Eurooppa Maahanmuutto

Ensimmäinen saksalainen suurkaupunki hakee nyt ”paluumuuttovirkailijaa”

Kuvituskuva. Kuva: By Jérémy-Günther-Heinz Jähnick / Calais - Manifestation contre les clandestins, l'immigration-invasion et l'islamisation de l'Europe, 8 novembre 2015 (20) / Wikimedia Commons, GFDL 1.2, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=44891578

Koko Saksa puhuu ”paluumuutosta”. Eräässä suuressa itäsaksalaisessa kaupungissa halutaan ilmeisesti ryhtyä puheista tekoihin, ja nyt etsitään nimenomaan paluumuuttoasioista vastaavaa virkailijaa. Aikooko Martin Sellner hakea?

Ensimmäistä kertaa eräs Saksan suurkaupunki etsii nimenomaisesti ”paluumuuttoasioista” vastaavaa virkailijaa. Rostockin hansakaupunki on julkaissut vastaavan ilmoituksen työpaikkaportaalissaan. Virka halutaan aloittaa mahdollisimman pian, sillä määräaikainen virka on sairauslomitus. Hakuaika päättyy 20. helmikuuta.

Tehtäviin kuuluu ”luvattomien ulkomaalaisten haastatteleminen ja oleskelun päättämistoimenpiteistä päättäminen” – eli karkotukset – sekä ”karkotusta odottavan säilöönoton ja lähtövalvonnan” käsittely, oleskelu- ja turvapaikkalainsäädäntöön liittyvä neuvonta ja kotimaahan palauttaminen.”

Perheystävälliset työolot ja muuttoympäristö

Kokoaikainen toimi on ilmoitettu työpaikkaportaalissa TVöD, palkkaryhmä 11. Konkreettisesti tämä tarkoittaa vähintään noin 3 650 euron bruttoansiota kuukaudessa 39-tuntisella viikolla. Monen vuoden työkokemuksella palkka voi nousta jopa 5 379 euroon.

Lisäksi Rostockin kaupunki lupaa hakijoilleen perheystävälliset työolot, joustavat työajat ja täydennyskoulutusmahdollisuudet. Vastineeksi se odottaa julkishallinnon korkeakoulututkintoa, mieltymystä maahanmuuttoaiheeseen ja itsevarmuutta neuvontahaastatteluissa.

Identitaarisen liikkeen itävaltalaisen johtajan Martin Sellnerin päävaatimus on ”remigraatio” eli maahanmuuton kääntäminen päinvastaiseksi – eli maastamuutoksi. Junge Freiheit –lehden haastattelussa hän selitti, että ajatuksena on painostaa ”sopeutumattomia kansalaisia, kuten islamisteja tai klaanirikollisia” sopeutumaan ”hallitsevan kulttuurin ja sopeutumispolitiikan” avulla. Tähän pitäisi liittyä myös ”kannustimia vapaaehtoiseen paluuseen”, Sellner korosti.

Lähde: Junge Freiheit

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Omassa ihannejärjestelmässäni olisi vaikkapa nyt Kotiutus-organisaatioksi kutsuttu yhteiskunnallinen elin. Sieltä lähdettäisiin vain yhteen suuntaan.

Jokainen siitä harvasta vierasmaalaisten joukosta, joka tekisi toistamiseen jotain banaanivarkautta kummempaa, palautettaisiin ystävällisesti ja humaanisti takaisin lähtömaahansa koko perheensä kanssa.

Kotiutus-organisaatioksi kutsutun yhteiskunnallisen tahon lisäksi olisi Kodiksi-organisaatio, jonka tiloissa jokainen maahantulija tarkastettaisiin perusteellisesti ja tälle annettaisiin oleskeluluvan ehtona vuoden kestävån suomen kielen, historian ja kulttuurin kasvatus ja hyväksytty suorittaminen. Hylyn saaneet vietäisiin välittömästi Kotiutus-organisaation huomaan.

Ilkka

Saksassa oli sellainen organisaatio kuin SD, ( Ei Svenska Demokraterna ) mikä olisi pystynyt muutamassa kuukaudessa hoitamaan koko ongelman pois päiväjärjestyksestä. Nyt yritetään suostutella kehareita lähtemään, ikään kuin sillä saataisiin aikaan muutos nykyiseen menoon.. Ongelma on siinä, ainakin osoittain, että jos kehari lähtee, hän on tulossa takaisin muutaman kuukauden kuluttua. SD:n aikana paluuta ei olisi tapahtunut siitä piti huolen menetelmien tehokkuus.

Marko Kristian

”kannustimia vapaaehtoiseen paluuseen”
Tuokin on täysin älytöntä.
Suomessakin maksetaan jopa 5000e kun joku laittomasti maahan tullut ja laittomasti maassa oleskeleva ”suostuu palaamaan”.