Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Albanialainen maahanmuuttaja puukotti ex-tyttöystävää 42 kertaa veitsellä tämän jätettyä hänet

Kuva: Pixabay / CC0.

Naimisissa oleva albanialaismies on syytteessä murhayrityksestä hyökättyään ex-tyttöystävänsä kimppuun. Nainen päätti jättää miehen, koska tämä oli kieltäytynyt jättämästä vaimoaan.

Wienissä asuva albanialainen maahanmuuttaja, joka puukotti ex-tyttöystäväänsä 42 kertaa veitsellä, kunnes terä irtosi. Mies on syytettynä murhayrityksestä.

Exxpress-sanomalehti ei ole nimennyt 40-vuotiasta syytettyä, joka odotti uhrinsa Wien-Liesingissä sijaitsevan kodin edessä sijaitsevassa puistossa 27. lokakuuta viime vuonna valmistautuessaan toteuttamaan edellisenä päivänä esitettyjä uhkauksia. Hän sanoi uhkauksissaan, ettei nainen näkisi seuraavaa syntymäpäiväänsä.

”Et tule näkemään syntymäpäivääsi 5. marraskuuta! Veljesi laittaa kukkia haudallesi”, syyttäjä kertoi oikeudelle vastaajan uhkailuista 40-vuotiaalle uhrilleen.

Wienin alueellinen tuomioistuin kuuli tiistaina, kuinka naisen kimppuun hyökättiin takaapäin kotinsa pihalla, jossa häntä puukotettiin veitsellä 12 kertaa kaulaan, kasvoihin ja selkään.

Hyökkäys tehtiin niin voimakkaasti, että terä katkesi, minkä seurauksena Albanian kansalainen tarttui ruuvimeisseliin ja puukotti sillä naista vielä 30 kertaa.

Hyökkäyksen raakuudesta huolimatta nainen onnistui taistelemaan vastaan ja vapautumaan. Hyökkääjä sai hänet kuitenkin juostessaan kiinni ja antoi lisää iskuja läheisellä jalkakäytävällä.

Hyökkäyksen nähneet ohikulkijat juoksivat naisen luokse, mikä sai hyökkääjän pakenemaan.

Paikalle saapui pelastushenkilöstöä, ja poliisit pidättivät epäillyn lähellä rikospaikkaa.

Uhri oli sairaalahoidossa kaksi päivää, ennen kuin hän pääsi kotiinsa merkittävien vammojen kanssa.

Nainen kertoi uhrin todistajalausunnossaan, kuinka mies ”ei pysähtynyt” ja että hän näkee edelleen toistuvia painajaisia hyökkäyksen jälkeen. Hän myös poistuu asunnostaan harvoin yksin.

Oikeus kuuli, kuinka pari oli tavannut Facebookissa vuonna 2021 ja että albanialainen maahanmuuttaja oli jo naimisissa. He aloittivat suhteen, ja poikaystävä vakuutti uhrille useita kertoja, että tämä jättäisi vaimonsa. Mutta kyllästyttyään rikkinäisiin lupauksiin nainen lopetti suhteen.

Oikeus kuuli, kuinka vastaaja ei voinut hyväksyä suhteen päättymistä ja pyrki kostamaan. Vastaaja väitti, että uhri oli tullut mustasukkaiseksi ja uhkasi kertoa suhteesta hänen vaimolleen.

”Hän halusi tuhota perheeni”, hän kertoi oikeudelle.

Kun syytettyä kuulusteltiin hyökkäyksestä, hän kiisti syytteen murhayrityksestä ja vakuutti, ettei hän ”koskaan aikonut tappaa naista” vaan halusi vain ”satuttaa häntä hieman”.

”Tähtäsin hänen käsiinsä, jotta en osuisi mihinkään elimiin”, albaanimies sanoi. Hänen puolustusasianajajansa puolestaan väitti, että mies oli vain ”halunnut antaa hänelle opetuksen”.

Oikeus odottaa tuomiota.

Lähde: Remix News

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

”Antaa opetuksen” Eiköhän tuollaiselle sianasioidenajajalle pitäisi antaa potkuja ja pistää karvakäden kanssa samaan selliin vuosikymmeniksi.