Eurooppa Politiikka

EU on asettanut uusia pakotteita Venäjän toiminnan johdosta

Euroopan unioni reagoi Venäjän Ukrainaan kohdistamaan hyökkäykseen asettamalla sille yhdessä läheisten kumppaneiden kanssa uusia pakotteita. Pakotepaketti, joka hyväksyttiin 28. helmikuuta, täydentää 25. helmikuuta ja 23. helmikuuta hyväksyttyjä päätöksiä Venäjän toiminnan vastaisista EU-pakotteista.

Päätöksellä laajennettiin niiden henkilöiden listaa, joihin kohdistetaan Ukrainan alueellista koskemattomuutta, suvereniteettia ja itsenäisyyttä heikentäviin tai uhkaaviin toimiin liittyviä pakotteita. Kyse on varojen jäädytyksistä sekä matkustus- ja kauttakulkurajoituksista. Nyt pakotelistalle lisätyt henkilöt ovat Venäjän hallitusta tukevien suuryritysten ja rahoituslaitosten johtajia, poliittisia ja sotilaallisia päätöksentekijöitä sekä media- ja informaatiovaikuttajia. Listatut henkilöt tukevat Venäjän federaation hallitusta ja hyötyvät siitä, sekä muodostavat sille merkittävän tulonlähteen. Listalle lisättiin myös infrastruktuurihankkeita laittomasti liitetyllä Krimillä vakuuttanut venäläinen yritys.

Sektorikohtaisia talouspakotteita laajennettiin rahoituksen osalta koskemaan Venäjän keskuspankin kanssa tehtäviä rahoitustoimia, jotka kaikki kiellettiin.

Lisäksi pakotteisiin lisättiin kielto koskien kaikkia Venäjän operoimia lentoliikenteen harjoittajia tai Venäjälle rekisteröityjä ilma-aluksia sekä ilma-aluksia, jotka ovat venäläisen henkilön tai oikeushenkilön omistamia. Ilma-aluksilta kiellettiin laskeutuminen, nousu ja ylilento Euroopan unionin alueella.

Lähde ulkoministeriö.

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ve-vit.. syyt lakaistaan maton alle

itseäni pelottaa tämän lännen umpi  provokaattinen journalismi venäjästä

joka menee overiksi oikeasti

joku objektiivisuus pitäisi löytyä
vaikka kuinka suomen valtamedian journalisti hinkuvat natoon 
tai vihaavat venäjän touhuja

tämä suomen valtamedian toiminta alkaa olla suomelle turvallisuus uhka

*joku voi** trikkerisöityä siitä 

miettikää esim usa demareiden CNN venäjä vaalivaikuttamis journalismin valheellisuutta
4 vuotta

kai silläkin venäjän puutinin vitukseen on vaikutusta

John Quiman

Etsit oikeutusta hyökkäyssodalle sillä, että jostain syystä Puttelia v-tuttaa? Puttelia v-tuttaa, koska toiset eivät anna hänelle turvallisuustakuita hänen itsensä keksimiä uhkakuvia vastaan. Häntä v-tuttaa, koska naapurimaat eivät suostu olemaan hänen turvallisuuttaan vahvistavia puskurivaltioita.

Sitä v-tuttaa siksi, että hänen tahtonsa ei mennyt läpi siten kuin hän halusi sen menevän.

Ja häntä v-tuttaa se, että Neuvostoliitto romahti ja Venäjän suuri mahti katosi.

Maailmassa on lukemattomia maita, joissa johtoa v-tuttaa siksi, että heidän tahtonsa ei toteudu.

