullekin säädylle, tai oikeammin ilmaistuna hyvää yötä Hanna ja lapset, Isä lähtee hirt***een.

Kata

No täyttä asiaa taas!
Jos tuosta jutturaisesta tulee pressa…voi hyvät hyssykät ja EU demokratia…lässynlässynlää.
Eilen mainitsin tuosta Olkiluoto 3:sta jossain ja ei noteerattu iloisena vaikka tuottaa noin 40% sähkön tarpeestamme…no ko hirrrrveeetä atomia siellä sitten niin!
Ajan kuva…on istutettu mieliin vaikka luulisi että omatkin aivot ovat tallella.

Ja eilen näin 3-D jauhelihaa ja ah kuinka siellä oli onnellisia immeisiä kommenteissa kun ei oo tarvinnu eläimeen koskea pahasti…..huonoa tykkäsivät kun joku kysyi miksi sen pitää näyttää jauhelihalta 😀

John Quiman

Olkiluoto 3 tuottaa noin 19 % tarvittavasta sähköstä. Olkiluoto 1+2+3 tuottaa tuolla 40 %:n tasolla.

Noita voimaloita pitäisi olla niin paljon, että sähkö on vientitavaraa. Kymmenen Olkiluoto kolmosen kokoista voimalaa tekisi jo Suomesta merkittävän energiantuottajan. Sillä aikaa kun toiset tuhertavat tuulivoiman ja aurinkokennojen kanssa aikansa sekä keksivät miten mitään uusiutuvaa polttoainetta ei ole olemassa, voi Suomi kehittää toimivaa ydinvoimaa myydäkseen energiaa niille, jotka Saksan tavoin tunaroivat energiahuoltonsa viherhihhulointiin.

Jäitä hattuun

Rytillähän oli heikko terveys elämänsä loppupuolella, mikä nykytiedon mukaan johtui suurelta osin juuri tuosta liiallisesta sokerin syömisestä.

Se insuliinihomma nääs…

Erikseen on syytä korostaa, että tämä alkoi jo ennen hänen saamaansa vankeustuomiota. Joten ankeat selliolosuhteet eivät käy selitykseksi terveyden rappeutumiselle – vaikka toki ne jossain määrin vielä nopeuttivat tätä jo alkanutta alamäkeä.

Tuumailija

Totta tuokin. Insuliinit katossa että jaksaa ja sanoinkuvaamaton stressi päälle, jos peruskuntoa ei ole kuin taviksen verran alkaa siinä hartioita painamaan.
Ei tuon ajan vankeinhoito tiennyt juuri terveydenhuollosta jos ei ihan vekkiä tullut, imelätauti oli kohtalaisen tuntematon oireistoineen. Siihen aikaan vielä vankila oli rangaistuslaitos ei lepokoti kuten nykyään ja jos vartijoiksi sattui hieman punertavia niin ei ollut oloissa kehumista.

Uusimmat uutiset