Alakulttuuri Eurooppa Rikos

Transsukupuolinen vanki haluaa sukupuolenkorjausleikkauksen

Kuvituskuva: kuvakaappaus/Youtube.

Nordrhein-Westfalenissa vangittu biologinen mies, joka identifioi itsensä transnaiseksi, haluaa ”sukupuolenkorjausleikkauksen”. Hänet oli aiemmin siirretty miesten vankilasta naisten vankilaan. Mitä Saksan oikeusministeriö sanoo asiasta?

Nordrhein-Westfalenissa miespuolinen transsukupuolinen vanki on hakenut lupaa ”sukupuolenkorjausleikkaukseen”. ”Tämä olisi ensimmäinen tällainen toimenpide, joka tehdään Nordrhein-Westfalenissa vankilan aikana”, kertoo sikäläinen vankilavirkailija vuosiraportissaan. Aiemmin biologinen mieshenkilö oli vaihtanut sukupuolta ja hänet oli siirretty miesten vankilasta naisten vankilaan.

Tämän seurauksena hän oli kuitenkin menettänyt työpaikkansa eikä saanut tarvittavaa psykologista neuvontaa meneillään olevan hormonihoidon aikana, vanki kuvaili vankilavirkailijalle toimittamassaan esityksessä. Lisäksi häneltä oli evätty osallistuminen niin sanottuun ”vankien väliseen yhteydenpitoon”, koska hänellä oli edelleen miespuolisia sukupuoliominaisuuksia. Tällä tarkoitetaan kahden vangin keskinäisiä vierailuja tai tilapäistä yhteistä oleskelua.

Transsukupuolinen vanki sairastui masennukseen

Biologisen miehen mukaan tämä eristämiskokemus oli vaikuttanut häneen pahasti ja johtanut vakavaan masennukseen ja itsemurha-aikeisiin ”jo muutenkin erittäin haavoittuvassa hormonihoidon vaiheessa”. Hänen tilanteensa kuitenkin muuttui ajan myötä parempaan suuntaan. Vankilaan oli perustettu ”trans”-työryhmä, ja asteittainen muutos oli ollut havaittavissa.

Raportin mukaan vanki odottaa nyt lupaa ”sukupuolenkorjausleikkaukseen”, jota varten tarvittava asiantuntijalausunto on ollut saatavilla tammikuun 2024 alusta lähtien.

Saksan oikeusministeriön kommentit

Weltin mukaan Saksan oikeusministeriö lisäsi vastauksena kyselyyn, että transsukupuolisten vankien sijoittamisesta mies- tai naisvankiloihin päätetään ”kunkin yksittäistapauksen olosuhteet huomioon ottaen”. Mahdolliset ongelmatilanteet ”otetaan asianmukaisesti huomioon Nordrhein-Westfalenin vankeuslain sovellettavien säännösten perusteella ja yleisten hoitokäsitteiden avulla”.

Mahdollisissa toimenpiteissä ratkaisevaa on vastaavuusperiaate, ”jonka mukaan vangit saavat vankilan ulkopuolella standardeja ja ohjeita vastaavaa hoitoa. Tästä syystä päätökset niin sanotuista ”sukupuolenkorjausoperaatioista” tehdään tavanomaisten ohjeiden mukaisesti”, ministeriö totesi.

Samaan aikaan transsukupuolisuuskysymys aiheuttaa ongelmia myös naisten kuntosalilla Erlangenissa Baijerissa. Biologinen mies, joka identifioi itsensä transnaiseksi, on haastanut kuntosalin oikeuteen, koska sen omistaja kieltäytyy päästämästä häntä sinne.

Lähde: Junge Freiheit

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Kun sekopäät jotka haluaa ”miehestä naiseksi” niin heidät pitäisi leikata omalla suostumuksella.
Ei varmaan ole paha takaisku jos tommoset sekopäät ei lisäänny.

John Quiman

Sukupuolta ei voi korjata, sen voi vain tärvellä peruuttamattomasti. Siksipä on virheellistä puhua sukupuolenkorjausleikkauksesta. Siinä ei mikään korjaannu, eikä naisesta tule mistä sen kummemmin kuin miehestä naista. Pelkkää kosmetiikkaa, jolla helpotetaan väärän sukupuolen näyttelemistä.

Marko Kristian

Joo eihän tässä touhussa ole ollut mitään järkeä pitkään aikaan.
Oletetaan että ”identifioisin” itseni norsuksi, tuomion olisin saanut norsujen raiskaamisesta, mutta tottakai minut pitäisi laittaa norsuaitaukseen kärsimään tuomiota.

Ilkka Manttari

Saksa on sekaisin.

Uusimmat uutiset