Kotimaa Rikos

Espoon Perkkaalla kappelin paloa epäillään tuhopoltoksi

Perkkaan kappeli 2015. Kuva: Wikimedia Commons

Espoon Perkkaalla syttyi 14.4.2022 tulipalo, jonka myötä kappeli ja sen irtaimisto kärsivät mittavia vaurioita. Poliisi pyytää nyt kansalaisilta havaintoja tapahtuneesta.

Poliisi epäilee Perkkaan kappelin paloa tahallaan sytytetyksi ja tutkii asiaa tuhotyönä.

Noin kello 3.30 alkunsa saanutta paloa oli sammuttamassa lukuisia Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen yksiköitä.

Poliisi pyytää kappelin läheisyydessä havaintoja tehneitä henkilöitä tai asiasta muuten jotain tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan poliisille. Ne voi välittää joko sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).

 

Lähde: poliisi

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juke

Muslimit siellä tuhoaa länsimaita, mutta sitä ei saa sanoa ääneen. Miksihän ei, kuka tietää vastauksen?

Ilkka Forsten

Hmmmm. Espoo ja kappeli. Hmmm, ei saa arvata mitään mutta arvaan että löyhä keveriporukka on liikkunut hartaissa aatoksissa, ja tuossa on tulos.

juha II

Ranskassa tuhopoltetaan kaksi kirkkoa päivässä!

Muslimit tuhoavat euroopan kristillisyyttä, jota EU tukee vaikenemalla ja syyllistämällä uhreja. EU:n perustamiskirjassa ei mainita Jumalasta sanaakaan. EU korottaa itsensä jumalaksi. Samaa tekee Kanadassa avoimesti pääministeri Justin Trudeau!

Bius

Tämä käy esimerkkinä siitä kuinka äärimmäisen haitallista käännä toinenkin poski -ajattelu on. Kristittyjen tulisi kirjaimellisesti vastata tuleen sytyttämällä Ranskan moskeijat tuleen.

Tornion pesänjakajat

Liekö Asyylidesanttien suorittama pyroterrori-isku ?

Ennen oli olemassa palokuntia jotka tulivat nopeasti paikalle suurella joukolla ja sammuttivat tulipalot jo alkuunsa.

Bling Bling

Leppävaara on jäänyt hallitsemattoman massamaahanmuuton jalkoihin, mikä tietenkin näillä näkymin on – ellei jo ole – muidenkin Espoon keskittymien kohtalona. En lainkaan ihmettelisi vaikka kappelin polttamisessa olisi kyse suoranaisesta vihasta vääräuskoisia kohtaan, mutta aivan yhtä lailla se voi olla myös vain tulesta inspiroituvien, nokturnaalisten kakaroiden huvittelua.

Tornion pesänjakajat

Miksi ihmeessä vuosituhannen vaihteen high-tech -kaupungin annetaan tuolla tavalla taantua jonkinlaiseksi kemupers..ksi ?

Huru-ukko

Ruåtsissa palaa koraani niin Suomessa kristillinen kappeli. Tasapeli??

Kolmossivun tyttö

Enemmistö espoolaisista haluaisi varmasti nähdä Perkkaassa moskeijan. Ehkä heidän toiveensa otti harppauksen kohti toteutumista.

Uusimmat uutiset