Eurooppa Maahanmuutto Rikos

”Somalia on paskaviemärimaa” – Berliinin yleisradioyhtiö erotti Somaliaa kritisoineen toimittajan maahanmuuttajan tekemän tappavan veitsihyökkäyksen jälkeen

”Jos ammattiloukkaantujat haluavat nyt sanoa minulle, että olen oikeistolainen, rasisti tai muukalaisvihamielinen, koska en halua olla hiljaa tästä asiasta, niin en välitä. Näitä ”yksittäistapauksia” tapahtuu nyt päivittäin kaikkialla Saksassa”.

Kaksi saksalaista menetti tällä viikolla henkensä somalisiirtolaisen käsissä Saksan rauhallisessa Ludwigshafenin kaupungissa. Toimittaja, joka on kotoisin 800 metrin päästä puukotuksen tapahtumapaikasta, on menettänyt työpaikkansa kutsuttuaan Somaliaa ”paskaviemärimaaksi”.

”Somalia on paskaviemärimaa, jossa on kivikautinen kulttuuri. Kun somalialainen maahanmuuttaja puukottaa kahta ihmistä ja haavoittaa kahta muuta, se on ongelma. Kun tämä tapahtuu 800 metrin päässä vanhempiesi kodista, jossa olet kasvanut, se on järkyttävää”, kirjoitti RBB:n entinen toimittaja Jan A. Karon, joka on syntynyt Puolassa, mutta kasvanut Saksassa.

Maanantaina tapahtuneessa murhassa somalialainen mies riehui pitkin kaupunkia hyökätäkseen kahden henkilön kimppuun ja puukottaakseen heidät kuoliaaksi. Hän muun muassa katkaisi toisen uhrin kädet. Vaikka somalimies huusi hyökkäyksen aikana ”Allahu Akbar”, poliisin mukaan hyökkäyksen motiivi on edelleen epäselvä.

Pian Karonin Somaliaa kritisoivan julkaisun jälkeen vasemmistolainen ”rasisminvastainen” aktivisti Jasmina Kuhnke leimasi Karonin twiitin ”vihapuheeksi” ja kirjoitti RBB:n twitter-julkaisuun vaatien seuraamuksia 30-vuotiaan työntekijän lausunnolle. RBB vastasi nopeasti ja kirjoitti: ”Ymmärrämme ja yhdymme lausuntoihin kohdistuvaan kritiikkiin”. RBB:n alainen tuotantoyhtiö, jolle Karon työskentelee suoraan, kirjoitti myös heidän ”keskustelevan mahdollisista seurauksista” ja lisäsi tuomitsevansa ”kaikenlaisen rasismin”.

Vastauksena tunnettu asianajaja Joachim Steinhöfel osallistui keskusteluun ja arvosteli RBB:tä jyrkästi siitä, että se ”toitottaa koko yleisön edessä tällaisia sopimusoikeudellisia ja työoikeudellisia kysymyksiä kuulematta asianomaista henkilöä”.

Myös muut toimittajat puolustivat Karonia. Bayerischer Rundfunkin kollega Julia Ruhs kirjoitti RBB:lle: ”Riittääkö tällainen työntekijän twiitti, että siitä halutaan vetää johtopäätöksiä? Somalia on maa, jossa on salamurhia, ratsioita ja terrorismia. Sen sanomisen ei selvästikään tarvitse olla rasismia. Sattumalta Jasmina Kuhnke käyttää paljon ’koirapilliä’.”

Kuhnke on tunnettu rasisminvastaisesta aktivismistaan, ja hän on ollut mukana yrittämässä kieltää ”oikeistolaisia kustantajia” Frankfurtin kirjamessuilta.

Myös Karon hyllytettiin Twitterissä alkuperäisen twiittinsä vuoksi, mutta hänen hyllytyksensä kumottiin pian sen jälkeen, ja syntyperäinen puolalainen kirjoitti: ”Twiitti ei riko sovellettavaa lakia eikä ole rikos. Twitter vastasi tunnin sisällä @Steinhoefelin huomautukseen. Myös tilini palautettiin. Voitto sananvapaudelle.”

Huolimatta kampanjasta Karonin erottamiseksi, hän ei perääntynyt, vaan kirjoitti: ”Jos ammattiloukkaantujat haluavat nyt sanoa minulle, että olen oikeistolainen, rasisti tai muukalaisvihamielinen, koska en halua olla hiljaa tästä asiasta, niin en välitä. Näitä ”yksittäistapauksia” tapahtuu nyt päivittäin kaikkialla Saksassa.”

