Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Tanska: Ruotsista tulevia tarkkaillaan

Kuva Pixabay / CC0.

Viime aikoina myös Tanska on joutunut muslimien uhkausten kohteeksi Koraanien polttamisten vuoksi. Tanska kiristää rajavalvontaa, torjuakseen mahdollisia islamilaisia terrori-iskuja. Erityisesti tarkkaillaan Ruotsista tulevia matkaajia, kertoo Tanskan oikeusministeriö.

Tanskaan matkustavat voivat joutua satunnaisten tarkastusten kohteeksi.

Tanskan poliisin tiedusteluyksikkö on kertonut maan olevan kohonneen terroriuhkan kohde Koraanin polttamisten vuoksi.  Koraaneja on poltettu lähinnä Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa.

Lähde SVT

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Sen verran vielä sanon tähän, että jos olette katsoneet Suomen mediankin juttuja, niin ne jo etukäteen syyllistää ne kirjojen polttajat tulevista terriri-iskuista.
Ihan uskomatonta.

John Quiman

Taitavat enemmänkin pelätä, että ne jotka haluavat kostaa kirjojen polton, tekevät terrori-iskuja.

Jarno Tuominen

syy on eu.luotu tuhoamaan kansallis valtiot.elin jota globaalit toimijat sekä marxilaiset,vihervasemmisto,hallitsevat.

ilkka

Ilman EU:ta koko euroopassa ei olisi sitä ongelmien määrää mikä nyt tupataan pakolla jokaisen silmille. Se EU mikä luvattiin, ja mitä saatiin ei ole koskaan ollut tarkoituksenmukainen kansallisvaltioita silmälläpitäen. Joissakin asioissa saatiin parrannusta aikaan mutta nyt pitää kysyä oliko niiden hinta liian korkea. Euroopan piti eurooppalaistua jota se ei ole enää ollut pitkään aikaan. EU:sta tehtiin koko maailman sosiaalitoimisto. Se pyrkii luomaan kehitysmaille turvapaikan. Tätä naiiviutta hyväksikäytetään surutta, eikä asiaa paranna se että poliitikot eivät enää uskalla myöntää ongelmien lähtökohtia. Kaikki kritiikki nimetään rasismiksi vaikka faktojen myöntäminen ei ole rasismia, se olisi hyvä lähtökohta sille miten palautetaan eurooppa eurooppalaisille. Monimuotoisuus tai monikulttuurisuus oli olemassa jo silloin kun ei vielä kamppailtu jokapäiväisten ongelmien keskellä. Eurooppa oli monikulttuurinen, moni uskonnollinen ja demokratia.

Se mitä meille tarjoillaan näillä nimikkeillä tänä päivänä, ei ole edes teoriassa sitä. eurooppalainen monikulttuurisuus on pyritty hävittämään, uskonto esittämään vanhoillisena ja demokratia on korvattu sosialismilla. Toistuva väite siitä että emme suvaitse tarpeeksi erilaisuutta, on pelkkää sanahelinää. Missään muualla ei anneta vastikkeetonta hyvää niin paljon kehitysmaista tulleille kuin europassa,ja silti jatkuvasti huudetaan lisää. Mikään ei riitä, koska sille mitä tarjotaan ei uskalleta laittaa rajoja. Mitään ei saa kyseen – alaistaa kun väittämä kuuluu että meillä on moraalinen velvoite luovuttaa oman työmme tulokset muille. Mitään moraalista velvoitetta ei ole, se on täysin keksitty teesi. YK ei missään artiklassa velvoita kehittyneitä maita olemaan rahanjako-automaatteja, ei suvaitsemaan kulttuureita tai uskontoja joiden tarkoitus on toimia valloittajina eikä alistua poliitikkojen mielivaltaan. Päin vastoin, ne jakamattomat ihmisoikeudet oli alunperin tarkoitettu suojelemaan väestöä siltä mitä nyt tehdään. Pitämään kiinni saavutetusta elintasosta, ja jos tulijat pystyvät elättämään itsensä, niin siinä tapauksessa, yhäkin harkintaa käyttäen, voitaisiin myöntää oleskelulupia. Rikollisia ei artikloilla ollut tarkoitus suojella, mutta nyt sitä tapahtuu.

John Quiman

EU voisi olla hyvä, jos se olisi eurooppalaisten asuttama, eikä olisi nykyisen kaltaista suvakkien järjestämää mielivaltaista ja tiukkaa keskushallintoa. EU olisi voinut toimia, mutta ns. suvaitsevaiset ovat pilanneet koko ajatuksen ideologiansa hallitsevuudella ja valhellisilla keinoilla sekä selityksillä ja järjestämällään kehitysmaalaisten massarahtauksella Eurooppaan.

Tämän korjaaminen on hyvin pitkä juttu, varmaan vuosikymmeniä menee, ennen kuin Eurooppa voi olla taas euroopalaisten koti. Edellyttää kehitysmaalaisten massiivisia palautuksia kotimaihin. Kaikki, jotka eivät ole sopeutuneet eurooppalaiseen elämänmenoon ja kaikki, jotka elävät tuilla, pitää saada palautetuksi. Kun tuo on selvitetty, sitten voi katsoa, tarvitseeko tehdä vielä jotain.

Nythän suvakit ovat tehneet eurooppalaisista hyväksikäytettyjä hölmöjä.

Pitää synnyttää uusi ideologia, jonka mukaan emme voi pitää kehitysmaalaisia itsekkäästi Euroopassa, koska heidän omat kotimaansa tarvitsevat heitä. On pahe rosvota kehitysmaista ihmisiä Eurooppaan, on hyve palauttaa ne omiin maihinsa. Sitten ihmiset ajattelevat, että suvakkit tekivät kehitysmaista ihmissiirtomaita ja ryöväsivät sieltä ihmisiä itsekkäistä syistä, eikä niistä edes maksettu hyvitystä kehitysmaille, jotka olivat maksaneet ryövättyjen kansalaistensa kasvun ja koulutuksen. Jokainen ryövätty henkilö oli siis tappiota kehitysmaille.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Toni Lajos

Pohjoismailla on edes jonkinlaiset mahdollisuudet nousta tästä suosta ajamalla kiireesti Afrikan alueen murjaanit perheineen takaisin omaan synnyinmaahan. Sanokoon vihervasemmisto mitä tahansa oikeuksista jne, kyllä kantaväkeen kuuluvalla oltava oikeudet asua turvallisesti omassa kotimaassaan, ilman pelkoa tulla raiskatuksi, ryöstetyksi jopa tapetuksi näiden mölyapinoiden toimesta.

Marko Kristian

Olet väärässä.
Tottakai laiton maahanmuutto voitaisiin estää jos haluttaisiin.
Vaan ei haluta, piti kirjottaa enemmän, mutta ei se kuitenkaan mitään merkitse.

Marko Kristian

Ja miksi nyt ”tarkkaillaan”, todellisuudessahan se tarkkailu kohdistuu vain rehellisiin Tanskan ja Ruotsin kansalaisiin.
Ajatellaan että joku islamisti terroristi haluaa tulla Ruotsiin (Suomeen) se riittää kun tulee rajalle ja sanoo taikasanan turvapaikka.
Sen jälkeen veronmaksajat on elätysvelvollisia kyseiselle terroristille.

Marko Kristian

Siis Ruotsissa on nyt eritrealaisten(somalien) sisällissota.
Ruotsissa irakilaiset polttelee koraaneita siis kirjoja, ja sen takia koko islamilainen maailma on julistanut sodan Ruotsille.
Ja sitte siellä ministerit kehtaa vielä sanoa ettei liity maahanmuuttoon mitenkään.

Uusimmat uutiset