Kotimaa Rikos

Halaamalla varastellut mies otettu kiinni – korujen omistajia kateissa

Uudenmaankadulla tapahtuneesta varkaudesta tehtiin ilmoitus varhain lauantaiaamuna 30.7.2022. Asianomistaja kertoi epäillyn anastaneen häneltä kaulakorun halaamisen yhteydessä. Epäilty tavoitettiin hetkeä myöhemmin Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmasta. Hänen hallustaan löydettiin kultaisia koruja sekä lompakko.

Epäillyt varkaudet ovat tapahtuneet Helsingin keskustassa 18.6.-30.7. välisenä aikana halaamalla. Poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön, jonka lisäksi poliisi tavoittelee toista tapaukseen liittyvää henkilöä.

Kiinniotetun miehen hallusta takavarikoitiin useita koruja, joiden omistaja ei tällä hetkellä ole poliisin tiedossa. Mies kuljetettiin Pasilan poliisivankilaan ja hänen hallussaan olleet arvotavarat takavarikoitiin.

Poliisi epäilee, että vastaavalla tavalla toimineita tekijöitä on ollut useampia.
Helsingin poliisi on kiinnostunut henkilöistä, joilta on varastettu kaulakoru tai lompakko, tai jotka ovat nähneet taskuvarkauden edellä mainittuna ajankohtana ja paikoissa.

Tarkat tuntomerkit varastetusta omaisuudesta tai havainnot, sekä omat yhteystiedot pyydetään lähettämään osoitteeseen vihjeet.helsinki@poliisi.fi

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Halalmiehetkö keppostelee ? Suomalainen ei voi tulla kyseeseen koska me emme puhu emmekä pussaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ja KEENERI !

Tekijän orvaskeden väri olisi hyvin oleellinen tieto. Eiku ans ku mä arvaan…

Ilkka Forsten

Silloin kun se jää kertomatta, en helpointa arvata mitä ollaan selvittämässä.

Kolmossivun tyttö

Ottaen huomioon tekotapa (suomalainen mies halaa vain humalassa tai omaa äitiään, kun kukaan ei ole näkemässä) on tekijä todennäköisesti Romania – Bulgaria suunnalta. Näin ollen halatut ovat 1. suvakkeja 2. evakoita, ikähaarukaltaan 80 ja ylöspäin. 3. Muuten yksinäisyydestä kärsiviä vanhuksia.

Kahden jälkimmäisen ryhmän puolesta harmittaa.

Sami

Halaajat ovat ”Euroopan unionin vapaasti liikkuvaa työvoimaa”, -joita ilman emme selviä 😀

Eka Kettunen

Raitsikka Helsingin
Halki kiitää, aamu on
Valokeilat lakaisevat katua kiiltävää.
Haukku kuuluu koirien
Häipyy meluun kiskojen
Töölön kirkon takaa kuu kuin juusto möllöttää.
Hämärällä kadulla, uninen on tunnelma,
Kävelijät – miehet, naiset – töihin rientävät
Sit kulttuurimme rikastuu ja heidät ryöstetään
Missä lienee ilmiön tään syy ?

Kata

No voi hitsi taas on hyvät lyriikat 😀 Juu missä lienee se syy?Voi woke sanoo yhyy….

murre riepunen

Rikoseen epäiltyjen tuntomerkkien runsaudesta johtuen, katseet kääntyvät viraslajien suuntaan.

Sami

Kamera pystyy tarkasti kuvaamaan galaksin joka on 50 miljoonan valovuoden etäisyydellä.

Mutta jos kameran pitäisi saada terävä kuva muutaman metrin päässä olevasta kulttuurinrikastuttajasta, tuottaa kamera pelkkää pikselimössöä.

Ilkka Forsten

Automaattitarkennuksen syytä. Olisi kyllä ahdistavaa jos 50 miljoonan valovuoden päässä näkyisi ainoastaan valkoisia NIKE lenkkareita.

Ilkka Forsten

Hmmm. Kyseessä voi olla lupiinit tai supikoirat. Kurttulehtiruusukin on mahdollinen tai ääritapauksessa fasaani. En sulkisi pois valkohäntäkauristakaan tai rusakkoa. Siitä olen varma ettei syylliset ole kaksijalkaisia kädellisten ryhmään kuuluvia koska se epäilys on heti pois-suljettava. Sitä paitsi, ainahan suomalaisetkin on halanneet josta päästään siihen että mekään emme ole kädellisiä vaan kädettömia, mikä tulee todistetuksi seuraamalla päivän politiikkaa.

juu

Parempi tuntomerkki olisi sanoa suoraan että ne on näitä EU manneja, jokaineen sen tietää mutta sitä ei vaan saa sanoa.

otto suni

On ollut varmasti tuontitavaraa tämä ”halaaja” sillä suomalainen halaa vain kännissä!

juu

kerrankin saa mummo halin, menee siinä tietysti eläke..

Sami

Se on ”palvelumaksu”. 😀

Kata

😀 Totta tosiaan! Menee oikeudessa läpi jos oikeuteen saadaan…ei saada.Halaaja on jo Saksassa tai muualla Euroopassa jossa halataan enemmän hahaha!

juu

On muuten lisääntynyt täällä nää ISON NUMERON kauppaajat, joutuu tönii niitä pois edestä metroasemien lähellä.
Jos ei toi olisi ihan järjestäytynyttä rikollisuutta, niin voisin joskun vaikka euron antaakin.
Mutta kaikki tietää poliisia myöten että se on järjestäytynyttä rikollisuutta, ja silti menee kymmeniä vuosia ettei asialle tehdä mitään.
Kurvissa kattelin töihin mennessä vuosia kuinka ne ”kerjäläiset” myi huumeita aamu 7 aikaan poliisit katteli monesti vieressä eikä tehnyt mitään.

Ilkka Forsten

Rakkaudella on hintansa, ei sitä koskaan saa ilmaiseksi.

Ilkka Forsten

Ensin annetaan ” jaksuhali ” ja jos ei olekaan mitään pöllittävää, tulee ” muksuhali ” josta seuraa halivilivoo, eikä syyllistä löydy mistään siinäkään tapauksessa. Oikeus tuomitsee valvontakameran kuvassa näkyvät osittain rasteroidut NIKE lenkkarit maksamaan korvauksia halatuille, mutta koska tohvelilla ei ole tuloja, pitää kehvelinkin saada vapauttava tuomio. Näin ollen oikeus katsoo että veronmaksajan on saatava tuntuva muistutus siitä, ettei ole vieläkään oppinut rakastamaan erilaisuutta, ja tunnustamaan sitä että rakenteellinen rasismi ja valkonormatiivisuus ahdistaa muuten niin hyväntahtoista halaajaa. Hallah on suurin ” Hallahu Akbar.”