Kolumnit Kotimaa Kulttuuri

Tommi Lukkarinen: Lähellä paha maailma

Kuva: Kansalainen.

Kansalainen julkaisee Sinimustan Liikkeen jäsenen Tommi Lukkarisen kirjoituksen.

Ihmisiä on maailmassa paljon, liikaa, älyttömästi, mutta suomalaisia suhteessa muihin on hyvin vähän. Hieman varautunut, hiljainen ja ujo luonne saattaa ulkopuoliselta tuntua vaivaannuttavalta. Rehellisyys, hyväuskoisuus ja maanläheisyys paljastuu pian kun tuttavuudessa on päästy hieman lähemmäksi. Alkaapa sieltä jo ärräpäitä ja maailman hulluuksien päivittelyä kuulua kun tuttavuudessa on päästy toiselle tai kolmannelle kahvihetkelle.

Suomalainen ja suomalaisen mielenmaailma elää yhdessä vuodenaikojen ja säätilan kanssa reagoiden suoraan päivän säähän. Ketäpä ei jatkuvat räntäsateet, pimeys ja viima ottaisi päähän pidemmän päälle? Kurjia ilmastohetkiä varten suomalainen on luonut selviytymiskeinot, olosuhteet, joilla voidaan hivenen lievittää ahdistuksen tunteita. Sauna ja viina on ehkä yksi näistä lieventävistä olosuhteista, mutta kaikki tietää, että tämä on varsin lyhytaikainen lievitys…

Ilmasto on suorassa yhteydessä mieleen ja kun vuosisatoja suomalainen taistelee kurjia sääoloja vastaan muokkaa se mielenlaadun syvemmälle dna:n syövereihin. Perimänä suomalainen saa sisua kestää elämää täällä haastavissa olosuhteissa. Mukavat kesäkelit on pienen pieni muistutus, että elämä voi olla hauskaa ja nautintoakin, mutta kun aurinko laskee, iskee hyttysarmeija ja ajaa kovankin sielun mökkiin. Tämä mökki, hiljaisuus, yksinäisyys ja mielen tulkinnat saakin suomalaisen osin höperöitymään, etenkin jos joutoaikaa ja taipumusta ajattelulle on liikaa. Kaukana paha maailma, lähellä suomalainen, hiljaisuus ja omat ajatukset.

Harvaa on luotu yksineläjäksi. Näissä olosuhteissa tarvitaan apuakin. Apu tuo jatkuvuutta, siis hyvällä onnella suurperheen.  Jos mies ei saa naista, on koko maailma miestä vastaan, ainakin omassa mielessä. Tällöin astuu synkät kelit pään sisään, sauna ja viina saattaa alkaa maistua liikaa ja mieli tekee tepposia. Mieli lannistuu, joka päivä tulee räntää, tämä oli tässä, paska säkä, korkkaan toisen ja kolmannen, ehkä löydän kohtalotoverin, jonka kanssa kaadan kuppia ja saunoa.

Nykymaailman valossa näyttääkin siltä, että yksi ihmisosa ei pysy mukana avointen rajojen maailmassa. Eritoten itä-suomalainen mies tuntuu olevan vahvasti kiinni esi-isien maaperässä niin fyysisesti kuin henkisesti. Kun naiset ”vapautuivat” hellan äärestä, heille avautui maailma. Tuli yliopisto, ura ja loputtomat aineelliset nautinnot, etelän matkat, naisten lehdet, tasa-arvo ja Kaija Koo sekä kaikki muu mikä voimaannutti naisen yli-ihmiseksi. Nyt tämä nainen sai tilaisuuden ottaa juron suomalaisen miehen tilalle Euroopasta mediaseksikäs komeampi mies, joku otti jopa toiselta puolen maailmaa mustan miehen.

Suomalainen mies on nyt häviäjä, naisvihaaja ja syrjäytynyt. Ei tietenkään kaikki, vain se osa johon ei aurinko paista edes kesähelteellä. Kumpi petti, mies ja liiallinen itägeeni ja tämän luonteenomainen viehtymys elää mahdollisimman kaukana omissa oloissa vai nainen joka lähti ja jätti suomalaisen miehen? Yksi totuus lienee se, että mies ”antoi pikkusormen ja se vei koko käden”. Kyllä nainenkin ansaitsee nähdä maailmaa, se on inhimillistä kuten myös se, että mies haluaa olla kaukana rauhassa.

