Kulttuuri Maahanmuutto Muu maailma Politiikka

Tunisia aikoo karkoittaa paperittomat maahantulijat

Kuva: Pixabay / (CC0).

Tunisian presidentti Kais Said on määrännyt maassa luvattomasti oleilevat siirtolaiset karkotettaviksi.

Saidin mukaan Saharan eteläpuolelta maahantunkeutuneet afrikkalaiset ovat demografinen uhka maan arabitaustaiselle väestölle sekä lisäävät rikoksien määrää ja väkivaltaisuuksia.

Määräys on johtanut suureen pidätysaaltoon, jonka tavoitteena on saada luvaton maahantunkeutuminen nopeasti loppumaan. Tunisian väestöstä 10-15% on afrikkalaistaustaista. Maa on tärkeä kuljetuspiste Eurooppaan pyrkivien maahantulijoiden matkalla.

Lähde: Al-jazeera, AP

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tiltu

Kylläpä tuli itku ja poru kun joku sanoi totuuden.

Jokeri

haavisto lähettää kohta yksityissuihkarit hakenaan nämäkin afrikaanot kotisuomeen kotoutumaan!

Rahaa on

Samaan aikaan suomessa. Eli että ” Suomi kuuluu kaikille” . Wellcome!

Ilkka Forsten

2015 Torniossa joku suvakkimuija itki vuolaasti ja julisti suvaitsevaisuutta, sanoen perään että, ” meillä ei ole mitään oikeutta tähän maahan.” Häneltä sen oikeuden voisikin ottaa pois, mutta miettikääs tarkkaan millaisella asenteella niitä kuunanmunia halutaan passata. ” MEILLÄ EI OLE MITÄÄN OIKEUTTA TÄHÄN MAAHAN ” on vartaansa vailla oleva älyttömyys jopa suvakin suusta kuultuna. Kenelle hän tämän maan kuvittelee kuuluvan jos ei meille ?

Jukka

Meidän suvakkipuolueiden mukaan tulijat eivät aiheuta minkäänlaista uhkaa tulivat sitten Saharan pohjois- tai eteläpuolelta. Kais Said taitaakin olla tolkun ukko!

Ilkka Forsten

Miksi nyt ei kuulu sydäntäsärkevää huutoa vihersosialistien leiristä ? Demografinen uhka siis voidaan todentaa ja keksiä keinot miten sitä vähennetään, kun uhriksi on joutumassa arabitaustaiset, mutta eurooppalaiset pitää saada syleilemään afrikkalaisia vaikka ne samat rikokset tehdään täälläkin.

Pekka Haavisto, nyt tuli kiire lennättää kaikki suomeen ykstyiskoneilla, siinä ei ilmasto kärsi eikä raha paina mitään,. Emmehän voi sallia näin jyrkkää profilointia ja toiseuttamista, emmehän ?

Kais Said on varmaan äärioikeistolainen piilonatsi, ehkä hän heilaa peilin edessä ja lukee iltaisin AH:n perusoppeja etnisyyksistä ja siihen liittyvästä ongelmallisuudesta. Voi sentään, ihan tässä puhkeaa kyyneliin kun ajattelee miten monta työvoimavajeen paikaamiseen tulevaa nyt joutuu poistumaan työmarkkinoiltamme, ja Espoon / Vantaan väestökehitys tyssää Emma Karin toiveista huolimatta. voi voi VOI VOI VOI VOI !!!

Jukka

Espoolaisena suren kovasti!

Ilkka Forsten

Otan osaa..

ei ikinä enää ghettoihin

Olen asunut Espoossa kahteen kertaan. 80 luvulla ja 2000 luvulla. Eli Suvelassa ja tuomarilassa. 2000 luvulla työn puolesta. Jäi lyhyeksi. Ero oli jäätävä. Pelkkiä kummituksia ja kirurgeja. Asuimme 6 kk ja pois. Siitäkin jo 16 vuotta. Mitähän on nykyään. Tai no, voin kuvitella.

Mauri Hyhkö

Jospa meillä olisi vielä pieni toivon kipinä ja Kais Said hyvää hyvyyttään karkoittaisikin afrikanilaiset meille tänne Euroopaan?

Gruber

Lue: Karkoittaa Italiaan ja Kreikkaan. Tunisia siis perustaa ilmaisen venereitin jokaiselle Afrikkalaiselle eurooppaan. Voimme odottaa että kohta tulee Tunisialta toivelista kuinka paljon rahaa ja tavaraa se haluaa Euroopalta ettei tätä tekisikään.

Jukka

Ai niin! Jospa Said karkottaakin tulijat EU:n alueelle. Minä kun luulin, että takaisin hiekkakasan eteläpuolelle! Eli espoolaisena minun ei tarvitsekaan surra.

Kaverin Puolesta

Näin toimii maa joka välittää kansalaisistaan. Mitäs suomalia sillä välin? lähettää yksityiskoneiden armadan hakemaan pelastajamme tänne, vaikka tulevaisuutemme on todella kusinen. Hallelujaa ja allahuakbaar miten kivoja kokkaushetkiä luvassa.

pertsa

Tunisia on saattanut saada tarpeekseen näistä eteläisestä Afrikan mustien alueilta tunkevilta loisista, joten pysäyttäminen ennen Välimerta on jopa mahdollista!

Tare

Tervetuloa suomeen! Täällä jo suvakkinartut odottaa malttamattomina ja KELA. tarjoaa tulijoille pullakahvit. Kääntäiskö joku tämän arabiaksi ja panisi levitykseen.

Jukka

Älläh mälläh, halal muhal, sähläl hunajal, kahlalbullal, melläl Kelal!

Letunviuhake

Sähläl!!!???😂Ai hel. etti että sain kunnon naurut😂👌kiitoksia siitä👍

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Letunviuhake
Pesunkestävä yön timo

Ja marakatit tietysti ohjataan Välimeren suuntaan… 🤦🏻‍♂️