Eurooppa Maahanmuutto

Bussikuski kyllästyi jengiin: ”Te ette mene helvetti yhtään mihinkään!”

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED / Bahnfrend

Sosiaalisessa mediassa leviävässä videossa bussinkuljettaja heittää maahanmuuttajaryhmän ulos bussista Länsi-Ruotsissa. Liikennöintiyhtiö Västtrafik, jonka bussia kuljettaja ajaa, ei ole tietoinen tapauksesta.

Videon perusteella nuori mies yrittää päästä bussiin käyttämällä henkilökohtaista bussikorttia, joka ei ole hänen omansa. Tämän jälkeen naispuolinen bussikuski kertoo miehelle ja kahdelle hänen kanssaan matkustavalle henkilölle.

”Et voi matkustaa jonkun toisen kortilla. Se on henkilökohtainen”, nainen selittää uhmakkaalle nuorelle miehelle.

”Te nousette nyt kyydistä”

Hetken kuluttua, kun seurueeseen kuuluva nainen tarjoutuu maksamaan itsensä ja kaksi muuta, kuljettaja saa tarpeekseen jengin sivistymättömästä käytöksestä.

”Te ette mene helvetti yhtään mihinkään. Te nousette nyt pois kyydistä!” kuljettaja huutaa.

Video päättyy, kun arabian kieltä keskenään puhuva ryhmä poistuu bussista.

Suurin osa videota sosiaalisessa mediassa kommentoineista ihmisistä on sitä mieltä, että bussikuski teki oikein heittäessään porukan ulos.

Bussiyhtiö ei ole tietoinen tapauksesta

Videon perusteella bussikuski työskentelee bussiyhtiö Nobinan palveluksessa ja ajaa Västtrafik-liikennöintiyhtiön toimeksiannosta. Nobina tai Vässtrafik eivät kuitenkaan ole kuulleet tapauksesta.

”On erittäin tärkeää, että tämäntyyppisistä tapauksista ilmoitetaan Västtrafikille tässä tapauksessa, jotta Västtrafikilla ja meillä yrityksinä on mahdollisuus tutkia, mitä on tapahtunut”, Nobinan lehdistöpäällikkö David Erixon kertoo Samnyttille, joka ei ole kuullut videosta tai tapauksesta.

”Olen nyt tutkinut asiaa. Meillä ei ole tähän liittyvää asiakastapausta eikä meillä ole muuta tietoa tapauksesta. Sen perusteella, mitä videoklipistä näkyy, ei ole mahdollista selvittää, millä linjalla tai millä maantieteellisellä alueella tämä tapahtui”, Västtrafikin lehdistöpäällikkö Henrik Kjellberg kirjoittaa sen sijaan sähköpostissa, joka jatkuu:

”Koska emme myöskään näe videoklipissä koko tapahtumaa, on vaikea kommentoida sitä, mitä näytetään, koska emme yksinkertaisesti tiedä syntyneen tilanteen taustoja.”

Lähde: Samnytt

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Odotellaan vain kuskille lankeavaa rasismisyytettä, joka johtaa potkuihin ja mukaviin korvauksiin tälle loisina elävälle roskajoukolle. Väistämättä tulee mieleen poliisin lausunto, kun hän kommentoi Meilahden sairaalan edessä tappelevia, ja ihmisiä huijaavaia muslimitaksimiehiä. Hän sanoi: ”On vältettävä rasistisia ilmauksia kuten ’tämä on kulttuurillista värinää’. Kun on tällainen lammasmainen suhtautuminen asiaan siis, että näiden rikollisten luonnehtiminen on suurempi rikos, kuin näiden rikollisten kuvottavat edesottamukset. Ei siis tarvitse ihmetellä, että nämä tekevät mitä huvittaa. Tuskinpa ”taksiluvan” hankkineet ovat ilmoittaneet heille kuulumattomien sosiaalietujen ja muiden palveluiden keskeyttämisestä.  

Toni Lajos

Tälle jämäkälle kuskille myönnettävä kultainen urhoollisuus risti miekkojen kera. Opetusfilminä sopisi myös maamme bussikuskeille, sekä Ylen A-studiossa viikottain näytettäväksi, nöyristelyn ajan toivoisi jo pikkuhiljaa päättyvän.

Ruoste Iskee

Kyseinen linja ajaa myös Suomessa ja ainakin mitä ole noita busseja nähnyt, niin suurimmassa osassa ratissa istuu joku 3 maailman ihmisoletettu. Taisi olla että tuo linja ei edes Suomalaisia palkkaa.