Muu maailma Rikos Uutiset

Useita murhattu terrori-iskussa – terroristi ammuttiin kuoliaaksi

Australian terrori-isku, joukkopuukotus Sydneyn ostoskeskuksessa 13.4.2024. Kuva: Kuvakaappaus: YouTube/CBC News.

Lauantaina Australiaa järkytti terrori-isku, kun puukottaja hyökkäsi satunnaisten ihmisten kimppuun Sydneyn ostoskeskuksessa. Kuusi henkilöä on saanut surmansa ja kahdeksan loukkaantunut. Paikalliset tiedotusvälineet kertovat, että puukotettujen uhrien joukossa on äiti ja yhdeksän kuukauden ikäinen vauva.

Lauantaina noin kello 16 paikallista aikaa mies hyökkäsi metsästysveitsellä Westfieldsin ostoskeskuksessa Bondi Junctionin alueella. Sosiaalisessa mediassa liikkuu useita videoita, joissa näkyy terroristin hyökkäys ja loukkaantuneita henkilöitä ostoskeskuksessa.

Australialaisäiti heitti viimeisenä maanpäällisenä tekonaan vauvansa sivullisen miehen syliin sen jälkeen, kun terroristi puukotti häntä ostoskeskuksessa. 38-vuotias Ash Good kuoli lauantaina vammoihinsa vuodettuaan kuiviin.

Hänen vauvaansa, 9-kuukautista Harrietia, oli puukotettu vatsaan ja lapsi kiidätettiin sairaalaan äidin nopean ajattelun ansiosta.

@dailymail

Replying to @Esme Watto First-time mother Ash Good was among the six people who lost their lives during the Sydney mall attack. The knifeman went after her and her baby, whom she threw to a stranger to try to protect her. The nine-month-old is now fighting for her life as she undergoes emergency surgery. 🎥📷 Instagram / _ashgood_ / frostyjohnsonofficial #sydney #attack #westfieldbondijunction #news #breakingnews

♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

”Äitiä puukotettiin. Ja äiti tuli vauvan kanssa ja heitti lapsensa minua kohti, ja minä otin vauvan syliini”, mies kertoi tiedotusvälineille.

”Luulen, että vauva on kunnossa. Valitettavasti äidiltä alkoi tulla paljon verta suusta, kun minä ja eräs toinen nainen yritimme saada haavan verenvuotoa pysäytettyä.”

Vauva on tällä hetkellä sairaalassa kriittisessä tilassa.

Poliisinainen kohtasi terroristin ostoskeskuksessa ja ampui hänet kuoliaaksi paikan päällä.

Lähde: Daily MailChanel 4 News

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Ylen uutistenlukija muuten kertoi hyvin vaikeana että iskun ei tiedetä liittyvän terrorismiin.
Hävettää tämmöset ”toimittajat” joita meidän verovaroilla elätetään.

Marko Kristian

Suomessa ollaan aika hyvin vältytty islamistien terrori-iskuilta, mutta jatkossa ei tulla välttymään.
Natoon liittyminen on myös yksi asia joka varmasti saa nää kiihkomuslimit iskemään Suomessakin.

Ruoste Iskee

Suomen hallitus onnessaan, eteenkin persut iloittee kun eu alkaa lykkimään miljoonia tuollaisia suomeen. Sitä kelpaa leikata vanhuksiltä, köyhiltä perheiltä, työttömiltä, pientyöläisiltäja, nostaa verotusta lääkkeistä, ruuasta, jne. Täytyyhän sitä rahaa saada että sillä voi kasvattaa ylen rahoitusta ja mättää miljardeja maastamme ulos mustiin aukkoihin.