Kotimaa Rikos

Tekikö Haapajärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja itsemurhan? Oli vastaamassa syytteeseen seksuaalisesta hyväksikäytöstä päivä kuoleman jälkeen

Oulun oikeustalo. Kuvakaappaus: YouTube.
SDP-poliitikko Jari Nahkanen kuoli torstaina kolarissa Nahkasen kuljettaman henkilöauton törmätessä rekkaan. Nahkanen oli Haapajärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja.

Nahkasen oli tarkoitus vastata syytteeseen seksuaalisesta hyväksikäytöstä perjantaina, mikä onkin saanut monet epäilemään kuolemassa olleen kyse itsemurhasta. Henkilöautolla päin rekkaa ajaminen on suht yleinen tapa tehdä itsemurha, jossa on myös riskit laajennettuun itsemurhaan syyttömien kustannuksella.

Nahkanen oli myös Haapajärven yläasteen rehtori. Useat SDP-pamput ovat valitelleet kuolemaa.

Lähde: Iltalehti 

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Vastuuntuntoinen demari, ihan kuten Sanna Marin tai Jutta Urpilainen. Ensin mainittu hölmöili koko virkakautensa ajan ja velkaannutti kansan, ja viimeksi mainittu lahjoitti Suomen valtion rahat Kreikkaan ” hyvänä sijoituksena.”

Peter Kreisler

Tuskin demaripoliitikkoa syytetään ellei näyttö ole todella vahva ja asia muidenkin kuin sisäpiirin tiedossa, yleensä näitä mainstream poliitikkoja suojellaan viimeiseen asti.

Viljamzon _

Omaisuusvakuutus ei korvaa vahinkoja, jotka vakuutuksen ottaja on aiheuttanut tahallaan tai törkeetä huolimattomuuttaan. Tärkeintä on, että hän oli SDP.