Muu maailma Politiikka Uutiset

Ukrainan sota: Iran rakentaa dronetehdasta Venäjälle

Kuva: Pixabay.

Yhdysvallat on syyttänyt Irania miehittämättömien lentoaseitten eli dronien toimittamisesta Venäjälle. Droneilla on pommitettu kohteita Ukrainassa.

Iranin ja Venäjän sotilaallinen yhteistyö on laajenemassa, kertovat amerikkalaiset tiedustelulähteet. Venäjä rakentaa Iranin tuella dronetehdasta Venäjälle.

Tehdas sijaitsee Alabugan erityistalousalueella, usean sadan kilometrin päässä Moskovasta.

Sekä Iran että Venäjä ovat Yhdysvaltain pakotteitten alaisia. Venäjä Ukrainan sodan vuoksi, ja Iran Yhdysvaltain mukaan kehittelee Israelia vastaan tarkoitettua ydinasetta.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on syyttänyt Irania Venäjän rikoskumppaniksi Ukrainan sodassa.

Suunniteltu dronetehdas on tiedustelulähteitten mukaan toiminnassa ensi vuoden alussa.

Lähde Al-Jazeera

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kyllönen

En varmaa osaa sanoa lyhyellä viestillä oikein mitä tarkoitan, mutta länsimaissa on nyt sellanen kuvitelma että me tiedetään kaikesta kaikki, teidän pitää olla samaa mieltä meidän kanssa.
Joku Haavisto menee Ugandaan ja sanoo että tässä on Pertti, Pertillä on munat mutta Pertti on silti nainen. uskokaa hyvällä tai me pakotetaan teidät uskomaan.
Maailmassa on erilaisia maita, kulttuureja, uskomuksia ja perinteitä.
Joidenkin maiden pitäisi antaa olla ihan vaan omissa oloissaan, mutta vähintäänkin pitäisi ymmärtää että emme me voi pakottaa muita omaksumaan kaikki meidän hulluudet. Ja ilman diplomatiaa ei voi koskaan olla rauhaa.
Ihmiskunta on tuhon tiellä ja länsimaat on siinä etujoukoissa.

Ilkka Manttari

Tuossa mielessä kyllä, muuta muista että puhutaan vähemmistöstä. Mielestäni jokainen voi olla sellainen kun haluaa jos itseään tai toisia ei vahingoita.Jatkuvan aivopesun ja sumutuksen kyllä tuomitsen.

Se sanonta että enemmistö on aina väärässä, ei tarkoita että vähemmistö on aina oikeassa. Avaan nyt vähän tuota. Se että enemmistö olisi aina väärässä ei tietenkään ole totta, se vaan kertoo että enemmistön mielipiteisiin on helppo vaikuttaa. Vähemmistöt eivät myöskään ole aina oikeassa koska ovat alkaneet käyttäytymään kuin enemmistö.😊

Marko Kyllönen

Länsimaat on semmonen palttiarallaa 30% maailman väestöstä, ja länsimaat sitä maailmansotaa ajaa.
Kaikki maat yritetään pakottaa hyväksymään tämä länsimaiden ideologia, jossa siis sukupuoli ja seksuaalisuus on pääosassa.
Ja kun jossain maassa sitä ei tueta ja hyväksytä, niin sitten sitä lähdetään viemään aseilla.

John Quiman

Iran haluaa tehdä rahaa ja samalla sörkkiä kansainvälistä politiikkaa. Heillä ystävät ovat vähissä, joten Venäjän ystävyys on tervetullutta.

Ilkka Manttari

Muslimimaat ne vaan haluavat pitää tuon 500 vuoden välin kehittyneisiin länsimaihin. Mikään muu ei kelpaa kuin aseet,

John Quiman

Innokkaimmat muslimit kieltävät tieteen ja haluavat vain Koraanin olevan elämää ohjaava lähde. Mutta tieteen tuottamat aseet kelpaavat hyvin heillekin.

Ilkka Forsten

Kaikki länsimaisuus on pahasta, mutta jos sanoo että lopetetaan sosiaaliturva ja lapsilisät muslimeilta, alkaa huuton ettei niitä voi ottaa pois, ne ovat ” jokaiselle kuuluvaa hyvää.” Jos lisää siihen että sosiaaliturva on meidän omalle kansalle kehitetty systeemi, sanotaan että sen pitää kattaa kaikki maan rajojen sisällä olevat etnisyydet ja uskonnot. Siis jälleen kerran otetaan kaikki mikä irti saadaan, mutta haukutaan ne joiden ansiosta sitä hyvää on jakaa muillekin.

Ilkka Manttari

Nuo mainitsemasi edut kuuluvat nimenomaan oman maan kansalaisille. Jos ette usko niin laskekaa paljonko niistä olisi jäljellä jos otetaan tänne nyt aluksi vaikka kymmenen miljoonaa työtöntä ja ammattitaidotonta notkumaan. Noita eksoottisten kieltenkään tulkkejakaan ei loputtomasti tarvita ja nekin muuten maksaa kantaväestö. Edut täytyy tehdä kansallisuuspohjaisiksi ja siihen sen on pakko mennä jos niistä halutaan pitää edes rippeet jäljellä.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
Ilkka Forsten

Asia josta aina vaietaan on tulijoiden(kin) ikääntyminen. He vanhenevat siinä kuin kantaväestökin, mutta ovatko he millään tavalla kartuttaneet valtion kassaa josta vanhuuteen liittyvät hoivakulut jne maksetaan. On turha puhua että he ovat työlllistyneet tulkeiksi, koska tulkkaustarve on ilmeinen vain jos koko ajan tuodaan lisää kielitaidotonta ” työvoimaa ” kestävyysvajetta paikkaamaan. Se ei ole mitään kehitystä jos tulkki opettaa toisen tulkiksi, joka opettaa seuraavan tulkiksi ja taas mennään kierros alusta. Sosiaaliturva ei voi eikä saa olla ilmainen hyvä mikä saavutetaan kun sandaali ylittää maan rajat. Edellinen hallitus korotti lapsilisiä, ja julisti että näillä toimilla autetaan erityisesti suurilapsisia perheitä, niin varmaan, mutta ketähän ne suurilapsiset perheet ovat, Somaleita, Irakilaisia, Sudanilaisia tai jotain muuta, mutta suomalaisia ne ei ole. Nyt vihreät vouhkaavat oppositiossa että he tulevat ” vaatimaan ” uudelta hallitukselta vahvaa sitoutumista vihreään siirtymään. 7 % kannatus tuskin antaa valtaa sanella mitä uusi hallitus tekee, joten suosittelisin että he pitävät nyt vaan turpansa kiinni, heidän aikansa oli ja meni. Uusi puolueen puheenjohtaja ilmoittaa että tavoitteena on saavuttaa pääministeriys viimeistään kymmenen vuoden kuluttua. Sanoisin ettei onnistu, sillä heidän omien laskelmiensa mukaan maailma on siihen mennessä jo nutullaan, ja jos ei ole, sitä on taas valehdeltu silmät kirkkaina.

Kun on nykyään niin kovasti muotia puhua epätasa-arvosta, pitää kysyä onko siinä myöskin ilmiselvä epätasa-arvo kun kantaväestön harteille sälytetään kaikki maksut ja tulijat saavat nauttia kaikesta osallistumatta mihinkään. Mitä sitten tulee koodareihin, insinööreihin tai vastaaviin titteleihin, ne oppiarvot tai ammatit on opittava suomessa suomen kielellä, eikä svahilin murteella sikäläisessä oppilaitoksessa jossa lyijykynäkin on Hi-Tec tavaraa Se puukepillä hiekkaan piirretty esitys siitä miten tehdään silta, ei ole mitään osaamista, eikä se muutu osaamiseksi sillä että toiseuttamisen pelossa asia hyväksytään.

Ilkka Manttari

Juuri näin. Yksi meidän vihervasemmiston suosituimmista hokemista on että ihmisiä ei saa laittaa eriarvoiseen asemaan. Herätys. Ihmiset ovat jo lähtökohtaisesti eriarvoisessa asemassa.Sitä ei voi yksi maa tai kansa, jossa väkiluku on yhden kaupungin verran, muuttaa, ainakaan vaarantamatta omaakin tulevaisuuttaan. Se miksi ihmiset ova eriarvoisessa asemassa onkin sitten toinen juttu ja pienen kansan ei käsittääkseni ole järkevää edes yrittää ottaa siihen itseään suurempaa kantaa. Kyllä jokaiselle kansalle täytyy itselleen jättää lopullinen vastuu.

Siinähän se juttu juuri on. Luuleeko joku todella että jos tänne otetaan tuo kymmenen miljoonaa ammattitaidotonta tai työtöntä että se ei vaikuta elintasoon. Sama se on tuon ulkomaanavun kanssa, se kirstu on pohjaton, etenkin nykyään kun siihen on liittynyt jopa kehittyneitä eurooppalaisia valtioita. No eiköhän tuo tukipakettipolitiikka jatku muodossa tai toisessa, kun on hyvään alkuun päästy.

Ilkka Forsten

Iphonet kelpaa, läppärit kelpaa, sosiaaliturva kelpaa, lapsilisät kelpaa, jakamattomat ihmisoikeudet kelpaa vaikka eivät ole niitä missään ratifioineetkaan. BMW kelpaa, muiden tekemä työ kelpaa, raha kelpaa aina ja ongelmana on vain valkoiset koska he eivät kumarra kamelikuskia joka runoili jotain pergamentille, mikä sekin on osittain kopio kristittyjen Raamatusta.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa