Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

Ukrainalaispakolaiset seksirikosten uhreina vastaanottokeskuksissa

Ukrainasta sotaa pakenevat naiset ja lapset asutetaan afrikkalaistaustaisten ja Lähi-idän turvapaikanhakijoiden kanssa samoihin tiloihin. Euroopassa on raportoitu useita tapauksia ukrainalaisiin naisiin ja lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Saksan Meßstettenin vastaanottokeskuksessa vartijana työskentelevää 24-vuotiasta afgaanimaahanmuuttajaa epäillään kahden ukrainalaislapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uhrit olivat iältään vasta kuusi- ja seitsemänvuotiaita. Vartija erotettiin työstään ja on nyt poliisin hallussa. Meßstettenin vastaanottokeskuksessa on majoitettu Ukrainan konfliktia paenneita pakolaisia ​​maaliskuusta lähtien.

Toissa viikolla oli epäiltynä 19-vuotias syyrialainen turvapaikanhakija pakolaisena saapuneen 15-vuotiaan ukrainalaistytön raiskauksesta Weyerin kaupungissa Itävallassa. Poliisi oli pidättänyt syyrialaisen mutta hänet oltiin pian vapautettu ja siirretty toiseen vastaanottokeskukseen. Itävallan vapauspuolue oli julkilausumassaan kutsunut vapauttamista skandaaliksi.

Myös aiemmin tämän vuoden maaliskuussa 18-vuotias ukrainalaisnainen oli joutunut Saksan Düsseldorfissa sijaitsevassa vastaanottokeskuksessa nigerialaisen ja irakilaisen yhdessä raiskaamaksi. Kansalainen uutisoi asiasta.

Partisaani uutisoi asiasta ensin.

Lähde

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Maila Laukas

Eikö näitä kemu-pakoloisia ole VIELÄKÄÄN saatu karkoitettua kumiveneillään takaisin?

Juha nelonen

Näiden pakolaisten tulisikin tulla venäjälle pakoon ukrainalaisia raiskareita venäläiset ei koskaan ole raiskanneet ketään ukrainassa tapahtuneet raiskaukset johtuvat vain siitä, että venäläiset eivät ole ehtineet estämään niitä koska vastassa on ollu lapsinatseja joiden ruumiinonteloihin on piilotettu räjähteitä joita sankari sotilaat joutuvat etsimään. Venäjällä kansa sen sijaan tanssii kadulla ja ketään ei raiskata.

juu

Jollekin yllätys?
Valepakolaisia ei pitäisi edes mihinkään maahan päästää, mutta jos päästetään niin ainakin asuttaa eri paikkoihin naiset ja miehet.

ville vallaton

Pakoloiset ovat uskomattoman kieroja tullessaan ilman papereita ja sanoessaan taikasanan ”asylum” ja kaikkea saa, jopa Ukrainan kansalaisuuden!

This is my square

Pitäisikö niihin keskuksiin laittaa tiktok videota eetteriin? Tai vaikkapa avainten helistely videota?

Kata

Juu tottakai kyllä pelästyvät pahanpäiväisesti!Se avaintyttökin vain ojensi kätensä ja helisteli ja ukkoloinen pakeni….kauhuissaan. 😀

Miten voi jotain noin sekoa edes julkaista?Kuinka tonttuja ne on päistään?

Uusimmat uutiset