Eurooppa Maahanmuutto

Vasemmistolaiset protestoivat omaa kansaansa vastaan Berliinissä

Oikeistoa vastustavat vasemmistolaiset mielenosoittajat heiluttelivat Antifa,- pride,- ja EU-lippuja (Berliini 3.2.2024, Saksa). Kuvakaappaus: YouTube.

Ainakin 150 000 vasemmistoaktivistia osoitti viime lauantaina Berliinin keskustassa mieltään oman kansan kasvavaa ”äärioikeistolaisuutta” vastaan, Berliner Morgenpost -lehti kertoo.

Järjestäjien joukossa oli sanomalehden mukaan naispuolisten boomerien kollektiivi ”Grandmas against the Right”.

Mielenosoituksia järjestettiin lauantain aikana myös Hannoverissa ja Freiburgissa.

Vasemmisto on tyytymätön, koska on käynyt ilmi, että suositun Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen korkea-arvoiset poliitikot ovat keskustelleet suunnitelmasta lähettää miljoonia arabeja ja muita vastaavia kansoja takaisin lähtömaihin, halusivat kyseiset ihmiset sitä tai eivät.

Vasemmisto on kritisoinut ehdotusta, sillä sen mukaan maahanmuutto tuo rikkautta ja voimavaraa Saksaan, kun taas AfD korostaa maahanmuuttajaryhmien korkeaa sosiaaliturvariippuvuutta ja seksuaalirikollisuutta.

Lähde: Fria Tider

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Vasemmisto on tyytymätön, koska on käynyt ilmi, että suositun Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen korkea-arvoiset poliitikot ovat keskustelleet suunnitelmasta lähettää miljoonia arabeja ja muita vastaavia kansoja takaisin lähtömaihin, halusivat kyseiset ihmiset sitä tai eivät.”
Tämä on juuri sitä mistä mainitsin jokunen päivä sitten myös. Mikäli Dalai Lama olisi sanonut nuo samat sanat kuin AfD:n edustajat, olisivat nämäkin mielenosoittajat itkeneet ilosta siitä suuresta viisaudesta, minkä he saivat osakseen viisaan tiibetiläisen suusta. Kun kyse on oikeistolaisista puolue-aktiiveista, on kyse suorastaan äärioikeiston salaliitosta ja viharikoksesta. Kyse ei ole pitkälti siitä, mitä sanotaan, vaan kuka ne sanoo.

John Quiman

Dalai Lama sanoi ehkä vuosi tai pari sitten suunnilleen, että ”siirtolaisten” tulisi palata kotimaihinsa kehittämään niitä, että Eurooppa on eurooppalaisten kotimaa.

Kauko Aalto

Eivätkö kommunistit ja vihreät ole aina kuuluneet viidenteen kolonnaan, puhumattakaan oikeauskoisista positiivisesti syrjityistä.  

John Quiman

Vasureille demokratia on sitä, että ihmiset äänestävät kuten he haluavat. Jos ihmiset äänestävät muita kuin heitä, sehän ei käy, se tulee kieltää.

Jos ne miljoonat matut tuovat vaurautta, miksi niistä on pelkkiä kuluja?

Ilkka

Niin, ja samalla voisi kysyä miksi Saksakin haluaa muilta ” taakanjakoa” jos pelkkää hyvää on yllin kyllin. Jonakin päivänä, eikä välttämättä enää pitkällä tulevaisuudessa EU maiden on heitettävä lois-eläjät pihalle. Pitää muistaa että Lähi-Idässä muhii suuren konfliktin alkusoitto, ja kun se saavuttaa lakipisteen on miljoonat rättipäät tulossa Euroopan lihapatojen äärelle. EU maiden talouskasvu sakkaa jo nyt, joten kuka tahansa järkevä ihminen käsittää, ettei siihen yhtälöön sovi lisää ruokittavia joiden panos maiden talouteen on pyöreä nolla, mutta kulujen osuus tasan 100 %.