Kotimaa

Helsingissä järjestetään kolme mielenosoitusta lauantaina

Helsingin keskustassa pidetään kolme erillistä mielenilmausta lauantaina 19. maaliskuuta 2022. Kaikkiin mielenosoituksiin kuuluu kulkue. Mielenosoitukset aiheuttavat liikennehäiriötä noin kello 11–17.

Freedom Finland -kulkue lähtee liikkeelle Mannerheimintieltä noin kello 11.45. Kulkue koostuu 30–50 ajoneuvosta.

Reitti on seuraava: Mannerheimintie–Kaivokatu–Kaisaniemenkatu–Kaisaniemen liikenneympyrä–Unioninkatu–Pohjoisesplanadi–Mannerheimintie–Eteläinen Hesperiankatu–Töölönkatu–Pohjoinen Hesperiankatu–Mannerheimintie.

Osallistujat kulkevat noin neljän tunnin ajan samaa reittiä. Kulkue päättyy Mäntymäen kentälle noin kello 16.

WWD7-kulkue lähtee liikkeelle Senaatintorilta noin kello 14. Reitti: Eduskuntatalo–Aleksanterinkatu–Mannerheimintie–Eduskuntatalo. Kyse on jalankulkijoiden marssista, jota poliisi vetää.

Mielenilmaus päättyy noin kello 17.

Tukea Ukrainalle -mielenilmaus kokoontuu Narinkkatorille noin kello 15. Reitti: Simonkatu–Mannerheimintie–Aleksanterinkatu–Senaatintori. Poliisi turvaa kulkueen, joka koostuu jalankulkijoista.

Mielenosoitus päättyy arviolta kello 17.

 

Lähde: poliisi

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka Aakula

Täällä näemmä putinistit levittelevät propagandaansa alla olevissa kommenteissa. Miten sellaiselle platformin tarjoaminen edistää isänmaan asiaa. Suomella ja Ukrainalla on yhteinen uhka. Putinistinen Venäjä. Olemme pitkälti samassa veneessä

Jukka Aakula

Lukekaa mieluummin Timo Hännikäisen artikkeli Sarastuksesta: https://sarastuslehti.com/2022/03/15/mielenkiintoisia-aikoja/
Venäjää myötäilevät äänet ovat tällä hetkellä paljolti vaienneet Euroopan politiikassa. Myös ne Matteo Salvinin kaltaiset oikeistopopulistit, joilta on aiemmin kuultu Putin-myönteisiä lausuntoja, ovat tuominneet Venäjän aggression. Sen sijaan amerikkalainen toisinajatteleva oikeisto on pysynyt poteroissaan. Kummallisimmat tulkinnat Ukrainan tilanteesta tulevat nyt sen riveistä. Kevin MacDonald ja monet muut liikkeen näkyvät hahmot ovat pitäneet sodan varsinaisena syynä Naton pyrkimystä laajentua itään. Tämän tulkintatavan mukaan käynnissä on lännen geopoliittinen operaatio, jossa Ukraina on pelkkä sijaissotija.
Käsitys ilmentää amerikkalaisille yleistä kyvyttömyyttä ymmärtää Euroopan oloja kovin syvällisesti. Ainoita aktiivisia toimijoita kansainvälisessä politiikassa ovat suurvallat, jotka manipuloivat pienempiä maita mielensä mukaan. Jos jossakin Venäjän etupiirialueella puhkeaa hallituksen vastaisia mielenosoituksia tai kansannousu, niiden on oltava CIA:n masinoimia – kokonaan poissuljettu on mahdollisuus, että kansa itse olisi kyllästynyt korruptoituneeseen hallintoonsa tai pyrkisi Natoon turvatakseen itsenäisyytensä.
https://sarastuslehti.files.wordpress.com/2022/03/nayttokuva-224.png?w=300
Usein näin ajattelevat toistavat sitä suoraan Venäjän propagandasta kopioitua väitettä, että ukrainalaiset eivät ole oikea kansakunta, vaan Neuvostoliiton hajoamisen sivutuotteena syntynyt hädin tuskin koossa pysyvä tilkkutäkki, jonka luonnollinen paikka on Venäjän yhteydessä. Väitteeseen tukeutuminen on nyt erityisen onttoa, koska todellisuus on niin selvästi osoittanut sen vääräksi. Puolustaisiko ”mielikuvituskansa” ”keinotekoista valtiotaan” niin sitkeästi ja fanaattisesti kuin ukrainalaiset nyt? Etenkin Harkovan ankara vastarinta osoittaa, että myös venäjänkieliset ukrainalaiset ovat sitoutuneet maansa puolustamiseen.
Alkeellisimman tason saavutti se nimetön sosiaalisen median kommentaattori, joka sanoi ukrainalaisten kuolevan nyt ”homodiskojen puolesta”. Hän tuskin oli kuullut Vitali Skakunista, ukrainan armeijan pioneerista joka sodan ensimmäisenä päivänä räjäytti Henitšeskin sillan ja itsensä sen mukana estääkseen venäläisiä joukkoja etenemästä. Tekisikö joku noin homodiskojen, Euroviisujen ja Netflixin puolesta? Sellaista voi väittää vain ihminen, joka on tyystin tietämätön itäisen Euroopan asukkaiden todellisesta elämästä ja joka lähestyy kaikkea teoria edellä. Amerikkalainen alt-right alkaa valitettavan paljon muistuttaa kylmän sodan aikaista vasemmistoälymystöä, jolle kelpasi mikä tahansa amerikkalaisvastainen. Heidän kulttuurikritiikkinsä on vääristynyt sokeaksi antipatiaksi, eivätkä he näe tämänhetkisessä länsimaisessa sivilisaatiossa muuta kuin kulutusta ja hedonismia. Samalla he tuntuvat kuvittelevan, että Venäjä olisi vastaavasta rappiosta vapaa ja tarjoaisi lännelle pelastusta.
Mutta tällaista pelastusta ei ole tulossa. Siinä missä länsi on rappioilmiöiden kyllästämä, on Venäjä sivilisaationa dysfunktionaalinen. Sen kansalliset sankarit aina Aleksanteri Nevskistä saakka ovat olleet tyranneja tai opportunisteja. Venäjän suurvalta-ajan ”kultakauden” eurooppalaistyylinen korkeakulttuuri, loisteliaat palatsit ja vahva armeija olivat pintakerrosta, joka maksettiin maaorjuudella, jossa noin 70% kansasta eli. Missään muualla Euroopassa tavallisen kansan oikeudettomuus ei ollut niin suurta eikä valtion ja aateliston valta niin rajoittamatonta kuin Venäjällä. Uudistajana ja valistushallitsijana pidetty Katariina Suuri vei talonpojilta jopa oikeuden tehdä virallisia valituksia maaherroista.
Väite ukrainalaisen identiteetin keinotekoisuudesta sopii paremmin venäläisiin itseensä. Sikäläisen sanonnan mukaan puolalaisesta saa venäläisen, kun häntä pieksee tarpeeksi pitkään. Venäläisyys ei olekaan ensi sijassa etnisyys vaan kansallinen trauma, joka juontuu luultavasti jo mongolivallan ajoista saakka. Venäjää on pitänyt historiansa aikana koossa messiaaninen ajattelu, eräänlainen itäinen versio amerikkalaisten ”kutsumuskohtalosta”. Tämä dualistinen ideologia jakaa maailman valon ja pimeyden voimiin, joista jälkimmäiset tulevat aina lännestä. Venäjän kohtalo on ”olla suuri”, hallita ja suojella pieniä kansoja vaikka sitten niiden tahdon vastaisesti. Venäläisen messiaanisuuden uusin, vulgaari ilmentymä on putinistinen oppi ukrainalaisten pelastamisesta ”natsismilta”. Natsismi ei tässä viittaa mihinkään historialliseen ilmiöön, ei oikeastaan edes ukrainalaiseen nationalismiin, vaan on pelkkä koodisana kaikelle ei-venäläiselle. Kuka tahansa Venäjän kanssa poikkiteloin asettuva on natsi ja fasisti, joka torjuu pyhän Venäjän edustaman valon.

understand

tukea ihmisyyden puolelle ilman sotia

Zardex

Virallinen Ukraina on täysin globalisteja tukevien ja Ukrainan kansaa vuosikymmenet riistäneiden oligarkien hallinnon alla ja siksi on ikävä kyllä vähissä keinot aidosti tukea Ukrainan kansaa. Ainoa varma keino olisi tukea Venäjää ja sen rauhanturvaoperaatiota, mutta senkin ovat globalistit estäneet pakotteilla. Tukekaa Ukrainan kansaa ja vastustakaa globalistien lietsomaa Venäjä-vihaa!

Maa sotarikollisia täynnä

Lugaskista pajastui Ukrainan armeijan Aidar pataljoonan pitämä salainen vankila ja kidutuskekus venäjä-mielisille. Samalla tavalla Azov on nyt julistettu terrorisitijärjestöksi. Huonot ovat vaihtoehdot ukrainalaisilla kun globalistit leikkivät jumalaa niiden mailla. Ja asettaa kaikenlaisai nukkehallitsijoita.

Se video oli hauska missä Azovin porukka haistattaa pitkät Zelenskylle kun se rukoilee niitä laskemaan aseensa ja vetoaa siihen että on 41-vuotian maan presidentti. Ja nyt se palkitsi Azov.in johtajan Pro-Ukraina mitalilla… Voiko olla kaksinaamaisempaa henkilöä?

Ja niinkuin se teatteri… Rakennuksesta nousee pölyä ja savua. Mutta montako ruumista näette kuvissa tai montako ambulanssia on kuvissa tai auttavia ihmisiä? Ei sielä teatterissa ollut ketään. Silkkaa teatteria. Tuhoavat omia rakennuksiaan.

Zardex

Montakohan CIA agenttia pyöriskelee ympäri eri Euroopan maita linkittelemässä kansallismielisiä, potentiaalisesti globalistien vastaisia järjestöjä, tähän CIA:n toisen maailmansodan ajoilta lähtien tukemaan terroriorganisaatioon, jotta voidaan sitten myöhemmin tuomita kansallismielisyys CIA:n itsensä luoman terrorismin tukemisena?

juu

Ukraina keissi ei ole niin yksinkertainen, mutta kyllä tommonen putin pitäis pysäyttää.
Taustalla sodassa on paljon muutakin, mutta se ei oikeuta viattomien ihmisten tappamista.

Tomppa