Karonin väitteiden tueksi on esitetty faktoja. Saksassa tehdään päivittäin 50 puukotusrikosta, joista valtaosa on maahanmuuttajien tekemiä. Lisäksi, kuten Remix News uutisoi, somalialaiset maahanmuuttajat ovat usein integroituneet huonosti saksalaiseen yhteiskuntaan, ja he ovat olleet osallisina useissa korkean profiilin veitsi-iskuissa. Erityisesti somalialainen maahanmuuttaja puukotti viime vuonna kolme naista kuoliaaksi saksalaisessa Würzburgin kaupungissa, mukaan lukien äiti, joka kuoli yrittäessään suojella tytärtään hyökkääjältä. Tytär juoksi tiettävästi huutaen apua Woolworth-tavaratalon läpi äitinsä veren peitossa. Huolimatta siitä, että mies huusi ”Allahu Akbar” myös tuon hyökkäyksen aikana ja kertoi tutkijoille ”saavuttaneensa jihadin”, islamilainen motiivi suljettiin pois. Sen sijaan miehellä katsottiin olevan ”psykiatrisia ongelmia”, minkä ansiosta hän vältti vankilatuomion.

Viimeisimmän veitsihyökkäyksen toinen käänne on se, että todisteet näyttävät viittaavan siihen, että 25-vuotias epäilty ei todellisuudessa ole 25-vuotias.

”Näyttää siltä, että kaksoismurhasta pidätetyn somalimiehen tapaus muuttuu yhä mielenkiintoisemmaksi: Spiegelin mukaan Ludwigshafenista kotoisin olevan somalialaisen kerrotaan huutaneen ”Allahu Akbar” ennen rikoksen tekemistä. BILDin mukaan 25-vuotias on 13-vuotiaan tyttären isä, mikä viittaa siihen, että hän ei ehkä ole edes 25-vuotias”, Karon kirjoitti Twitterissä.

Lähde: Remix

90 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Minervan Pöllö

Katsokaa A-studio 24/10, Iiris Suomelaa ja hänen ratkaisuehdotuksiaan katuväkivallan suitsemisesta, niin ei tarvitse ihmetellä miksi näille ongelmille ei ole mitään tehtävissä. Ohjelmassa uskallettiin jo puhua siitä, että ongelma on maahanmuuttajien aiheuttama. Milloin päästään niin pitkälle, että uskalletaan sanoa suoraan, että nämä maahanmuuttajat ovat muslimeja (joista somalit ovat kiitettävästi edustettuina) ja ongelman ydin on humanitaarinen (eli haittamahanmuutto), on viime vuoteen asti tullut lähes yksinomaan takapajuisista muslimimaista (joita joku neropatti on keksinyt nimittää ”kehittyviksi maiksi”.

 

John Quiman

Kehitys on niissä maissa sen verran verkkaista, että etanan satasen juoksu tuntuu todella nopealta.

Sari Saarela

. Lisäksi, kuten Remix News uutisoi, somalialaiset maahanmuuttajat ovat usein integroituneet huonosti saksalaiseen yhteiskuntaan, ja he ovat olleet osallisina useissa korkean profiilin veitsi-iskuissa. ”
Kuulostaa liiankin tutulta.

Peter Kreisler

Somalit ovat alkukantaisia, vähä-älyisiä elukoita, aina se on tiedetty. Hyvä kun tämän totuuden sanoo joku toimittajakin, muut afrikkalaisetkin pitävät somaleja p–kasakkina, kyse ei siis ole afrikkalaisuudesta tai ihonväristä.

Jukka

Somalit ovat afrikkalaisten keskuudessa kak…kasakkia. Juttelin vuosia sitten Itiksessä yhden siivousyrittäjän kanssa. Hän oli musta kuin yö. Hän sanoi, ettei palkkaa somalia, koska heille ei sovi työ.

Tatu

Se johtuu siitä, että somalit, toisin kuin monet muut mustat ovat muslimeja, muslimille ei työnteko maistu, ei niille vaaleammillekkaan. Kaiken lisäksi somalit on juuri niitä jotka alunperin keksi orjuuden, myivät vihollisiaan, naapurimaiden mustia arabimaihin orjiksi.

Jukka

Olemme aika alahisella tasolla, jos emme saa sanoa somalikulttuurista, että se on pas….a kulttuuri, joka suoltaa Eurooppaan ja Suomeen väkivaltaisia puukon heiluttajia.

Ali

Maailma hukkuu pas–an,me vain luemme lehtiä!

John Quiman

Valitettavasti näistä nettilehdistä ei saa huussiin paperia.

Ilkka Forsten

Tulosta sivut niin kyllä saa. Pääsee toisinaan pyyhkimään ” perheensä ” myöskin somalin naamakuvaan. Heh heh ! 😉

Kata

😀

ike

Tulostaminen vaan alkaa olla aika harvinaista nykyään. Jouduin kerran kyllä ostamaan uuden tulostimen (onneksi eivät ole kalliita) kun kaikkialla ei ole yhtä harvinaista, noin viranomaispuolella. Vaativat mustaa valkoisella. Luulisi jo että jos netti ei riitä niin ainakin USB-muisti riittäisi, mutta ei. Aina nämä kaikki kompuroi jäljessä, no kun olen tuollainen nuori seitsemänkymppinen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Jos ostat tulostimen, katson ensin sen tulostuskustannuksiin ja vasta sen jälkeen sen hintaan. Halvalla saadun saattaa joutua maksamaan moneen kertaan mustesäiliöitä ostellessa.

ike

Olet oikeassa mutta kun oli vaan tuo kyseinen tapaus horisontissa. En nyt puutu noihin tapauksiin joissa jopa tulostimiin on ohjelmoitu tulostusmäärä jonka jälkeen ilmoitus tulee että tulostin on hajonnut tms. (jokin ranskalainen dokumentti, anteeksi että en voi laittaa linkkiä kokemusta on). En ole aikoihin noihin musteiden hintoihin kiinnittänyt huomiota, joskus nuorempana kyllä. Nyt oli tuollainen kertaostos yhteiskunnan pakottamana. Terveisiä vihreille terroristeille. Eli yksi tulostuskerta riitti. Kaikissa muissa on musteet kuivuneet ja kiitos ei apua miten viisi vuotta käyttämättömän tulostimen voisi saada ruotuun. Ei kiinnosta. Kiinnostaa se miksi edes tällaista keskustelua täytyy käydä. En enää ole suuri tulostimien ystävä. Jossakin muualla nuo kuvat nykyään ovat, jos eivät ole , meillä taitaa olla vähän suurempiakin murheita. Ei tuo yksityisyys tietenkään ole niistä pienimpiä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Jukka

Kylllä saa täytettä kompostiin. Mätänee ja maatuu vain pirun hitaasti! Kun kusasee ja paskoo säännöllisesti, nopeutuu.

Ali

Maailma hukkuu p–kaan,me vain luemme lehtiä!

Voitto Ikunen

islam ei sovi valkoisten yhteiskuntiin,- ehkä kivikautta ellävillä
esihistoriallisilla kulttuureilla on sille jotain käyttöä ?

John Quiman

Eipä niilläkään ole käyttöä ihmiset alistavalle sekoilulle. Vallanhimoiset näkevät tämän tietysti toisin.

Piikkilampaat

Tuo somalia kuten koko afrikka ja lähi-itä on p–kavimäreitä pahimmista päistä, samoin on kaikki nuo jotka noita maita puolustaa.

skeptikko

Eurooppa alkaa olla menetty, jolloin äänestäminenkään ei tuo muutosta, äänestely toimii silloin, kun tietyllä alueella asuvat ihmiset uskovat yhteisiin sopimuksiin ja ne vieläpä toimivat, enää ne eivät toimi, jokainen voi raapia korvallistaan ja miettiä, miten saamme ”Wanhan Euroopan” takaisin.

ike

Olet oikeassa. Eurooppa, ja jokainen eurooppalainen maa, on perustunut aika paljon ihmisten luottamukseen. On luotettu että poliitikot tekevät mitä ovat luvanneet kansalaisilleen(kumma kyllä). On on luotettu että maiden välisiä sopimuksia kunnioitetaan. On luotettu että ihmiset eivät käy toistensa kurkkuun noin vaan. Miten käy kun tuo luottamus repeää. No sitten poliitikot antavat ymmärtää että kansalaiset eivät ole riittävän fiksuja ymmärtämään noin vaikeita asioita vaikka asia on täysin päinvastoin. Poliitikoista suurin osa on narsisteja, helpottaahan se tuota esiintymistä kun muutenkin haluaa olla aina esillä. On toki muutama muukin, mutta harva heistä pääsee määräävään asemaan. Sitten pääsen mieliasiaani. Onnittelemaan vihervasemmistoa. Joskus on sattunut että joku ideologia on tuhonnut kokonaisen maan mutta olette parempia, olette kohta tuhonneet kokonaisen maanosan ja jos näin jatkuu saatatte tuhota kokonaisia muitakin maanosia. Siinä sitten taas riittää rakentamista että kaikki saataisiin edes sadan vuoden takaiselle tasolle, mutta aika alas täytyy vajota. Vielä pieni huomautus, ei tämä nyt niin uutta ole, siihen se ei kykene. Se vaan soveltaa vanhoja oppeja muiden haitaksi, kuten aina.
PS. Ei tuota nyt pidä uskoa suomalaisista poliitikoista. Katsotaan vaikka noiden talouspakettien äänestysten tulosta niin tuskinpa siellä kovin moni järjissään oli. On ehkä vähän vaikea haastaa jos asianomainen on jo eduskunnassa. Kynnys nousee. Vähän samoin kuin ministereillä. Jäljelle jää vaan kysymys kuinka suuren rikoksen saa tehdä jos on esim. ministeri, ilman että siitä saa syytettä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Nykypoliitikon mielestä oma maa ja kansa saa mennä, kunhan vaan ei oma p–se kärvene ja siitä saa itselleen etua.

John Quiman

Nykypoliitikon mielestä oma maa ja kansa saa mennä, kunhan vaan ei oma perze kärvene ja siitä saa itselleen etua.

Yksi sana muokattu modernille mediakielelle, koska sen käyttö heitti viestin odotushuoneeseen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jukka

Wanhaa Eurooppaa emme saa mitenkään takaisin. Saisimmepä edes Vanhan Euroopan., Minulle riittäisi turvallinen Suomi, jossa minun ei tarvitse miettiä, menenkö turvallisesti Itäkeskukseen, Leppävaaraan, Espoon keskukseen.

nimellinen

Minkä helvetin takia emme saa takaisin? Onko tilanne muka niin paha?

John Quiman

Nykyisin joutuu olemaan aika raaka, jos haluaa tyhjentää Euroopan ongelmallisista aineksista. Ei se oikeastaan ole kovin raakaa, sillä niiden ongelmallisten ainesten hankkiminen Eurooppaan oli todella raakaa kanta-asukkaita kohtaan.

ike

No tykkäsin kommentistasi koska sinussa on vielä potentiaalia totuudelle. Tilanne on pahempi kuin arvaatkaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Jukka

Mene vkl-yönä vaikkapa Leppävaaraan aseman ali tai jonnekin sinne. Pääkaupunkiseudulta löytyy kivoja paikkoja tutustua. Ole hyvä!

John Quiman

Reilut kymmenen vuotta sitten yksi kaveri kävi Suomessa ja takaisin tultuaa totesi, että hei kuule Stadi ei oo enää Stadi. Tämä siis jo ennen 2015 invaasiota.

Nyt on tilanne jo paljon huonompi, vaikka vihervassumedia muuta yrittää väittää. Eikö niitä toimittajia edes hävetä, kun tietävät harhaanjohtavansa kansaa ja huijaavan sitä minkä piti olla demokratiaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

En nyt suoraan pysty sanomaan onko meillä suomessa journalisteja, eli toimittajia. No kyllä kääntävät kelkkansa kun maailma muuttuu. No noita ”toimittajia” emme enää tarvitse. Paljon pyydetty mutta muistakaa nuo typerykset.

Jukka

Tuntematonta mukaellen. Vihervassarit lyövät eteesi sellaset rätingit, ettei sulle holtiton maahantulo voi olla ongelma!

Kartsa

Somalia on somalia, siellä eletään omalla tavallaan. Suomi se on p–kaviemäri kun ottaa näitä tänne ikuisesti elätettäväksi, elämään täällä vapaaherroina ilman mitään vastuuta yhtään mistään.

Jukka

Kylläpä Kartsa olet oikeassa! Mehän se viemäri olemme, kun Somaliasta saakkkka imemme pa….skat. On meillä imu mehuKelakas!

Eetu

Orwell: “In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.”

ike

Luulen että tuo aikajana on jotenkin muuttunut. Pitäisi ensin tietää miten tuo ”aika toimii”. Olen sitä mieltä että aika on aikamoinen harha. Kun olen tuollainen vanha ”jarru”, niin luulen että Hoyle on lähempänä tosiasioita kuin suomen hallitus koskaan. No anteeksi taas. On varmaan vaikeaa tuo anteeksipyytely, mutta kun minut on ehdollistettu siihen. Venäjällä muuan viisas mies teki aikoinaan kokeita, nimi taisi olla Pavlov. Katsokaa. Toimii kuin suomen parlamentti.

John Quiman

Noin on, mutta on myös niin, että kertoipa missä ajassa tahansa jotain, mikä on enemmän totta kuin vallitseva käsitys, on se ihmisten mielestä vallankumouksellinen teko. ja se kohtaa vastustusta.

Useimmat ”totuudet” ovat kyllä puppua, etenkin ideologioihin langenneiden suista.

Agentti 2030

Tuskinpa kukaan punagröönien päättävään asemaan kivunnut nokkaneiti tai miesoletettu on oikeasti uskonut suurten somppumäärien reaalikotoutumisen onnistumiseen, sillä hekin varmasti tietävät millainen kotoutumisvaje riivaa meidän perinteistä kulmahousuvähemmistöä sukupolvi toisensa jälkeen.

juu

Huolimatta siitä, että mies huusi ”Allahu Akbar” myös tuon hyökkäyksen aikana ja kertoi tutkijoille ”saavuttaneensa jihadin”, islamilainen motiivi suljettiin pois. Sen sijaan miehellä katsottiin olevan ”psykiatrisia ongelmia”, minkä ansiosta hän vältti vankilatuomion.”
Helppo kitkeä terrorismi pois, koska kaikkihan ne on mielisairaita..

jopa oli

Jo pelkästään kumartelurituaalit on sellaisia läntiset kallonkutistajat sanoo yleensä pakkponeuroosin oireiksi. Pyllistelyä mekkaan päin (takakautta maapallon ympäri)

ike

Taitavat muutamat maat enimmäkseen koostua noista mielenterveystapauksista, ei se kuitenkaan tarkoita että niitä pitäisi tänne rahdata. Islam on todellakin yhdistävä tekijä.

Minäkö tyhmä, nyt en ymmärrä?

Meillä on jo riittävänä ongelmana ryssät, miksi tänne täytyy lisää islamistiterroristeja haalata?

John Quiman

Eikä suvakkien kotouttaminen ole niiden ongelmille hoitoa.

ike

No ei todellakaan 👍👍👍

Puolueeton

Olisi tietysti syytä selvittää ja tiedottaa, mistä syystä muslimeilla on muita yleisimmin väkivaltaan liittyviä ”psykiatrisia ongelmia”.

John Quiman

Tuo olisi aihellinen tutkimus, mutta apurahoja se ei saa. Apurahat menevät ulostetutkijalle, joka pohtii ulosteiden poliittisia ja yhteiskunnallisia merkityksiä sekä ulosteen olemusta LGBT-ilmiössä, tai jotain sellaista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Myös tutkijat eivät ole terveimmästä päästä.

Kata

Kakkatutkijat voivat välillä sairastua ripiliin…gend*rtutkijat löytävät uusia juttuja toisesta päästä koko ajan,matkassa ei pysy…köyhyystutkijat köyhtyvät tai sitten ei jos….jne…sana tutkija on jo niin kulunut.Ei mitään arvoa eikä arvokkuutta.

Jukka

Näinhän se valkomies pyyhkii pois koloniatahraansa.

John Quiman

Kuviteltua koloniatahraansa. Valkoinen ei ole suinkaan ainoa, joka on alistanut valtansa alle muita kansoja. Historia on täynnä ihan samaa. Valkoinen oli vaan tehokkain siinä, kun pystyi muita aiemmin liikkumaan kaikkialla maailmassa. Eikä valkoisten siirtomaapolitiikka ollut sen pahempaa kuin muidenkaan.

