Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Rikos

Afgaanimies syyttäjän tutkinnassa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä saksalaisessa vastaanottokeskuksessa

Ukrainalaispakolaisia (2022). Kuva: Flickr.

Vartiointiyrityksen 24-vuotiaan työntekijän väitetään käyttäneen lapsia seksuaalisesti hyväkseen ukrainalaispakolaisten vastaanottokeskuksessa Meßstettenissä, Zollernalbin piirissä.

 

Hechingenin syyttäjänvirasto ja Balingenin poliisi tutkivat 24-vuotiasta vartiointiyrityksen työntekijää. Syyttäjänvirasto ilmoitti tästä keskiviikkona. Mies on tällä hetkellä pidätettynä. Alustavien tutkimusten mukaan 24-vuotiaan afgaanimiehen väitetään ahdistelleen ja kosketelleen seksuaalisesti kahta kuusi- ja seitsemänvuotiasta tyttöä majoituspaikassa.

Äidit ilmoittivat vartiointiyritykselle

Lapset olivat kertoneet tapahtuneesta äidilleen. Syyttäjänviraston mukaan naiset ottivat sen jälkeen yhteyttä vartiointiyrityksen johtajaan. Samana päivänä afganistanilainen mies pidätettiin väliaikaisesti, ja hänet tuotiin tiistaina tuomarin eteen. Meßstettenin vastaanottokeskukseen on maaliskuusta lähtien otettu vastaan ihmisiä, jotka ovat paenneet Ukrainan sotaa.

Myös Sigmaringenin ensivastaanottokeskuksen vartiointipalvelun työntekijää vastaan on aloitettu tutkimukset. Pakolaisten ja vartijoiden välisen riidan aikana miehen väitetään lyöneen maassa makaavaa miestä useita kertoja kasvoihin. Poliisin mukaan riita kehittyi ensimmäisessä vastaanottokeskuksessa tehdystä tarkastuksesta. Vartijat olivat etsineet 39-vuotiaalta asukkaalta luvatonta alkoholia. Tämä johti tappeluun.

Suunnitteilla henkistä tukipalvelua äideille ja lapsille

Tübingenin piirin puheenjohtaja Klaus Tappeser on puolestaan kommentoinut väitteitä väärinkäytöksistä ukrainalaispakolaisten vastaanottokeskuksessa Meßstettenissä Zollernalbin piirissä. Pidätetty vartija on vapautettu tehtävistään. Hänellä ei ole enää pääsyä tiloihin, Tappeser sanoi. Äideille ja lapsille suunnitellaan henkistä tukipalvelua.

Kansalainen uutisoi afgaanimiehen pidätyksestä jo aiemmin tällä viikolla.

 

Lähde: SWR.de

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Miksi Afgaani on vartiointifirman palveluksessa, vastakaa tähän, sillä jo lähtökohtaisesti ollaan taas parodian tasolla.

ike

Olisiko nyt aika ottaa tiede peliin. Esim. jos joku Afgaani pyrkii vartointifirman palvelukseen voitaisiin häntä kohdella tasapuolisesti ja verrata kuinka paljon afgaanit tekevät rikoksia yhteiskunnassa, se laskisi valinnan pisteitä. Ei tasapuolista ole se että ei oteta huomioon tilastoja, se on sokeutta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Johann

Kas kummaa!
Enpä olisi ikinä uskonut.

J...

Miten juhat eivät ole vielä ehtineet kertomaan kuinka ukrainalaisten olisi tullut paeta turvalliseen venäjään jossa ketään ei raiskata ja ihmisete tanssivat kadulla, tässä tapauksessa tosin juhat olisivat kertoneet ukrainalaisten naisten itse raiskanneen itsensä propaganda tarkoituksissa.

Jarno Lehmussalo

Hankaluuksia myös Ruotsissa.
Paavo kertoo:Ukrainalaisten naisten pukeutuminen aiheutti pakolaiskeskuksessa konfliktin.
Nyt on syntynyt ongelma, joka viittaa jälkimmäisellä ryhmällä puntin pullotukseen. Ukrainalaisia naisia on ohjeistettu, että heidän ei kannata pukeutua ihan miten tahansa, koska tämä saattaa provosoida ”vieraista kulttuureista” tulleita miehiä. Lähinnä viitataan ukrainalaisten naisten ehkä liian lyhyisiin hameisiin.”
Ukrainalaisten naisten pukeutuminen aiheutti pakolaiskeskuksessa konfliktin • Pt-media

Kata

Eikös meilläKIN syytetty tyttöjä pukeutumisesta kun puurokenraali joukkoineen saapui maahan punaisia mattoja pitkin?
Missä femi-nistit?

Nuo kivikautiset killuttimet siis etusijalla? Oksetus…

Jarno Lehmussalo

Missä femi-nistit?” ovat hukkanimisessä paikassa.
J.L 75v. Olen tuntenut yhden aidon feministin. Hän oli isoäitini. Ehkä se teki hänestä aidon. Hän ei vinkunut mistään tasa-arvosta.

Kata

Joo Huckabee-porukkaa nämä woke-femi-nistit.Everything woke turns to s**t…
Hyvä isoäiti!Niin ne naiset olivat sotienkin aikana,ei jatkuvaa vinkumista jostain vaan työhön tartuttiin!
Nää hukkabeet vois olla ainakin pari vuotta ruumiillisessa työssä jossa väsyy niin ettei ole hukassa.Eikä jaksa kaduilla pötköttää.

Ilkka Forsten

Oli ne killuttimet olemassa jo ennen kivikauttakin vai puhummeko nyt samoista killuttimista ?

Kata

😀 No mie että jos oli oletettuja aiemmin… 😀

ike

Emme enää ole terve yhteiskunta, aika pahalta näyttää. Täytyy ottaa käyttöön suuri luuta jo ehkä tästä selvitään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Se tulee ihan taatusti jos tähän ei tule tolkkua!

Lieväasteinen

Ruotsi on vapain ja edistyksellisin maa ja ruotsalaiset naiset pukeutuvat ihan miten haluavat. Saa vapaasti valita hijabin, niqabin ja burkhan väliltä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=KknfRwyckpM

Eläkää huolehtiko,WEF kertoo että meän pittää kärsiä ja painiskella jotta saamme kivan olon kun maailman hallitus johtaa meidät onnelaan.
Ihan suoraan sanotaan ja muumiosoros kuiskii yhä runouttaan.

Joten tätä tulee jatkumaan kunnes luovutetaan???

ville vallaton

Emme hyväksy WEF:in vaatimuksia ja laitetaan ruotuun nämä Swab-jugendiin kuuluvat marinit. Afganit takaisin talibanien iloksi!

ike

👍👍👍