Eurooppa Kulttuuri Politiikka Rikos

Espanja aikoo hyväksyä maailman radikaaleimman translain, jonka mukaan alaikäiset voivat vaihtaa sukupuolta ilman vanhempien lupaa

Kuvituskuva: Unsplash (License CC0).

Toisin kuin Unkarin lastensuojelulaki, Espanjan translaki ei johda Brysselissä EU:n määrärahojen pidättämiseen, koska se on Euroopan komission julkilausutun ideologian mukainen.

Espanjan tärkeimmät mielenterveysalan asiantuntijajärjestöt julkaisivat El Mundo -lehdessä 17. lokakuuta jyrkän varoituksen hallituskoalition translain luonnoksesta, joka on menossa Espanjan parlamentin käsittelyyn. ”Trans-ihmisten todellista ja tehokasta tasa-arvoa ja LGBTI-oikeuksien takaamista koskeva laki” ottaa käyttöön oikeuden ”sukupuoliseen” itsemääräämisoikeuteen Espanjassa samaan aikaan, kun muut maat ovat perääntymässä omista sukupuoli-ideologiaan perustuvista laeistaan.”

”Se vaarantaa kattavan sairaanhoidon, johon kaikilla lapsilla on oikeus. Siinä jätetään huomiotta, että kaikissa alaikäisen elämään liittyvissä oikeudellisissa päätöksissä alaikäisen edun on oltava etusijalla. Ja siinä jätetään huomiotta, että Suomen ja Britannian kaltaiset maat ovat siirtyneet nopeista ja tungettelevista malleista toisiin, jotka ovat harkitsevampia ja liittyvät mielenterveyteen”, El Mundo kirjoitti 23. lokakuuta. Se siteerasi Espanjan nuoriso- ja lastenpsykiatrian yhdistyksen (AEPNyA) puheenjohtajaa Luisa Lázaroa.

AEPNyA on maan tärkein lastenpsykiatrien järjestö. Toisin sanoen lakia vastustavat maan omat lääketieteen ammattilaiset.

Tasa-arvoministeri Irene Monteron laatima translakiluonnos

Niin sanottu ”translaki” on äärivasemmistolaisen Podemos-puolueen tasa-arvoministeri Irene Monteron laatima lakiluonnos. Sosialistinen pääministeri Pedro Sánchez on tukenut sitä, vaikka PSOE-puolueen riveissä on ollut voimakasta vastustusta. Erityisesti ovat vastustaneet puolueen feministit, kuten Sánchezin hallituksen entinen varapresidentti (kesäkuusta 2018 heinäkuuhun 2021), PSOE:n kansanedustaja Carmen Calvo, joka toimii nykyään tasa-arvovaliokunnan puheenjohtajana kongressissa, Espanjan parlamentin alahuoneessa.

Jos translaki hyväksytään, se antaa kaikille 16 vuotta täyttäneille mahdollisuuden vaihtaa sukupuoltaan halutessaan ja tulla kohdelluksi ikään kuin vastakkaiseen sukupuoleen kuuluvana. Tämä koskee myös vessojen ja pukuhuoneiden käyttöä sekä urheilukilpailuihin osallistumista – vain muutamia esimerkkejä mainiten. 14-16-vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen, ja 12-14-vuotiaiden on saatava tuomarin hyväksyntä pyytämälleen sukupuolenvaihdokselle.

Remix News -lehti kirjoitti viime elokuussa, että tämä radikaali translaki vaikuttaa epäilemättä haitallisesti sananvapauteen sekä vanhempien oikeuksiin ja johtaa uusiin syrjinnän muotoihin.

Yhteiskunnallisten riskien vuoksi Espanjan nykyisen sosialistis-kommunistihallituksen ajamaa lakiluonnosta ovat arvostelleet oikeuslaitoksen valvontaelimenä toimiva oikeuslaitoksen yleisneuvosto (CGPJ) ja toimeenpanovallan tärkein neuvoa-antava elin valtioneuvosto sekä useat feministijärjestöt, kuten PSOE:n sosialististen feministien liitto (Femes).

Maan tärkeimpien mielenterveysjärjestöjen, kuten edellä mainitun Espanjan nuoriso- ja lastenpsykiatrian yhdistyksen ja Espanjan psykiatrian ja mielenterveyden yhdistyksen (SEPSM) lisäksi Espanjan translain luonnosta on arvostellut ankarasti muun muassa Endokrinologiyhdistys. Myös Madridin lääketieteellinen korkeakoulu on jo nyt todennut, että ”trans-identiteettiä etsivien häiriintyneiden nuorten vyöry on valtava”.

