Muu maailma

Ukrainalaisnainen raiskattiin pakolaiskeskuksessa Saksassa

BILD:n tietojen mukaan rikos tapahtui 6. maaliskuuta: 18-vuotias ukrainalainen nainen joutui seksuaalisen väkivallan kohteeksi Düsseldorfissa ”Oscar Wilde” -hotelliveneessä, jota käytetään tällä hetkellä myös Ukrainasta tulevien pakolaisten majoituspaikkana. Sekä irakilaista että nigerialaista miestä (37 ja 26 vuotiaita) epäillään yhdessä raiskanneen nuoren naisen.

Molemmilla on myös Ukrainan kansalaisuus. Poliisi selvittää myös, kuinka kaksi epäiltyä tekijää saivat Ukrainan passit haltuunsa.

Unionin parlamenttiryhmän johtaja Andrea Lindholz BILD:lle: ”Poliisiviranomaisten on erityisesti varmistettava ukrainalaisten naisten suojelu valvomalla asumista. Düsseldorfin tapaus vaatii meitä toimimaan välittömästi.”

Liittovaltion poliisiammattiliiton päällikkö Heiko Teggatz sanoi BILD:lle: ”Politiikkojen pitäisi nyt tehdä kaikkensa, jotta Düsseldorfin hotelliveneen kaltaiset raiskaustapaukset eivät kertyisi. Ankara ja nopea rangaistus, jota seuraa karkottaminen, on ainoa kieli, jota tällaiset tekijät ymmärtävät.”

BILDin tietojen mukaan raja-alueen poliisi kohtaa yhä enemmän pakolaisia, jotka eivät tule suoraan Ukrainasta, vaan mm. Afrikasta.

Lähde BILD

32 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Ei pitäisi laskea riskiainesta ihmisten joukkoon.

Real Refugees Welcome

Suomessa pitäisi oikeita pakolaisia (ukrainalaisia) suojella näiltä kehitysmaista tulleilta juhlapaikanhakijoilta.

Ilkka Forsten

Kyllä on äärioikeiston uusnatsit kamalaa porukkaa, käyttää nyt hädänalaista hyväkseen. Tämä vaatii vakavaa paneutumista, ( anteeksi sanavalinta ) rakenteellisen rasismin kitkemiseksi ja syyllisten löytämiseksi.

Jallu

Raiskaus on itsessään jo niin törkeä juttu, mutta tosiaan ihmetyttää, että jos nämä irakilainen ja nigerialainen mies ovat Ukrainan kansalaisia, niin miten he ovat päässeet ulos Ukrainasta ja eivät ole jääneet taistelemaan. Siis en ihmettele yhtään. Ovat varmaan tehneet sen perinteisen passinkadottamistempun rajaa ylittäessään ja sitten vetäneet Ukrainan passin esiin, kun on pakolaisille tarjottavista eduista kysymys. YLE ihannoi yhtä nigerialaista Ukrainan kansalaista, joka oli majoitettuna Unkarilaiskotiin. Oli nyt menossa kotiin Nigeriaan, mutta Ukraina, joka on tarjonnut hänelle lääketieteen opinnot jne. saa nyt toistaiseksi jäädä.

Kata

No tässä taannoin oli instassa video jossa nämä ”kaksoiskansalaiset” eivät päästäneet juniin muita kuin omiaan.Oli oikein kättä pitempää apuna.Sellaisia ”kansalaisia” just niin oi ei meillä tietenkään!Ekana rintamalle….

Ilkka Forsten

Somaliäijät on sellaisia ruikkuja ja luiskaharteisia puikuloita, että niillä voisi putsata kenttätykin putket, ja mikä parasta, värityskään ei vaihtuisi joten kyse ei ole toiseuttamisesta. Ja somalimuijat voisi laittaa hiekkasäkkien joukkoon sirpalesuojaksi ettei ” oikeat ” ihmiset kärsisi haavottumisista.

Kata

Juu meillekin he tulivat aikanaan naapurimaasta…ja vähän aikaa sitten poikasia toisesta naapurimaasta..on meillä naapurit,niin vaarallista että pitää tulla Suomeen.

Lieväasteinen

”Molemmilla on myös Ukrainan kansalaisuus.”

WTF? Tietääkseni Ukrainassa on tiukka yhden kansalaisuuden linja. Kyseessä on kuitenkin kaksoiskansalaiset. Ja miksi nuo urokset eivät ole rintamalla tai pelastushommissa, kun ovat 18-60-vuotiaita miehiä, jolla on Ukrainan kansalaisuus? Vai onko Ukrainasta tulossa korruptoitunut kansalaisuusautomaatti, jonka tuloksena ukrainalaiset lisääntyvät ja tummenevat lähiaikoina eksponentiaalisesti?

Rudi

Ukraina ei ole ihan samanlainen maa kuin EU-maat. Maassa on raskas korruptio sieltä NL:n ajoilta perintönä, ja sekin osaltaan voi olla mahdollistanut nämä ”kaksoiskansalaisuudet”. Ja onkokaan niitä lopulta kun asia paremmin tutkitaan.
Sinällään oksettavaa että sodan kauhuista paennut joutuu tälläisten paskiaisten käsiin, Saksan laista ei löydy riittävän kovaa tuomiota tälläisille

Lieväasteinen

Ryökäleille kävi tuuri, että paikalla ei ollut aitoja ukrainalaismiehiä. Porukkaa jonkin verran tuntien uskon, että korpilakia olisi käytetty hyvin nopeasti.

Ilkka Forsten

Suottaapi se vielä käyväkin kipiästi kuokkahan, kun kohalle sattuu.

Suvakilla kellari kosteana jo

Länsimaissa tyhmät suvakkiakat, jotka pääsääntöisesti lihavahkoja ja rumahkojakin, ovat lääpällään näihin vässykkä ”yön timohin”.. 🤦🏻‍♂️

Ilkka Forsten

Markkina-arvo niillä on alle pörssikurssien, joten on luonnollista ihastua yön timoon joka ei välitä mihin nautaan tukijalkansa sorkkii. Olihan se takavuosina ihan netistäkin löytyvä klippi, jossa Ruotsalaisen VOK:n, about 250 kiloinen laardikasa, jakoi rasiaa sellaiselle hintelälle rimakintulle rappukäytävässä onnesta soikeana. Äh puh äh puh… Nyt lähtee…

Kata

Ja voi sitä naurunremakkaa ”katsojilta”…hyi hitto.Mimmi vain sitten nosteli housujaan ja köpötteli pois… 😀 Kiesus!

Ilkka Forsten

Olet siis nähnyt sen klipin ? Minä näin sen, jos oikein muistan MV-Lehden sivuilta silloin kun vielä Janitskin oli päätoimittajana. R.I.P. Ilja, olit hyvä tyyppi. Siltä sivustolta en saanut kertaakaan banneja vaikka sanailin huomattavasti rajumpaa tekstiä kuin nykyään. Ongelmaksi muodostui vain se kun käytin Fb:n alustaa, jolloin ” sukkerperi ” nenääntyi.

Kata

Joo näin kyllä!Niin taisi olla MV:ssä.Mummeli oli vähän jaakea kävelyssään mutta ko silleen siinä tökki 😀
Siis ällöttävää.

Kyllä Ilja oli hyvä tyyppi ja miten karseaa että sairas ihminen raahattiin tänne ja miksi??Ihan sekoa!!Ollut jo vuosia!

ike

Joku vielä väittää että suomessa ei ole korruptiota. Se että virkamafia pitää aina omiensa puolta on mielletty jotenkin kehitysmaiden ilmiöksi, ei se sitä ole tai sitten Suomikin on luettava kehitysmaaksi. Maa joka haluaa kehittyä sallisi kovankin arvostelun, jopa palkitsisi siitä. Ei taida olla sellaista maata tällä planeetalla. Onneksi universumi on suuri.

Taktinen äänestäjä

Löytyy mv:stä hakusanalla ”Intiimi hetki vastaanottokeskuksessa”.
Suomessahan myös uutisoitiin vok-suomisuvakkiakkojen seksisuhteista eksoottisiin ”asiakkaisiin”…

Lieväasteinen

Onko ne noita ”kivoja intiimihetkiä”?

Kike

”Ankara ja nopea rangaistus jota seuraa karkoittaminen, on ainoa kieli jota tällaiset ymmärtävät.” Katoppa kun suvakille on vihdoin viimein tullut ahaa elämys jonka kaikki muut on tajunneet alusta asti. Harvinaisen hidasälyistä sakkia nämä ”suvaitsevaiset.”

Artsi 62

Ankara ja nopea rangaistus, mitä sitten karkoitetaan, sinkkilaatikkoko.

Kainuunkonkari

Eli polpo ja poliitikot nousevat yhtenä rintamana huolestumaan, kun raiskauksen kohteina eivät ole ”kantikset”?

Lieväasteinen

Tuskin nousevat. Ukrainalaiset ovat valkoisia ja kristittyjä, siksi rinnastetaan kantiksiin. Huolestuvat vain siitä, että lemmikeille ei myönnetä turvapaikkoja ja oleskelulupia yhtä nopeasti kuin ukrainalaisille. YLE on jo huolestunut.

v-YLE heti kiinni

Missä KEMU siellä ONGELMA
Missä YLE siellä VALE
Tässä YLEn hoito-ohje:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9574

Kehopositiivisuutta

Islamissa hunnuttamaton nainen ilman miestä vierellä on käytännössä vapaata riistaa ja huora. Korjatkaa jos olen väärässä.

Ilkka Forsten

Suomessa hunnutettu mies ilman LGBTQ seuralaista, on käytännössä toiseutettu vähemmistön edustaja. Korjatkaa jos olen väärässä ?

Timppis

Moniosaajat tekemässä sitä minkä parhaiten osaa,Ullatus.

Vanha hyvä konsti

Ei muuta kun Hiltillä jaloista lattiaan kiinni niin sitten on aikaa kuulustella hemmoja. Ja silloin ne puhuu kaikkia kieliä.

Artsi 62

Samalla laitteella voi kiinnittää piponkin näille, ettei pää palele.

Ilkka Forsten

Hmmm, on valittava tarkoin minkä värisellä nallilla napsauttaa. Valikoimissa on punainen, keltainen ja vihreä. Punaisen eduksi voidaan laskea että pipon kiinnityksen ohessa menee petaalitkin kiinni lattiaan. Keltainen voi aiheuttaa liian pienen paineen jolloin pipo jää heilumaan, ( umpiluu näethän ) ja vihreä nalli on varattu yksinomaan kyseisen puolueen väelle, koska se on ” ympäristöystävällisin. ”

Piikkilampaat

Sama kyllä tulee tapahtumaan Suomessakin jos oikeita pakolaisia pistetään 3 maailman laittomien tulijoiden lähelle.

Mirkku

Siispä ne laittomasti täällä oleilevat palautukseen. Tai tyrmään, molempi parempi. Tosin yksi vankilavuorokausi maksaa tietääkseni yli 200 e.