Muu maailma Uutiset

Ghana raportoi ensimmäisistä tappavan Marburg-viruksen tapauksista

Ebola Guineassa 2014. Kuva: Flickr.

Marburg-virukseen ei ole olemassa hoitoa eikä rokotetta, ja se voi levitä tartunnan saaneista eläimistä, kuten lepakoista.

Ghanassa on todettu kaksi tappavan Marburg-viruksen tapausta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ebolan kaltaista tautia on havaittu Länsi-Afrikan valtiossa.

Aiemmin tässä kuussa eteläisellä Ashanti-alueella kahdelta ihmiseltä otetut verinäytteet viittasivat siihen, että heillä oli Marburg-virus.

Näytteet lähetettiin Senegalissa sijaitsevaan Pasteur-instituuttiin, joka vahvisti diagnoosin, Ghanan terveyspalvelu (GHS) kertoi. ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ghana on vahvistanut Marburg-virustartunnan”, sanoi GHS:n johtaja Patrick Kuma-Aboagye.

Marburg-virukseen, joka on lähes yhtä tappava kuin Ebola, ei ole olemassa hoitoa tai rokotetta. Sen oireita ovat korkea kuume sekä sisäinen ja ulkoinen verenvuoto.

GHS:n lausunnossa sanottiin, että 98 kontaktitapaukseksi todettua ihmistä oli karanteenissa. Lisäksi todettiin, ettei Ghanassa ollut vielä havaittu muita Marburg-tapauksia.

Maailman terveysjärjestö WHO julisti Ghanan ensimmäiseksi tautipesäkkeeksi. ”Terveysviranomaiset ovat reagoineet nopeasti ja saaneet etumatkaa valmistautumiseen mahdolliseen taudinpurkaukseen”, sanoi WHO:n Afrikan aluejohtaja tohtori Matshidiso Moeti.

”Tämä on hyvä asia, sillä ilman välittömiä ja päättäväisiä toimia Marburg voi helposti riistäytyä käsistä. WHO on paikan päällä tukemassa terveysviranomaisia, ja nyt kun taudinpurkaus on julistettu, keräämme lisää resursseja vastatoimiin,” Moeti lisäsi.

WHO:n mukaan Guinea oli vahvistanut yhden tapauksen syyskuussa 2021 päättyneeksi julistetussa taudinpurkauksessa.

Aiempia Marburgin tautipesäkkeitä ja satunnaisia tapauksia Afrikassa on WHO:n mukaan raportoitu Angolassa, Kongon demokraattisessa tasavallassa, Keniassa, Etelä-Afrikassa ja Ugandassa.

Marburg-virus voi levitä tartunnan saaneista eläimistä, kuten lepakoista.

”Väestöä kehotetaan siksi välttämään lepakkoyhdyskuntien asuttamia luolia ja kypsentämään kaikki lihavalmisteet huolellisesti ennen niiden nauttimista”, Ghanan terveysviranomaiset ohjeistivat.

”Lisäksi kaikkien, joiden on todettu olleen kontaktissa sairastuneiden kanssa, mukaan lukien hoitohenkilökunta, on eristettävä itsensä”.

Virustauti iskee sairastuneisiin yllättäen, ja heille nousee korkea kuume ja esiintyy voimakasta päänsärkyä. WHO:n mukaan vahvistettujen tapausten kuolleisuusaste on vaihdellut 24 prosentista 88 prosenttiin aiemmissa taudinpurkauksissa riippuen viruskannasta ja tapausten hoidosta.

Lähde: Guardian

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Bling Bling

Neuvostoliitossa oli aikoinaan projekti, jonka päämäärä oli tehdä Marburg-virusta levittävä biologinen ase. Huhuttiin, että sitä olisi jopa testattu jossain päin Kazakstania, mutta varmistusta tälle ei saatu, eikä projektin tilanteesta saatu muutenkaan mitään varmaa tietoa.
Marburg-virushan ei ole mikään uusi juttu, ensimmäiset kuolemantapaukset kirjattiin jo yli puoli vuosisataa sitten.

Lieväasteinen

Kiinalaiset syö kaikkea mikä liikkuu, ja afrot panee kaikkea mikä liikkuu. Näin pandemiat syntyy.

ike

😂

Ilkka Forsten

Yksi asia sinulta unohtui. Länsimaiset ihmiset uskoo kaiken mitä liikkuvat ja panevat syöttää totuutena, sillä toiseuttaminen on suuri synti. Sitä ei anna anteeksi edes Maria Ohisalo, ( Jumalasta seuraava tärkeysjärjestyksessä.)

Ilkka Forsten

Süüfilis Nahk Hiir. ( Lepakko kuppa Viron kielellä ) on seuraava plandemia johon pitää ostaa naamareita, välttää poistumista kotoa, yskiä hillitysti, testata itsensä tunnin välein, pyytää seitsemän rokotusta ja uskoa siihen mitä THL ohjeistaa laittaessaan taas puoli suomea karanteeniin. Voimme olla iloisia jos JO ensi vuoden toukokuussa juottolat saavat taas pitää ovet selällään, siis ne mitkä ei ole menneet konkkaan, ja sanna marin pääsee taas Ruisrockin pauloihin kun on pelastanut kansamme katastrofilta

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
ike

Sannan saavutukset voi kertoa yhdellä snalla, sanniflaatio, ja turha väittää että kaikki johtuu ulkoisista tekijöistä. Jos se olisi niin, sitten hallituskin pitäisi luokitella ulkoiseksi tekijäksi.

Timppis

Nyt äkkiä pentti hikka asialle hakemaan ghanasta suomeen moniosaajia muistakaa otta lepakkomies mukaan saadaan suomeen jo kaivattuja sulkutiloja ja maskimöyhkäämistä.

Eka Kettunen

Kummasti näitä uusia virusten leviämisiä tapahtuu nykyisin, aivan kuin ihmisten immuunijärjestelmä olisi heikentynyt viimeisen vuoden aikana.

Kaikkea ei varmaankaan voi laittaa aina lepakoiden piikkiin.

John Quiman

Tämä tapaus on jutun mukaan Ebolan kaltainen. Se on siellä täällä Afrikassa ollut ongelma, tosin aika rajatuilla alueilla. Ei ole ennen levinnyt Eurooppaan. Pitäisi pystyä samoilla vanhoilla konsteilla estämään sen leviäminen.

Media nostaa hälyä viruspelkojen luomiseksi, ellei muuta. Parempi olla olematta kovin varma tuon viruksen leviämisestä, koska joillakin tahoilla on haluja levitellä viruksia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Ei voi, AIDS lähti liikkeelle kun homo sapiens päätti kokeilla simpanssin suvaitsevaisuutta käyttäen pelkästään lauseen alkuosaa lähtökohtana. Tietysti tämä oli valkoisten syytä, siitä ei ole epäilystäkään.

Timovaan

Kaikkiin virustauteihin on olemassa lääke,joka estää virusten tarttumisen solujemme reseptoreihin.Kun virukset eivät pääse solujemme sisälle ja lisääntymään niissä,niin omat valkosolume havaitsevat virukset ja syövät ne.Hopea 5-25 nanometrin sähköisesti varautuneina hiukkasina läpäisevät kaikki pehmytkudoksemme ja ylimääräinen hopea poistuu ulosteiden mukana,elimistömme pyrkiessä mineraalien tasapainoon.Jokaisessa ihmisessä on hopeaa luonnostaan noin 10 mg,jota saamme ruoasta.Ylimääräisen hopean poistumisessa kuluu hiukan kuparivarantoja mikä on hyvä ottaa huomioon.
Sairastin viimeksi 2011,ennen kuin perehdyin hopean ominaisuuksiin taudinaiheuttajen nujertamisessa.En aio enää uhrata solujani taudinaiheuttajille.Eikä minun tarvitse stressata koronasta,eikä muistakaan ”trendiviruksista”.
(En koskaan myy hopeavalmisteitani.Tarkoitukseni on ainoastaa levittää hopeasta oikeaa tietoa)
Esimerkki.Sierra Leonessa parannettiin noin 500 Ebolapotilasta hopeavalmisteilla,paikallisen tarveysministerin toimesta. Ko.Terveysministeri sai tästä urotyöstään potkut,koska lääketeollisuuden varpaille ei astuta ilman seurauksia.
Lääketeollisuus on demonisoinut hopeaveden ihmiselle haitallisena sairauksien hoidossa,mutta samalla se kehittää siitä itse lääkkeitä,joiden sisältämä hopea kertyy elimistöön .Lääketeollisuuden tarkoitus on jatkaa tehottomiksi jäävien antibioottien elinkaarta hopealla,mutta ihmisten terveyden kustannuksella .https://www.hs.fi/tiede/art-2000002657657.html

Khmm

Hopeahan on myrkky… pilaa munuaiset. Varovasti se hopean kanssa.

Timppis

Hopealuoti tappaa kaikki viiruksen kantajat aina lepakkomiehistä ihmis-susiin mutta kuka pelastaa meidät ihmiskusipäisiltä poliitikoilta.

Ilkka Forsten

Lyijypilleri, kemiallinen merkki Pb ( Latinaksi plumbum ) CAS – numero 7439 – 92 -1 katkaisee yhteyden aivolohkoista selkäytimeen. Se ei varsinaisesti keräydy ihmisten elimistöön, koska lähtönopeus takaa sen että myöskin poistuma on ripeää. Näin ollen, jos halutaan todella tehokas yleislääke mihin tahansa vaivaan, suosittelen kokeilemaan edellä kuvailtua hoitomuotoa. Suositeltavaa on käyttää kuulosuojaimia mikäli osallistuu hoitotapahtumaan lähietäisyydeltä, mutta jo viidenkymmenen metrin etäisyys hoidettavan ja hoitajan välillä vähentää todistetusti kuulovaurioita.

Kata

😀 Onhan se hyvä että ripeästi poistuu kuiten …

Ilkka Forsten

Lyhyt ” puoliintumisaika.”

Ilkka Forsten

Ja kohta se on kuin ihmeen kaupalla euroopassa, kukaan ei käsitä miten se leviää, eikä ole millään tavalla mahdollista että sitä toisi kumiveneilijät tullessaan. Pelastaako Sanna Marin taas suomen kuten koronan kanssa, vai joko uskomme että tätä tehdään tahallaan ? MIKÄÄN YK:n ARTIKLA EI PAKOTA OTTAMAAN NIITÄ TÄNNE, joten miettikää mitä pitää alkaa tekemään mikäli tapauksia ilmantuu myöskin suomeen.

Rudi

Meillä on Marburg-vilkku ja Marburg-passi, ei muutakun nimet vaihtaa niin toimii. Sitten pirttiin ootteleen että koska sais taas piikin joka ei toimi, muttakun niitä jäi ja lisää on tilattu.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Rudi
Ilkka Forsten

Itä- Saksassa oli Wartburg vilkku, mutta ei koskaan varaosahyllyssä. Se olisi tulkittu länsimaiseksi pröystäilyksi tai kapitalismin kerskakulutukseksi.

Kata

😀 Kiva että sai nauraa tänäkin aamuna!

juha II

WHO:lla on 10-vuoden ”projekti” siunatata tätä ihmiskuntaa uudella tappavalla taudilla per vuosi. Näin WHO tietenkin kattojärjestönsä YK:n painostuksella saavat läpi yli kansallisten perustuslakien menevän diktatuuriset oikeudet WHO:lle. Tämä merkitsee sitä, että WHO voi määrätä YKSIN kansallisten valtioiden piikitykset ja ”terveydenhoidin” toimenpiteet kansalaisten osalta eikä yksilöllä ole MITÄÄN oikeuksia turvanaan käydä täydellistä mielivaltaa ja depolution ohjelmaa vstustamaan.

Merkille pantavaa on, että keväällä YK:ssa äänestettiin WHO:n yksinoikeudesta yli maailman valtioiden (jotka ratifioivat sopimuksen), mutta se kaatui ninenomaisesti Afrikan mantereen maiden vastustukseen! NYTPÄ on juuri Afrikassa kuin näpäytyksenä levahtanut ”uusi” kuolemantauti. Mikä on jo tiedetty olevan ”paletissa” koronan jälkeen tuleva tekosyy pystyttää totalitäristinen valtiollinen pakkovalta, jossa ihmisoikeuksia ja kansalaisvapauksia rajoitetaan suluin ja pakkopiikityksin + piikki-passi sekä joka vuosi toistuvat piikit varmasti (ahneus) 12 krt. vuode4ssa vauvoja myöten.

Taikasana: Depopulation, The Great Reset, NWO New World Order, ihmisten sirutus, transhumanismi, LGBTQ, Bill Gates, George Soros Klaus Schwab, Joe Biden, Barak Obama…

Jani

ERITTÄIN HYVIN ARTIKULOITU.

ike

Joku voi väittää että olet salaliittoteoreetikko, ei, olet realisti.

Ilkka Forsten

Jos sinulta, ( kuten minultakin ) kysytään olenko optimisti vai pessimisti, vaan olevani realisti, siis pessimisti.

ike

Se kuitenkin pätee vain tähän ”aikaikkunaan”, kuten tiedämme aika on suhteellinen, sitä ei oikeastaan edes ole.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Elämme kuitenkin nykyhetkessä tulevaisuuden historiaa jossa aika ei kulu, mutta me kulumme ajassa. Käsitteenä aika, tai ajan mittaaminen on vain ihmisen luoma menetelmä jolla voidaan yhdistää asioita toisiinsa. Me siis kulumme paikallaan pysyvässä olotilassa, vaikka sanomme että aika kuluu ympärillämme. Teoreettisesti ajatellen kaikki mitä on tapahtunut ja tapahtuu, on saman ajan ilmiöitä. Toinen maailmansota päättyi vasta eilen, mutta olemme sopineet että ajanmittaustapamme mukaan se päättyi vuonna 1945.

Olemme sopineet että kello on nyt kun tätä kirjoitan 1:20.0 mutta se on sitä vain silloin, kun keksimämme aikakäsite noudattaa ennalta sovittua vuorokausirytmiä mikä on jaettu sekunteihin, minuuteihin ja tunteihin. Kun katsoo yöaikaan ikkunasta ulos kohti avaruutta, ei katso koskaan tähän hetkeen vaan menneisyyteen, ja tavallaan menneisyyttäkään ei ole, ellemme olisi synnyttäneet määritelmän joka ilmaisee menneisyydelle ominaista käsitettä.

ike

Puutut todelliseen asiaan Ihmisen aika on vain muistikuvia. Ihmiselle ilman muistikuvia ei ole aikaa. Mikään ei edes todista että ne tapahtuisivat jossakin tietyssä järjestyksessä. Se on siis muitikuvien jonkinlainen ”jatkumo” joka harhauttaa meidät ajattelemaan että aika kuluu. Itse olen kallistunut vähän siihen että kaikki tapahtuu samanaikaisesti, on aina tapahtunut. Jos olet nelikymppinen niin siinä lokerossa on muistikuvia vain se määrä joka siellä on. Jos ”seuraavassa” hetkessä olet kymmenvuotias, siinä lokerossa on muistikuvia vain siihen lokeroon kuuluva määrä. ”Hetket” voivat mennä jopa päälekkäin tai sekoittua. Synnymme ja kuolemme ”samanaikaisesti”, ne ovat vain eri tasoja, tai voisiko sanoa ulottuvuuksia. Se myös mahdollistaa monet ilmiöt joita emme vielä kykene ymmärtämään. Mielestäni myös aikamatailu on mahdollista, en nyt puutu noihin tapauksiin joita esim.Yhdysvaltain armeija on tehnyt. Suurin osa tiedosta on tavallisilta ihmisiltä salattu koska aina tuntuu nuo armeijan tarpeet menevän yli ja aseiden kalistelu on aina tärkeämpää kuin tiedon edistäminen. Myös armeijan budjetilla ei oikeastaan ole kattoa, etenkin jos otetaan huomioon kaikki salaiset projektit joita veronmaksajien ei edes tarvitse hyväksyä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Edesmennyt Isäni sanoi joskus että kaikki on tapahtunut aiemmin, siis kaikki, jolla hän viittasi näkemykseen että ihmiskunta kiertää loputonta kehää olettaen toimivansa tietyssä ajassa, vaikka samat asiat on tehty aiemminkin kuvitellen että se on oman ajan tuotetta.

Minä puolestani olen esittänyt kysymyksen viisaille esimerkiksi näin. Miten selitätte antiikin ajan, tai jo aiempien aikojen suuret sivilisaatioiden tuhot, kun meille ei ole niistä jäljellä mitään muuta kuin kasa raunioita ? selitykseksi on tarjottu sotia, ymmärrän, mutta sitten pitää kysyä millä välineillä silloiset sodat käytiin ? Jos vastaus on keihäät ja nuolet, tai miekat ja kirveet, miten ne rakennukset saatiin tuhottua kun ne oli hyvin raskaista kivistä tehtyjä ? Sitten saan vastaukseksi, oli keksitty katapultteja. Ahaa, mutta mitä niissä käytettiin ” ammuksina ” jolloin vastataan että kiviä. Jos näin olisi tapahtunut, missä ne ammuksina käytetyt kivet nyt on ? Miksi niitä ei loju ympäriinsä siinä kuin rakennusten sirpaleitakin ? Tuskin kukaan valloittaja keräsi ne talteen sodan päätyttyä, ja jos keräsi, millä hän toi ne paikalle ? Suuren kaupungin tuhoaminen kivittämällä vaatisi käsittämättömän määrän paikalle rahdattuja kivenmurikoita.. Jostain syystä en oikein usko siihen kivitysteoriaan.

Seuraavaksi sanotaan että kaupungit poltettiin, no miten ne kiviset rakennukset hajosivat pelkän tulen voimasta. Miksi niistä raunioista ei koskaan löydetä ihmisten jäänteitä, sillä uhrien lukmääränkin olisi pitänyt olla huomattava. Tässä välissä voi joku havahtua samaan ajatukseen kuin minäkin. Onko ihmiskunta kiertänyt jo sen kehän läpi mikä mahdollisti ydinsodat. Se selittäisi totaalisen tuhon, ja sen ettei ruumiita voisikaan löytyä. Ja laitetaan ajatus vielä vaikeammaksi sanomalla että ydinaseet ei taidakaan olla oman aikamme tuote, koska aika ei kulu, vain ihmiset kuluvat siinä ajassa. Miten vanhoista sivilisaatioista ei ole olemassa minkäänlaisia aikakirjoja joista selviäisi syyt, siksi että ydinsodalla voidaan hävittää kaikki todisteet, ja jos ihmiskunta oli silloin kuten nyt,sota olisi tarkoittanut myöskin hyökkääjän tuhoa.

Joku heittää tähän väliin ajatuksen, että mikäli ydinsota olisi vastaus, pitäisi säteily pystyä yhä mittaamaan. No onko niitä mitattu, ja samalla esitän kysymyksen paljonko säteilyä on Nagasakissa tai Hiroshimassa tänä päivänä ? Siellä on elämää vaikka tuho oli totaalinen. Joku ei vaan täsmää näissä virallisissa selityksissä, joten pysyn kiinni ajatuksessa että kaikki on jo tapahtunut ja tulee tapahtumaan, sillä olemme aina osa tässä tyhmyyden kehässä johon aika ei vaikuta mitään.

