Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Brittejä varoitetaan matkustamasta Ruotsiin

Kuva: Pixabay.

Ison-Britannian ulkoministeriö on muuttanut matkustusohjeitaan, ja varoittaa brittejä terroriuhasta Ruotsissa.

”Terroristit todennäköisesti yrittävät attentaattia Ruotsissa. Matkailijoita kehotetaan varovaisuuteen julkisissa tiloissa”, kirjoittaa Britannian ulkoministeriö. ”Iskun uhriksi voi päätyä summamutikassa ja paikoissa, joissa on ulkomaalaisia. Ruotsin viranomaiset ovat menestyksellä estäneet useita terrori-iskuja”.

Ruotsin kansallinen turvallisuusneuvonantaja Henrik Landerholm kommentoi Ison-Britannian varoitusta kansalaisilleen näin:

”Ruotsin hallitus ja vastuunalaiset viranomaiset seuraavat kehitystä, ryhtyvät erilaisiin toimiin, ja tekevät yhteistyötä kansainvälisten kumppanien kanssa suojellakseen ruotsalaisia ja ruotsalaisia kohteita maailmalla sekä torjuvat Ruotsiin kohdistuvaa vihapuhetta”.

Landerholmin mukaan iskujen kohteeksi voivat joutua myös Ruotsiin jollain tapaa liittyvät ihmiset, yritykset ja laitokset. Turvallisuusneuvonantaja Henrik Landerholm kehottaa mahdollisia kohteita erityiseen varovaisuuteen. Hänen mukaansa terroriuhka on osa heikentynyttä turvallisuustilannetta, ja johtuu osittain viime aikojen Koraanien poltoista Ruotsissa.

”Viime kuukausina, muun muassa Ruotsissa tapahtuneitten Koraanien polttamisten kölivedessä, on sattunut tapahtumia, jotka viittaavat terroriuhkaan ruotsalaisia vastaan”, sanoo Henrik Landerholm.

Vastikään Ruotsin suurlähetystöön hyökättiin Bagdadissa sekä kunniakonsulaattiin Turkin Izmirissä. Viranomaisten tietojen mukaan useat eri terroristiryhmät suunnittelevat iskuja ruotsalaisia vastaan.

Ruotsin Television uutinen ei kerro, kuka ruotsalaisia uhkaa, mutta yleisen käsityksen mukaan terroriuhkan takana ovat islamilaiset terroristit.

Lähde SVT

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Semmonen 15 pommi-iskua siellä on muutenkin kuukaudessa.

Peter Kreisler

Ensi täytetään Ruotsi terroristeilla ja sitten ”Ruotsin hallitus ja vastuunalaiset viranomaiset seuraavat kehitystä, ryhtyvät erilaisiin toimiin…”.
Mitäpä jos nämä ”vastuunalaiset viranomaiset” ottaisivat vastuun yhteiskuntarauhan menetyksestä.

John Quiman

Suomalainenkin yhteiskunta pilataan, eikä ketään vastuullista mediasta tai poliitikoista löydy. Kaikki on vaan jotenkin tapahtunut ikään kuin joku tsunami, eikä sitä voitu välttää.

Koska kansainväliset sopimukset pakottivat (valhe), koska ihmisoikeudet (valhe), koska ei haluttu olla rasisteja (ei oltaisi oltu, mutta idiootteja oltiin), koska sitä ja tätä puppua jne.

Peter Kreisler

Mutta mikä ihme on motiivi, ehkä jälleen jää ne kaksi vaihtoehtoa, päättäjät ovat tyhmiä tai lahjottuja.

John Quiman

Päättäjät ähinnä lahjottuja tai uskovat petollisen toiminna tuovan uraputken. Media puolestaan on hyödyllisten itioottien toimituskunta ja ilmeisesti muotiallolla tienaamista haluavien omistajien rahasampo. Kukaan ei ole vastuullinen.

Kansainvälisesti ohjaillaan aika voimakkaasti. Kuten Sanna Marin, ovat jotkut poliitikot WEF:n ja Schwabin juoksupoikia ja -tyttöjä. Sieltä tulee ”kansainvälistä arvostusta”, johon kansakin uskoo, ovathan ne ulkomaalaisia ja rikkaita.

Tavoite on totalitaristinen maailmanhallinto, New World Order, jossa Schwabin mukaan emme omista mitään, mutta olemme onnellisia. Tuo ensiksi mainittu varmaan toteutuu, mutta jälkimmäinen ei, eikä ole tarkoituskaan.

Miltä tuntuisi, ettei omista mitään? Kaikki on, kalsareita myöten, valtion omaisuutta, josta maksetaan vuokraa. Valtio kertoo sinulle mitä saat tehdä ja mitä tarvitset sekä mitä haluat. Sinun tulee taipua eliitin käskyläiseksi, koska ilmastohätätila ja (toisten) ihmisoikeudet, siis ne oikeudet, jotka olet jo menettänyt kulttuurimarxistisen politiikan myötä.

ilkka

Suomi ei ole vieläkään rasistinen maa, sanottakoon mitä muuta tahansa, mutta täällä alkaa olemaan hyvin vihaisia ihmisiä koska valehtelu on saanut sellaiset mittasuhteet että totuuskin häivytetään nimittäen sitä valehteluksi. SDP:n Mäkynen selittää totisella naamalla ettei kukaan maalita PS:n edustajia, madia kertoo vain faktat ja jos faktat ovat PS:n vastaisia, ne on kuitenkin julkaistu ilman että tarkoituksena olisi vaikuttaa hallituksen syntyyn. Ihanko totta ? Media ei siis maalita ketään, vaikka jankuttaa viikosta toiseen rasismikytköksistä ja ylläpitää mantraa ettei PS voi olla hallituspuolue. Mäkynen itse nostaa päivästä toiseen puheenaiheeksi PS:n ” rasistiset ” ajatukset, tai kirjoitukset mutta ei kuulemma tee sitä mistään muusta syystä kuin siksi että kansalla on oikeus tietää kuinka rasisteja PS:n riveissä ollaan. Kysyikö kansa mäkyseltä ennen vaaleja tai sen jälkeen, paljonko hän voisi kertoa rasismista ? Kysikö kansa vaalien jälkeen keneltäkään paljonko rasismia PS:n sisällä on jne ? Kukaan ei kysynyt sitä, mutta mäkynen, harakka, ja moni muu on jatkuvasti tuomassa aiheen esiin. Jos tämä ei ole maalittamista, eikä tietoista manipulointia käyttäen käsitettä rasismi keppihevosena niin mikähän mahtaisi olla ?

John Quiman

Heidän mittapuiden mukaan lynkkauskaan ei ole maalittamista, kunhan se kohditetaan heidän mielestään oikein. Jos sama kohdistetaan heihin, sitten se on maalittamista. Heidän ideologiansa mukaan heitä kohtaan suunnatut nuolet ovat vääryyttä ja hirveyttä, mutta heidän ampumansa nuolet ovat ystävyyttä ja rauhaa.

Muistanemme miten 60- ja 70-luvulla vihervassujen hengenheimolaiset tekivät rauhantyötä ja Neuvostoliiton ohjukset olivat rauhanohjuksia. Ihan sama kuvio.

ilkka

1960 – 70 luvuilla Erkki Tuomioja, Hannu Taanila, Tarja halonen ja moni muu kiljui Helsingin kaduilla, miten imperialistinen USA käy julmaa sotaa köyhää aasialaista kansaa ( Vietnam ) vastaan. USA:n ydinohjukset olivat paha asia, ne olisi pitänyt saada hävitettyä vaikka niitä ei edes käytetty kyseisessä sodassa. Neuvostoliiton vastaavat olivat rauhankynttilöitä joilla turvattiin tasa-arvo ja ihmisoikeudet. Kun tämä tasa-arvon ja ihmisoikeuksien tähtivaltio meni Afganistaniin, ei siinä nähty mitään ristiriitaa. Ei nähty koska ei haluttu nähdä. Neuvostoliitolla oli ” moraalinen velvoite ” auttaa rutiköyhiä lammaspaimenia oppimaan kommunisteiksi. Nyt niitä entisiä kommunismin hedelmiä on meidänkin politiikassa, sillä muuan Nazima Razmyar kunnostautuu vähän väliä julistamalla kuinka tärkeää on huolehtia tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista. Hän olisi voinut jäädä tekemään sitä arvokasta työtä sinne lammaspaimenten joukkoon, mutta hän pakeni maasta, koska allahu akbar ei ota vastaan kommunistista ideologiaa päätymättä jihadiin. Hän katsoo nyt asiakseen muuttaa suomalaisen yhteiskunnan afganistaniksi, ja väittää jyrkästi ettei ole koskaan ollut kommunisti.

Meidän rakenteellinen rasismi on niin äärimmäistä että hänen on toimittava, omatunto ei anna periksi, ja niin kaikki jotka eivät suvaitse afganistanista tulleen kommunistin teesejä ovat vähän koulutusta saaneita Perus – Suomalaisia, siis avoimesti rasisteja, mitä ei nyt saa päästää hallitukseen, sillä oletus on että jos näin käy kaikki afgaanit viedään saunan taakse tai piikkilangalla aidattuun leiriin. Tilastonikkarit voisivat nyt aikansa kuluksi aloittaa pitämään tilastoa siitä kuinka paljon näitä saunan taakse tai aitaukseen vietyjä lopulta on, kun tullaan seuraaviin eduskuntavaaleihin. Minä tiedän tuloksen jo nyt, mutta pidän kansaa jännityksessä ja en kerro sitä.

Toni Lajos

Ruotsalaisia, etenkin lapsia ja naisia on kohdannut omassa maassa ennennäkemätön kauhu ja tuska, varoiteltu on, mutta aivan sama jos tuuleen huutelee. Meillä sama kansalaisia kohtaan yhä lisääntyvä uhka joutua tulilinjalle, tulla kaaptuksi, raiskatuksi, ryöstetyksi jne. Kovin ovat mediat hiljaa, vieraslajien katalasta leviämisestä pauhataan, tämä jos mikä johtuu ” vieraslajien ” tunkeutumisesta maahamme, hävittää pitäsi siinä missä kyttyrälohikin.

John Quiman

Totuus on valhetta ja valhe on totuutta – näinhän se kuvio meni.

ilkka

Ei tunnu kukaan kertovan sitäkään että niitä Koraaneita on viimeaikoina poltellut entiset muslimit.

John Quiman

Eivät halua korostaa tarinansa heikkoa kohtaa.

Uusimmat uutiset