Kolmossivun tyttö

No, mutta esitetty määritelmähän on ihan osuva. Myös Suomessa juuri somaleiden kohdalla on eniten kotouttamisongelmia. Somaleiden työllisyysaste on 13%, kun taas väestömäärään suhteutettuna heidän osuutensa epäillyistä rikoksista suomalaisiin nähden kolminkertainen. Somalilasten ja nuorten koulumenestys on heikkoa, mihin vaikuttavat tietysti useiden kuukausien mittaiset lomat kotimaassa. Somalivanhemmat ovat myös hanakoita painostamaan opettajia antamaan parempia numeroita. Somaliperheiden koko on suuri ja somaleille on tyypillistä myös ketkutella lapsilisiä lähettämällä somaliasta myös muiden perheiden lapsia Suomeen. Toisaalta he ovat taitavia myös huijaamaan Kela-tukia myös netin kautta ulkomaille. Somalit ovat myös taitavia ghettouttamaan kaupunkikuvan, siihen riittää yksikin burkhassa vaappuva ja suitsukkeille lemahtava somali ÄO 60 ilme kasvoillaan. Myös yksi somaliperhe rapussa raunioittaa tehokkaasti taloyhtiön rauhan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kolmossivun tyttö
Jukka

Kolmossivun tyttö kiteytti totuudenmukaisesti somalien arvon ja totuuden yhteiskunnallemme. Kirjoitit totuuden, josta pitää vaieta!

John Quiman

Mistä tietää, että sanottu on totta? No, juuri siitä, että siitä pitää vaieta. Tämä on sitä nykyaikaa.

Ilkka Forsten

Otsikkokuvassa ” kakka ” on ahtautumassa viemäriin.

Jukka

Mutta jos viemäri ei vedä itseään suurempaa p–kaa!

Tuumailija

Kuten fysiikan lait määrittelevät, 6″ kakka ei mene 2″ putkesta läpi, se tietää suuria ongelmia eli hienosti sanottuna lieveilmiöitä.

Kata

Jos mn/c on > kuin wc niin tehtävä on mahdoton.
Lie(t)veilmiö tuokin.

Eka Kettunen

Oikeassahan tuo toimittaja oli ja monta muutakin maata kuuluu samalle listalle.

Poliisi on kulkenut aiemmin laput silmillä ja nyt näköjään sulkee korvansakin tekojen oikealta motiivilta, tästä ei muuten hyvä seuraa.

Ilkka Forsten

Mukava huomata kuinka silmät aukeaa pitkin eurooppaa ja kohta ei enää viemärivertaukset olekaan niin ” vihapuhetta.” Jos kaikki faktat halutaan työntää pimentoon käyttäen perusteena vääränlaista ilmaisua, siinä käy lopulta niin että mikä tahansa ilmaus on laiton. Yhäkö siinä vaiheessa pitäisi suvaita jotain, vai joko on oikeus käyttää muutakin kuin puhetta asioiden eteenpäin viemiseen ?

naurettavat mainokset

Kyllähän ne simmut ovat auenneet hyvin monilla. Ja siitähän nämä suvakkijärjestöt jne, ovat pienessä paniikin poikasessa. Harmi vaan, että niiden lonkerot yltävät moniin paikkoihin. Yhteiskunnissa. Päättäviin sellaisiin, sekä valtamediaan.

Jukka

Naurettavat mainokset, Suvakkien simmut ei aukia. Katsoitko Iiris Suomelan hehkuvia silmiä, kun hän tänään 24.10 paasasi A-studiosssa katujengeistä? Hän vain puhui lässynläpätilää-kaunistellen.

John Quiman

Suvakit ovat kuin Irakin kuuluisa Comical Ali. Huutavat kurkku suorana sanomaansa aina siihen asti, että ne kannetaan käsipelillä hoitoon tai jotenkin muuten poistetaan vallan käytäviltä. Taitavat huutaa olevansa voittajia vielä kannettaessa, jos suita ei teipata.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Jukka

Suvaitseminen on jo nyt tiukoilla. Otsanahkaa kummasti kiristää.

Pesunkestävä kneekeri

P–kaviemärimaa Suomen suurimmat uutislehdet eivät ole taaskaan uutisoineet tästä kemu-keenerin tekemästä raa’asta viharikoksesta.

Pesunkestävä

P eli basa on näköjään kielletty sana tällä palstalla? Itse jutussa saa sen sijaan kyllä kirjoittaa basasta. Voisitteko vähän selventää mikä logiikka tässä on? 🤦🏻‍♂️

Ilkka Forsten

Esitän logiikan kaaviona. 🐵 = 💩 + 🚽 +‍ 🌈 x suvaitsevaisuus pontensiin kolme, josta syntyy 🧻 sekä 🐒 / 🔇 . Siis A = P (kasa ) + WC pytty + pride x suvaitsevaisuus potenssiin kolme, josta syntyy WC paperia sekä A / mykistetty kaiutin. Sensuurin eri vaiheet arkisesti ilmaistuna.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Aatu H.

Johtuu ihan siitä, että WordPessin alusta, joka on j##talaisten omistuksessa. Algoritmit kyttää kommenttien vihapuhetta. ”Vihasanoja” hiukka muokkaamalla saa kommentit läpi.

John Quiman

Kokeillaan, jos tämä malli kävisi: Juulainen, nekkeri, ampuva.

Ilkka Forsten

Musalainen, unkkari, mpiaivo ullahiini, askakasa, Puuttuvat kirjaimet ovat T, R, U, M , P. Mitä ihmettä siitä tuli TRUMP ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Koska ei ole Trumpia suojelemassa sananvapautta, joutuu noita kirjaimia poistelemaan.

Ilkka Forsten

Sen sijaan uutisoidaan siitä mikä on Sanna Marinin suurin tämänhetkinen pelko ? Hän kuulemma pelkää ettei pysty luopumaan pääministerin tehtävistään… Ihanko totta, joko on päätetty että hän jatkaa taas neljä vuotta siitä riippumatta miten kansa äänestää, vai miten asia pitäisi tulkita ?

Häntä ei huoleta mieletön velkaantumisaste, ei inflaatio, ei energiapula eikä mikään rationaalinen asia, vain se huolettaa ja pelottaa ettei voisikaan enää jatkaa pääministerinä..

ja sehän puhkeaa

Mariini on tapaus, jolla tukijoukkoineen on noussut keltainen päähän . Mutta kuten aina ylimielisillä, sieltä ns huipulta tullaan myöskin lujaa alas. Aina. Kun kupla puhkeaa.

Saapa nähdä

Siltä näyttää, että valtamedian mielestä Pekasta pressa ja sannukka jatkaa joko pääministerinä tai vähintään rahaministerinä. Ja virheet mukaan. Urpo on hiljaa pääministerinä, kun naiset kiljuu. Johan se demareiden yksi iänikuinen vaiva, huusi hoitajille, että HILJAA! Luultavasti jallitusohjelmaa tehtäessä, käytetään samaa .

ike

Älä nyt maalaa piruja seinälle tai pikemminkin eduskuntaan, ne on jo siellä. Toivottavasti viimeistä kautta pitkään aikaan.

Kata

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/6a5be155-aba3-4a8d-8380-6a827a2c3a21

Siinä taas kaks ja molemmat matamit yäk sentään.Taitaa suurin pelko olla se että julkisuus loppuu!Etovaa.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=HnSnQor8zDY

Christian Terhes sanoo niinkuin asiat on ja muutama kaverinsa.Pakko ihailla tuota mistä Romaniasta.
Niin että ne jabit….???Tätä samaa puhavihe-juttua vaan piisaa vaikka ihmiskuntaa pidettiin suurena kokeiluna!Vastauksia siihen ja pian!No ei tullu vitserin edustaja…..

Kata

Siis ”ihailla tuota miestä”,ei voi enää muokata… 🙁

Ikiaikainen totuus

Olen sen sanonut ennenkin että somaliaiset ovat ”afrikan mustalaisia”. Ne ovat arabien ja afrikkalaiste siitoksen tulos, vähän niinkuin muulit. Ja niistä ei pidetä sen enempää afrikassa kun arabimaissakaan. Juurikin niiden älykkyyden ja agressiivisen käytöksen vuoksi. Ne ei osaa muuta kuin rähistä ja tapella eikä niiden älykkyys riitä edes oman maan rakennustyöhön.

piuhat poikki

Niinpä. Satoja miljardeja on sinne lapioitu. Mikä on tulos? Tosin niistä suurista rahoista, on suurin osa mennyt yllättäen aivan muualle, kuin olisi pitänyt. Sinne pitäisi suurilla summilla laittaa toimeen väestön rajaaminen. Koko Afrikkaan.

Tuumailija

Juurikin näin, samaa maata ovat kurdit lähi-idässä.
Näitä yhdistää suunnaton ylimielisyys, työn vieroksuminen, toisten lompakolla loisiminen, korkeatasoinen insinöörikoulutus ja sukulaisuusetäisyys oman ”kansan” kesken alle 10.

Ilkka Forsten

Ovat olleet itsenäisiä vuodesta 1961 asti, ja mikä on kehityksen taso tänä päivänä ? Asiantila kertoo enemmän kuin miljoona ÄO tutkimusta.

typerä kansa

Niin. Niillä biljoonilla. Alkaen vaikkapa 100 vuotta sitten. Jokuhan on vetänyt ns välistä ja rankasti. Ja ne biljoonat, niin Kiina korjaa hedelmät. Ja idiootit seuraavat sivusta. Eli länsimaat. Kun ne ihmisoikeudet. Luuletteko, että Kiina jne, noudattaa jotain typerää ja lapsellista yk:n lauselmaa? Kiina valloittaa maailmaa, ja länsimaat miettivät naurettavia transvessoja. Sekä vihapuhetta.

Ilkka Forsten

Jostain ihmeen syystä kiinalaisten tunkeutuminen afrikkaan ei ole kolonialismia eikä riistoa. Ei silloinkaan kun he pakkolunastavat maat joltain kikujulta puolikkaalla puupennillä, ja kahmii maassa olevat rikkaudet itselleen. He ( kiinalaiset ) voivat käyttää lapsityövoimaa, ja tuhota ympäristöä mielin määrin, kun eurooppalaisten pitää maksaa loputtomasti kehitysmaa-apua joka ei kehitä mitään. 🤬

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Pakko taas sanoa että sanopa muuta!

John Quiman

Tuo Kiinan erityiskohtelu kertoo, että totalitaristinen systeemi on vihervassuilla ja muille suvakeille täysin hyväksyttävää. Venäjämieliset myös kehuvat vuolaasti Kiinan systeemiä, joka on heidän mielestään niin mahtava, koska sen talous kasvaa ja Kiina voimistuu. heille kelpaa mikä tahansa, jopa oma menetetty vapaus, kunhan se on amerikkalaisia vastaan.

Samalla tavalla ajattelivat aikoinaan vasemmistolaiset, jotka pitivät USA:a kaiken pahuuden ilmentymänä. Aikana, jolloin Venäjä, silloin salanimellä Neuvostoliitto, piti vallassaan ja kurjuudessa koko Itä-Eurooppaa. Siellä ei ollut vähääkään vapautta. Aikana, jolloin sotien jälkeen USA oli auttanut läntisen Euroopan maat jaloilleen ja vaurauteen sekä vapaisiin yhteiskuntiin.

Vihervassut ja muut suvakit sekä venäjämieliset eivät tykkää vapaista yhteiskunnista, joissa ihmiset tekevät mitä haluavat. He haluavat määrätä, mitä kukin saa tehdä ja mitä kunkin pitää tehdä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Juurikin näin!

Ilkka Forsten

Siinä tiimellyksessä voi joutua sittenkin katsomaan ” lahjahevosen suuhun ” mikä on elämää lyhentävä teko, jos hevonen kantaa nimeä Colt. ( Colt:n logossahan on hevosen kuva.)

John Quiman

Taattua Forstenin huumoria 🙂

gameover

Voihan sen keskimääräisen somalian ja siten oletettavasti somaleiden ÄO:n laittaa. Eli kaikki 68 pistettä. Sillä ei rakennella, ratkota ongelmia saati mietiskellä vaan vaistoillaan ja tunteillaan. Sama ÄO muuten kuin ryssillä.

Piikkilampaat

En tosiaan kannata ryssiä, mutta ei kannata yleistää silti kaikkia tuossa maassa tyhmiksi.

ike

No pakko kai kommentoida. Kun tuota ikää jo on, anteeksi se on vain taustaa. Lapseni aina puhuivat esim. venäläisistä lapsista jotka , kun tulivat suomeen. Kunta n. esimerkkinä vaikka Kotka. aina arvioidaan tuo mille luokalle heidät sitten laitetaan. Lähes kaikki joutuivat luokille jotka olivat jonkin vuoden muita ylempänä. Matematiikka oli heille aika helppoa. Ehkä meidän standaedeilla. Sitten yksi asia . Jos Gogle ehdottaa teille oikeinkirjoitusta. Unohtakaa se.