Kata

No…en ala tässä kertomaan mutta mitä kirjoitat on totta…on tullut vastaan asioita jotka kertovat tästä ja outoja kokemuksia jopa Notre Damen vihkivesiastian kosketuksesta kun siinä oli kaksi syvää naarmua…silloin en kertonut ensin kellekään mutta myöhemmin olen joillekin jotka uskovat samoin.

Tämä kaikki on kehää jota kierrämme.Ja tyhmyyttä riittää.

ike

Olet yksi niistä harvoista jotka suhtautuvat noihin asioihin pragmaattisesti, pieni muistutus vihreille, eivät yllä samaan, ehkä siitä syystä Ville pragmaattisuutta yritti nostaa esille.Hyökkäys on paras puolustus, eli hänkin on vanhan koulukunnan jäsen, voi olla sitä tietämättään.Jos todisteista puhutaan niin pohjois-afrikassa on lasia ja myös radioaktiivisuutta mikä ei ole voinut synyä minkään muun kuin ydinsotan tuloksena. Itse luulen että näitä yrityksiä sivilisaation luomiseksi tänne maapallolle on tehty jo useita. Aika monta kertaa pieleen on mennyt. Saa nähdä miten tällä kertaa käy. Vielä yksi asia. Vanhat koulukunnat näyttävät nykyään saavan nuoria jäsenikseen, ovat kai aika vanhoillista porukkaa kun tuo kaikki periytyy vanhemmilta ja omilla aivoilla ajattelu alkaa aika paljon myöhemmin. Kai se sitten niin että nuoret koulukunnat koostuvat paljolti vanhoista ihmisistä, koska he ovat kaikkein eniten uudistushenkisiä ja ennakkoluulottomimpia.

John Quiman

Siitä olen samaa mieltä, että samat tapahtumat pyörivät kehää ja ihmisen tyhmyys kulkee aina samaan lopputulokseen. Jos olisi tällä kerralla tapahtunut sen verran järjen nousua, että vältettäisiin sama lopputulos, eli tuho. Tiedä sitten, eipä se ole minun käsissäni, sillä siinä toteutuu todellinen demokratia eli enemmistö päättää.

Elämme todellisuudessa, jonka koemme mielikuviemme mukaisesti. Meille on kerrottu mitä kaikki on ja tulkitsemme havaintojamme lähinnä sen mukaisesti. Joskus välähtää jotain, mikä avaa silmiä näkemään paremmin. Jotkut tipahtavat ideologioiden hurmoksiin tajuamatta, että heidän kykynsä nähdä todellisuutta on ainoastaan löytänyt uuden selitysmallin, ei suinkaan mitään mikä olisi totta. Parhaiten todellisuutta ymmärretään, jos ei ole kiinni missään ismissä tai muissa uskoissa.

Historiassa, mitä luemme, on paljonkin epäselvää monessa asiassa, ehkä kaikissa. Tutkijat löytävät jotain ja koettavat keksiä heidän käsityksiinsä sopivan uskottavan selityksen, joka sitten hiotaan sellaiseksi kuin mitä tarinoita historian tunneilla opimme koulussa ja mitä kerrotaan kirjoissa. Historian tulkintaan vaikuttaa vahvasti myös politiikka eli mitä meidän halutaan uskovan.

Atomiaseisiin on viitteitä vanhoissa kertomuksissa.

Raamatussa on yksi sen tapainen, joka voisi olla viite atomipommiin. Se tarina, missä Loot vaimoineen juoksi karkuun Sodomasta ja heille oli sanottu, että älkää jääkö katselemaan taaksenne. No vaimo jäi katselemaan Sodoman tuhoa ja muuttui suolapatsaaksi. Ei kannata tulkita kirjaimellisesti kerrottua, koska kertojat eivät tienneet mistä puhuivat.

Selvempää viitettä löytyy intialaisista Veda-kirjoista, joissa kerrotaan lentävistä aluksista ja ydinsodasta.

