Eurooppa Maahanmuutto Uutiset

Skandaali saksalaisessa koulussa: Neljä radikalisoitunutta muslimioppilasta valvonut sharia-lain toimeenpanoa ja noudattamista koulussa – koskenut myös opettajia

Nordstadtin peruskoulu Neussissa, Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa, Saksa. Kuvakaappaus: Google Street View.

Skandaali saksalaisessa koulussa: oppilaat toimivat shariapoliiseina.

Neljä muslimioppilasta on tiettävästi vaatinut tiukkojen islamilaisten sääntöjen käyttöönottoa Nordstadtin peruskoulussa Neussissa, Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa. Sisältää sukupuolten erottelun oppitunneilla.

Oppilaat ovat 17-19-vuotiaita, kuten saksalaisissa tiedotusvälineissä kerrotaan. Focuksen mukaan kolmella oppilaalla on arabimaahanmuuttajatausta ja neljäs on italialaistaustainen. Nuorten sanotaan radikalisoituneen salafistisaarnaajien Amor Ben Hamidan ja Pierre Vogelin videoiden perusteella.

Oppilaiden kerrotaan vaatineen, että muslimit saisivat lähteä koulusta aikaisemmin perjantairukousta varten ja että sukupuolinen erottelu uimaopetuksessa koskisi myös opettajia. Näitä vaatimuksia esittäessään he myös painostivat opiskelutovereitaan, joita he pitivät ”huonoina muslimeina”. Kurssin aikana nämä neljä opiskelijaa ilmaisivat myös selvästi, että he vastustavat demokratiaa, ja vaativat, että naisten pitäisi peittää itsensä sharia-lain mukaisesti.

Kostotoimien pelossa useat opiskelijat näyttävät noudattaneen ryhmän ohjeita. Joidenkin sanotaan kääntyneen islaminuskoon, kuten Bild-lehti kertoo. Silminnäkijöiden mukaan ryhmä ei pysähtynyt edes koulun muslimiopettajien eteen. Heitä myös varoitettiin, etteivät he olleet noudattaneet ”islamin sääntöjä”.

”Oppilaat istuivat erikseen sukupuolen mukaan, pojat luokan etuosassa ja tytöt takaosassa. Naisoppilaat välttivät katsomasta opettajien kasvoihin, kun heille puhuttiin.”

Kun koulu reagoi, islamistiryhmän jäsenet torjuivat Saksan oikeusjärjestelmän. Focusin mukaan ryhmä jopa kannatti kivittämistä rangaistukseksi rikkomuksista. Tämä esitys on kuitenkin ristiriidassa Düsseldorfin piirihallituksen lausunnon kanssa.

Nordrhein-Westfalenin sisäministeri Herbert Reul (CDU) reagoi tapahtumiin perjantaina. Hän puhui vakavasta tapauksesta ja kehotti vanhempia, opettajia ja kasvattajia kiinnittämään enemmän huomiota nuorten islamilaiseen radikalisoitumiseen. On tärkeää toimia ajoissa, jos merkkejä tästä ilmiöstä havaitaan.

Koulu on nyt vedonnut kansalliseen turvallisuuteen. Se on aloittanut tutkimukset.

Lähde: 20 minutes, Bild

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Mitä muuta odotitte kun koulussa on ” sandaaleita ” oppilaina. Tästä huolimatta en ymmärrä miten Saksalaiset antavat mullilauman mellastaa mielensä mukaan. Siinä maassa oli ennen järjestys ja preussilainen kuri, silloin ei olisi yksikään finninaamainen jihadisti aukonut päätään.

Marko Kristian

Länsimaat on rakennettu kristillisille arvoille, vaikka enää pitkään aikaan ei ole ollut ihmiset uskonnollisia, ne arvot on silti säilynyt.
Paitsi että tänäpäivänä ne arvot vedetään pöntöstä alas kun islam tuli kylään ja kaupunkiin.
Ne hedelmät kyllä kelpaa ählämeillekin, kun sillä omalla uskollaan eivät saa aikaan muuta kun tuhoa.

Ilkka

Olisi tärkeämpää heivata muslimit ulos saksasta ja euroopasta. Silloin ei tarvitsisi ohjeistaa ketään vahtimaan kuinka muslimit yrittää muuttaa yhteiskuntaa.

John Quiman

Tunnelma tiivistyy, tauti pahenee. Ja varmasti pahenee, ellei tautia hoideta pois.

Vappu Simanen

      Pakolaiset lähtevät pois Saksan Thüringenistä

      Paikallinen hallinto on ottanut käyttöön maksukortit, jotka kelpaavat vain paikallisiin maksuihin.
      1) Näin pakolaisille annettu raha jää hyödyttämään paikallista elinkeinotoimintaa.
      2) He eivät voi lähettää rahaa ulkomaille,
      3) eivät voi maksaa velkaansa salakuljettajille.
      4) Monet muutkin «pikkubisnekset» vaikeutuvat.

      Kuinka pimeiltä markkinoilla ostettavien kansainvälisten lahjakorttien, esimerkiksi ApplePay’n, pörssihinta lähtee kehittymään päätöksen seurauksena? Se jää nähtäväksi.
      Alkavatko muut osavaltiot seurata esimerkkiä?
      Tuleeko Euroopan keskuspankki kieltämään tämän «paikallisrahan» käyttämisen, koska sillä on tiiviit yhteydet salakuljettajien organisaatioihin, ellei se jopa suoraan anna määräyksiä niille.