Kotimaa Politiikka

Katso videokooste: Valkoinen Vappu 2022 – Sinimusta Liike

Sinimusta Liike järjesti vappuna 2022 ensimmäisen suuremman julkisen tapahtuman. Puolue marssi Tampereen keskustan läpi, jonka jälkeen puheita piti Tapio Rantanen, Lauri Hokkanen ja Tuukka Kuru. Videokooste tapahtumasta on julkaistu Sinimustan Liikkeen youtube-kanavalla.

 

Sinimusta Liike on radikaali, traditionalistinen ja suomenmielinen puolue, jonka toiminta pohjautuu ihanteelle itsenäisestä, elinvoimaisesta ja riippumattomasta Suomesta, joka on luotu palvelemaan ja puolustamaan suomalaisen kansan kulttuuria, elinympäristöä ja elämäntapaa.

Puolue perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa. https://sinimustaliike.fi/

Kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa: kannattajakortti.sinimustaliike.fi

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Huh kuinka viisasta..

Niin onko noi marssija sitten noita jotka teikäläisiä kannattaa?

Nationalisti

Upeaa katseltavaa ja erittäin ammattimaisesti tehty video!
Ryhdikästä toimintaa!

murre riepunen

korjaan, Suomen kansa heräilee…….

murre riepunen

Somen kansa heräilee, oma maa vallattu, kansalaiset syrjäytetty b-luokkaan, täysin vieraat kyttyrät ovat vallanneet alueita maastamme, viranomaiset ihailevien katseiden kera kannustavat jatkamaan valloitusta, rahasta ei puutetta, kähmijöiden alati kasvava katras siipeilee kyttyröiden ympärillä haistaen mahdollisuuden vaurastua..entisestään.
Omaa kansaa puolustava ajetaan ahtaalle, irvaillaan, pilkkahuutojen säestyksellä meuhkataan, jopa poliisit ovat puolensa valinneet…väärin. Hienoa nähdä Suomea puolustavien rivien esiintyminen, ryhdikkäästi ilman väkivaltaa tai uhoa, maa kuuluu meille. Afrikan tulijat sopeutuvat tänne hyvin jos annamme mahdollisuuden, he rakentavat samanlaisen maan mistä lähtivät, Ruotsissa ovat onnistuneen hyvin, eikä kaukana ole meiltäkään.

Eka Kettunen

Kylläpä oli komeaa katseltavaa, hienoja miehiä ja naisia !

Pulteri

Tuo oli hieno tilaisuus. Kansallismielistä vapputapahtumaa Suomeen on kaivattu.

Enemmän tällaista.