Miten tämä nyt meni näin, tulos on lohduton miesosa, vielä ruma ja lihava, joka on suvun päätepysäkki? Olisiko pitänyt rohkaistua välillä pistää parempaa päälle lökäpöksyjen sijaan ja mennä isolle kirkolle? Olisiko pitänyt elää enempi tässä turhamaisuuteen vivahtavassa ajassa, olla ”sivistyneempi” ja kulttuuri-ihminen eikä jämähtää kuuntelemaan linnunlaulua ja luonnon pysähtyneisyyttä peräkylillä?

Nyt kävi niin, että nainen meni ja mies jäi. Heipä hei, oli kiva tuntea, onneksi maailma loppuu ainakin suomalaiselta mieheltä. Ennen oli kaukana paha maailma, nyt se on lähellä.

Elämänhalultaan voimakkain suomalaisen miehen osa osti matkan Itä-Aasiaan ja haki sieltä thai-naisen elämän avustajaksi. Mieleen tulee väistämättä ajatus, että kumpi tätä naista oikeasti kiinnostaa enemmän, ruman ja lihavan miehen houkutteleva olemus vai tilaisuus leveämpään elämään? Mitä thaimies tuumii tästä? Vihaako se naisia myös?

Sinimusta Liike ei lupaa, että pystyy katkaisemaan nykyajan tuhokehityksen tuosta vain, mutta mielestämme tämä maa ja kansa kaipaa vahvan taisteluhengen palautusta ja kansallisen herätyksen. Liiallinen sauna ja viina miehelle tai liiallinen maailmanmatkailu ja kosmopoliittinen pöhinä naiselle ei ole hyväksi. Kohtuu kaikessa! Nuoren miehen tai naisen ei kannata lähteä sille tielle! Glamouria ei ole oikeasti kummassakaan. Leuka pystyyn ja kohti kestävän kehityksen paikallisuutta! Allekirjoita Sinimustan Liikkeen kannattajakortti ja liity joukkoomme, meidän porukoissa voit löytää elämälle sisältöä, tovereita ja uskoa tulevaisuuteen!

Allekirjoita Sinimustan Liikkeen kannattajakortti tästä.

Tommi Lukkarinen, Sinimusta Liike

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Suomalaiset on sellaisia luonteeltaan että me häviämme tämän väestönvaihdon seurauksena.
Suomalaisen luonteelle on ominaista pyytää anteeksi omaa olemassaoloaan.
Maailma menettää paljon kun suomalaiset häviää.

John Quiman

Jaa, oletuksena on, että Thaimaahan lähtevä mies on ”ruma ja lihava”, eikä thainainen voi olla oikeasti kiinnostunut miehestä.

Tuo on mielikuvituksen laukkaa, vailla käsitystä todellisuudesta. On monenlaisia miehiä ja on monenlaisia thainaisia. Jotkut liitot ovat onnistuneempia ja jotkut vähemmän onnistuneita, mutta liitto on heidän asiansa, eikä jonkun Tommi Lukkarisen vääristyneiden mielipiteiden asia. Lukkarinen soveltakoon käsityksiään omaan elämäänsä ja jättäköön muiden asiat muiden asioiksi. Vai onko sinimustan liikkeen ajatus, että keskusvalta määrittelee kuka saa elää kenen kanssa ja kuinka?

P.S. Minulla ei ole thainaista, en ole lihava, mutta ruma mahdollisesti, vaan se on makuasia. On tosin kehittymätöntä ajatella, että ulkonäkö olisi merkittävä asia. Johtunee siitä, että henkilö ei ole itse kokenut aitoa läheisyyttä kehenkään ja älynnyt, että ulkonäkö lakkaa vaikuttamasta, kun on aitoa läheisyyttä.

Viimeksi muokattu 18 päivää sitten by John Quiman
Ismo Meinander

Tommihan on suurelta osin täysin oikeassa, niin kipeää kuin se varmasti monelle tekeekin. Pieni lisäys kuitenkin tähän, joka voi sovittaa erimielisyyttä edes hieman: suomalaisetkin miehet etsivät nykyisin mieluummin vaikka thai-naisen, koska he ovat aidosti feminiinejä, siinä missä suuri osa länsimaisista naisista on lähes täydellisesti feminismin pilaamia ja sietämättömiä k-päitä, joita ei yksikään mies jaksa katsella päivääkään ellei ole alistuva beta. Anekdoottina kerrottakoon, että tiedän entisestä lähipiiristäni sovinistisen kokoomusm-lkkunarsistin, jolle hänen thai-naisensa on lähinnä siivooja ja s-ksiorja yleellistä elämää vastaan. Joten jokin tasapainohan tähän olisi löydyttävä.
p.s. en muodostelisi itse mitään r-tulakeja, mutta ainahan valistaa saa.
p.p.s. Tommille pikkuveljeltään sellaisia terveisiä, että ”harkitsin aikani, mutta eihän ne SML:n jätkät siedä yhtään mitään”.

John Quiman

Minä tunnen muutamia suomalaisia ja muita eurooppalaisia miehiä, joilla on thai- tai filippiiniläiset naiset, ja ovat avioliitossa. Heillä on ihan hyvät, toimivat suhteet ja elämä menee hyvin, eikä mitään kertomasi kaltaista tuttusi suhdetta. Jotkut elävät Thaimaassa tai Filippiineillä ja jotkut Suomessa, Ruotsissa tai muualla Euroopassa.

Ei riitä, että on joltain osin oikeassa, kun tuo asenne, että on hänen asiansa päättää millaisia suhteita ja millä ehdoilla sopii olla. Ei hän suoraan noin sano, mutta noin lukee hänen tuomitsevien rivien välissä. Viitannee siihen, että sinimusta liike suosii sellaista, että on jokin heidän ideologiansa ihanne perheen luomisessa ja siitä poikkeaminen sitten lytätään väritetyillä kirjoituksilla. Ei paljon ole tiedossa yksilöiden vapautta noilla aatteilla. Aatteessa on ihanteiden muotti ja sitä sitten pidetään moraalisen ylivertaisuuden mittana.

Viimeksi muokattu 18 päivää sitten by John Quiman
Ismo Meinander

En toki väittänytkään anekdoottini olevan yleispätevä kaava, vaikka uskonkin sen olevan melko yleinen kuva asiasta.

Fasismissa tuomitsemisen henki on voimakas, ja olisikin ehkä rehellisintä olla kutsumatta silloin itseään kristityksi kuten moni kuitenkin taitaa tehdä. Kansallissosialisteille veri ja rotu on kaikki kaikessa, siitä on tehty suoranainen epäjumala. Evola kritisoi sitä sanoilla ”eläintarha-materialismi”, sillä hänellä oli henkisempi käsitys asiasta. En minäkään pidä rotujen – etenkään valkoisten, mustien ja arabien – ja kulttuurien sekoittumisesta, mutta itselleni riittäisi kuitenkin se, että tämä massiivinen invaasio ja väestönvaihto saataisiin loppumaan ja kaikki ongelma-aines ulos lopullisesti; sitähän riittää. Ihmisen ’henkinen rotu’ on kuitenkin tärkeämpi – siis se mikä ilmenee tämän ideaaleina ja suhtautumisena henkeen – kuin biologisen rodun puhtaus, joka on ylipäätään nykymaailmassa sellaisenaan mahdottomuus, kun yhtäkään puhdasta verilinjaa ei ole olemassa. On vielä sanottava se, että vaikka Suomi olisi vitivalkea eikä yhtään mamua olisi mailla halmeilla, niin kuinka se auttaisi mitään mikäli 95 % kansasta on sielultaan j-laisia tai valkoisia n-reitä? Ilmeisesti SML on asettanut toiveensa siihen, että suomalaisten henki ja sielu saataisiin nousemaan nykyisestä alennustilastaan, ja niin kaunis kuin ideaali onkin niin aika mahdottomalta tehtävältä se suuressa mittakaavassa vaikuttaa. Itse asetan toiveeni sen varaan, että pieni joukko tulevista katastrofeista selviytyneitä jatkaa Suomen kansan kunniakasta jatkumoa tulevaisuuteen; 90 %:n suhteen en näe mitään toivoa, se juna meni jo ja maailma on muuttunut. Jos sitä ei tajua tai pysty hyväksymään niin elää väistämättä ja vailla toivoa menneisyydessä. Itse tein näin hyvin pitkään ja epätoivo oli käsin kosketeltava.

Ismo Meinander

Hyvä kirjoitus, erittäin samaistuttava monelta osin.
Potkikaa ne satanisti-natsit, hitleristit ja muut mustan auringon palvojat joukoistanne ts. puhdistakaa oma pesänne ensin niin asiaa voi tulevaisuudessa harkita.
p.s. täytin kannattajakortin.

Ruoste Iskee

Natseja ei ole ollut koskaan olemassa kaikki mikä krittiikki noita kohtaan on tullut kyömyneniltä jotka on valehdelleet historian täysin. Kaikki mitä nuo selittää Saksassa heille tapahtuneen on satua, satua ja satua. Natsit on noiden keksimä haukkumasana samoin kun vaikka vihervasemmiston ja muiden suvakkien ”äärioikeisto, natsi, jne”. Totuus on kielletty monessa maassa ja jopa pistetty ihmisiä linnaan siitä että ovat esittäneet todisteet miten oikea historia on mennyt.

Uusimmat uutiset