Eurooppa Rikos

Tuhopolttokesä: Ranska syyttää vapaaehtoisia palomiehiä tulipalojen sytyttämisestä

Kuvituskuva. Pixnio (CC0 1.0).

Ranska on syyttänyt kahta vapaaehtoista palomiestä siitä, että he ovat sytyttäneet joitakin tuhoisista maastopaloista, jotka ravisuttivat maan eteläosaa kesän aikana.

Toinen palomiehistä on 27-vuotias mies, joka pidätettiin 24. elokuuta.

Viranomaiset ovat syyttäneet häntä palon sytyttämisestä, joka poltti 230 hehtaaria maata Vouglans-järven lähellä aiemmin tässä kuussa.

Osa hänen kollegoistaan osallistui hänen oikeudenkäyntiinsä, joka alkoi torstaina.

Eversti Cyril Fournier, joka työskentelee palo- ja pelastuspalveluissa sanoi, että ”tuhopoltto häpäisee univormun. Ei tule kysymykseenkään osoittaa minkäänlaista suvaitsevaisuutta tässä asiassa”.

Viranomaiset ovat myös pidättäneet 35-vuotiaan miehen, jonka väitetään sytyttäneen useita muita tulipaloja Vifin kunnassa, ja häntä uhkaa jopa 15 vuoden vankeusrangaistus, jos hänet tuomitaan. Hän kiistää syytteet.

Ennen näitä kahta palomiestä eräs kolmas vapaaehtoinen palomies myönsi sytyttäneensä tulipaloja useiden vuosien ajan. Hän kertoi viranomaisille, että hänen motiivinaan oli tarve ”sosiaaliseen tunnustukseen ja adrenaliiniryöppyyn.”

Kriminologiaan erikoistunut psykiatri Pierre Lamothe sanoi, että yksi syy palomiesten ryhtymiseen tuhopolttajiksi on se, että ”usein on tarve tuntea itsensä korvaamattomaksi. Ihminen luo mahdollisuuden olla pelastaja, hänestä tulee sankari muutamassa tunnissa”.

Asiantuntijoiden mukaan on olemassa useita merkkejä, jotka voivat saada viranomaiset epäilemään tuhopolttoa. Etenkin silloin, kun useita tulipaloja syttyy samanaikaisesti.

Ranskan sisäministeriön mukaan viranomaiset ovat kesän alusta lähtien pidättäneet 34 tuhopolttajaa.

Lähde: Euronews

25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Onko tuo yhdenlaista itsensä työllistämistä?

Ilkka Forsten

On, ja samalla siinä työllistyy lukuisa joukko muita.

ike

Voitaisiinkohan joitakin yhteläisyyksiä vetää myös suomen työvoimapolitiikkaan. Kaikki tiedämme että Somalit rakensivat suomen infran 😂 . En voi välttää yhteläisyyttä suomen politiikkaan. Näinhän viheriäiset koko ajan tekevät. Aikaansaavat uskomattoman sotkun ja sitten pitää aina tulla oikeistohallitus pelastamaan mitä pelastettavissa on ja sitten tulee taas vihervasemmistohallitus kun ihmiset kokevat että heiltä on viety jotakin mikä heille kuuluu.Piiri pieni pyörii, aivan samoin kuin Hölmöläisten säkillä valon kannossa tupaan. Myönnän että nyansseja puuttuu, mutta ei paljon jos katsotaan pitkällä aikajanalla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kukavaan

Tässä linkki selotukseen somalien historiasta Suomessa.
https://kopiopasta.fandom.com/fi/wiki/Somalit_rakensivat_Helsingin_keskustan_ilmaiseksi
Joku voi uskoa selostukseen.

John Quiman

No sielläpä tuo oli. Olinkin jo odotellut, että jostain saisi lukea totuuden.

Kata

😀 No yksi typykkäinen sieltä kaukaa se innostui taannoin ja sanoi että he voivat hävittää kaikki rakennukset Hesasta kun he rakensivatkin ne!Oikein hihkui kameralle.Juu silleen sitten niin ja diipadaapaduu….
Ja liikahtiko hallituksen päissä mitään muuta kuin….???

John Quiman

Näin sen videon, jossa somalityttö selitti juuri tuota, että he ovat rakentaneet Helsingin talot, ilmaiseksi, joten heillä on oikeus hajottaa ne kaikki. Ihmettelin kovasti, että mistähän tyttö oli päätynyt moiseen tulokseen. olisiko suvakkien oppia siitä, miten niille ollaan velkaa. Toisaalta somalit eivät ole olleet orjia, ainakaan läntisessä maailmassa. Sen sijaan somalit pitivät bantuja orjinaan satoja vuosia aina siihen asti, että italialaiset ottivat Somalian haltuunsa ja lopettivat orjuuden. Mutta suvakkien opeissa suomalaiset ovat somaleille velkaa, koska orjalaivoissa käytettiin suomalaista tervaa. Jotenkin niin väkisin keksittyä tarinaa, että ihme jos sen joku uskoo.

Kata

Välillä sitä ei ota edes uskoakseen miten tyhmyys on vallalla.

John Quiman

Sanopa muuta, huh.

Yhdenmukaista

Vähän niinkuin mamubusineksessakin, sama idea.

juha II

Voitte pitää käkikellona, mutta syynä ei ole pelkkä pyromania tai sairas sadistinen mieli muita kohtaan. Palojen sytyttäminen on tarkoituksellista ja valtamedia hölisee ”ilmastonmuutoksen” olevan pääsyy, jolla pelotellaan ihmisiä ”Ilmasto hätätilalla” eli vartin päästä tulevalla maailmanlopulla. IIIIIIIIIKKKKKKK!!!!

Samaan lössiin kuuluu ”The Open Society”: järjestön pääglobalisti George Soromksen rahoittamat ”Elokipinät” Suomessa ja kautta Euroopan omat keskenkasvuiset takkupäät, jotka ”järjestävät ilmasto mielenosoituksia vandalisoimalla yhteiskunnan eri toimintoja. Joita ilman nuo pehmeän leivän syöjät pärjäisi edes puolta päivää, koska heillä ei ole järjen häivää.

Espanjassa paloi viljapellot ja metsää ja Amerikoissa ”palaa” elintarvike jalostustehtaita ja varastoja. Irlannissa tarjotaan karjasta korkeita tapporahoja ja jos maajussit vielä ujostelevat ovat pakkokeinot käytössä. Viimeinen vaihtoehtoa ei ole vielä julkistettu, mutta tuntien globalistien pöytätavat näin tulee tapahtumaan.

Ihmiskunta aiotaan murhata tarkoituksellisella nälänhädällä, joka on masinoitu globalistien toimesta, koska ovat sosio- ja psykopaatteja, joilla EI ole sielua eikä sydäntä.

On ollut Hitleriä, Maota, Stalinia, Pol Pottia, Tsingis Khania, Iivana Julmaa, Caligulaa, Neroa, Bogasaa, Idi Aminia ja kolme Kimiä.
Mutta NYT edelliset hirmuhallitsijat ovat kuin kuoripoikia koko tämän maailman ”itse ilkiöiden” liiton rinnalla!

Kukavaan

”Ihmiskunta aiotaan murhata tarkoituksellisella nälänhädällä, joka on masinoitu globalistien toimesta, koska ovat sosio- ja psykopaatteja, joilla EI ole sielua eikä sydäntä.”
Kyllä. On näyttöä ihmisten massamurhista. Jostain syystä ihmisyhteisöissä johtavaan asemaan pääsevät surutta surmauttavat lajitovereitaan.
Hyvä esimerkki on sodankäynti. Ennen taistelua tiedettiin Napoleonin sotien aikana, että noin 20 prosenttia omista joukoista saa surmansa tulevan taistelupäivän aikana. Silti päätettiin uhrata jopa kymmeniä tuhansia omia. Erikoista on, että sotilaat suostuivat tapettaviksi ja tappamaan.
Toisessa maailmansodassa murhattiin siiviilejä. Noin vain tuhottiin muun muassa Dresden ja Hiroshima.
Lienee ihmisen lajiominaisuus, että valtaan saadessaan yksilö alkaa vahingoittamaan lajitovereitaan.

Kata

Mites nuo gulakit ja niiden pikku ihmiskokeet?Montako siviiliä menehtyi?
1917-1953…

Ei siis yksin Saksassa tai Japanissa.Toisaalta japsit Kiinassa on karmaiseva jakso myöskin.
Sodissa ei ole hyviksiä.Ja kyllä on tiedossa kun sotaan joutuu että uhreja tulee…vai mitä tekisit kun kutsu maata puolustamaan tulisi?

Soas mie teen mitä pittää, mut leikkimää mie en ala”,Antero Rokka.

Ilkka Forsten

Ruotsissakin on nähtävästi sama syy kun autot tuppaa palamaan joka yö.. Siis ” tarve tuntea itsensä korvaamattomaksi.” Minä jopa uskon omaan ajatukseeni, sillä tietyt polttamiseen ihastuneet ryhmät kokevat kaiken aikaa tarvetta tunteisiin, ja tätä ajatusta tukee poliitikot sanomalla että ilman heitä emme olisi mitään.

juu

USA:n etelärajalla parina kesänä oli suuria maastopaloja jotka heti sanottiin johtuvan ”ilmastonmuutoksesta”.
Todellisuudessa toistakymmentä ”ilmastoaktivistia” pidätettiin niiden sytyttämisestä, osalla jopa polttopullo kädessä kiinni saataessa.
Media oli melko hiljaa tapauksista, koska eihän tuhopoltto olisi sopinut ilmastoagendaan.

otto suni

Palo-ja pelastustoimen työntekijöillä on paras koulutus pyromaaniksi ja myös hyvä VPK:ssa harjoitellut pystyy siihen. Kun moraali on EU:n ansiosta viety ”huitsin nevadaan”, niin pyromaani muuttuu pelastajaksi, kuten pedofiili suosikiksi!

John Quiman

Pitää järjestää todisteita, jotta oma agenda saisi tukea.

Jauhojoen VPK

Pyroterrorismi taitaa olla alistuskulttuurien ase ihan siinä missä muukin terrorismi.

MARAKATTI

Olikohan taas näitä ”uus-ranskalaisia”

Ilkka Forsten

Omar Muhamed ali tuli tikku…

Kata

Juu ilimastonpil***ta kaikki tyynni ja greetta ui kohta yli Atlantin.Vihiriät kiinnittävät ittensä superhuippuliimalla ympäri kaupunkien liikkeitä ja maanteitä ja julkisten tilojen alueita.
Eri kehonosat käytössä niin poisto on vaikeampaa… 😀

Rudi

Eikö se ollutkaa ilmastonmuutos joka ne mettät poltti? Hitto sentään, onko tämmöinen uutisointi taas jotain äärioikestolaista rasismia!? Jokuhan väitti aiemmin että myös ne Austraalian metsäpalotkaan eivät olleet ilmastonmuutosta, samoin kuin Kanadan ja USA:n. Nehän on myös olleet tahallaan sytytettyjä denialistien ja skeptikoiden mielestä. Harmittaa vietävästi että muutama usvakaalinen pyromaani pilaa hyvän tarinan.

Puolueeton

Ilmaston tulisi lämmitä vielä 250 astetta, jotta se aiheuttaisi metsäpaloja ilman tulitikkuja

Ilmastonmuutokset

Nythän ne on saaneet kiinni monta ilmastonmuutosta. Vielä muutama vankilaan ja voidaaan palata ilmstonmuutoksesta -90 luvun intiaanikesiin.

Aureo

Kun on muista ihmisistä ja todellisuudesta irtaantunut.
Moderni ilmiö.
Tällaisten motiivien tuhopolttajia ei käytännössä ollut kun ihmiset vielä elivät oikeissa yhteisöissä ja tuli ja avotuli oli jokaiselle ympärivuorokautinen elämän elementti.