Eurooppa Kulttuuri Rikos

Saksan hallituksen ”sateenkaariportaali” neuvoo lapsia ottamaan murrosiän estolääkkeitä ja vaihtamaan sukupuolta

Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0).

Lapsensa ”hormonihoitolääkkeitä” vastustavat aikuiset edistävät ”hölynpölyä” Saksan ministeriön verkkosivujen mukaan.

Saksan hallituksen verkkosivulla neuvotaan sukupuoli-identiteettinsä kanssa kamppailevia lapsia ottamaan niin sanottuja murrosiän estolääkkeitä, jotka viivästyttävät heidän luonnollista fyysistä kehitystään. Sivuilla tarjotaan myös tietoa ”samaa sukupuolta olevien elämäntavoista ja sukupuolen moninaisuudesta”.

Saksan liittovaltion perheasiainministeriön tarjoama ”sateenkaariportaaliksi” kutsuttu palvelu selittää lapsille, että saatavilla on ”hormonilääkehoitoja” niille, joiden keho ”ei sovi heidän tunteisiinsa”.

Sivustolla kerrotaan, että sukupuolia on ”paljon enemmän kuin vain kaksi”, ja annetaan tietoa siitä, miten niiden tyttöjen ja poikien tulisi edetä hormonien estolääkityksen kanssa, jotka haluavat ”siirtyä uuteen sukupuoleen”.

Eräässä kohdassa lukee: ”Tunnetko olosi mukavammaksi tyttönä? Vai tunnetko olosi mukavammaksi poikana? Tärkeintä on: Sinun pitäisi tuntea olosi hyväksi nyt. Sillä ei ole merkitystä, millaisena elät 10 vuoden kuluttua.”

Sivusto ei kuitenkaan ole jäänyt ilman kritiikkiä, ja monet saksalaiset protestoivat sivustoa aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Erityisesti erästä osiota, jonka otsikkona oli ”nuoret ja transsukupuoliset”, muokattiin sen jälkeen, kun sivustoa kohtaan esitetty kritiikki alkoi nousta trendeihin sosiaalisessa mediassa.

Osio, joka on edelleen nähtävissä arkiston kautta, kuului alun perin seuraavasti: ”Oletko vielä hyvin nuori? Etkä ole vielä saavuttanut murrosikää? Sitten voit ottaa murrosiän estolääkkeitä.”. Sen jälkeen tehtiin useita salakavalia muokkauksia, kun sivusto poistettiin käytöstä ja käynnistettiin sitten uudelleen. Uudessa versiossa muutettiin viimeistä osiota, jossa kehotettiin lukijoita kääntymään lääkärin puoleen, jotta voidaan selvittää, ”voisiko murrosiän estolääkitys auttaa sinua?”

Murrosiän estolääkkeet ovat tehokkaita lääkkeitä, jotka estävät lasten toissijaisten sukupuoliominaisuuksien kehittymisen. Toisissa maissa näitä lääkkeitä käytetään seksuaalirikollisten kemialliseen kastraatioon. Niiden on katsottu olevan vastuussa syövän, vakavien psykiatristen ongelmien, osteoporoosin ja pitkäaikaisen tai jopa pysyvän hedelmättömyyden lisääntymisestä.

Sivustolla ei kuitenkaan varoiteta siitä, kuinka vaarallisia lääkkeet voivat olla. Sen sijaan sivustolla kirjoitetaan: ”Murrosiän estolääkkeet ovat erityisiä lääkkeitä. Sana esto tarkoittaa: pysäyttää jotain. Nämä lääkkeet estävät sinua käymästä läpi murrosikää. Se tarkoittaa, että kehosi ei kehity pidemmälle. Et kehity naiseksi etkä mieheksi.”

Sivusto kehottaa nuoria lisäksi etsimään ”hyvän lääkärin, joka käyttää uutta nimeäsi ja haluamiasi pronomineja.” Näiden nuorten ei pitäisi antaa vanhempiensa tulla heidän ja heidän uuden sukupuolensa väliin, sillä ”vain sinä tiedät, kuka todella olet”.

Lapsille ja nuorille suunnatulla verkkosivustolla on yksinkertaista kieltä, jotta nuorten olisi sitä helppo lukea.