Miksi korkeamman tason sivilisaatioista ei ole jälkiä, ainakaan yksiselitteisiä, on oma kysymyksensä. Jos kuvittelisimme nykyisen ihmiskunnan kärsivän ydinsodasta, josta selviytyisi vain pieni määrä ihmisiä ja aloitettaisiin suunnilleen kivikauden tasolta uudestaan, ei nykyisestä ihmiskunnan sivilisaatiosta olisi oikein mitään jäljellä. Mitä enemmän kuljemme kohti kaiken digitalisointia, sitä vähemmän jää jälkiä. Lähinnä vain joitain suuria kivimonumentteja olisi löydettävissä, koska muut rakennusmateriaalit murenevat ja katoavat niiden kymmenien tuhansien vuosien aikana, jonka kuluttua syntyy arkeologia uudestaan. Varmasti suullisena historiana syntyy kertomuksia meidän ajoistamme, mutta tulevaisuudessa niistä ei kukaan ymmärrä mitään ja niitä pidetään kansantarustoina.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-7SDc8yLhF4

No just tuon kuuntelin ja jotenkin sopii näihin ajatuksiin….Kunpa vain ihmiset tajuaisivat missä mennään kun historian ympyrä pyörii….

ike

Kouluhistoriaan en nyt oikein suhtautuisi vakavasti, jokunen vuosiluku voi pitää paikkansa.Oopettajat tietenkin ovat toista mieltä. Kuitenkin minua eniten vaivavat nuo historian suuret aukot joissa todellisuus väännetään vastaamaan historiaa eikä päinvastoin. Historian tulisi vastata löydettyjä tosiasioita. eikä sitä tulisi vääristää vastaamaan nykyisiä teorioita.

Kata

Voivoi ei vautsi pääsekään eläkkeelle kun uutta keissiä pukkaa ja eihän hän hyväksy ajanhukkaa joten syksyllä jo varmaan kudotaan sukkaa….ja raastetaan tukkaa. 🙁

ike

Ei se eläkkeellä helpota, aikaa löytyy perehtyä asioihin paremmin. Tieto lisää tuskaa.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CgLSXdSMaCd/?utm_source=ig_web_copy_link

No Vautsi jo sai immeiset tällaisiksi…ei voi kuin hämmästellä,lievästi sanoen.Tuo videonpätkä on oikeasti ihan järkky…ei mitään järkeä!
Vautsihan aikoo jäädä eläkkeelle kun Joen kausi loppuu…saa nähä onko käppyrällä uutta pestiä hahahaaaa!

ike

Sirpaleinen tiedonlevitys ja kyky ajatella itse johtaa juuri tuollaiseen tulokseen. Paljonkohan noita on meidän hallituksessa, oireet vaan vähän vaihtelevat ja niitä ei ole niin helppo huomata. Vähän sääliksi käy. Yhteiskunnan paine on kova, etenkin nuorille. Ei ole vielä kehittynyt tuota paksua nahkaa.

Kata

Totta ja eniten säälinkin lapsia ja nuoria joiden maailman nuo kahjot sekoitti pahemman kerran ja se on anteeksiantamatonta ja rikollista!

Ja aamun tarina miksi maailma on sekaisin.AOC unohtaa että” hänellä on käsiraudat”(mikä ällö ilme) kun polliisi vie pois aborttimiekkarista.Siis jossa puolustetaan jopa täysiaikaisen lapsen ”eliminoimista”….sairasta.

https://www.instagram.com/reel/CgNqc77pes9/?utm_source=ig_web_copy_link

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
ike

Kiitos tuosta videosta kun laitoit sen ihmisten tietoisuuteen. Näin tuon jo vähän aikaisemin ja ajattelin kuinka alas nämä leftistit voivat vajota. Ilmeisesti tuostakin otetaan pätkä ja sanotaan miten huonosti länsimaat kohtelevat ”toisinajattelijoita”.

Kata

Ja pahinta on että täydestä menee useimmille….sitä en voi käsittää ettei ehdollisteta mitään kun näkee ilmeetkin….