Eurooppa Politiikka Rikos

Äärivasemmistolaiset sabotoivat opiskelijayhdistyksen tiloja

Kuvat: Wikimedia Commons / kuvakaappaus/ Youtube.

Uppsalassa sijaitsevan Heimdalin opiskelijayhdistyksen tiloissa on viime aikoina tehty useaan otteeseen ilkivaltaa. Yhdistyksen poliittinen sihteeri Henric Colliander kertoi Samnyttille.

Henric Colliander on Heimdalin poliittinen sihteeri ja myös Ruotsidemokraattien vaaleilla valittu edustaja Uppsalassa. Hän kertoi Samnyttille, että keskustaoikeistolainen opiskelijayhdistys on viime aikoina joutunut useiden äärivasemmistolaisten ilkivallan kohteeksi.

”Muutama viikko sitten ovelle ruiskumaalattiin anarkistisymboli A:ta. Sitten he palasivat muutamaa päivää myöhemmin ja ruiskuttivat sen uudelleen sen jälkeen, kun onnistuimme poistamaan sen”, hän sanoo.

Vandaalit liimasivat seinään myös Antifa-tarran.

Ja kansallispäivänä yhdistyksen jäsenet huomasivat, että yhdistyksen tiloihin ei enää päässyt sisään.

”Joku oli ruiskuttanut liimaa avainlukkoon, joten nyt tilaan ei pääse sisään”, poliittinen sihteeri kertoo.

Vahingosta on ilmoitettu poliisille, mutta Colliander todistaa, että vasemmiston hyökkäykset ylioppilaskuntaa vastaan ovat lisääntyneet.

”Useita vuosia sitten oli hyökkäyksiä, joissa ikkunoita potkittiin sisään, joten se on ollut toistuvaa. Mutta viime aikoina se on pahentunut ja pahentunut. Tämä viikko on ollut erityisen äärimmäinen”, Colliander sanoo.

Lähde: Samnytt

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

No niin, tämän päivän ylenanto-uutinen: joku ruotsi-demokraatti oli laulanut väärämielisten laulua (ulkomaalaiset ulos) ja joutui eroamaan tehtävistään. Hätätila!

John Quiman

Äärioikeiston väkivalta on suurin uhka, kuulemma. Jostain syystä nämä antifantit kuitenkin vastaavat kokolailla kaikesta kanta-asukkaiden poliittisesta väki- ja ilkivallasta. Väkivallan käytössä oikeauskoiset taitavat kokonaisuutena olla ykkössijalla.

Viimeksi muokattu 16 päivää sitten by John Quiman
Ismo Meinander

Tämä on Li Anderssonin sanoin sitä parempaa väkiv-ltaa. Ketään ei kiinnosta, kukaan ei uutisoi, kukaan ei tutki. Jos vaikka oikeistolaiset tekisivät saman tempun niin kyseessähän olisi kansallinen hätätila ja pitäisi järjestää konferensseja ja kokoontumisia, julkisia lausuntoja ja ruotsi-demokraatteja vähintäänkin vaadittaisiin irtisanoutumaan kaikesta tällaisesta, vaikka heillä ei olisi asian kanssa mitään tekemistä. Tämänhän nyt toki kaikki täällä jo tietävät.

Uusimmat uutiset