Eurooppa Kulttuuri Politiikka

Tanska aikoo poistaa yleisen lomapäivän täyttääkseen Nato-budjettivaatimuksen

Kuva Pixabay / CC0.

Tanskan hallitus on päättänyt poistaa yleisen lomapäivän kalenterista saavuttaakseen Naton puolustusmenovaatimukset kolme vuotta suunniteltua aikaisemmin.

1600-luvulta asti vietetty suuri rukouspäivä (Store Bededag) on pääsiäisen jälkeen vietettävä kristilliset juuret omaava lomapäivä, jonka perinteisiin kuuluu muun muassa lämpimän vehnäleivän syöminen ja ulkoilu Kööpenhaminan linnoituksilla kevätsäässä. Tällä hetkellä Tanskassa on 11 julkista lomapäivää, joten poiston jälkeen julkisia lomapäiviä jäisi kymmenen.

Tanskan talousministeriö on laskenut, että lomapäivän poisto tuottaisi noin 430 miljoonaa euroa vuosittain, mikä summa siten käytettäisiin Naton puolustusmenoihin. Kompensaationa Tanskan hallitus on suunnitellut korottavansa palkkoja 0,45 prosentilla, tosin mikäli Euroopan inflaatio jatkuu, käytännössä ratkaisu on kuin tarjoaisi korvauksena lämmintä kättä.

Lähteet:
https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-133575?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share
https://euobserver.com/nordics/156617

22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ike

Mitähän tukia suomi poistaa NATO:n jäsenmaksut maksaakseen, melko varmaan asumistuen ja toimeentulotuen. Kotitalousvähennyksen ei saa kajota, se on TABU.

ike

??? Aikamoinen rimanalitus. Huom. kaikille! Tuo ei ole minun kommenttini.!!!

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Galina Manttari
Anomaster

Ei varmaan kukaan luullut sinun kommentiksesi. 🙂

Anomaster

Naton jäsenmaksut ovat vallan pieniä, 50 – 100 miljoonaa vuodessa. Menevät puolustusbudjetista ja aseostoista saa jäsenalennukset, joten niillä paikataan tuokin rahareikä.

Lallukka

VMP!

Runtiti-pou

Ateistina suhtausdun myöbnteisesti ajatykseen kristillisen lomapäivän vaihtamiseen Nato-päiväksi tai Ukraina-päiväksi. Hallis varmaan virnuilisi ”venäläisten tappamispäivästä” tms

Puolueeton

Nato (North Atlantic Treaty Organization) on oikeastaan jo muuttunut monen mielestä Nako (North Atlantic Kill Organization) ryhmittymäksi, johon tietenkin tarvitaan kallita välineitä.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Pekka Viherä
Anomaster

Kaikista asioista on olemassa kaikenlaisia mielipiteitä. Mielipiteisiin ei juuri kannata pistää huomiotaan, vaan on tongittava esiin tosiasioita, joita ei kuitenkaan löydä monien raskastamasta ”venäläisestä näkökulmasta”, siis kaikkein valheellisimmasta lähteestä.

Tosiasiat ovat niitä, mitkä kertovat mitä jokin todellakin on käytännön tasolla, ja silloinkin tulee tarkastella kaikkia tosiasioita, eikä väritettyjä mielipiteitä toteutuneista asioista. Useimmilla on tuossa asiassa vaikeuksia, koska tunteet vievät, vaikka he itse tapaavat uskoa olevansa hyvinkin kyvykkäitä tarkastelemaan todellisuutta ja olevansa älykköjä.

Heidän mielilauseensa on, että ”pitää ajatella omilla aivoilla”. Noin sanovilla ei ole tapana ajatella omilla aivoillaan, jopa tuo ilmaisu on toisilta lainattu. Heillä on tapana olla yksipuolisen propagandan uhreja, jotka luulevat ajattelevansa omilla aivoillaan, joita eivät ole ilmeisesti koskaan itsenäisesti käyttäneet.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Sensuroimaton Totuus

Slava pakkotyö!

Juha

Suomikin voisi osallistua Nato talkoisiin ja jos ei Leopardeja voi lähettää Soledariin niin lähetetään edes noita Jaguaareja kuten britit (kts yuutuuba video)

https://youtu.be/CX_qp_A1vyo

juha II

LOPUTKIN kristilliset JUHLAPÄIVÄT aina joulua myöten joutuvat EU-globalistien LAHTIPENKKIIN.

Sen sijaan MUSLIMIEN ”pyllistely” -päivät saavat TERRORISOIDA kaupungin PÄÄKÄTUA mielensä mukaan. Eikä KUKAAN edes hiiskaise siitä, että se HIDASTAISI kuulalaakereiden tuotantoa ja niiden RAHTAAMISTA eteenpäin jonnekin ”humanitääriseen” -lihamyllyyn. Jota voi kutsua hyvillä mielin GLOBALISTIEN ”huvipuistoksi”, mutta toisin kuin Rooman Colosseumilla. Vallitsevaa VERILÖYLYÄ ei ”yleisö” pääse nauttimaan lehtereiltä vaan peräti ”AITIOPAIKOILTA” ollen ITSE ”pääosassa” spektaakkelissa varsin lakoonisesti, sillä ollaanhan TAAS yhtä uuttä ”VÄÄRYYTTÄ” korjaamassa ”yhteisten arvojen” ja ”demokratian puolustamiseksi” ”AUKTORIAATILTA”. Jossa sentään TIEDETÄÄN mitä TEHDÄÄN eikä edes tiedetä sitä MITÄ sössitään!!!

Vieraslaji

YHDEN HAITTAMATUN SUOJELU MAKSANUT VERONMAKSAJIEN RAHOJA 3.000.000.000 EUR /
VUOSI ?

EI IHME, ETTÄ TODELLISTEN
VERONMAKSAJIEN VERONMAKSUHALUKKUUS TIPPUU JA VERO-OPTIMOINTI JA -SUUNNITTELU YLEISTYY SEKÄ FIRMAT MUUTTAVAT KIRJOJANSA ULKOMAILLE.

”Ulkomaalaisnaiselle turhaan turvapalveluita: Securitaksen ex-turvallisuuspäällikön rikosjuttu voi laajentua – poliisi epäilee kolmen miljoonan euron vahinkoja.”

murre riepunen

Meillä vastaavasti lisätään lomapäiviä, syödään ruisleippää – 30%, hallituksessa hymyt levenee, ei paista hampaiden amalgaadipaikat, loisto kunnossa on suu, kunhan pysyisi kiinni.

Karvaranne

Kunhan sitten Mohammedin juhlapäivänä
karkoitetaan tuplamäärä matuja normaaliin verrattuna.

Peter Kreisler

Vaan olisipa ollut joku ählämien taikauskopäivä, niin olisi tanskan hallitus täyttänyt budjettivajeen vaikka velkaa ottamalla.

Tonnikaupalla paperiroskaa

Satukirjat eli ählämien ”raamatut” joutaisivat juhannuskokkoon joka vuosi.🔥

juu

Itselle nyt sinänsä pyhäpäivät mitään vaikuta. Mutta kaikki tää mitä tapahtuu on kristillisyyden alasajoa, ja samaan aikaan joka maa täytetään islamisteilla.
Laskekaa siitä 1+1, ai niin ei nykyään osata laskea kun kaikki on syntynyt jostain serkusavioliitosta.

KimSS

Kohta viedään suomessakin alkaen itsenäisyyspäivästä jne.

"Sinä miestenlehdessä pyllistit..."

Tilalle tulee pyllistäjien halal ja kurkunleikkuupäivät.

Lauri

Kristillinen pyhäpäivä vaihdettiin sotakorvaustyöpäiväksi

gameover

Me tienataan tällä.

Lallukka

Tienaahan ne kuzipäät.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa