Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Sveitsi: 20 naamioitunutta Antifan jäsentä hyökkäsi 7 kansallismielisen naisryhmän jäsenen kimppuun ravintolassa

Kuvakaappaus: Twitter.

Ryhmä ottaa avoimesti kantaa massamaahanmuuttoon ja ulkomaalaisväestön eurooppalaisiin naisiin kohdistamaan väkivaltaan.

Sveitsissä Bernin kaupungissa joukko epäiltyjä vasemmistolaisia ääriaineksia pahoinpiteli ravintolassa seitsemää ranskalaista ja sveitsiläistä kansallismielistä Collectif Némésis -ryhmää edustavaa naista. Naisuhrien mukaan 20 huppumiestä hyökkäsi naisten kimppuun tuoleilla, pulloilla, veitsillä ja pippurisumutteella, minkä seurauksena naiset saivat vammoja.

Twitterissä julkaistussa lausunnossaan Collectif Némésis kertoi, että ”aktivistimme ovat traumatisoituneet ja ravintola on tuhoutunut”. Aiemmin päivällä ryhmä oli osallistunut Sveitsin naisten lakkoon.

Ryhmä julkaisi myös videon yhdestä aktivistista, joka puhui ollessaan vielä ravintolassa. Taustalla näkyy lasinsiruja, joita henkilöt ovat lakaisemassa.

”Némesisin kanssa olimme tukeneet sveitsiläisten naisten lakkoa, joka järjestetään vuosittain kesäkuussa. Olimme ravintolassa juhlistamassa toimintaamme, mutta noin 20 Antifan jäsentä hyökkäsi kimppuumme ja kaatoi tuoleja ja pöytiä ikkunaa vasten. Se kuulostaa tyhmältä, mutta he heittelivät niitä aika kovaa. Sen jälkeen he heittivät kyynelkaasukranaatteja. Lisäksi kasvojani kohti heitettiin veitsi. Minua lyötiin myös viinipullolla korvaan”, nimeltä mainitsematon aktivisti totesi.

Sitten hän kertoi, että ravintolan tarjoilijat ryntäsivät puolustamaan naisia.

”Se oli hyvin väkivaltainen välikohtaus. Se oli myös melko järkyttävää”, nainen sanoi. ”Piilouduimme pöytien ja baaritiskin alle, mutta se oli hyvin vaarallista.”

Yhdellä naisista näkyi myös verinen korva. Videolla näkyy myös tuhoutuneita huonekaluja ja rikottuja ikkunoita.

Feministinen liike vaikenee ongelmat kuoliaaksi

Eräät tunnetut feministiaktivistit ottivat tapauksen johdosta kantaa.

”Pahoinpidellyt naiset. Tuhoutunut ravintola. Koska heitä syytetään rasismista. Koska he uskaltavat sanoa, että katuahdistelu johtuu pääasiassa maahanmuuttajataustaisista miehistä. Näen, että harvat ihmiset ovat huolissaan väkivallasta, josta Collectif Némésis -järjestön naiset kärsivät. Hei, feministit, hieman rohkeutta! Tämä mykistävä hiljaisuus tarkoittaa, että ’he ansaitsivat sen'”, kirjoitti Marguerite Stern, ranskalainen naistenoikeusaktivisti, joka oli mukana perustamassa Femellistea.

Remix News uutisoi tunnetuksi tulleesta ryhmästä, joka on jakanut kertomuksia naisista, jotka ovat joutuneet seksuaalisen väkivallan tai häirinnän kohteeksi maahanmuuttajataustaisten ja ulkomaalaisten miesten toimesta.

Naiset kertovat videopätkissä, kuinka maahanmuuttajataustaiset miehet ovat käyneet heidän kimppuunsa tai yrittäneet raiskata heidät.

”Henkilökohtaisesti minua seuraavat, viheltelevät ja loukkaavat aina maghrebiläiset tyypit”, Lea sanoo kertoessaan, kuinka suuri joukko pohjoisafrikkalaisia miehiä ahdisteli häntä seksuaalisesti.

Toisella videolla nainen kertoo, kuinka musta mieshenkilö ajoi häntä takaa kerrostaloon asti sen jälkeen, kun häntä oli pitkään häiritty seksuaalisesti hänen asuinalueellaan. Nainen kertoo, kuinka tapaus jätti hänelle traumoja.

Collectif Némésis perustettiin Pariisissa lokakuussa 2019. Ryhmän oman ilmoituksen mukaan pettymys feministiseen liikkeeseen oli merkittävä motivaatio ryhmän perustamiseen. Ryhmä kritisoi feministejä, jotka ”muka edustavat (naisten) etuja”, mutta sen sijaan asettavat ”vasemmistolaisen ideologian naisten tarpeiden edelle”.

Ryhmä viittaa lukuisiin muihin tapauksiin, joissa ulkomaalaiset ovat käyneet eurooppalaisten naisten kimppuun seksuaalisesti eri maissa.

”Olemme kaikki tehneet saman havainnon: Ihmiset, jotka hyökkäävät kimppuumme päivittäin, ovat enimmäkseen muita kuin kantaväestön asukkaita. Perustimme Nemesiksen, koska valtavirran feministijärjestöt ovat hyvin haluttomia puhumaan Kölnin seksuaalisten hyökkäysten kaltaisista tapauksista (Lähi-idän tai Pohjois-Afrikan alkuperää olevien henkilöiden aiheuttamia) tai brittiläisten alaikäisten naisten laajamittaisista raiskauksista ja parituksista Rotherhamissa, Telfordissa, Rochdalessa, Derbyssä, Oxfordissa jne. (joita järjestivät yksinomaan indo-pakistanilaiset yhteisön jäsenet). Mutta myös siksi, että katuahdistelu on pääasiassa eri kulttuurista tulevien miesten toimintaa. Feministijärjestöt yrittävät salata tämän tosiasian naamioimalla hyvin konkreettiset ongelmamme abstrakteilla käsitteillä kuten ’patriarkaatti’.”

Lähde: Remix

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ja voi tätä itkun määrää kun ei suomi nyt ota jatkossa kaikkia ” osaajia ” KELA:n luukulle nojailemaan. ” Tutkimuksen ” mukaan koko suomen työllisyys pohjautui vuosina 2000 – 2021 maahanmuttajien tuomaan osaamiseen ja osallistumiseen, ja nyt tästä ollaan luopumassa voi itku… Niisk… Suomikuva kalpenee ja haalistuu, menetämme miljardit kuin tuhka tuuleen, kaikki muut menevät edelle voi voi voi…

Miksi kukaan ei tee tutkimusta siitä meneekö tanskan, ruotsin tai norjan talous kuralle, ja haalistuuko niiden julkisuuskuva, sillä samat toimet ollaan toteuttamassa myöskin niissä maissa. Jos rehellisiä ollaan, siellä asiat sanotaan jo suoraviivaisemmin kuin meillä, mutta ei sikäläiset koe huolta julkisuuskuvastaan. Eikö olekin ihmeellistä että vain vihersosialistinen lällätys on muka maailman pelastus ?

Ilkka Forsten

Eikös Sveitsissä ole jokaisella armeijan aseet kaapissa. Ei niitä ole tarkoitettu vain pölyä keräämään, ne on tarkoitettu ” vihollisten ” saattamiseen neutraaliin tilaan. antifa ja kuukerit ovat vihollisia, joten…

John Quiman

Varsin äärivasemmistolainen ajatustapa, että väärät mielipiteet hiljennetään väkivallalla. Samaan hengenvetoon, kun hakkaavat ihmisiä, kertovat siitä, miten hyviä ihmisiä itse ovat ja kuinka he ovat rakentamassa demokratiaa ja ihanneyhteiskuntaa.

Hyvänä esimerkkinä on Li Andersson, joka osoittaa arvostavansa Antifaa pitämällä Antifan tarraa läppärissään. Sanoi toki itse, että se on vanha. No, tuskin hänen tietokoneensa on paria vuotta vanhempi, vaikka olisikin vanha. Hänen mielestään esim. yhden vuoden vanha Antifan fanitus ei ole enää mitään.

Samaan aikaan vasurimieliset raahaavat oikeuteen toisia, joilla on eri mielipiteet kuin Lillä, oikeuteen tuomittaviksi vuosikymmeniä vanhoista sanoista netissä.

Ilkka Forsten

Huomaa mitä oppositio nyt ulisee kun meille saatiin aikaan hallitus joka ei kumarra yhtä syvään ” kunnianhimoisia ” tavoitteita. Nyt kuulemma alkoi ilmaston lämpeneminen, lajikato, ihmisoikeuksien polkeminen, hädänalaisten vainoaminen ja jakamattomien ihmisoikeuksien jättäminen toisioviulun soittajaksi. Meidän ” hiilinielumme ” lakkasi olemasta, autoilu tuhoaa ne vähätkin mahdollisuudet rajata hiidioksidipäästöt ” yhdessä ” sovittuihin raameihin jne jne…

Nyt ihmisten olisi hyvä esittää kysymys vaikkapa vihreille. Kun KAIKKI muut pohjoismaat ovat jo tehneet nämä päätökset, miksi edellä kuvatut asiat ei ole toteutuneet, ja voisiko joku selittää kuinka on mahdollista että nyt syntynyt hallitus ehti vasta neuvotteluvaiheessa tuhoamaan kaiken ? Niin ikään kysyisin, oliko ne EU:n ja YK:n artiklat sittenkään kiveen hakattuja totuuksia, kun niistä voi luopua ilman että mitään sanktioita olisi tulossa. Eniten huvittaa vihreiden lahkon selittely että uusi hallitus tuhosi koko suomeen suuntautuvan sijoitustoiminnan, ikään kuin niitä ( viherkommunisteja ) olisi tähänkään asti mikään sijoitustoiminta kiinnostanut, nehän on halunnut kivikautta Thunbergin johdolla. Nyt alkoi siis huoli ” kantaväestön ” tulevista vaikeuksista, kun niistä ei tähän asti ole välitetty mitään. Kansa äänesti vihreän lahkon ja kommunistit ulos koska halusimme muutosta, se miksi muutos haluttiin löytyy kommunistien ja lahkon omista toimista, niiden tuloksena maa olisi mennyt konkursiin.

John Quiman

Oliko tämä se odotukseen mennyt kirjoitus? Ei kai enää olekaan ikuisuudesta kysymys, vaan noin viikosta, joka tosin keskustelun kannalta on aika pitkä, koska kovalla vaivalla kirjoitettu ei enää tavoita oikein ketään. Minä löysin tämän, koska sähköpostiini tulee ilmoitus jokaisesta uudesta kirjoituksesta.

Jos menee suoraan odotukseen, siitä ei tule sähköpostia ennen kuin se hyväksytään. Jos se ensin hyväksytään ja sitten korjauksen jälkeen menee odotukseen, on siitä lähtenyt sähköposti jo hyväksyttäessä. Sähköposti sisältää tekstin.

Saa nähdä näkeekö kukaan tätä. Sitä en saa tietää, ellei joku lisää tähän jotain kommenttia.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Jälleen kerran joku veti herneen nenään kun kirjoitin siitä miten oppositio naukuu kuin henkensä hädässä, tajuttuaan ettei suomalaiset olekaan yhtä naiiveja kjuin neljä vuotta sitten. Nyt siis odotellaan hyväksyntää, mutta keneltä ?

John Quiman

Niin kauan kuin vain näet kirjoittamasi merkittynä ”odottaa hyväksyntää” -merkittynä, voit kopsata sen ja yrittää uudestaan vaihtamalla joitain sanoja, mitkä ehkä aiheuttivat sen. Se odotusaika on keskimäärin ikuisuus, joten ei kannata odottaa hyväksyntää tässä elämässä.

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla jakaa sen osiin ja julkaista yksi kerrallaan, jolloin saat tietää, missä osassa se kompastuskivi on. Helpompaa löytää se.

Älä nyt kuitenkaan julkaise sitä uudestaan sana kerrallaan, jotta löytäisit sen hälytyksen aiheuttaneen sanan :). On tullut kokeiluksi kaikenlaisia kikkoja. Saattaa olla, että osina se menee läpi kokonaan.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Olisikohan kenelläkään journalistilla tms aikaa kyhätä sivusto jolla olisi tieto kaikista ulkomaalaisten tekemistä rikoksista yhteenvetoineen, vaikka kartalla.(En tiedä miten tuo tiedonsaaanti poliisilta, skeptikko kun olen) Uskoisin että manostuloillaan varmaankin saisi jotakin leivän päälle.Voisihan aloittaa vaikka vaatimattomasti.

John Quiman

Eurooppalaiset, kuten suomalaisekin, ovat äänestäneet valtaan politiikan, joka on tehnyt kanta-asukkaista vapaata riistaa maata miehittäville miesjoukoille, jotka tulevat maahan turvapaikkavalheen luvin, poliitikkojen tahdosta.

Kansalaiset tosin eivät ole oikein tienneet äänestävänsä niin, koska poliitikot ja media, joihin he ovat luottaneet, pettivät heidät ja valehtelevat edelleen päin naamaa.

Vappu Simanen

Antifa on SuperEliitin työrukkanen eikä se tee mitään ilmaiseksi.
– Palkat maksetaan jäsenvaltioiden budjeteista hyväpalkkaisina virkoina, joissa ei tarvitse tehdä mitään.
– Yleiskulut maksetaan ylikansallisesta budjetista sotilasliiton antamien sääntöjen mukaisesti.

Marko Kyllönen

USA:ssa ainakin ne langanlaihat lakanan valkoiset antifan sankarit ilmeisesti luulee olevansa mustia. BLM mellakoissa oli kiva video kun mustat riehui ja hyökkäili valkoisten kimppuun. Siellä oli sitten antifanttisankari jonka kimppuun hyökkäsi joukko BLM porukkaa, rasukka yritti siinä selittää että hei minä olen teidän puolella, mustat siinä potkiessa sanoi katso peiliin sä et todellakaan ole meidän puolella.

Ilkka Forsten

Muuan Kyle Rittenhouse teki mitä jokaisen valkoisen olisi pitänyt tehdä kun BLM mellakat oli valtoimenaan 2020. Pum pum pum, osuma x 3 + 2 x R.I.P. ⚰

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa