Eurooppa Politiikka Urheilu ja liikunta

Jalkapallo-ottelu keskeytettiin Saksassa fanien laulettua ”ulkomaalaiset ulos” -laulua

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons.

Saksan poliittinen poliisi tutkii taas yhtä ”laulurikosta.”

Suojelupoliisi tutkii taas yhtä tapausta Saksassa, missä ihmiset ovat laulaneet ”Saksa saksalaisille, ulkomaalaiset ulos” Gigi D’Agostinon “L’amour toujours” -kappaleen tahtiin.

Kyseessä oli jalkapallo-ottelu, jossa futisfanit olivat alkaneet laulamaan kiellettyä laulua yleisön joukossa, jolloin Union 1861 Schönebeck -joukkueen pikkumaiset pelaajat olivat poistuneet kentältä ja kieltäytyneet pelaamasta. Joidenkin pelaajien oli raportoitu tyttömäisesti itkeneen pukuhuoneessa tapauksesta järkyttyneinä. Myös poliisi oli soitettu paikalle.

Asian tutkinta on sittemmin viety Saksan suojelupoliisille, joka hakee ”rikoksesta” kiihotussyytteitä.

Jalkapallo-ottelun tapahtumat ovat yksi kiusallinen tapaus lisää Saksan monikulttuurisuusfanaattiselle ja sananvapautta vastustavalle korruptoituneelle eliitille, jotka hakevat rikostuomioita ”natsihuutamisesta,” kun Saksan kansa tekee humoristisesti selväksi haluavansa ulkomaalaiset ulos maastaan.

“Deutschland den Deutschen, Ausländer Raus” -iskulauseiden huutamista yökerhossa:

Lähde: Breitbart

Lue lisää aiheesta:

Ruotsidemokraatit erottivat kansanedustaja David Långin suositun diskokappaleen laulamisesta: ”Ausländer raus!”

 

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

Turha ede kuvitellakkaan että Saksassakaan olisi tuollein tapahtunut mikäli eivät kaiken sonnaksi muuttavaan eu:hun kuuluisi. Lisää nauloja eu:ta myötäleville rotille. Eu ottaa Suomen metsät itselleen säädellen miten niitä käytetään, siinä vietiin jälleen kerran Suomen itsemäärämisoikus Suomen selkärangasta, metsistä. Te eu:ta myötäilevät ette ole ihmisiä, eikä teistä yksikään kuuluisi Suomeen.

John Quiman

Onhan selvää, että laittomasti saapuneiden elättien ja muiden ongelmallisten ryhmien kasvettua niin paljon, että saksalaisten elämä alkaa siitä kärsiä, tulee vastareaktio. Se on ihan luonnollinen asia, eikä se katoa mihinkään suvakkien keksimillä syytöksillä. Se kasvaa ja vastareaktio tulee vaihtamaan maan hallinnon, kunhan se saavuttaa riittävän voiman.

Turha sitä on päivitellä ja syytellä saksalaisia vastareaktiosta. Syyttelyt pitää osoittaa sille taholle, joka on ongelman aiheuttanut, vieläpä aiheuttanut kansalaisille valehdellen. Syyllisyyden oikea osoite on suvakkipoliitikot ja -media etupäässä.

Peter Kreisler

Eli kun nuoriso tarjoaa ratkaisua, joka vähentää jengirikollisuutta, vähentää huumekauppaa, vähentää raiskauksia, parantaa saksalaisten turvallisuutta…
niin poliisi tutkii nuorison kannanottoa rikoksena, EU:sta on tullut sairain yhteiskunta mitä koskaan on ollut.

Marko Kristian

Nämäkin kaikki tavalliset ihmiset on nyt suojelupoliisin tutkinnassa.
https://www.youtube.com/watch?v=cuCUI_CLlGc
Ja nämä saavat jopa vuosia vankeutta
https://www.youtube.com/watch?v=PeayizZasNw

Näin tämä ihana EU oikeusvatioperiaate toteutuu.
Sen sijaan jos useat tulijamiehet raiskaa lapsen niin poikkeuksetta heidät vapautetaan.

Marko Kristian

Joku joka uskaltaa voisi samaisesta biisistä tehdä Suomi version.
Sanoitus ei ole vaikeaa 🙂 Matut v-n matut v-n, matut v-n …jne

Marko Kristian
Ruoste Iskee

Se on varmaa että ihmiskunta kulkee kohti loppuaan. Kaikki mitä on alkanut tapahtumaan, lakien, eu:n ja kaiken muun sairauden säätämisen mukaan, on merkki siitä, että koko ihmiskunta on märäntynyt eikä mene kauaa kun kaikki tuhoutuu. Oikein toivon sitä, ei ihmieseläin enää ansitse elää, vaan aika kuopata koko sonta ja toivoa ennen tuhoutumista ettö evoluutio kehittää viisamman otuksen kun tämä hintti eroluksen joka on osoittanut että on heikko ja sairas.

Toni Lajos

Kieltolistalle joutuu meilläkin erinäisiä asioita, elehtiminen, äänenpainotuksista mielensä eräät pahoittavat mielensä, myös tietyllä kirjaimella alkavat sanat ovat kauhistus, myös uutisointi joissa rikoksia tehtailevien ihoväri lipsahtaa näyttävästi esille, ettei vaan käräjille viedä…

Marko Kristian

Onhan se jo monesti ihan ”virallisesti” todettu että voit katsoa itsensä tummaihoiseksi kokevaa väärin.
Eli valkoisten pitäisi oikeasti tässä maailmassa aina pahoitella olemassaoloaan ja kulkiessaan julkisesti jossan katsoa maahan,.

Marko Kristian

heh täysin absurdi maailma.
Jatkuvia joukkopuukotuksia maassa saksalaisia kohtaan, mutta suurin rikos on kun saksalaiset laulaa 😀