”Ehkä nämä aikuiset tarvitsevat enemmän aikaa. Tai enemmän neuvontaa. Jossain vaiheessa aikuiset kuitenkin tajuavat: Tässä on kyse sinun elämästäsi. Vain sinä tiedät, mitä tunnet. Ja kuka oikeasti olet”, sivustolla lukee. ”Joskus aikuiset ajattelevat: ’Emme vain puhu siitä. Sitten se menee varmasti ohi’. Näin aikuiset haluavat suojella sinua. Se on tietysti hölynpölyä.”

Verkkosivustolla myös kerrotaan, että nuoret, jotka muuttavat mielensä ja haluavat säilyttää biologisen sukupuolensa, voivat yksinkertaisesti lopettaa hormonisalpaajalääkityksen käytön ja heidän kehonsa kehittyy ”suunnilleen samalla tavalla kuin ennen murrosiän estolääkitystä”. Kuitenkin lääketieteen asiantuntijat ovat osoittaneet, että näin ei useinkaan ole. Eräässä toisessa tutkimuksessa havaittiin, että 12-15-vuotiailla lapsilla, jotka saivat tällaisia estolääkkeitä, luuston kasvu oli hidastunut.

Sukupuolenvaihdosleikkauksia myös edistetään tiedotusvälineissä

Verkkosivustolla kehotetaan myös lapsia ja nuoria harkitsemaan sukupuolenvaihdosleikkausta, sillä joskus murrosiän estolääkkeet eivät tuota toivottua tulosta, varsinkin jos lapset tai nuoret haluavat erilaiset sukupuolielimet. Verkkosivustolla kuitenkin lisätään, että tällaisen leikkauksen suorittaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saksan hallitus edistää transsukupuolisuutta nuorten keskuudessa. Kuten Remix News on aiemmin raportoinut, veronmaksajien rahoittamat yleisradioyhtiöt ovat esittäneet useita nuorille suunnattuja transsukupuolisuutta edistäviä elokuvia ja ohjelmia. Kyseessä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun samaa ”sateenkaariportaalia” jouduttiin muokkaamaan voimakkaasti, sillä sivustolla on aiemmin ollut ”rasistisia määritelmiä valkoisista ihmisistä”, ennen kuin ne poistettiin.

Lähde: Remix

47 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jns. Man

Mikähän tämän tarkoitus on? Tuhota Saksan kansa! Tämä on se oikea ’lopullinen ratkaisu’, se holokausti. J–talaiset puhuvat aina mielellään ’6 miljoonasta’ uhrista. Tämä todella annettiin, unohtuu vain kertoa että ne 6 miljoonaa tapettua olivat saksalaisia ww2 seurauksena! J–talaiset ulkoisti Jumalalleen Baalille annettavan uhrin. J–talaisia kuoli ww2 vain n. 300 000.Nyt saksalaisille annetaan armonisku woke-ideologian muodossa. Tehkää suomalaiset ’vihateko’ – suomalainen lapsi. Sekös kiukuttaa j–talaista!

Keeneri

SAIRASTA!

Ike

Miksi kiusaavat lapsia? En keksi muuta selitystä kuin että nämä ns ”lännen arvoyhteisöä” edustavat feministit on sadistisia mielipuolia.

Kata

Näin saadaan pottunokat vähenemään kun lapsista tulee neutreja…julmaa hommaa!Oksettavaa!!

Ilkka Forsten

Siksi että se on ainoa ryhmä mikä ei osaa itse kritisoida kuulemaansa.

Minäkö tyhmä, nyt en ymmärrä?

Päteeköhän tämä koululaisille annettu viisaus ”Tärkeintä on: Sinun pitäisi tuntea olosi hyväksi nyt. Sillä ei ole merkitystä, millaisena elät 10 vuoden kuluttua.” myöskin esim läksyjen tekemiseen ja koulussa menestymiseen? Ja vähän vanhemmille valintaan työnteon ja sossuloisinnan välillä?

Tuumailija

Jaha, meni tunteja sitten odotukseen eli on poistettu koko kommentti, taisi osua vyön alle napakaasti.
Laitetaan uudelleen aiheeseen liittyvä videolinkki, tässä on asiallinen haastattelu: https://www.youtube.com/watch?v=RIXrVoGomgA&ab_channel=SuomenUutiset-Perussuomalaiset

Kata

Juu olenkin kattonut muutaman videon häneltä..Jännää jos hänestäkin tehty kommentti poistetaan, no kyllä meitä valvotaan….

Tuumailija

Hän on aika suuressa epäsuosiossa näissä vaikuttavissa ”piireissä” kuten seta yms. koska on uskaltanut tuoda esille sen että taustalla on poliittinen agenda eikä todellakaan mikään tasa-arvoa edistävä toiminta.

Tässä toinen esimerkki hulluuden pesästä britanian yliopistosta: https://www.youtube.com/watch?v=vm0RnnqZBwY&ab_channel=TurningPointUK

ike

Älkää koskaan aliarvioiko propagandaa, nyt näemme sen seurauksia, ja tuollaisten ihmisten käsiin pitäisi jättää maan tulevaisuus.

Kata

Ei helevata…länsimaat on menetetty ei noista tule ikinä minkään elämänalan tekijöitä ne vaan miettii mikähän pukusuoli sitä olis tänä aamuna ja ja pronomini-rock soimaan!O tempora O mores!

https://www.youtube.com/watch?v=3PbMo2KrZ28

John Quiman

Voi ottaa varsin paljon tunteja ennen kuin kommentti tulee näkyviin. Tässä tapauksessa odotushuoneeseen joutuminen taisi johtua kahdesta linkistä. Ehkä vain yksi läpäisee ilman viivettä. Joka tapauksessa kommenttiswi on tuossa alempana julkaistuna.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Näköjään, ei ole rankaa sitten poistaa koko viestiä jos kerran tunti-/päivätolkulla sitä lepuutetaan syyttä suotta, olisi suorempaa toimintaa eikä tuollaista ”savolaista” vi–uilua.

Donnerwetter

Saksan natsimenneisyyden itseruoskinta on mennyt liiallisuuksiin.

Sen voi nähdä siitäkin että ovat valinneet liittokansleriksi kaappikommunisti Olaf Scholzin
https://fi.wikipedia.org/wiki/Olaf_Scholz
”…Sotilasasiantuntija Edward Luttwak sanoi Die Weltille, että Saksa aiheutti Ukrainan-sodan (2022), koska Scholz näytti ”vihreää valoa Putinille” sen sijaan, että olisi ilmoittanut hyökkäyksen johtavan vastatoimiin”

John Quiman

Perustavaa laatua oleva virhe on noissa suositteluissa se, että lapsille ei kerrota edes puolella sanalla, että pojasta ei voi tulla tyttö, eikä tytöstä voi tulla poikaa millään menetelmällä. Ainoa mitä voidaan tehdä on, että estetään kehoa kasvamasta normaalisti ja leikkelyillä voidaan tärvellä sukupuoli. Pojasta ei tule tyttöä, eikä tytöstä poikaa.

Tuon sijasta voisi tarjota apua siihen, että poika tulisi sinuiksi oman kehonsa kanssa ja oppisi elämään tasapainoista elämää poikana. Vastaavasti tyttöjen tulisi sopeutua todellisuuteen ja rakentaa tasapainoinen elämä oman kehona sukupuolen mukaisesti.

Mikään ei muuta sitä tosiasiaa, että kehon sukupuoli on se mikä se on, eikä muita sukupuolia ole olemassa, paitsi joidenkin mielikuvituksessa, jota noudattamalla vain tärvelee elämänsä.

Kohta tällainen puhe on laitonta, jos nuo vouhkaajat saavat tahtonsa läpi.

Sitten saa tuomion ja joutuu kuiskaamaan sen jälkeen kaikessa hiljaisuudessa kuin Galileo Galilei, että ”se pyörii sittenkin”.

Tuumailija
ike

Tuollaiset ”sateenkaariportaalit” pitäisi tuomita vankilaan lasten hyväksikäytöstä. Muistan jostain lukeneeni että virheellistä tietoa vastaan on koitettu kampanjoida. Miksiköhän tuo porukka kulkee vapaana ja heikentää lasten asemaa aikana jona he ovat muutenkin aikamoisessa myllerryksessä.

Peter Kreisler

Kun tarpeeksi korkeassa asemassa on lasten hyväksikäyttäjiä on näiden portaalien asema turvattu, näin myös Suomessa, hyvänä esimerkkinä kokoomuskonkarien paritusjuttu, jossa poliisin tutkija ”siirrettiin” sivuun, tällä hetkellä juttuun sekaantuneita on todella korkeissa asemissa. Samaten Baltzarin tapaus, joka ei samaisista syistä etene lainkaan. Aika synkkää kun uhreina on lapsia ja nuoria. Tekijät jatkavat samaan malliin ja ovat julkisuudessa huolestuneita lasten ja nuorten asemasta yhteiskunnassamme.

John Quiman

Vaikka he eivät ole huolestuneita muusta kuin omasta asemastaan.

Ilkka Forsten

Mistähän syystä tuota samaa julistusta ei syydetä muslimeille, vai eikö muslimiteini tiedäkään yhtä hyvin mitä hän haluaa olla ? Ääliöt julistaa lapselle että vain sinä tiedät mitä tunnet ja mitä oikeasti olet, mutta jos se lapsi ei olekaan samaa mieltä siitä että haluaa muuttaa sukupuoltaan, kiljutaan kitarisat lepattaen ettet sinä tiedä mitä haluat, meidän pitää päättää puolestasi, ja olet sitäpaitsi liian nuori ymmärtämään tätä asiaa. Tuon siitä saa kun äänestää vihreää skitsofreniasta kärsivää lahkoa.

John Quiman

Pitäisihän tuo ilman muuta julkaista myös arabiaksi, jotta tavoitettaisiin myös musliminuoret.

Kata

😀 Juu tottakai….

Jukka

Miksiköhän lapset ja nuoret Suomessa voivat niin huonosti. Mielenterveys sekaisin, ahdistus kuristaa kurkkua, mieliala maassa, koulu menee päin peffukkaa jne. Olisiko näillä kahdella asialla yhteyttä. Setahan sekaantuu lasten mieleen ja kehottaa, miettimään, mikä sukupuoli haluaa olla ja voi kokeilla ennen kuin päättää. Sairasta!

Ilkka Forsten

Ihan aikuisen oikeasti vastatakseni sanoisin ettei varmaan yhtä syytä välttämättä ole löydettävissä, mutta tämä aika kokonaisuudessaan on skitsofrenista, koska informaatiosta vastaavat henkilöt ei enää uskalla erottaa poliittista propagandaa täysin huuhaa ilmiöistä. Jos aikuiset ovat koko ajan ” kujalla ” ja kerrotut asiat ovat milloin mitäkin uskomusta, tai kuviteltuun liittyvää haihattalua, ei lapsilla ole mitään pohjaa johon turvautuisi. Kouluissa annetaan vieraille etnisyyksille vapauksia olla kuin ellun kanat, tehdä mitä huvittaa ja sotkea koko luokka typerään älämölöön, ja silti julistetaan sen olevan rikkautta ja monimuotoisuutta, niin miten keskenkasvuisen ajattelu voisi kehittyä kriittiseksi ? Heille ei anneta mahdollisuutta olla oma itsensä vaikka he näkisivätkin mitä ympärillä tapahtuu. On oltava suvaitsevainen, silloinkin kun mahdollisuudet pilataan, opiskelusta tehdän pelkkää basaarikaupan huutomölinää ja välitunnilla haistatellaan keskisormi pystyssä haukkuen rasistiksi..

Jos siinä ympäristössä ei ala oireilla, täytyy olla rautaiset hermot. Tietyssä mielessä sama koskee aikuisten maailmaa. Olet rasisti jos et suvaitse mitä tahansa, vaikka näet mitä siitä suvaitsevaisuudesta seuraa. Sinulle kerrotaan miten olet koko ajan väärässä, mutta kuitenkin etuoikeutussa asemassa jota ei saisi olla, kun jakamattomat ihmisoikeudet ei salli ihmisten välisen eron todentamista. Vaikka mikä möykkääjä tulisi iholle ja vaatisi kumartamaan, oletetaan että totta kai suostut, etuoikeuettuna sinulla on liikaa valtaa ja sitä ei saa olla, koska toiseutat muita. Mikä tahansa tilanne on aina sinun syytäsi, silloinkin kun on päivänselvää kuka riitaa haastoi. Tällä tavalla yhteiskunta voidaan tuhota sisältäpäin, ja sitä tässä halutaankin. Toisaalta yhtä tärkeää asiaa suvakit ei ole vielä käsittäneet. Voima synnyttää aina vastavoiman. Sen kasvua ei pysty hillitsemään tietyn pisteen jälkeen, ja niissä piireissä eletään euforisen vallantunteen sisällä kunnes napsahtaa. Se mitä kulminaatiopisteen jälkeen tapahtuu, he eivät edes uskalla ajatella koska jälki tulee olemaan sen mukaista. Se viha ja kyllästyminen joka alkaa jo nyt olemaan käsin kosketeltavaa, on realisoitumassa paljon vakavammalle tasolle kuin ” vihapuhe.” Se muutos tapahtuu, väistämättä, ja mitä nopeammin sitä parempi.