Alaikäisten sukupuolen itsemääräämisoikeus perustuu ideologiaan, ei tieteeseen

Osa terveydenhuollon ammattilaisten järjestöjen huolenaiheista juontaa juurensa siitä, että kun uusi laki on hyväksytty, se kieltää mielenterveysalan ammattilaisia puuttumasta alaikäisten ”sukupuolen itsemääräämisprosessiin”. Näin teini-ikäisille jää yksinoikeus valita, haluavatko he aloittaa sukupuolenvaihtohoidot. Tämä on terveydenhuollon ammattilaisten mukaan törkeää, sillä siihen syyllistytään ideologisten eikä tieteellisten kriteerien mukaan ja se voi aiheuttaa paljon tuskaa ja katumusta monille ihmisille.

Madridin lääketieteellisen korkeakoulun varapuheenjohtaja Luisa González toteaa, että ”ei ole mitään tieteellistä perustetta tällaiselle lainsäädännölle, ja että ei ole olemassa tieteellistä yksimielisyyttä” hoidoista, joita laki soveltaa sokeasti”. Lisäksi Espanjan hallituksen ajama asetus ”estää terveydenhuollon ammattilaisia työskentelemästä, loukkaa alaikäisten ihmisoikeuksia estämällä heidän hoitonsa ja jopa anastaa vanhempien vanhemmuuden”.

Laki tekee Espanjasta kymmenennen Euroopan maan, joka sallii ”sukupuolen itsemääräämisoikeuden” pelkästään tekemällä ilmoituksen väestörekisteriin. Muut maat ovat Belgia, Tanska, Islanti, Irlanti, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Sveitsi ja Tanska. Norjan ja pian myös Espanjan lisäksi yksikään muu maa ei kuitenkaan salli alaikäisten muuttaa sukupuoltaan ilman vanhempien suostumusta.

Lokakuun 26. päivänä Sánchezin sosialistit pyysivät lakiesityksen äänestyksen lykkäämistä parlamentissa, jotta lakiesitykseen tehtäisiin muutoksia. Näiden muutosten avulla lakiesitys saisi ”oikeusturvan”, sillä oikeisto-opposition odotetaan kyseenalaistavan sen perustuslainmukaisuuden. He voittivat äänestyksen äärivasemmistolaista liittolaistaan Unidas Podemosta vastaan keskustaoikeistolaisen kansanpuolueen (PP) tuella. Toimenpide on herättänyt suuttumusta Unidas Podemoksen riveissä, ja tasa-arvoministeri Irene Montero sanoi: ”Emme hyväksy yhtään takaiskua niiden oikeuksien osalta, joista on sovittu hallituksen sisällä käydyissä erittäin tiukoissa neuvotteluissa, eikä meidän pitäisi antaa LGTBI-ihmisten odottaa enää yhtään kauemmin”.

PSOE:n julkilausuttu tavoite on kuitenkin saada vaarallinen laki – jota vastaan taistelevat sekä lääketieteen ammattilaiset että huolestuneet vanhemmat eri puolilla maata – hyväksytyksi Cortes Generalesissa (Espanjan parlamentti) ennen vuoden loppua. Tätä varten sen on saatava Katalonian ja Baskimaan vasemmistolaisten, alueellisten itsenäisyyspuolueiden tuki.

Trans-myönteinen translaki on Euroopan komission julkilausutun ideologian mukainen

Toisin kuin Unkarin lastensuojelulaki, Espanjan translaki ei johda Brysselissä EU:n määrärahojen pidättämiseen, sillä Espanjan tieteenvastainen ja trans-myönteinen translaki on Euroopan komission julkilausutun ideologian mukainen. Unkarilla on tällä hetkellä edessään miljardien leikkaukset, ja sen kanta trans-kysymyksiin on merkittävässä asemassa vasemmistoliberaalien pyrkimyksissä kuristaa maata taloudellisesti.

Tämäntyyppisiä syrjiviä lakeja on jo olemassa Espanjassa, mutta tähän mennessä ne on hyväksytty vain joillakin alueilla, myös keskustaoikeistolaisen kansanpuolueen (PP) hallitsemilla alueilla. Näin on käynyt PP:n hallitsemalla Madridin itsehallintoalueella. Siellä paikallinen puoluejohtaja ja alueellinen puheenjohtaja Isabel Ayuso, joka on tiettävästi yksi PP:n oikeistolaisimmista johtajista, kieltäytyy kumoamasta LGBT-lakia. Laki hyväksyttiin hänen tuellaan Madridin itsehallintoalueella Cristina Cifuentesin puheenjohtajakaudella, joka myös kuuluu Ayuson PP:hen.

Lokakuun 21. päivänä Madridin itsehallintoalueen LGBT- ja trans-lait repivät kuilun aluehallituksen ja Voxin parlamenttiryhmän välille. Asian nosti uudelleen pöydälle muutamaa päivää myöhemmin Voxin alueparlamentaarinen tiedottaja ja maakuntapuolueen johtaja Rocío Monasterio, joka pyysi Ayusoa kumoamaan Madridin translain.

”Madridin itsehallintoalueen translaki on vielä aggressiivisempi kuin Irene Monteron laki”, Monasterio selitti El Toro TV:ssä 28. lokakuuta.

”Cifuenten ja Ayuson translaki on aggressiivisempi, koska se sallii hormonihoitojen soveltamisen hyvin nuorella iällä, eikä paluuta ole”, Voxin nainen sanoi.

Remix News on aiemmin uutisoinut, että murrosiän estolääkkeet liittyvät psykiatrisiin häiriöihin, korkeampiin syöpätapauksiin, itsemurhiin, osteoporoosiin ja moniin muihin vakaviin lääketieteellisiin häiriöihin.

”Madridin translaki määrää, että jos lapsi ilmoittaa sosiaalityöntekijän edessä haluavansa olla transihminen, sosiaalityöntekijän on täytettävä raportti, joka lähetetään terveyskeskukseen. Siellä lääkärillä on velvollisuus paitsi olla vastustamatta sukupuolenvaihdosta, myös hoitaa lasta hormoneilla, vaikka hänen vanhempansa vastustaisivat sitä. Tämä ei ole ainoa vaihtoehto. Jos vanhemmat vastustavat, niin Madridin hallitus ja sosiaalityöntekijä voivat käynnistää oikeudellisen prosessin lapsen huoltajuuden riistämiseksi vanhemmilta, koska lapsen haluama sukupuoli-identiteetti on kaiken muun yläpuolella”, kuten Monasterio selitti.

Lähde: Remix

64 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Era

Espanjahan on tekemässä itsestään Euroopan peräreiän, ihan itse ja vapaaehtoisesti, hämmästyttää ja kummastuttaa tavallista kulkijaa. Ainakin minun silmissä espanja laskee itsensä kansakuntien joukossa alimpaan kastiin.

Peter Kreisler

Kenraali Francon hallinnon jälkeen Espanjan ”kehitys” on ollut pelkkää kurjistumista.

juu

Laulohan leevikin aikanaan että olen poika nimeltä Päivi.
Ei tätä maailmaa enää pysty ottamaan vakavasti.

Ilkka Forsten

Juice lauloi aikanaan jotenkin näin. ” Kun seppo teki kepposen ja käy tam tam, juankoski here I come.”

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ilkka Forsten

Minulla on nyt ongelma. Aloin syömään koirankeksejä, koska olen mieltänyt itseni jo pitkään dobermanniksi, vaikka alkuun olin labradorin-noutajan sekä villakoiran risteytys. Teini iässä olin pitkään mäyräkoira, sitten pystykorva ja puberteetin loppuvaiheessa vahvasti Irlannin setteri, siis seisova lintukoira. Käsitteenä tämä lintu / koira sekotti pakkaa, sillä mieltymykseni syödä auringonkukan siemeniä sekä tarve haukkua ohikulkevat autot syöksi minut ahdistukseen.

Kallonkutistajan luona minulle selvisi että on ihan oikein ja viisasta identifioitua sekä että versioksi, koska näin säilytän itselläni mahdollisuuden myöskin lentää jos kyllästyn jolkottelemaan metsissä. Söin siis auringonkukkaa ja koirankeksejä vuoron perään, harjoittelin intensiivisesti atavistista lentohaluani hyppimällä navetan katolta pellolle, ja sitten taas juoksin kanalauman perässä täysi ” seisonta ” päällä. Koirankeksit tuottivat alkuun odottamattoman sivuvaikutuksen. Tunsin jatkuvaa tarvetta kus***a vastaan tuleviin sähkötolppiin ja liikennemerkkeihin. Sama kallonkutistaja neuvoi että voin suorittaa asiani myöskin lentäessäni, ja niin kaarsin mieli huojentuneena kaupungin yllä pruikautellen guanoa peltikatoille. Kerran olin lähellä joutua toiseutetuksi, kun en havainnut ajoissa sorsastajia joiden tähtäimeen jouduin.

Vältyin täpärästi kohtaloltani heittämällä immelmannin ja vaakakierteen sekoituksen metsästäjien yllä. Hiukan irtosi pers***ulkia lennon loppuvaiheessa, sillä tuolloin ei vielä käytetty mitään tekemättömiä rautahauleja lyijyn korvikkeena. Tämä vaihe oli siis ohimenevä, ja niin hakeuduin korjausleikkaukseen jossa siipeni typistettiin, mutta häntääni pidennettiin. Sain ohjeen syödä vai Hau Hau koirankeksejä ja jättää auringonkukan siemenet vähemmälle, tai kokonaan pois. Vieroitus-oireet oli hirvittävät, olinhan ollut pitkään riippuvainen jyvistä ja kuivamuona mitä koirana sain, takkusi ikävästi, sillä raateluhampaani olivat vasta kehittymässä. Ollessani sittemmin eräässä kennelissä jossa tutustuin buldogin kanssa, opin miten pitää toimia kuivamuonan suhteen. Yhdessä ulvoimme kuuta syys-öinä, ja kennelin omistajan hermot pettivät lopulta josta seurasi että saimme jauhelihaa sekä kuivattuja siansorkkia. Tällöin ilmeni että buldog olikin muslimi, ja siansorkat ei sopineet hänelle. Minulle tarjoutui tilaisuus syödä ylen määrin sikaa, ja niin huomasin olevani enemmän sika kuin koira. Otin yhteyttä eläintensuojeluyhdistykseen joka kiirehti pelastamaan minut kennelistä. Tuolloin ehdin jo varttua teini-iästä aikuisuuteen, josta seurasi uusi dilemma. Yhtenä aamuna herätessäni tajusin mitä olen. Olen sikamainen koira, joka haluaa lentää lentolupakirjan edellyttämällä tavalla, ja että sukupuoleni oli väärä.

Tällöin SETA otti minun yhteyttä, ja kehotti menemään korjausleikkaukseen sillä olin alkanut tuntemaan vahvaa kiintymystä naisiin. Se olisi ollut täysin luonnotonta, sillä kuulin että miehetkin voivat synnyttää. Nyt olen hyvin onnellinen. Minulla on korjausleikkauksen jälkeen siivet, häntä, kärsä sekä jonkinlainen ulkoinen synnytin takaraivossa ja aistin vetovoimaa Pekka Haavistoa kohtaan. Mikäli suomi kohtelee minua toiseuttavasti, muutan Espanjaan, tai valitan korkeinpaan EU elimeen kaikista niistä vuosista, joita olen joutunut elämään täysin väärässä persoonassa suvaitsemattomien moukkien keskellä. Kertokaa te oma elämäntarinanne, olen kiinnostunut kuulemaan vertaisryhmän kokemuksia ja miten te olette päätyneet espanjaan ?

Kata

Voi hyvä herra Forsten nyt mun saunakaffini(olen gauhea immeinen,lämmitin saunan…)on näppäimistöllä ja screenillä…en voinut mitään koska hekotus meni yli äyräiden heti alussa!
😀
Tuo kommenttisi pitäisi julkaista monella alustalla… melkoinen tarina! 😀

John Quiman

Kyllä. Tuo liikuttava elämäntarina tarina kiinnostaisi moniakin.

Ilkka Forsten

Se liikutti itseänikin niin paljon että putosin jakkaralta. 🥴

Ilkka Forsten

Vilkas mielikuvitus synnyttää tällaista. Se olisi mukava kyllä saada tavalla tai toisella joillekin niistä sivustoista, mitkä työntää viikosta toiseen vähintään yhtä hapanta stooria ihmisten tietoisuuteen. Uskon että tarina menisi todesta. Ne on sillä tasolla, ettei mikään voi olla enää mahdotonta. Kahvista puheen ollen, jos siinä oli mukana sokeria pura koko näppäimistö ja pese se. Muuten on huomena edessä yhtenäinen klöntti.

Tästä muistuu mieleen omien palleroisten tekemiset, etenkin se kun perheen pienin käytti tilaisuutta hyväkseen ja työnsi juustovoileivän silloiseen VHS nauhuriin. Oli nähnyt että siitä luukusta aikuisetkin laittaa jotain koneen sisälle, joten miksi ei hänkin. Suutu nyt siinä sitten kun tiedät olleesi esimerkki. Huollossa äijä sanoi ettei ole vielä kertaakaan aiemmin tullut vastaavaa tapausta eteen, muuta asiaan kuulumatonta on kyllä kaivettu päivänvaloon.

Kata

Voi kunpa näin olisikin… olis kiva nähdä tuo kommenttisi jollain sivustolla ja myös ilmeet kun lukevat… 😀
Ja ei ollut sokeria mutta kermaa kylläkin.Yritin vain kuivata ja sitten käänsin näppiksen nurinpäin kuivumaan. 😀
Näkkyy toimivan!

Voi no tottakai luukusta sisään paistumaan juustoleipä! 😀
Tuo mun poika sai 3v ”miesten työkalut”ja ennenkuin ehdin huomata niin oli puhkonut tytön huoneen tapetin nurkasta meisselillä niin ylös kuin ylsi ja kun menin hätiin hän tuumi:”Mie vähä koljasin”.Myöhemmin pikku saha vei ruokapöydästä nurkan lähes irti…pöytä kulki mukanani 30 vuotta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Ilkka Forsten

Lapset on siitä mukavia että ne on aitoja. Kaverin poika oli sen ikäinen kun riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita juoksemisen ihanuuden paljastuessa. Hänellä oli valtava kuhmu otsassa ja kun kysyin mistä sait tuon, tuli selitys että ” tölmäsin oveen.” Sitten hän esitti minulle havainnollisesti kuinka törmäys tapahtui, ja juoksi uudelleen pää edellä samaan ovenkulmaan. Huuto oli sen mukainen ja uusi vekki entisen vieressä… Olisi naurattanut mutta ei sitä nyt pienen miehen havaintoesitykselle halunnut ääneen nauraa, toki sanoin ettei olisi ihan noin perusteellisesti tarvinut asiaa esittää uskon minä vähemmälläkin.

Minäkin olin kovasti innokas tekemään timpurin töitä, josta oli tuloksena että hakkasin kasapäin nauloja Isäni autotallin perällä olevaan työpöytään. En saanut kiitosta vaikka olin niin uutterasti ja väsymättä koputellut pöytälevyn piikkisiaksi. Ehkä jo tuolloin olin perillä vanhasta sanonnasta jossa ilmoitetaan, että mies jolla on vasara näkee joka paikassa naulattavaa ?

Kata

😀 Niin se varmaankin on ja kun noita omia katseli pikkuisina niin ei voi kuin sanoa että tytöt on tyttöjä ja pojat on poikia vaikka moni leikki meni yhdessäkin.

Ja kun tässä ulos katsoo niin koulupäivän päätteeksi 20 mopoa poika ”ratissa” keulii hullua kyytiä katua ja tytöt lähtee pyörillä kimpassa.
Sanokoot nuo huuhentaalit mitä pösilöä tahansa niin näin se on ja hyvä niin.

John Quiman

Veljeni kanssa suljettiin vajan ovi ja alettiin maalata. Siellä aikuiset huutelivat ulkopuolella ja me pojat maalattiin seiniä. Otiin jotain viiden vuoden korvissa

ike

Noista nauhureista, hyvä että et itse alkanut putsaamaan. Aika moni teki vahingon jonka korjaaminen ei enää ollut kannattavaa. Tuo kuvapää oli sellainen paikka. Tietysti jos saa jostakin vanhasta. Jokunen tuli korjattua, olen jo sen ikäinen. Kyllä niihin lapset kaikkea työnsi. Sitten noista muista sivustoista. Lopetin yrittämästä jo ajat sitten. Taso ei päätä huimannut ja sensuroinnin taso oli päätä huimaava. Sitten tuosta näppiksestä. Voihan sen putsata, ei siitä kuitenkaan uuden veroista tule. Sitten se alkaa hatuttaa kun alkaa tulla pieniä ”ei aivan toimi” asioita. Täytyy hakata parikertaa, tai vähän voimakkaammin. Toisaalta uudetkaan ei niin kalliita ole, ainakin jos tyytyy aivan tavalliseen, ja miksi ei tyytyisi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Eka Kettunen

No jo oli hurja tarina, ehdottomasti vuoden ykköskommentti.

John Quiman

Juu, mikäs on Suomessa pulizer-palkinnon vastine? Loistavaa journalimia elämästä.

pahoittasivat mielensä

Tämä oli niin hyvä tarina/kommentti, että todellakin pitäisi laittaa eetteriin laajemmalti. 😄

Nimi*täin

Hieno ”narratiivi”hahahahaha, olet nykyajan feministisen sekopään ajattelumaailman kovassa ytimessä.

Jukka

Minäkin uskallan avautua! Lapsena tunsin olevani kääpiöpinseri, kun niin kovasti pompin ja säntäilin sinne sun tänne vailla järjen häivää. Teini-iässä ja vähän vanhempanakin tunsin olevani karkeakarvainen saksanseisoja, koska aina kun näin mehukkaan koppelon, seisoin. Nykyään jo vanhana tunnen olevani villapuudeli, koska tekee mieli vain makoilla. Pitääkö olla huolissaan!?

John Quiman

Muistavatko kertoa lapsille selvästi, että pojasta ei voi tehdä tyttöä, mutta pojasta voi tehdä sukupuolensa tärvelleen pojan, joka vaatteet päällä saattaa muistuttaa tyttöä. Vastaavasti tytöstä ei voi tehdä poikaa, vaan ainoastaan sukupuolensa tärvelleen tytön, joka vaatteet päällä saattaa muistuttaa poikaa.

Jos tuota ei ole kerrottu niin selvästi, että lapsi ymmärtää, ettei sukupuolta voi vaihtaa, on lasta huijattu.

Pojan korvienvälissä oleva tyttö voidaan korjata ainoastaan laittamalla huomio sinne korvienväliin ja palauttamalla hänelle kyky olla kehonsa kanssa sovussa poikana. Sama tytöille, että korjaus on siinä, että korvienvälissä oleva poika katoaa ja tyttö saa kyvyn elää kehonsa sukupuolen mukaan hyvää elämää. Ei ole muuta ratkaisua, tuntui se sitten kivalta tai ei.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Piikkilampaat

Mielisairaus valtaa kaikki maat mistään muusta ei ole kyse.
Sitten vielä sekin että mielisairas amnesty itkee että Suomeen pitää äkkiä saada sama ihana mielisiraus kun espanjaan otettiin.

ike

Ettei unohtuisi, muistakaa mikä poliittinen suuntaus on tämän sairauden takana. Vaalit tulossa.

Juha

Espanjan sisällissodassa kenraali Franco antoi kommunisteille turpiin ja piti maan erossa maailmansodasta, Sukupolvi on vaihtunut ja taas sama marxilainen aivosyöpä on levinnyt maahan. Kurjempi juttu.

Puolueeton

Neuvostoliiton kommunismiń aikaa nykyvenäläisetkin pitävät huonona aikana, jolloin moni ajatussuunta oli lailla kielletty. Oli se kuitenkin paljon parempaa aikaa kuin nyky EU kulttuuri, jossa laaditaan kieltävien lakien lisäksi hulluuteen yllyttäviä lakeja.

juu

Eikä varmaan ole kellekään yllätys että Espanjassa on sossut vallassa..

Kaikkitietävä

Mitenköhän maassa loisivat kemu-marakatit suhteutuvat ituhippien ransuiluun? A. llahi ei taida suvaita tällaista sekoilua …

arvelua vain

Hetkinen. Voisiko joku tietävä selventää, että onko katolinen uskonto etelänmaissa valtauskonto? Eikös näissä piireissä ole, ns pikkupoikien/tyttöjen ” kasvatus ” seksuaalisesti ” , miten sen nyt kirjoittaisi sallittua? Sehän taitaa olla linjassa pedareiden kanssa. Kun soppaan lisätään islam, missä 12 v on vaimo kelpoinen, niin ei ihme että titityy meno lisääntyy.

Kaikkitietävä

Katoliset alkaneet tulkitsemaan islamin oppeja, jossa Mohammed -profeetta gubbe alkoi seurustelemaan 9-vuotiaan Aisha-tytön kanssa. Haiskahtaa pedofililta, mutta vajakkisuvakki matupatjat ihan täpinöissä tästä pikku-pöksyt kosteina…

juu

vaikka pitää paikkaansam siin tuo ei ole mitenkään jälkevää

ike

Ei totuus ole koskaan ollut järkevää, ainakaan politiikassa. Katsokaa ketkä istuvat suomen hallituksessa. Ei ainakaan puolueet jotka puhuvat totta, ovat korruption huipulta.

Kata

https://www.foxnews.com/politics/biden-says-spoke-man-invented-insulin-died-before-president-born
Näin se on joka puolella..Joekin on meedio,puhuu kuolleille…kuten huntterikin varmaan, ainakin nirvanassa.

Ja eka päivänä officessa nosti hurjasti insuliinin hintaa..bastardi.

juu

Ei sukupuolta voi vaihtaa.
Jos joku on epävarma sukupuolestaan niin vilkaisu housuihin yleensä riittää.
Hyvin harvoilla on syntyessä molemmat vehkeet.
Ja sillä mitä tuntee ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa.
Transuilu alkoi samoihin aikoihin kun ihmisille alettiin tyrkyttää mielialalääkkeitä.

ollakko vai ei olla

Kyseessä on mielenterveys häiriö. Ei ole mitään 356 eri sukupuolta. Vai paljonko niitä nyt oli?

Ilkka Forsten

365 niin pästään sanomaan että vuoden jokaiselle päivälle löytyy oma suuntaus.

Kata

Voi se käydä rankaksikin….ja paljon erilaisia vaatteita koska kaikille suuntauksille on omansa ja tukan väri myös…no ehkä noilla EI ole kiire ansaitsemaan elantoaan…kulmille vaan hurlumhei-vaatteissaan,kaikkea vastustamaan mikä ei sovi ajatusmaailmaan.
Aina välillä muuten vaan että saa ajan kulumaan.

John Quiman

Ja sateenkaarilippuun 365 raitaa.

Kata

JUST! Sitten voi kysyä että luettele kaikki suuntaukset! 😀

John Quiman

Opetellaan kouluissa ulkoa.

Kata

Kiesus voi niin tätä menoa käydäkin…kammottavaa!

No jenkkilöissä oli taas ”lasten dräggijuhlat” koulussa…siis lapset pääosissa vaatetusta myöten ja elkeitä…aivan sairasta.

Jake

Ja joka toisessa jalankulkijaa tarkoittavassa liikennemerkissä pitää kävellä musta pallopää. Äkkiä laki pikaisella aikataululla, ja merkit vaihtoon, tämä on tärkeää.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
John Quiman

Onneksi en tarvitse testiä.

Yön timo

Sairasta touhua! Lasten ja nuorten aivot kehittyvät 25-30 vuotiaaksi asti, joten sitä ennen eivät ole kypsiä tekemään päätöksiä näin radikaaleihin muutoksiin. Annetaan lasten olla lapsia ja olla rauhassa ituhippien ransu-tuubalta.

ike

Se minua on aina ihmetyttänyt miten tuo totuus niin helposti ohitetaan. Se kaikki kertoo että ei poliitikoilla olekaan tarkoitus tehdä hyviä päätöksiä, vain sopivia omalle ideologialleen, ihmisistä viis.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Tää on sitä resettiä…ihmiset on saatava sekaisin kuin seinäkellot ja lisää hurlumia uskotellaan ja eiku laahustakaa orjat!
Ja sitten voi immeisistä sanoa että ”silimät sillä on killillään ja suu on auki ja möllöllään”…uudenajan Les Miserables.

Sari Saarela

oikeudellisissa päätöksissä alaikäisen edun on oltava etusijalla.”
Alaikäisen ”etu” on, että se saa itse päättää, onko tyttö, poika vai jotain muuta????? Tulevaisuudessa riittänee siis mielenterveysongelmaisia…

Letunviuhake

Eli tällä logiikalla, jos lehmän alle laitetaan pyörät, niin se on silloin maitoauto? Voi Jeesus tätä s. atanan vallitsevaa hulluutta! Mitä tulee mielenterveyspotilaisiin, niin meidän Huom kaikki Rottaministerit ja suurinosa kansanedustajista(n:190kpl) ovat täysiä sosiopaatteja, narsisteja sekä psykopaatteja!! Onnea vaan kaikille kansalaisen lukijoille, sillä sitä tulemme tarvitsemaan ja paljon👍👌

Jäitä hattuun

Tämän vuoksi lääketeollisuus onkin ollut aktiivisesti tukemassa näitä trans-juttuja.

Kyseessähän on todella mainio bisnes heille!

Ensin päästään rahastamaan näillä ”korjausoperaatioilla” sekä niihin liittyvillä kalliilla hormonivalmisteilla, joita asiakas joutuu syömään koko loppuikänsä.

Ja tämän päälle sitten tarvitaan useissa tapauksissa vielä mielialalääkkeitä, jotka nekin tunnetusti ovat kovin hintavia.

näin on

Kirjoitat vähän, mutta asiaa.

Eka Kettunen

Silkkaa hulluutta !

otto suni

Täysin järjen vastaista Frankfurtin koulukunnan aiheuttamaa ja tuomittavaa sairasta lasten hyväksikäyttöä.

John Quiman

Frankfurtin kolukunnan juuret ovat 20-luvun Moskovassa. Pohtivat sitä, että miksi eurooppalaiset eivät innostuneet vallankumouksesta. Päätyivät siihen tulokseen, että työläinen-porvari -vastakkainasettelu ei toiminut. Alkoivat miettiä muita vastakkainasetteluja ja keksivät alkaa luomaan vähemmistöjen ja enemmistön vastakkainasetteluaj. Moskovasta kulkeutuivat ensin Eurooppaan, sitten Yhdysvaltoihin ja lopulta Frankfurtiin, josta tuli sitten nimitys Frankfurtin koulukunta. Tunnetaan myös nimellä kulttuurimarxismi.

Tässä on video, jossa entinen KGB-upseeri kertoo miten NL pyrki raunioittamaan länsimaat sisältäpäin.
https://www.youtube.com/watch?v=TDeHCxdBGd0
Tässä versiossa on suomenkieliset tekstit.
Ajatellen aikaamme, voi huomata, että töitä ovat kommunistit tehneet, vaikka NL lakosikin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Katsoin tuon joku vuosi sitten. Olen aina tiennyt että venäläiset ovat kärsivällistä porukkaa, aivan kuin aika ei merkitsisi heille mitään. Vaikutuksen tuo video kyllä teki. Se antaa pienen aavistuksen mitä heiltä voi odottaa. Se tulisi saksalaistenkin muistaa ennen kuin hirttävät itsensä uudestaan jonkun diktaattorin energiaan tai politiikkaan.

Kata

Ei,ei he***etti…en halua lukea tuota tämä on niin karseaa hulluutta.Ja siis katolinen kirkko on sammaa mieltä on kai se on…juu…

Nuo kaikki pelkkää alapäätä ja pukusuolia ajattelevat pitää laittaa samaan häkkiin.Sitten voidaan käydä niitä katselemassa kun tutkivat toisiaan…hamaan loppuun.

piuhat poikki

Katolinen sekä islam usko, ovat niitä, jotka lisääntyvät kuin kärpäset. Kristittyjen osuus maailmassa on, oliko 15 % ? . Laittaa miettimään. Väestön räjähdysmäiseen kasvuun juuri niissä maissa, missä on kaikki päin httiä, ei puututa. Sen sijaan tuodaan ne tänne. Mitä ei todellakaan tarvitse tehdä. Mutta kun ideologia menee järjen edelle, jälki on rumaa.

Kata

Samaa mieltä,piuhat poikki heti tai yhden lapsen jälkeen,molemmilta osapuolilta.Jos ei suostu niin telkien taa.
Noita 14 mukulaa /perhe ei kukaan kohta pysty elättämään ja näen punaista mainoksista joissa kaikissa lukee nykyään LAHJOITA….grrrrrrrrrrrr

John Quiman

Tekevät lapsia ja sitten vaativat toisia ottamaan vastuun niistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
näin on

Jep. Toistaiseksi vielä, suomen velkataakka kestää.

ike

Totuus on että ei kauan. Aina nämä ilmastoterroristit selittävät kuinka jokainen klapi minkä poltat uunissasi on pois lapsiltamme. Nyt pitää tehdä selvä ero. Meidän energiankulutus kyllä kestää suomalaisten kulutuksen, eiköhän se katse pitäisi siirtää noihin maihin joiden väestön kasvu on riistäytynyt täysin käsistä. Lopetetaan kehitysapu, ei siitä ole mitään hyötyä. Kyllä jokaisen maan, jos haluaa olla itsenäinen, täytyy pystyä itse selviytymään velvoitteistaan. Poikkeuksen tekee jos joutuu ulkopuolisen hyökkäyksen tai luonnonkatastrofin kohteeksi.

Kata

Kyllä,näin sekoa tämä on!Ja heillä on se ihmisoikeus kaikkeen ja meillä siihen elättämiseen!
Koska kolonialismi ja silleen.

ukkospilvi

Periaatteessa sukupuolihämmentely on positiivinen asia, sillä siihen liittyvät sateenkaarihinkkaukset ovat pois tämän ylisuuren ihmiskunnan lisääntymistoimista.
Käytännössä kuitenkin sitä eniten tarvitsemissa maissa sellaista yrittävät saisivat vaan kuhmuja päähänsä.

Nationalisti

Hyi h–vetti, Euroopassa vallitsee monin paikoin eri instituutioissa täydellinen rappio.
Haluaisin nähdä sen päivän, kun yhteiskunta vielä normalisoituu tästä, tuollaiset mielenvikaisuudet ovat kielletty ja tätä mädätystä ajavat ihmiset lukkojen takana.
Todella sairaita ovat myös ne, jotka antavat äänensä tuollaisia hankkeita edistäville poliitikoille.

Jäitä hattuun

Tämähän ei ole suinkaan mitään sattumaa, vaan tarkkaan laadittu suunnitelma.

Kulttuurimarxilaisten strategiana on jo pitemmän aikaa ollut erilaisten instituutioiden ottaminen haltuun.

Niinpä he pyrkivät sijoittamaan omaa väkeään nimenomaan yhteiskunnan tärkeille avainpaikoille (mm. tiedotusvälineisiin, oikeuslaitokseen, koulujen opettajiksi, seurakuntien työntekijöiksi jne jne). Eli siis sellaisiin asemiin ja tehtäviin, joiden haltijoilla on paljon vaikutusvaltaa ja/tai mahdollisuus levittää tätä omaa ideologiaansa eteenpäin mahdollisimman monille ihmisille.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Nationalisti

Juurikin noin, tätä kaikkea masinoi juureton kansainvälinen klikki.

Uusimmat uutiset