Muu maailma Uutiset

Venäjä avaa armeijan rekrytointitoimistoja Syyriaan

Kuva: Wikimedia Commons.

Venäjä lähettää arabeja tappamaan valkoisia ukrainalaisia.

Venäjä on avannut armeijan rekrytointitoimistoja Syyriaan saadakseen paikallisia miehiä palvelemaan Ukrainan sodassa lupaamalla näille vastineeksi Venäjän kansalaisuutta.

Oletettava syy toimenpiteelle on Venäjän vähentynyt miesvahvuus Ukrainassa ja se, että Syyrialla on pitkään kestäneen sisällissodan myötä tarjota valmiiksi kokeneita taistelijoita. Assadin hallinnolle uskollisten sotilaiden siirtäminen Ukrainaan tosin tulee viemään resursseja pois Syyrian hauraan rauhan ylläpitämisestä ja saattaa näin johtaa maan epävakautumiseen.

Arabeja armeijaansa rekrytoimalla Venäjä ajaa valkoisten ukrainalaisten tuhon ohella eteenpäin myös väestönvaihtoa omassa maassaan lupauksillaan kansalaisuuden saamisesta Ukrainan sodassa palvelemisella.

Lähde: Medium

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Venäjän epätoivo paistaa läpi kun pitää yrittää jo rättipäiden rekrytointia. Sinällään ihan mukavaa että ” monikulttuurisuus ” tunkee sitä kautta myöskin Putinin periferiaan. Tulijoista ei synny tosin ongelmaa, koska käytön jälkeen heidät dumpataan EU:n rajoille turvapaikan hakijoina. Haavisto lennättää kyllä ihan mielellään ” orvoksi jääneitä ” partalapsia KELA:n elätettäväksi, kertoen että emme voi humanitaarisista syistä jättää lapsia vainojen kohteeksi. Jakamattomat ihmisoikeudet tulee huomioida vaikka arabimaat EIVÄT OLE ratifioineet YK:n ihmisoikeusjulistusta.

Putinin sodasta, anteeksi erikoisoperaatiosta tuntuu tulevan kallis lasku musikoille. Nyt ammukset rahdataan Pohjois – Koreasta, sotilaat Syyriasta ja samaan aikaan elintaso laskee laskemistaan. Njet vodka njet limppu, suolakurkku da.

Kauko Aalto

En voi kuvitella kuka voi olla niin elämäänsä kyllästynyt että haluaisi Venäjän kansalaisuutta. Jos jostain ihmeellisestä syystä säilyisi hengissä Ukrainan lihamyllystä, on varsin todennäköistä, että nämä tulevat tai lähetetään suomen rajalle vaatimassa loisintapaikkaa. Täällä ei viedä Ukrainan toimia loppuun, vaan ohjataan nämä syöttökaukalolle, ja mukava elämä alkakoon, ehdonalaiset tuomiot täyttävät oikeuslaitoksen jotkut voivat saada jopa muutaman kuukauden ehdotonta istumista hotellitasoisessa majoituksessa.

Ilkka

Näyttelijöistä ainakin Steven Seagal ja Gerard Depardieu on hakeneet Venäjän kansalaisuutta, ja ovat tiettävästi sen saaneet.