John Quiman

Maahan on kerätty ulkomailta kouluhäiriköitä, katuhäiriköitä, ostoskeskushäiriköitä ja kaikenlaisia muita ongelmia luovia häriköitä. Kerrotaan, että sukupuolesi voi olla mikä tahansa, eikä sinulla ole mitään aihetta olettaa, että olet se, jota aina luulit olevasi. Puhutaan miehistä, jotka voivat synnyttää ja tarvitsevat tampooneja. Lisäksi on koronapelottelua, ilmastopelottelua ja suomalaisten syyllistämistä jostain kolonialismista, vaikka siinä lajissa suomalaiset ovat paremminkin uhri kuin alistaja. Toitotetaan, että valkoinen ei ole minkään arvoinen, vaan pelkkä haitta planeetalla jne.

Johan olisi ihme, jos eivät erityisesti lapset ja nuoret, mutta monet aikuisetkin, sekoa siitä.

Kas kummaa, tuo sekominenhan on suvakkien taustavoimien tarkoituskin. He ovat onnistuneet.

Kata

Näinpä!Kun katsoo tuossa kuvassa tyyppiä kyltin kanssa niin ei ole toivoa että elättäisi ikinä itsensä…pelle mutta vaarallinen koska seko.

Ilkka Forsten

Jos ennen vanhaan laittoi päähän pannumyssyn poikittain, ja sujautti oikean käden sormen takinliepeen sisään kertoen olevansa Napolean, alkoi kyyditys kellokoskelle,. Nyt kun väittää olevansa nainen, vaikka onkin ilmiselvä mies, ja julistaa rakastavansa lapsia niin paljon että haluaa kopeoloida jokaista, päätyy vihreiden kuntavaaliehdokkaaksi ja myöhemmin avautuu paikka EU:sta. Yhäkö suvaitsemme, vai joko katsomme että mädätys on liian pitkällä ?

Kata

Niin ,niin totta…kaikki latvasta lahot ovat nyt ”edistyksellisiä toteuttajia”.
Mutta miksi tämän tosiaan annetaan vain jatkua?No…siksi että me kaikki loppujen lopuksi uskomme tuon kaiken kuten kävi pariskunnalle ”1984” kirjassa.
Ehkä pikku kurmootusta tulossa…???Hanttiin pannaan!

Jukka

Kirjoitit totisinta totta ja tämän totuuden ääneen sanominen on kiellettyä. Ihmetellään ja jopa kielletään katujengien olemassaolo. Alueiden segregaatio (ei kuulemma ole) näkyy kouluissa. Sellaisissa kouluissa on oppilaita, jotka jengiytyvät jo alakouluissa. Monet koulut ovatkin idättämöitä ja kasvualustoja katujengeille. Tätäkään ei saa sanoa ääneen, vaan sanonpa kuitenkin!

John Quiman

Kaiken varalta näitä on parasta lukea hiljaa itsekseen, ettei joku tule koputtamaan ovelle.

Ilkka Forsten

” Sinun pitää tuntea olosi hyväksi nyt, sillä ei ole merkitystä ETTEI sinua ole enää 10 vuoden kuluttua.” Olet silloin tilasto jossa määritellään kuolinsyy, ja vaihtoehdot ovat seuraavat. Halasit omaehtoisesti vastaan tulevaa veturia, tai islamilainen yhteisö ei suvainnut sinua ja allahu akbar huutojen siivittämä mätkähdit asfalttiin. Onnea saksa, tuhoatte itsenne mistä on ainakin se hyöty ettei meidän enää tarvitse maksaa kaasulaskujanne

Puolueeton

Ensimmäisen maailmasodan kaaoksen jälkeen Saksan valtiossa oli pakko tapahtua muutos ja se tapahtuikin. Valtaan nousivat kansallismieliset sosialistit. Näiden avulla Saksa kehittyi nopeasti taloudelliseksi suurvallaksi ja valitettavasti myös sotilaalliseksi suurvallaksi. Siihen oli kyllä syynsäkin, muiden valtioiden kateus ja toimet Saksan taloudelisen edistymisen nujertamiseksi.
Nyt vastaavanlaista heräämistä tarvittaisiin, mutta se ei saisi ryöstäytyä edistymisen jälkeen hallinnasta. Päät eivät saisi mennä sekaisin hyvistä saavutuksista huolimatta. Pitäisi vain puolustaa oikeudenmukaisin ja rehellisin keinoin omaa turvallisuutta ja valtion etuja.

John Quiman

Oli kuulemma Winston Churchill todennut ensimmäisen maailmansodan jälkeen, että jos Saksa tuosta vielä nousee, tulee se nujertaa perusteellisesti seuraavan kerran. Kyse oli pitkälti taloudesta, talousmahdeista ja Britannian imperiumin eduista sekä kilpailun eliminoimisesta.

Ilkka Forsten

Triviatietona sanottakoon että Churchill toi buurisodasta mukanaan papukaijan lemmikiksi. Se kuoli vasta kymmeniä vuosia isäntänsä jälkeen, josta voimme tehdä hätäisen kehäpäätelmän. Papukaija ei koskaan polttanut eikä ryypännyt, kun taas churchill teki sitä yhtenään. Olen myöskin miettinyt sitä mitä olisi tapahtunut jos paukaija olisi ottanut churchillin lemmikiksi, olisiko silloin pommitettu saksan kaupungit tuhkaksi ja surmattu valtava määrä siviileitä ?

Mikäli ajatelmani lopputulema on että lintu olisi ollut viisaampi, katson onnistuneeni, ja suosittelen että myöskin meidän pääministerimme korvataan jo ennen ensivuoden huhtikuuta jollain raivoraittiilla pelikaanilla. Jos olette jälleen yhtä mieltä kansani, painakaa vieressä olevaa JAA nappia, ( seuratkaa opastusta niin ette paina väärästä kohdasta.) 👉💩 Kiitos.

Kata

JAA 😀

huhhuh

Todella sairasta. Itse en näe tällä hulluudella/järjettömyydellä, mitään muuta syytä, kuin länsimaiden mädätys. Ja olisiko niin, että mitä vähemmän valkoiset lisääntyvät, niin siihen pyritäänkin.

John Quiman

Taka-ajatus on nujertaa euroopalaisten maiden kansallishenki, perhearvot ja uskonto. Tuo halu syntyi Moskovassa 20-luvulla ja siitä tuli vuosikymmenten aikana kulttuurimarxismi, tai toisin sanoen Frankfurtin koulukunta. Muuan Frankfurtin koulukunnan ajatusten merkittävistä kehittäjistä totesikin, että kun me olemme valmiita, ovat ihmiset sekaisin kuin seinäkello.

Tällä videolla puhuu entinen KGB:n upseeri ja esitetty perustuu samaan kuin tuo mainittu kulttuurimarxismi.
https://www.youtube.com/watch?v=TDeHCxdBGd0

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Tuota videota tulisi näyttää kouluissa. Ihmiset alkaisivat ymmärtämään miten maailma toimii. No olen tuollainen uneksija.

Ilkka Forsten

Tuosta tulikin mieleeni että Putinin ukrainaa koskeva narratiivi muuttui taas. Nyt ollaan jo jahtaamassa ”vahvan jalansijan ” saanutta satanismia, joka kuulemma pyrkii levittäytymään itään tuhoten slaavien perinteiset kirkolliset arvot.. Siis Erikoisoperaatio, denatsifikaatio ja manaaminen on nyt lueteltu, mitähän seuraavaksi ? Mistä tämä oikeasti kertoo, siitä että putlerilla alkaa olemaan selitykset yhä naurettavampia ja täysin irrallaan todellisuudesta. Vieläkö tulee joku ihailija sanomaan että venäjän tekemiset ovat järjellä selitettävissä, ja jos tulee niin odotan kyllä hyviä perusteluja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Venäjä on imperialismilla lellitty kakara, joka sai itkupotkuraivarin, kun Ukraina ei halunnutkaan leikkiä sen kanssa, sen ehdoilla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Se mikä on monelta jäänyt huomaamatta putinin propagandassa, liittyy juuri sikäläisen kirkon kosintaan oman leirin sisäpuolelle. Jos kuitenkin mietitään putinin taustoja, tulee vastaan hänen KGB aikansa. Se oli täysin kommunistinen systeemi jossa ei ollut mitään sijaa kirkolle tai uskonnolle, päin vastoin papistoa ja kirkollisia arvoja halveksittiin. Nyt putin on yhtenään otattamassa kuvaa itsestään ja arkkipiispoista, ja käy milloin missäkin sielunmessussa kynttilä kourassa. Täyttä teatteria, mutta uppoaa kansaan kuin häkä. Hän ei ole todellisuudessa miltään osin uskovainen, mutta tietää että puhumalla ” pyhästä uskosta osana venäläisyyttä ” pääsee niidenkin ihon alle, jotka voisivat muuten kyseen-alaistaa pelleilyn. Kun käyttää retoriikassa sanaa ikiaikainen ja pyhä slaavilaisuus, läytyy kuulijakuntaa kaikilta tahoilta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Valitettavasti nämä kollegat meillä ja muualla näyttävät olevan samaa kastia nykyään kuin nuo naapurinkin hiippaset.Järkkyä on seurata kirkon alasajoa…no onneksi saattoi erota.

