Eurooppa Politiikka Uutiset

Venäjä karkottaa neljä ruotsalaista

Sergei Lavrov ja Vladimir Putin. Kuva: Wikimedia Commons.

Ruotsi karkotti 5.4. kolme venäläistä diplomaattia Ruotsista Ukrainan sotaan liittyvistä syistä.

Vastineeksi Venäjä on nyt päättänyt karkottaa neljä ruotsalaista, kertoo SVT. Kolme Ruotsin Moskovan suurlähetystön työntekijää ja yksi Pietarin pääkonsulaatin työntekijä on määrätty poistumaan Venäjältä.

Useat EU-maat ovat karkottaneet venäläisiä diplomaatteja vastalauseena Venäjän hyökkäykselle Ukrainaan. Venäjä on vastaavasti karkottanut länsimaisia diplomaatteja alueeltaan.

Lähde SVT

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rudi

Tässä se ero Ruotsin ja Suomen välillä on. Ruotsi pääsee parin diplomaatin karkoituksella mutta Suomi joutuu kaivamaan kanavan Saimaalta Suomenlahteen. Molemmille ansioinsa mukaan.

Eka Kettunen

Diplomaatit taitavat olla ehtymätön luonnonvara, aina niitä vaan karkoitellaan, mutta ne eivät koskaan siitä huolimatta lopu.

Ili

Kannattaisko Suomen olla Ruotsin vai Venäjän puolella tässä uudessa sodassa, vai mennäänkö sovinnolla Alaskaan ja antaa Suomi muslimimatuille?

Pepi

Annetaan muslimimatuille taistelutantereeksi ja lähdetään Alaskaan.

Arska

Niin jusiinsa, muutetaan mekin jo jonnekkin niinkuin muutkin.

Jimi

Muutostahan ne globalistit haluaa, jätetään kaikki ja vaihdetaan maisemaa. päästään venäläisistä, matuista ja feministisistä suvakkinaisista yksin tein.

Peke

Vai taisteltaisko sittenkin kaikkia vastaan ja viimeiseen veripisaaraan yhteisen länsimaisen arvopohjan puolesta, hehehehehehe. Pitää harkita.

Kainuunkonkari

Yöön Ti’imot transun alta nouskaa, maan ääriin kuuluu kutsumus…

Nimetön

Käpykaartilaisuus on periytyvä ominaisuus…