Ilmeisesti oikeutat kaikki hyökkäyssodat sillä, että jotakuta v-tuttaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
oikeutus.. sinä vain olet kus,,,,

vertauskuva
John Quimanille
Minähän voisin naulata sinun kielesi pöytään hyvillä mielin
ilman moraali tuskaa
vain siksi että sinä *olet minusta* vain kusipää
ja sitten kun pääset siitä irti
et vedäkään minua turpaan vaan tarjoat kebabin
öö niinkö tapahtuisi nopea john

EU Vahvana kun on joku jota vihata

Mikä siinä on Että Eu on aina yhtenäisin silloin
kun liberaalit löytävät Eu ssa yhteisen vihollisen
trumph puola unkari nyt venäjä
ja joku väittää pokkana että eu olisi joku poliittinen tasa arvo yhteisö
Eu ei ole muuta kuin näiden liberaali psykojen epä-demokraattinen
mielipuolien vähemmistön vallan suoja kammio

Ruupo Kustaa

Pakotepaketti. Niinpä tietysti, mikäpä muukaan kuin paketti. Alkaa jo vituttaa koko paketti sana. Toivottavasti on edes kova paketti se pakotepaketti, eikä vaan paskaa paketissa paketti

ike

No noin voi tehdä, ja pitää tehdä. Onko nyt kukaan kysynyt EU:lta miten tuo enrgiariippuvuus yms. korvataan. Tiedän että se ei ole mahdotonta. Onko siis todellisia toimia tehty. Ei meitä lämmitä lämpimät puheet. No suomessa voisi lämmittää kaukolämpö jos edes siitä pidettäisiin vähän huolta. Voihan se olla että EU haluaa myös uusiutuvat energiavaramme tuhota samoin kuin metsävaramme. Muistakaa aina että EU on ketunhäntä kainalossa.

John Quiman

EU:ssa kukin maa ajaa omia etujaan, paitsi Suomi, jossa ministeritasolla ajatellaan, että oma maa ensin -ajattelu on vaarallista. Sellaiselle ajattelijalle jää tässä maailmassa aina luu käteen.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Vihreät hyppivät riemusta kun bensiinin litrahinta nousee kolmeen euroon. Siinä maailma taas pelastuu vaikka arolla porhaltaa muutama sata panssarivaunua jotka nielee soppaa noin 400 – 600 litraa tunnissa. Ei ole katalysaattoreita, eikä biopolttoainetta, mennään ihan reilusti savupilvi perässä, joka EI tietenkään haittaa mitään, sehän on vaan pieni päästö verrattuna piippolan vaarin fiattiin.

Kata

Niin muttako lentsikat ei aiheuta nyt ilimastonp****uta.Euroopan taivas kimaltelee…Ja koronakin loppu..https://www.foxnews.com/politics/white-house-dropping-mask-mandate-biden-state-of-the-union
Jopa Joekin sitä mieltä,mitä mieltä on truddutuu ei vielä tietoa.
Virheet ovat niin onnellisia..panssarivaunuthan ovat maan pinnalla niin ei niin paha.Vain turve on erittäin paha.Ja maatalous.Ja tavisten autot.Ja puulämmitys.Ne kaikki pitää saada pois käytöstä.
Ja maailma hymyilee….

Tukehtuminen lumeen

Paras ilmaston muutos vouhotus ohjelma on nykyään
YLEN Avara luonto
Ylessä ne nallet hukkuvat +100 asteiseen suola veteen Luurankoina
toisessa mediassa Euroopassa
Nallet tukehtuvat liikaan lumeen
jonka armoilla
ääkarhujen ravinon lähteet
myös tuhkehtuvat lumeen
Miksi vihreät eivät ole huolisan Nallejen
LUMI PAKKAS KUOLEMISTA SYYRIASSA

Tukehtuminen

öö siksi Ylessä on niin paljon feminismiin kannustavia ohjemia
tai kun YLE paasaa – miehen on parasta olla nainen eläessään
tai siis että YLE jouko voi antaa kalua hyvillä mielin salaa artisteille jatkosakin
Siiten kun hän jää kiinni kaikki vähemmistöt taivastelevat
ei voisi mitenkään uskoa
koska YLEN mies päätoimittaja on kehunut olevansa itse feministi
ja viimeistään sen törkeän harhautuksen ymmärtää
kun katsoo ylen ohjelma tarjontaa
uutis dokumentti viihde elokuva tarjonan aiheista
jouko on ehkä vale feministi
jonka munaa s Mel B Ja David Hasselhof *RITARI ÄSSÄ*
ovat joutuneet imemään media näkyvyytensä puolesta
suomen verovaroin toimivan valtion median BACK STAKEILLA Vuosi kymmeniä

Ilkka Forsten

Kuinka Ukrainan maaperän herkkä biodiversiteetti kestää moista rumbaa, kun meillä sitä uhkaa jo pikapuoliin rollaattorimummotkin kauppamatkalla. Eikö mummo voisi mitenkään ajatella siirtyvänsä ruokaketjuun jossa nakkipaketti tuodaan ovelle, eikä maksa kuin kolminkertaisesti sen mitä itse haettuna ? Eikö mummo käsitä että rollaattorin pyöristä irtoaa kumia, joka sittemmin ajautuu maaperään. Eikö ole mummolla järkeä päässä sen vertaa, että ostaisi 650 € / kk eläkkeestään kolmen kuukauden ruokavarat kotiin, niin ei tarvitsisi voltkuskinkaan ajaa joka päivä samaa kierrosta. Mummo voisi opetalla olemaan dieetillä, eli söisi vain joka kolmas päivä ja silloinkin riisivelliä haarukalla. Riisi tosin tuodaan Kiinasta, mutta se ei haittaa koska maa on sitoutunut ilmastohankkeisiin jo vuodeksi 2085, ja tätä taustaa vasten meidän tuleekin tukea kiinan riisinviljelijöitä noin kahdeksalla miljardilla / 12 kk.
Kotimainen ruoka saastuttaa maaperän, eikä näin mittavaan välinpitämättömyyteen ole varaa sillä EU:n kanssa sovitut päästärajoitukset on tarkoitettu vain suomelle. Lihankulutuksemme tuhoaa ilmaston, joten sitä on suitsittava rankalla kädellä. Koko muu maailma tosin lisää lihan kulutusta kaiken aikaa, koska he ovat selvillä ettei porkkanaraaste ja soijaöljy riitä pitämään ketään pystyssä. Emme anna faktojen kuitenkaan haitata pitkälle vietyä propagandaamme, sillä tarkoitus on jalostaa suomesta täysin imbesiili valtio mikä luovuttaa paitsi itsenäisyytemme, niin myöskin lastemme itsenäisyyden jos putin sitä haluaa. Kieltäydymme ajattelemasta, koska on helpompaa antaa ajattelun vaiva pois, ja ottaa tilalle tärkeämpää tiedostettavaa, kuten ilmastohätätila johon ei ukrainassa käytävä sota luo mitään merkittävää piikkiä.

Jostain syystä keloapinatkaan ei nyt harkitse makaamista tankkien edessä vaikka saastesumu on päätä huimaava. Russakan armeija kuluttaa viidessä päivässä noin 600 000 litraa löpöä jota ei tule nähdä ilmastohaitaksi. Se on välttämätön paha kun imperiumin haluaa omia toisten maat, ja käyttää syynä milloin mitäkin päähänpinttymää. Kukaan ei mieti mitään, koska heillä ei ole aivoja joilla mietitään. Tämä on seuraus siitä, kun on käyty yliopistoja joissa dosentti Silvennoinen julistaa palingeneettisen myytin kaikelle mitä normaalisti oppineet kyseenalaistaisivat. Punalippujen katveesta katsottuna kaikki on yhtä onnea, ja kun siihen viereen laitetaan sateenkaarilippu niin toiseuttamisen vaaralta vältytään. Esseet kirjoitetaan vast edes sukupuolineutraalissa vessassa, kun koko luokkaa tumputtaa yhteiseen laariin. Näin luodaan sosiaalinen verkosto, mikä kattaa lähinnä ” sosialistit ” koska kaikki muut ovat äärioikeistoa.

Kyl on maailma pas****s jamas tältkii kohalt..