Muu maailma Politiikka Uutiset

12 palestiinalaista surmattu tänä vuonna

Kuvituskuva. Pixabay, Ri Butov.

Vuosi 2023 on vasta alkanut, mutta tänä vuonna Israelin joukot ovat surmanneet jo kaksitoista palestiinalaista miehitetyllä Länsirannalla. Alueen juutalaisten ja palestiinalaisten arabien välinen väkivalta on jatkunut satakunta vuotta.

Jaban kylässä Israelin sotilaat ampuivat viikonloppuna kaksi palestiinalaista. Armeijan tiedottajan mukaan sotilaita ammuttiin lähestyvästä autosta, ja israelilaiset vastasivat tulitukseen. Autosta löytyi automaattikivääreitä.

Lauantaina kuoli myös sairaalassa palestiinalainen mies, joka haavoittui uutena vuotena arabien ja juutalaisten välisessä kärhämässä, kertovat Palestiinan terveydenhuoltoviranomaiset. Loput yhdeksän kuollutta ovat saaneet surmansa kahden viime viikon aikana.

Lähde SVT

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kulkusen Jussi

Muutama riehuja vähemmän. Hyvä alku vuodelle.

Tapperlund

. N. 3 % lähi-idästä kuuluu Israelille, varsinkin kun islam omistaa kohta koko Euroopan.

Runtiti-pou

Israel omistaa koko maailman

juha II

Nk. ”kommenttiosio” pitäisi tarpeettomana lakkauttaa, sillä KAIKKI voivat näin pitää OMAT mielipiteensä OMANA tietonaan haaskaamatta TURHAAN aikaansa sellaiseen, jota EI ole edes OLEMASSA (sananvapaus).

Esim. edellisen kaltaisiin ”uutisiin” nk. ”kommentointi” on TURHAA ja senkin ”kokemuksen” voi suoraan HANKKIA itselleen sepustelemalla ”Erkon aviisiin”, jonka omistajataho on ITSE Jumala!

Jukka

Mitä arabit saivat aikaan ennen Israelin valtiota. Eivät mitään. Aavikkoa ja pölyä! Kun juutalaiset tulivat YK:n mandaatilla, alkoi älämölö. Juutalaiset polkaisivat ahkeruudellla ja älyllä autiomaan kukkimaan. Arabeilla ei ollut kumpaakaan. Eikä ole! Ottaahan se tyhmempäänkin päähän.

Jos juutalaiset lähtevät kiertämään maapalloa ja jättävät Israelinsa, ei mene kauankaan kun hiekka ja pöly peittävät tienoon.

juha II

”NEROPATIT” saavat syyttää vain ITSEÄÄN kun RÄLLÄSIVÄT HERRAN Siunaaman maan suojissa siihen malliin, että Siunattu MAA otettiin heiltä ”takavarikkoon” ja ”neropatit” tekemään tuhojaan muiden kansojen pariin (”rikastuttamaan”).

Kun ”torppa” on tyhjillään. Tulee siihen väistämättä uudet asukkaat sillä aikaa kun varsinainen omistaja on menettänyt ”talonkirjansa”. Paaaaaaaljon suurempi RANGAISTUS oli muille kansoille kun IRTOLAISIA tunkee nurkkiin siinä missä romaanejakin. Eikä irtolaisista ole missään EIKÄ milloinkaan mitään HYÖTYÄ vaan pelkkää HAITTAA ja HAMMASTEN KIRISTELYÄ! Eivät ede4s KARJALAN EVAKOT vetäneet MKAIKKIEN suomalaisten suita MUIKEAKSI, sillä he olivat ”RYSSIÄ” ja ”KUVIEN PALVOJIA” (ortodokseja). Ruottalaaset eivät huolineet ollenkaan, mutta NYT on toisin!!!

Juutalaiset KÄRSIVÄT vain SYYSTÄ, että ovat NISKOITELLEET Jumalaansa vastaan tehden SYNTIÄ Hänen Sanaansa vastaan sekä olleet KOVAKORVAISIA itsensä Jumalan profeetoille KORJATA tapansa!!! Juutalaisuus on HILLOTOLPPA” uskonto, jossa Jumalan ”jäätelöauto” kurvaa kulmiulle, jolloin ”valittu kansa” hyppii korkeale INNOSTA ja USKOSTA. Kun ”auto” on LÄHTENYT, sen jälkeen ”hiiret hyppivät pöydälle”!!!

KRISTITTY kärsii USKONSA takia ja on VELVOITETTU olemaan ”LAMMAS” susilauman RAADELTAVINA ottamatta ”käteensä miekkaa, johon tämä HUKKUU!!!

Juutalaiset kaatelivat kristittyjen hautakiviä kristittyjen hautausmaalla äskettäin. Tästä on turvakameramateriaalia!

Juutalaiset ovat AITOJEN kristittyjen VIHOLLISIA siinä missä muslimitkin. Vain TYHMÄ uskoo TOISIN!!! Juutalaisuus ja Islam in YKSI JUMALAINEN uskonto eli juutalaiset pitävät ISLAMIA lähempänä itseään kuin Israelissa kristittyjen kirkkojen ulkoseiniin TÖHRÄTTYJEN ”huoran penikan” uskontokuntaa!!!

Runtiti-pou

Ei pidä paikkaansa. Saksalainen temppelikristittyjen lahko oli alueella pistänyt hedelmätarhat pystyyn jo ja muuta infraa. Loput pistettiin pystyyn Saksalta nyljetyillä rahoilla ja muilla eri kansakunnilta lypsetyillä varoilla ja omien lahjoituksilla. Britanniahan lahjoitti alueen ja sieti vielöä terrori-iskuja päällle pitkään. Suosi anastuksia ja lopulta antoi perustaa talmudistisen roistovaltion. Raamatullisilta tuntuvat ajat, kun eri kansat kantavat aarteitaan näille. Messiaaninen aika on alkanut monien joonialaisten mielestä jo 1945 tai jopa 1922. Maa ei pysyisi pystyssä päivääkään ilman koko maailman orjastelua ja lahjoituksia ym

Terhomatti Hämeenkorpi

Hyvä vain, Israel – anna palaa!

Neiti Marple.

Unelma palestiinan valtiosta on pelkkää toiveunta. Aina saa unelmoida. Olen kuullut viisaampien pohdintaa Israeli ja Palestiina, voisiko näiden kahden välisten kesken olla Itsenäinen Palestiinanvaltio. Vastaus kysymykseen että ei koskaan ole mahdollista itsenäinen Palestiinan valtio. Ajatus on mahdoton.
Israel rakensi korkean muurin Israelin ja Palestiinan rajalle. Muurin pitäisi ehkäistä palestiinalaisten hyökkäyksiä Israelin puolelle. Palestiina ja palestiinalaiset ovat valinneet kenen joukoissa he seisovat. Ruotsi on tunnustanut Palestiinanvaltion.Ruotsalaiset kumartelevat syvään Lähi-Idän valtioiden edessä. Palestiinalla on kaksi johtajaa joten on hyvin epätodennäköistä että nämä kaksi johtajaa vetävät köyttä samaan suuntaan.

Käärmeenpesä

Jo vuosikymmeniä sitten eräs viisas valtion virkamies sanoi, ettei tämä ongelma tule koskaan ratkeamaan millään muulla tavoin kuin esim. kuskaamalla koko toinen näistä heimoista laivalla keskelle valtamerta ja upottamalla se…

Jukka

Yritin äsken sanoa sanottavani ja mielipiteeni. Torpattiin! Yritän uudestaan. Ajatus on sama! Katsotaan, meneekö korjattuna läpi.

Kun YK:n maandaatilla Is….rae…lin valtio perustettiin, alkoivat aavikot kukoistamaan äl….ylllä ja ahke….ruudella. A..ra..beil..ta puu….ttuvat kummatkin.

Jos israelilaiset päättäisivät lähteä taas kiertämään, menisi vain hetki kun hiekka ja pöly taas peittäisi tienoon.

Jutsku-sika

juu, täällä on kiellettyjä sanoja j. uutalainen, joka pitää täällä kirjoittaa joko, jootalainen, juuutalainen tai jutsku. Iha naurettavaa pelleilyä! Suvakkinaismoderaattori..?

Kansalaisen verkkokauppa