Tuumailija

Kuitenkin ortodoksinen kirkko on voinut kautta aikain hyvinkin paksusti ja vaikuttanut politiikkaan verhojen takaa, nyt uutena aikana näkyvämmin esillä ja pappeja ihan poliittisissa viroissa.
Putinihan teki world tourneen palkitessaan ansiokkaita kansalaisia ts. j-laisia oligarkeja joilla oli alkanut maa polttaa jalkojen alla, mutta olivat hyödyllisiä ulkomaanyhteyksiä.
Stalinin ja Leninin aikana kirkko uhrasi muutamia pappejaan oman hyvän edestä, olivat esimerkiksi ainoita aseellisia vartijoita vankileirien saaristossa.
Isä aurinkoinenhan perusti täysin kipapäisen kaupunginkin siperian perukoille, välttääkseen lännen leikkokikkeleiden pogromisyytteet, on olemassa vielä tänä päivänäkin (esim.siellä ei ilmesty kuin hebreankielinen paikallislehti).

juu

Sopii oikein hyvin tähän länsimaiseen hulluuteen, joka on kehittynyt jo siihen pisteeseen että tulee johtamaan joko sotaan tai länsimaisten yhteiskuntien tuhoon muuten.

Kata

https://www.foxnews.com/world/court-overturns-sentence-feminist-simulated-aborting-jesus-catholic-altar-topless?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-30561307&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Ajattelin että tämä kahjo linkissäni on aamun hulluin uutinen ja hänen ”sananvapautensa” mutta ei,tämä lasten kiskominen mielisairauteen siis vain saa jatkua?
No tämäkin oletettu on esimerkki mihin kaikki tulee johtamaan.Olikohan piispa vain kaavuissaan….kirkot on kuin naapurissa oli ,”iloisia taloja”…..

Niin sairasta!Voi vanhemmat pysykää järjissänne,sukupuoli EI OLE TUNNE!Säästäkää lapsienne elämät!

Nationalisti

Todella sairasta meininkiä, normaalissa yhteiskunnassa kaikki tällainen olisi kiellettyä.

” Saksan liittovaltion perheasiainministeriön tarjoama ”sateenkaariportaaliksi” kutsuttu palvelu selittää lapsille, että saatavilla on ”hormonilääkehoitoja” niille, joiden keho ”ei sovi heidän tunteisiinsa”.

Eli siis niihin tunteisiin, joita tietyt eurooppalaisia vihaavat poliitikot aktiivisesti muokkaavat epänormaaliin suuntaan.

Kyllä tässä on vanhemmilla iso vastuu pitää huolen siitä, että oma lapsi pysyy kaukana kaikesta tuollaisesta mielenvikaisesta touhusta.

otto suni

”Sateenkaariporttaali” on täydellisesti j…laisten hallinnassa Saksassa ja Saksan kansan mädättäminen on onnistunut hyvin. Valtavat laumat elintasoa hakevat muukalaiset ovat täyttämässä Saksan ja samaan aikaan USA:sta tullut mädättäminen jopa ylittää Toisen Maailmansodan aiheuttamat siviiliväestön tuhonnan. Uskooko joku todella saksalaisen nuoren terveen miehen haluavan sotia tälläisen joukon puolesta ja tämän kaiken siunaa EU:n presidentti Ursula von der Leyen: