Eurooppa Kulttuuri Politiikka Rikos

Espanjan tasa-arvoministeri on normalisoimassa pedofiliaa

Espanjan tasa-arvoministeri Irene Montero. Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0).

”Irene Monteron käyttämä kieli on pelottavan samanlaista kuin pedofiililobbarien käyttämä kieli”, kirjoittaa puolalainen toimittaja Grzegorz Górny wPolityce.pl-verkkolehdessä.

Espanjan tasa-arvoministeri Irene Monteron (joka on uusmarxistisen Podemos-puolueen johtajan Pablo Iglesiasin avopuoliso) viime viikolla antama lausunto kaikuu vieläkin koko maassa. Vasemmistolainen poliitikko puolusti parlamentin valiokunnassa nuorten tyttöjen oikeutta tehdä abortti ilman vanhempien suostumusta.

”Jokaisella pojalla, jokaisella tytöllä ja jokaisella trans-lapsena tässä maassa on oikeus tuntea oma kehonsa. Heillä on oikeus tietää, että kukaan aikuinen ei voi koskea heidän kehoonsa, jos he eivät halua sitä. Jos he tekevät niin, se on eräänlaista väkivaltaa”, Montero sanoi.

”Heillä on oikeus myös tietää, että he voivat rakastaa ja olla seksuaalisessa kanssakäymisessä kenen tahansa kanssa, molemminpuolisen suostumuksen perusteella. Nämä ovat tunnustettuja oikeuksia”, hän lisäsi.

Lausunnon, jonka mukaan lapset voivat harrastaa seksiä kenen kanssa tahansa, katsottiin monien kommentoijien mielestä olevan seuraava askel pedofilian normalisoinnissa.

Espanjalainen kirjailija Juan Manuel Prada huomautti Monteron näkemysten seurauksista.

”Jos hän päättää, että pienet lapset voivat valita oman seksuaalisen identiteettinsä ja päättää ruumiinsa silpomisesta ”sukupuolenvaihdoksen” avulla, miksei heillä sitten pitäisi olla oikeutta päättää, kenen kanssa he haluavat olla sukupuoliyhteydessä?” hän kysyi.

Italialainen pappi Fortunato Di Noto, joka tunnetaan ”pedofiilien metsästäjänä”, joka on taistellut tällaisia käytäntöjä vastaan muutaman vuosikymmenen ajan, huomautti, että Montero käyttää samaa kieltä kuin pedofiililobbarit. Hän saarnaa ”oikeutta seksiin” ja korostaa aikuisen tarkoituksen sijasta lapsen suostumusta. Pedofiilipiirit ovat jo vuosia sanoneet samaa kuin espanjalainen ministeri, että lapsilla on oikeus seksiin eikä kenelläkään ole oikeutta kieltää sitä, jos he suostuvat siihen.

Alaikäisten oikeudesta seksiin puhuttaessa Montero haluaa hämärtää lasten ja aikuisten välistä eroa. Sama pätee myös vapaan suostumuksen käsitteeseen, ja alaikäisten henkilöiden tapauksessa useimpien uhrien on todistettava, että harjoitettu toiminta oli hyväksikäyttöä. Lastenpsykologit tietävät hyvin, miten helppoa on manipuloida lapsia, jotka ovat emotionaalisesti ja älyllisesti kypsymättömiä, jotta heiltä saisivat väitetyn ”suostumuksen”. Itse asiassa pedofiilit ovat erinomaisia tällaisessa alaikäisten kanssa käytävässä leikissä, ja he osaavat jopa herättää uhreissaan syyllisyyttä.

Kritiikkiaallon jälkeen Montero alkoi valittaa, että hän oli ”äärioikeistolaisen” häirinnän uhri. Hänen lausuntonsa tuomitsevat kommentoijat ovat oikeassa. Jos lapsista tehdään sukupuolielämässä seksuaalisesti tietoisia kokonaisuuksia, jotka kykenevät ylläpitämään intiimejä suhteita toisten kanssa, niin miksi kiellettäisiin heitä olemasta yhdynnässä aikuisten kanssa?

Pedofiililobbausaktivistit ovat jo pitkään kysyneet, että jos kahden alaikäisen henkilön väliset suhteet ovat jotain normaalia, miksi aikuisen ja lapsen välisiä suhteita pitäisi kohdella eri tavalla? Heidän mukaansa tällaiset kontaktit ovat jopa hyödyllisempiä lapsille, jotka saavat kokeneemman henkilön johdatuksen seksisuhteiden maailmaan.

Jos siis kuulemme nämä kaksi väitettä lasten suusta: ”Oikeus seksiin” ja ”vapaa suostumus”, on välittömästi reagoitava siihen pedofiliavaroituksena. Aivan kuten Espanjan tasa-arvoministerin lausunnossa. Onkin kysyttävä: tasa-arvo, mutta kenelle?

Lähde: Remix, wPolityce.pl

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Peter Kreisler

Kenraali Francon jälkeen Espanjaa ovat johtaneet sekopäät ja rikolliset.

juu

Euroopan talous romahtaa, tulee energia ja sähköpula, ihmisten rahat ei riitä enää edes ruokaan, ja euroopan hallitukset puuhastelee translakien ym sukupuoliasioiden kanssa.
Voi kuinka vähällä järjellä tätä maailmaa taas johdetaan.

Vati Kaani

Espanja on katolinen maa.
Nuo lapsihommelit on tiettävästi sen suunnan hiippaukkojen ”luontaisetu”.

Juan Pablo

Heillä on myös paljon muslimivähemmistöä, joiden äänet on syytä varmistaa uhraamalla viattomat tytöt lapsiavioliittoihin.

Jeke

Eihän tuo ole kuin tyhmä feministiakka, näiltä nyt kuulee kaikkia päättömyyksiä, se on täysin ”normaalia.”

Hh1488

ainoo ikävä puoli, että nuo sekopäät ovat päättämässä asioista

murre riepunen

Elämme lopun aikoja, ikäänkuin maailmalla kilpaillaan kuka hulluimman kansakuntaa tuhoavan idean möläyttää, on voittaja, tai ainakin saa ansaitsematonta palstatilaa, etenkin Ylessä innolla seurataan näitä hullutuksia, niille vähille katsojille jotka vielä Ylen valheita ja totuutta piilottelevaa uutisointia katsovat.

juha II

Kaksi naista, jotka papattavat kuin WWII:n aikaiset konekiväärit, mutta se ihqu ihan Meloooni on paaaalllljon parempi ja oikealla tiellä!

Ja kun luulisi, että karvaiset sedät olisivat biuukkaamassa lolitoita estoitta niin, että sylki suusta lentää.

Mutta Ei! Ne ovat NAISIA!!!

Kata

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009111077.html

Nonii nyt alkaa oikeusvaltioperiaate-huudot….olihan tuo arvattavissa että vastustetaan ainakin jotenkin Unkarissa Suomen Nato-jäsenyyttä.
Eikä Turkki….ennen ensi kesäkuuta.

Saapas nähä sanoi saapaskin saapastellessaan.

John Quiman

Unkari ei vastusta, mutta ei kuulemma aio kiirehtiä. Oliskoo jäänyt jotain hampaankoloon siitä, kun marinoitu hallituksemme on haukkunut Unkaria oikeusvaltioperiaatteen puuttumisesta tms.

Kata

Taatusti niin..enkä ihmettele.

Rudi

Taitaa olla kuitenkin Kokoomus joka on ottanut tehtäväkseen dissata Unkaria, muut sitten perässä. Homma alkoi kokkareiden eurokansanedustajien taholta (Sarvamaa, Pietikäinen,Virkkunen) ja ei ole Orpokaan malttanut olla lyömättä Unkaria joka käänteessä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Rudi
mitäs kirkko tuumaa ?

Joskus on käynyt mielessä että kaiken maailman aakkosliikkeet ja sateenkaarikarnevaalit itse asiassa pohjustavat pedofilian normalisointia.
Se taas normalisoisi islamistiset lapsiavioliitot myös sivistysmaissa.

juu

Ihan sama mitä kieltä noi äärivasemmistolaiset puhuu, kasvoista näkee että täysin hulluja.
Meillähän niitä hallitus on täynnä.

Maila Laukas

Jos toi mujero on alunperin ite ollut matu/petofiilin uhri ja haluaa sairaasti laittaa vahingon kiertämään.

Juha

Tuo mulkero on yksi niitä moraaliltaan rappeutuneiden länsimaiden satanisteja joista Putin juuri puhui..

https://www.realhistorychan.com/anyt-10022022.html

Puolueeton

Espanjassa on uudehko (2014-) puolue Podemos (=me voimme), joka on nopeasti ottanut kurssin Suomen vihervasemmiston suuntaan. Alussa puolue näytti olevan hyödyksi, mutta puolueen merkityksen lisääntyessä realismi katosi. Muutos kuuluu lännen nykykulttuuriin, joka energiapulan ohella tuhoaa meidän yhteiskuntaa luonnonlakien vastaisilla järjettömyyksillä.
Haitallista ja epäselvää puhua uusmarksilaisuudesta, vaan sanoa suoraan järjetöntä luonnon ja luonnonlakien vastaisuutta. Uusmarksilaisuus viittaa paljon hienompaan filosofiseen liikkeessen ja kuitenkin tarkoitetaan toimintaa, joka johtaa epärealistiseen ristiriitaiseen maailmaan.

Aatu H.

Niin. Tämän uutisen lähteessä se uusmarxilaisuus on mainittu. ”neomarksistowskiej partii Podemoshttps://wpolityce.pl/spoleczenstwo/616300-hiszpanska-minister-na-drodze-do-normalizacji-pedofilii

neljä puolta

Minä jäin tässä miettimään että ehkä tämä olisi sittenkn hyvä asia. Pari huonoa seksikokemusta ja pahoinpitelyt siihen päälle, niin sen jälkeen ollaankin niin kiltti tyttöä että. Ei enää nokitella kotona eikä haistatella. Ja koulustakin tullaan suoraa kotiin eikä jäädä notkumaan huumeporukoiden ja rakkaeritten kanssa. Eikä enää olla niiiiiiin kovaa gimmaa että.

Kata

Päinvastoin…tytön henkinen puoli ajaa juurikin huumeiden ja ganstajoukkojen pariin ellei saada kunnon terapiaa ja pitkään!
Aikuisuus voi olla ahdistusta täynnä ilman että on saanut tuskastaan puhua koska kroppa paranee aikanaan muttei sielu ei.

Teini-ikään kuuluu tuo kaikki uhittelu ja angsti ja sitä kohdataan kuten teinin kanssa pitää eli kyllä teinikin tottelee kun on lapsesta asti tottunut elämään yhteiskunnan sääntöjen mukaan eli kotonaKIN on säännöt.
Ja kotiintuloajat.Kaksi jälkeläistä on jo aikuisia mutta on nuo uhmat koettu!Diplomatiaa se vaati mutta kunnon ihmisiä he ovat!

Ilkka Forsten

Oman Isäni oppi oli lyhyt ja yksinkertainen. Se joka tuo leivän pöytään määrittää säännöt. Sitten kun olet jalat oman pöydän alla tee mitä haluat.

Tupakoinnista kävimme perustavan laatuisen kehityskeskustelun, jossa ei juurikaan puhuttu mitään mutta poltettiin vihreää norttia kolme toppaa yhtä päätä, ja vaikka ilmoitti että olo on epämieluisa, niin uutta peliin, kyllä ” mies ” muutaman tupakan kestää tässä jos on kestänyt siellä nurkan takanakin.

Mikäli tuli kotiin nenä veressä ja yritti kertoa että tehkää jotakin, tuli pataan pihaleikeissä, niin vastaus oli, ” Lyö takaisin, elämällä on tapana välillä koetella sietokykyä.”

Kata

Samansuuntaiset oli ohjeet meilläkin.”Sippiaski”,oliko norttia, paljastui ja puhuttelu oli melkoista…mutta sinnillä sitä jossain poltettiin(pahaa se oli mutta…) kun muutkin ja sitten ulkona ainakin tunti ettei haise kotona…Karsean gauheita oltiin. 😀

John Quiman

Faija sanoi, kun olin ensimmäisiä kertoja kokeillut röökaamista, että ei saa polttaa, mutta sitten saa, kun on kuusitoista. Kun sitten täytin sen kuusitoista, heitin röökin huuleen himassa faijan nähden. katseli mutturaisella naamalla, mutta ei voinut mitään, kun muistutin, että hän on itse sanonut, että ookoo, kun on kuusitoista. Taisi pahus manailla sitä, että lapset muistavat jokaisen sanotun sanan vuosienkin jälkeen.

Kata

Meillä se oli että sitten saat polttaa kun jalat on oman ruokapöydän alla…isäni oli sota-aikana polttanut mutta lopetti sitten eikä koskaan enää aloittanut ja äiti ei varmaan ikinä edes kokeillut.

ike

Minulle kävi näin. Oli kuullut ja otti asian puheeksi ja kertoi seuraukset terveyteen, noin tieteellisesti. Loppui siihen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Kertoiko alkoholista myös seuraukset kaikin puolin?

Ilkka Forsten

Aina kun luulee ettei voi enää mennä tyhmemmäksi niin erehtyy. Tämä maailma tulee kaatumaan rytinällä, siihen ei Putinia tarvita.

Kata

Samapa tuli mieleen…ei suutanan veetana miten sairaita ”ihmisiä” on johtoasemissa.Ja siis nuo niljakkeet ei osaa ajatella kuin seksiä alaikäisten kanssa?”Suostumus” ,hyi mitä kuvottavaa pashaa!
”Sukupuolen korjaus”, no sitä ei voi korjata kun se on mikä on ja muu on tuubaa!Se EI ole tunneasia!!!
Hyvin harvoin on epäselvä sukupuoli vastasyntyneellä mutta ei sitä varten tarvitse pilata kokonaisia sukupolvia elämään mielenterveyspotilaina,”korjattiin” siis potilaiksi!

Ei oksetus ei tätä kestä!

Puolueeton
otto suni

Luin ja on todettava, että asia oli muuta kuin meidän mediassamme kerrotaan. Kannattaa poistaa viherpunaiset lasit silmiltään ja lukea myös MVlehden sivuja.

Peter Kreisler

Näin on, maailma on muuttunut ja Venäjän rooli on aivan toinen kuin Neuvostoliiton aikoinaan.
Jotenkin tulee mieleen toisen maailmansodan tilanne, jossa Neuvostoliitto oli Yhdysvalloille tarpeellinen liittolainen Saksan kukistamiseksi. Nyt tilanteessa on samat toimijat, Neuvostoliitto osina, Yhdysvallat, länsi Eurooppa ja Saksa. Kuka loppupelissä kenenkin liittolainen on jää nähtäväksi.

Ilmari

Se oli päinvastoin. Yhdysvallat oli Neuvostoliitolle tarpeellinen liittolainen.

Jupi

Jos jokainen länsimedia julkaisisi ton Putinin puheen niin romahtaisi koko narratiivi.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Pistin 6h sitten puheen tutuilleni. Jakakaa puhetta niin maan perustellisesti.

Ilmari

Aivan oikein. Puhe tosiaan pitäisi julkaista. Putinin narratiivi romahtaisi.

Ilmari

Putin on hyökännyt Ukrainaan ja puheessaan hän kääntää asian aivan päinvastaiseksi. Ukrainan parlamentti ei ole hyväksynyt mitään alueluovutuksia.

Sota jatkuu ja Venäjä ajetaan pois miehittämiltään alueilta. Venäjä häviää sodan ja sotarikolliset asetetetaan vastuuseen teoistaan.

otto suni

Voi sinua Ilmari! On valitettavaa, että et ole kyennyt seuraamaan jo vuodesta 2014 alkanutta Ukrainan sisällissotaa, siellä kävi myös edesmennyt Ilkka Kanerva ja siksi on ihmeellistä, miksi niin moni unohtaa Minsk 1 ja Minsk 2 sopimukset. Kumpaakaan sopimusta ei Zelensky noudattanut ja kenen käskystä?

Ilmari

Venäjän vihreät miehet tosiaan tulivat sinne jo 2014. Näin ollen siellä ei ole eikä ole ollut sisällissotaa. Putin hyökkäsi Ukrainaan 24.2.22 täydellä voimalla.

Mikä kohta sinulle tässä on epäselvää?

John Quiman

Venäjä miehitti alueita Ukrainassa 2014 ja on hallinnut niitä miehitettyjä alueita siitä lähtien. Putkosuutisten ”totuus” kertoo venäläistä propagandaa. Onhan Putkonen perustajajäseniä venäläisrahoiteisessa Donetskin propagandatoimistossa.

Ja Putinin puhe on pelkkää puhetta. Usko jos haluat. Vaihjtoehtoisesti avaa silmäsi ja ymmärrä, että Putinin suusta ei tule totuutta mistään asiasta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Keeneri

Erään ”satukirjan’ mukaan profeetta Mohammed oli suhteessa 9-vuotiaan Aisha-tytön kanssa. Ja tämän touhuja ja nyt sitten palvotaan ja seurataan eräässä ”rauhan”uskonnossa. Sairasta!