Eurooppa Kotimaa Politiikka

Vasemmistopoliitikot painostavat Yleä muuttamaan sisältöään poliittisista syistä

Kuva: Wikimedia Commons / PDM 1.0 DEED.

Kansanedustajat ja Ylen hallintoneuvoston jäsenet Maria Ohisalo, Li Andersson ja Elisa Gebhard painostavat Yleä muuttamaan sisältöään. Vielä presidentinvaalien alla Ylen arvostelu Jussi Halla-ahon toimesta oli täysin hyväksymätöntä, mikäli vasemmiston puhuvia päitä oli uskominen.

Vaatimukset liittyvät Israelin sulkemiseen pois Euroviisuista, mikä toki on perusteltua, sillä Israel ei ole osa Eurooppaa ja tällä hetkellä se murhaa alistamansa kansan lapsia jatkuvilla terroripommituksillaan. Kansanedustajat koittavat kuitenkin käyttää poliittista valtaa Ylen painostamiseen, vaikka vielä kaksi kuukautta sitten pelkkä Ylen arvostelu oli suoranaista vihapuhetta.

”Me allekirjoittaneet Ylen hallintoneuvoston jäsenet katsomme, että Ylen hallituksen tulee ottaa kantaa Israelin yleisradioyhtiö KAN:n Euroviisuihin osallistumista vastaan. Ylen tulee vetäytyä Euroviisuista, jos Israelin yleisradioyhtiö KAN saa niihin osallistua.

Näin ollen olisi perusteltua, että Yle sekä muut eurooppalaiset yleisradiot vaatisivat Euroopan yleisradiounionia (EBU) sulkemaan Israel ulos kisoista, kuten se teki Venäjälle maan hyökättyä Ukrainaan vuonna 2022. Ja mikäli näin ei tapahdu, olisi perusteltua, että Yle itse jättäytyisi kisoista pois”, vapaaksi kutsuttua mediaa alistavassa painostuskirjeessä sanotaan.

Euroviisut järjestetään toukokuussa Ruotsin Malmössa. Kyseessä on yksi Ruotsin monikulttuurisimmista, ellei monikulttuurisin, kaupungeista, mikä on herättänyt jo etukäteen huolta turvallisuudesta.

Lähde: HS

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Miten tämä asia kuuluu näille etnofasiteille? Eivätkö nämä ole jo tarpeeksi haittaa tehneet? Läjhtekööt hamasin mille, niin katsotaa kestääkö kantti puhua ihmisoikeuksta.

Marko Kristian

Tämmöisistä viisuista pitäisi jättäytyä pysyvästi pois, niillä kun ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Oikeasti ne on vain yksi ”pride tapahtuma”
Mutta ihan yhtälailla verovaroin toimiva yle pitäisi lakkauttaa, ja jos halutaan säilyttää niin korkeintaan uutiskanavana. Eipä niihin uutisiinkaan kyllä ole mitään luottamista, mutta ainakin kaikki muut vasemmistopropaganda ohjelmat voisi jättää niille jotka niistä haluaa maksaa.